עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rambo88,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני ניכנס להחתל הפעלה....ולוחץ....gpedit.msc הוא רושם לי הודעת שגיאה "לא ניתן לאתר...." תהליך זה קיים אני בטוח וגם השם שלו נכון...אז אין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי....?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by DeNon,

לילה טוב, יש לי WINDOWS HOME XP מקורי ויש לי WINDOWS VISTA HOME 64BIT גם מקורי באיזה אתם ממליצים להשתמש?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by robitusinm,

שלום לכם. יש לי כעת וינדוס 8.1 בעברית, ואני לא מצליח להפעיל את וינדוס דפנדר. ניסיתי להיכנס ישירות לתוכנה אך לשווא. היא שולחת אותי לחפש פיתרון במרכז-הפעולות. במרכז הפעולות,אני מנסה להיכנס לאנטי וירוסים השונים,וגם לאנטי רוגלות,,בשניהם אני רואה ,שוינדוס דפנדר אינו פעיל,אך האפשרות להפעלה,אינה נדלקת. מותקנות אצלי כעת התוכנות הבאות: AVG אנטיוירוס 2014 Comodo אנטיוירוס WinPatrol IOBit Malware Fighter האם יש קשר בין התוכנות הנ"ל או התנגשות? האם יש אפשרות דרך וינדוס עצמה להפעיל את וינדוס דפנדר? אשמח על עזרתכם בנדון

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת האם יש דרך לבצע תיקונים ב-XP ללא פירמוט...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום למומחים איך משנים את עליית המחשב- אני רוצה לבטל את מסך ה"יוזרים" רוצה שהמחשב יעלה ישר לדסקטופ.- גם כשהמחשב חוזר מתרדמת כיבוי המסך וגם כשאני מדליק אותו את הסיסמה של יוזר המנהל כבר ביטלתי מערכת ההפעלה היא XP HOME תודה ערן

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, שדרגתי את מערכת ההפעלה ל- windows 10 לפני כמה ימים, ובחלון של ההתראות מופיעה לי ההודעה "אנו זקוקים לעזרתך כדי לסיים הוספת תכונה, הקש כדי לתקן". כאשר אני לוחץ על ההתראה, נפתח חלון של רכיבים אופציונליים, ולא מופיע שום דבר שקשור להודעה. (מצ"ב צילומי מסך) ההודעה מופיעה שוב ושוב, וזה מטריד. ניסיתי לחפש פתרון ברחבי הרשת ללא הצלחה. אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום קניתי מחשב חדש וקניתי מערכת הפעלה שהיא שדרוג וינדוס 7 אולטימט 64 ביט (הדיסק החוקי שקונים מהסתדרות המורים). כדי להתקין את מערכת ההפעלה, צריך שתהיה מערכת הפעלה חוקית פועלת על המחשב (אקס פי או ויסטה תואמת שפה (עברית או אנגלית) וכן תואמת 32 או 64 ביט של דיסק השידרוג). לצערי, נתקלתי בבעיות הבאות: 1. לא ניתן להתקין אקס פי או ויסטה על המחשב החדש (שניהם דיסקים חוקיים), שניהם מקבלים מסך כחול באופן עקבי מספר דקות לאחר תחילת תהליך ההתקנה. באקס פי כותב על בעיה ב pci.sys ושלל הודעות נוספות. אני משער שזה בגלל שהדיסק הקשיח הוא SATA. בלוח האם אין אפשרות להתקין דיסק IDE. לוח אם gigabye h67ma-ud2h-b3., מעבד אינטל I5 2. ניתן להתקין את דיסק השידרוג לוינדוס 7 כהתקנה נקיה בלבד אך אז לא …

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחותי יש שומר מסך במחשב של העבודה, והיא רוצה לשלוח אותו לחברים, השאלה היא: איפה נמצאת התיקיה של שומרי המסך? איך אני אוכל לדעת שזה שומר המשך שהיא מעוניינת בו? ואיך מפעילים אותו במחשבים אחרים? בתודה רבה מראש!!! רועי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shay17,

יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00‏. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by xtract1,

קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by kalda01,

קוד השגיאה המתקבל הוא 80070057 חפרתי בגוגל ועשיתי ניקוי REGISTRY וCHKDSK וכלום לא עוזר. ניסיתי להתקין מUSB שיצרתי באמצעות הMEDIA CREATION TOOL וגם נכשל. יש למישהו רעיון אחר ?

13. Started by david2k,

טוב זה כבר מהיום הראשון שהמחשב אצלי אבל פשוט שאלתי מישהו לגבי אחד מהשגיאות הוא אמר לי שזה קשור לsecurity check ולא ממש התייחסתי לזה אז אני רוצה לדעת עם זה יכל להזיק WindowsUpdate_800B0100" "WindowsUpdate_dt000" WindowsUpdate_8007065E" "WindowsUpdate_dt000

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אז ככה הורדתי בקאזה ותוך כדי עשיתי העתק הדבק לאחד הקבצים הזמניים כדי לראות לפחות חלק ממנו ראיתי אבל לאחר מכן הווינדוס לא נותן לי למחוק אותו! וזאת לאחר אין ספור ריסטים וכיבויים תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב אני רוצה לפרמט ולהתקין התקנה נקייה שכוללת פירמוט המחיצה (כרגע יש רק 1). התקנתי וינדוס 7 ממש כשהוא יצא, שזה לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כדומני היתה אופציה לבחור איזושהי תקיה והקבצים ישמרו? \זה מגבה את תקיית וינדוס אז אולי לשים הכל שם באיזו תקייה? (ואז למחוק אותה) או שאני מתבלבל ומדובר בשידרוג ולא בהתקנה נקייה? התוכנית שלי חוץ מלרענן את המערכת הפעלה שהתחילה לעבוד קצת איטי, זה לנקות את כל הזבל שהצטבר במחשב במשך השנים (עשרות ג'יגות), לרענן לתוכנות חדשות ומעודכות, ואני מחפש את הפתרון הכי מהיר, אבל גם לגבות עשרות ג'יגות של מידע חיוני (אין לי דיסק קשיח חיצוני). חשבתי גם ליצור מחיצה נוספת, להעביר לשם מה שאני צריך ולפרמט את המחיצה של הוינדוס אשמח לתובונת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by benor,

יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  17. שלום,אני רוצה לחפף אני האייקון הזה אבל אני לא יודע איך,מישהו יודע כיצד זה ניתן להשמה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש המון חנויות שמוכרות CDKEY ל WINDOWS 7 ויוצא מאוד זול למה ואיך?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by rtr,

WTF ? מי יתקין את זה ? http://www.theinquirer.net/?article=30128 מה הקטע בוינדוס שהורג לך תביצועים של המחשב ? מחיפוש קל ניראה שלא הביאו את זה עדיין, אם כן אני מיצטער...

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by niva401,

במחשב עם דיסק של 320G- מה גודל מחיצה הרצוי עבור WIN XP והתקנת תוכנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  22. עכשיו התקנתי windows xp vienna (הוינדוס עם הסקין של WINDOWS 7) הקנתי דרייברים ואנטיס וירוס. כשאני עושה דאבל קליק עם העכבר על אחד מהכוננים זה לא נכנס ונותן לי את ההודעה הבאה: כשאני רושם בשורת הכתיבה c:/ או D:/ אז זה נכנס. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  23. היי ככה: יש לי שני מחשבים ועל שניהם אני רוצה את אותו וינדוס 7.(לא החלטתי עדיין אם HOME או אחר) אני יודע שבגרסאת RETAIL אפשר להתקין וינדוס 7 על כל מחשב כל עוד זה לא מותקן על מחשב נוסף. למשל אם קנית מחשב חדש, אתה יכול להתקין עליו את הוינדוס 7 אם אתה מסיר אותו מהקודם. הישן. משהו שאי אפשר לעשות עם OEM שאותו אפשר להתקין רק על מחשב אחד. השאלה אם יש סוג רשיון וינדוס 7 שאיתו אפשר להתקין וינדוס 7 על יותר ממחשב אחד בו זמנית?

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. הכותרת מבהירה בדיוק מה רוצה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Oranl,

בגדול השאלה בכותרת. זה אמנם משלב מערכות הפעלה וכונני אחסון, אבל אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מעוניין להתקין חלונות XP Pro על כונן SSD מסוג OCZ Agility 3. יש אפשרות כזו? יש איזשהן מגבלות שעשויות ליצור בעיה? (כמובן שנשאלת השאלה למה להתקין XP ולא 7, אבל פשוט נדרשת התקנת XP)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.