Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מבטל את הpage file בחלונות xp כי יש לי פנטיום 4\2.4 גיגה זיכרון 512 מהירות 333 ודרך אגב זה ישפר לי את המהירות ככה הבנתי לגבי יציבות לא תהיה לי בעיה. בקיצור מה אני עושה לביטול הpage file. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הורדתי ווידג'ט של סל מיחזור ואני רוצה לבטל את זה של ווינדוס. איך אפשר? ואיך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ברצוני לבטל את הדרישה להקלדת PIN בכניסה לחלונות 10? ראיתי שצריך להכנס ל- accounts לאחר מכן לגשת ל- sign in options, windows hello pin ושם יש שני לחצנים: change ו- remove. להבנתי צריך ללחוץ על ה- remove כדי לבטל אבל הלחצן באפור ואינו מגיב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים למה אני מתכוון . אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת ואז ויסטה קופצת ואומרת שצריך את האישור שלי כדי להמשיך .. וללחוץ המשך וכו' איך מבטלים את זה? ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WINXP שיש בו סיסמא ושכחתי את הסיסמא יש אפשרות לבטל את הסיסמא ולהיכנס לWIN
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, בוקר אחד הפעלתי את המחשב ולפתע, ככה סתם, כאילו כלום, הופיע לו מסך כניסה בו אני מתבקש לבחור את ה user שלי (יש רק אחד) ולהכניס סיסמא (אין סיסמא - רק לוחצים enter) אני לא אוהב את זה כי אז כל תהליך איתחול המחשב מתארך וצורך את התערבותי (אני אוהב ללחוץ על כפתור ההתחלה ולחזור אחרי 5 דקות ישר ל desktop) איך מבטלים את האפשרות שיופיע לו החלון ולמה בכלל זה הופיע לפתע בלי ששיניתי כלום ב setting? מצ"ב scrteen shot תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה xp pro sp3. רציתי לנסות את ויסטה, והתקנתי אותה על מחיצה נפרדת. לאחר הדלקת המחשב היה עולה מסך ה - boot manager ונותן לי לבחור במערכת הפעלה הרצויה, והכל עבד מצויין. הסרתי את ויסטה (העלתי את ה - xp ועשיתי פורמט למחיצה של ויסטה). כעת בעת הדלקת המחשב, עדיין עולה ה - boot manager למרות שויסטה כבר לא פעילה. אני רוצה להגיע למצב שבו אחרי הדלקה של המחשב xp ישר נטענת מבלי המסך המקדים הזה. יש לי דרך לסדר את זה מבלי להתקין שוב את הויסטה?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה מסוימת שהייתה לי במחשב, ביצעתי לו את בדיקת השגיאות של מערכת ההפעלה, אבל בטעות תזמנתי בדיקה נוספת שתתבצע באתחול הבא של המחשב. מאחר והבדיקה כבר התבצעה כאמור, אני רוצה לבטל את הבדיקה הנוספת שתזמנתי, היות והיא כבר מיותרת. כיצד ניתן לבטל זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
את שאר הדברים דווקא כן הצלחתי אבל משום מה את הקובץ רגדיט של המדיה פלאייר אני לא מוצא. אני מדבר רק על האפשרות ביטול שבלחיצה ימנית עם העכבר לא אראה אותו. יש למישהו מושג איפה הוא כדי שאוכל למחוק אותו? שלושה אפשרויות(שלושתם של המדיה פלאייר) שברצוני לבטל\למחוק: Add to windows media player list Play with windows media player Shop for music online ניסיתי גם עם התוכנה FileMenuTools, וגם שם אין את האפשרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה. מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים. אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה? כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שמוגדר בפירוש ב-Tools/Internet Options/Connections : Never Dial A Connection כל פתיחה של Outlook או ICQ מפעילה אוטומטית את החייגן! ממש קריזה! איך מסירים את המטרד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחרונה התחילה ביתי בת השנה להתעניין בטכנולוגיה, מדי פעם כאשר אני עובד על המחשב היא זוחלת לה בשקט ולוחצת (לחיצה קצרה) על כפתור הכיבוי של המחשב של המחשב. מיד מערכת הפעלה (windows XP) סוגרת לי את כל האפליקציות ומכבה את המחשב (אין צורך לציין כמה עשן יוצא לי מהאוזניים באותם רגעים... ;D). השאלה שלי היא האם יש אפשרות (וכיצד) לומר למערכת ההפעלה להתעלם מלחיצה קצרה כזו. תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי windows xp pro, הגדרתי ססמא למשתמש שלי. אני רוצה שכשאני אלך מהמחשב אני אוכל ללחוץ על windows key+l או נעילה כדי לנעול את המחשב. הקטע שכרגע זה עובד לבד אם אני לא נוגע במחשב כ5 דקות הוא ננעל לבד ואז אני צריך ללחוץ על המשתמש ולהקיש ססמא כיצד אני מבטל את זה? אנני רוצה לנעול לבד בצורה ידנית מתי שאני צריך.
-
- 2 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
-
שלום התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא אפשרות לבטל את השאילתה של האם להמשיך כאשר אני פותח תוכנה כלשהי או עושה פעולה לא רגילה... זה נורא מעצבן וזה מופיע ב50% מהדברים שאני מפעיל.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי דואל בוט XP ו7, אבל ה7 הרוס. (שני מחיצות נפרדות) האם התקנת 7 על הקיים תמחק לי את הדואל בוט והXP שהוא חיוני לי ולא יכול להרשות לעצמי לאבד אותו. ואם כין איזו אפשרות לבחור בהתקנת 7 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך לבצע התקנת מערכת הפעלה XP על דיסק קשיח נייד המתחבר על USB2. בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ב xp-pro איך ניתן לתזמן ניתוק מהאינטרנט כדי להגביל שעות גלישה מפני הילדים? החיבור הוא ע"י adsl ניתוק ע"י פקודת rasdial אינה יעילה לבדה כי ניתן להתקשר שוב ע"י החייגן :
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות גיבוי למחשב שלי עד הקובץ האחרון (100% מהקבצים שיש בו). איך אני עושה את זה בלי לגבות תיקייה תיקייה ושהגיבוי יהיה עם דחיסה. יש לי דיסק קשיח חיצוני אז אני רוצה להעביר את הגיבוי לשם. לגבות פעם בחודש 100% מהמחשב שלי ולשים שם ככה שאני לא ידאג ותמיד יהיה לי גיבוי למקרה ומשהו נהרס. איך אני עושה את זה?
-
- 48 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו מחשב חדש נקי מטרויינים. במידה והרצה לפרמט אותו בעתיד, איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-