עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by smoke_man,

מעוניין בקניית אחת ממערכות ההפעלה האלה מה יותר מומלץ

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by amitey,

קניתי WIN7 ועכשיו כשבאתי להתקין הכונן שלי לא קורא את הדיסק (הוא די ישן ועושה בעיות אבל לא חשבתי שאצטרך אותו יותר מידי - חוק מרפי הידוע). יש לי מחשב אחר שבו יש כונן תקין - איך אני יכול להתקין ללא הדיסק? האם אפשר להעתיק ל HD חיצוני ולהעלות משם? עזרה דחופה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני לא יודע עם זה מתאים לפה אבל בגלל שיש לי WIN 7 אז פתחתי פה אבל עם זה לא מתאים אז בבקשה תעבירו למקום הנכון. טוב נתחיל מזה שאחותי לא מבינה במחשב. אחותי נגעה במשהוא ואיך שהוא היא שינתה את תוכניות המחדל זאת אומרת כול קובץ שאני מנסה ואני מתכוון לכול קובץ הוא פותח את המדיה סנטר מה אפשר לעשות??? אל תציעו לי דברים כמו שחזור מערכת או תיקון המדיסק ההפעלה בגגלל שהשחזור לא נפתח לי וגם הכונן דיסקים שלי לא טוב בבקשה עזרה... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by idofr,

שלום לכולם, בצורה מפתיע לא מצאתי תשובה בחיפוש ולכן אני ישאל ישירות אני מתכנן לקנות את ה7 גרסת העדכון ולא המלאה מכיוון שהיום יש לי ויסטה אולטימייט מקורי אמיתי וחוקי (כמובן) עכשיו יש לי 3 שאלות 1. האם אפשר להתקין את ה7 ישירות או שחייבים להתקין קודם את הויסטה? 2. אני מתכנן להרחיב את ההקתנה לעוד 3 מחשבים, הבנתי שבויסטה לא אמורה להיות עם זה בעיה ואפילו עשיתי את זה בעצמי בזמנו עם הXP אבל האם זה יהיה בסדר עם ה7 גרסת השדרוג? 3. האם אפשר לעשות אקטיבציה באותו בזמן גם למערכות 64BIT וגם ל32? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המעבד הוא CORE 2 DUO E6750 לא אמור להיות איתו בעיה בהפעלת הווידוס ויש לו מין תקיעות פעם ב.. מנהל המשימות מראה לי שאחת מפעולות ה svchost נע בין 40 ל80 % קבועה התיאור שלו הוא host process for windows services א אני ושה בטל משימה המעבד צונח ל 6-1 % אין לי מושג מה זה אבל זה לא היה לפני כן , כמו כן כל הפעלה מחדש של הוינדוס מפעילה אותו שוב. הוינדוס הוא 7 אולטימת32 ביט (X86). יש לי 4G ראם וX600 ati לא אמור להיות בעיה בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בזמן האחרון אני נתקע בזוג מחשבי וינדוס 7 לבאג המעצבן במיוחד הבא: לעיתים ריפרוש של תיקייה, העתקה מתקיה לתקיה או מחיקת קבצים או כל פעולה בסיסית אחרת נתקעת לחלוטין עד שלא נכנסים לתהליכים שרצים וסוגרים את תהליך ה-dllhost.exe (יחיד)המדובר. התהליך פשוט מופיע כשהבעיה קופצת ורק סגירה שלו מביאה להשלמת הפעולה (מחיקה\העתקה\ריפרוש). הדבר קורה יחסית רנדומאלית ולמיטב ידיעתי לא מדובר בוירוס או רוגלה מסוימת, שכן מותקן שם תמידית MSE של מייקרוסופט מעודכן. אשמח לכל עזרה\כיוון לפתרון, זה פשוט עוצר עבודה.

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by the red dragon,

יש לי שאלה לגבי הוינדוס. הייתה לי בעיה כזאת שאני מדליק את המחשב ואז הוא הגיע לחלון כזה שבו יש START WINDOWS NORAMLY SAFE MODE ועוד כמה אפשרויות. בחרתי בכול אחד מהם אבל כול פעם שאני בוחר אחד זה עושה לי ישר ריסטרט. זה היה וינדוס XP שהתקנתי על המחשב הנייד LENOVO N100 ובהתחלה כשקיבלתי אותו היה בו ויסטה. אז ניסיתי להכניס את הדיסיקים שנתנו לי עם המחשב וזה עשה לי מין RECOVERY והתקין לי את וינדוס ויסטה מחדש נקי. השאלה היא מה קרה עם הXP לא עשיתי פירמוט פשוט הכנסתי דיסק וזה עשה לי RECOVERY לויטסה. יכול להיות שXP עדיין במחשב? ואם כן איך אני מוחק אותו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, הקונפיגורציה: שניהם ב WORKGROUP, שמתי את ה win7 ב Work network. שניהם מקבלים אינטרנט דרך ראוטר. נכנסתי להגדרות רשת מתקדמות ב win7, ואמרתי לו שיאפשר חיבור בפחות מ 128 ביט, וגם חיבור בלי סיסמא. סגרתי את חומת האש בשני המחשבים. המצב הנוכחי: מחשב ה XP מצליח להתחבר ל win7 (הוא ביקש סיסמא, נתתי אותה וזה עבד.) מחשב ה 7 לא מצליח להתחבר ל XP וזה בעצם מה שאני רוצה לעשות (אליו מחוברת מדפסת שאני מעונין לשתף) אני מקבל מסך כניסה, אך לא משנה איזה יוזר/דומיין/סיסמא אני נותן, כלום לא מתחבר. הכנסתי את היוזר שלי גם למחשב עם ה winxp עם אותה סיסמא ולא עזר אשמח לעזרה. חן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי, יש לי הצעה ממש ממש טובה שאני פשוט חייב שתהיה ב windows, איך אני יכול ליצור קשר עם מיקרוסופט כדי לגרום להם לחשוב על זה?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. יש לי בעיה במחשב שהחלה היום המקלדת מסרבת לעבוד במנהל ההתקנים היא מופיעה עם שגיאה הסרה והתקנה מחדש לא עוזרת חשוב לציין כי לפני הווינדוס היא כן עובדת עובדה למצב בטוח הוא נכנס... דבר נוסף שיחזור המערכת אצלי מבוטל אשמח לקבל מכם עזרה בדחיפות מותקן XP SP3 עד העידכון האחרון ותוכנות אבטחה המובילות בתחמן תודה מראש יהודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by elad-k1,

העברתי את הדיון! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461757.0 איזה דרייברים אני צריך להוריד זה הלוח אם שלי http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P4S800D-X&SLanguage=en-us ואיך עושים את הפעולה אם אפשר פירוט יותר תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. היי האם זו גירסה מעודכנת וסופית? מה הכוונה AIO? רוני

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  15. שלום. כבר המון זמן שאני חווה את הבעיה בווינדוס 7 (בכמה וכמה מחשבים שונים) ורציתי לדעת אם יש פתרון. דרך מנהל התקנים אני לוחץ על UPDATE DRIVER ונותן לו לעדכן מהאינטרנט הוא חושב לפחות מחצי שנייה ואומר שהוא לא הצליח למצוא את הדרייבר. בוינדוס ויסטה למשל זה היה מצויין, לוקח לו דקה או שניים אבל מוצא. בויננדוס 7 משום מה הוא אפילו לא מחפש. מה הבעיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by blackbeard,

שלום חברים רציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 . אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000 הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשות יש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובד האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XP נ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודה רון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shlomo1441,

שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RobiNooB,

לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kilrah,

שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yitzy,

אז ככה נניח ויש לי תיקייה עם תמונות בגודל מלא בשם original, ועוד תיקייה עם אותם התמונות אבל מוקטנות (small) עכשיו אני רוצה למחוק כמה תמונות מהתיקייה small,והתוכנה תמחוק לי את אותם התמונות מתיקיית original (שמות הקבצים זהים) אפשרי? אני רוצה את זה בעיקר לסינון ראשוני ומהיר של תמונות וגם כשאני מוסר ללקוח תמונות לבחירה להדפסה והוא יחזיר לי רק את התמונות שהוא רוצה להדפיס שלב הבא זה שבתיקיית original יהיו קבצי RAW (סיומת שונה) WIN 7

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  22. שלום, מספר שאלות: יש לי מערכת הפעלה windows 7 חוקית (לשם שינוי) המותקנת על הארד דיסק קטן יחסית ואני מעוניין להחליף את ההארד דיסק א. אם איזה תוכנה ניתן לבצע את זה ? ב. האם מערכת ההפעלה תדרוש "אקטיביזציה" מחדש או שהיא לא תזהה את החלפת ההארד דיסק והכל ימשיך כרגיל. לתשובתכם אודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, הגעתי למסכנה שלמחשב של אחותי עדיף לחזור לxp הישנה והנוחה (יחסית לווינדוס) במקום ה7 המגעילה שאין לה שום יתרון לפי דעתי. אבל אחותי אומרת שהיא מסכימה רק אם יהיה עיצוב של וויסטה או 7... ניסיתי 2 תוכנות כאלה של עיצוב על מכונה ווירטואלית, ומה אני יאמר, זה בכלל לא נראה כמו המקור, וזה עשה בעיות שונות ומשונות כבר על ההתחלה. אני אשמח אם מישהו יספר לי על עיצוב 7/vista שהוא השתמש בו והוא מרוצה. לא סתם למצוא לי קישור בגוגל כי זה גם אני יודע. אני מעדיף עיצוב שמצריך שינוי של ה uxthame.dll הזה ואייקונים בנפרד ותוכנה נפרדת לtaskbar המעוצב, מאשר תוכנה אחת שעושה כאילו הכל בשבילי ועל הדרך דוחפת עוד מליון דברים שאין לי צורך בהם.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  24. http://www.itproportal.com/portal/news/article/2010/5/22/microsoft-windows-30-20-years-today/

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  25. יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים