Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמי שלומי, לאחרונה צצה לה תופעה חדשה במחשב שלי (מע' 2000 PRO.), כאשר אני מסמן קובץ ולוחץ מקש ימני בעבר לוקח לו כמה שניות טובות לפתוח את התפריט....כנ"ל בהקשת מקש ימני בעכבר על ה-START... בתודה מראש, חג שמח שלומי
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי קוראים לי גידי ויש לי מערכת הפעלה windows 98 second edition p3 600 128 sdram (3000 16 mb sdram voodoo 3) עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה ווינדואז 2000 ? ואם זה כדאי? הבנתי שזה אן טי אבל למה זה טוב? לשימוש ביתי זה טוב? ולמה טוב האקס פי? שמעתי תוכנות ומשחקים בחלקם לא עובדים בו ויש בו באגים וכל מני כרגע וממתי שיש לי תמחשב הזה יש לי תווינדואז 98 אס אי להגיד תאמת מכל המערכות האלה הכי אהבתי את הדוס הישן והטוב........... הכי טוב! עכשיו מישהו יכול להגיד לי עם כדאי לי לעבור לאקס פי או לאלפיים? או להישאר עם מה שיש לי? נ.ב דרך אגב אני מתכנן להחליפ את הוודו בזמן הקרוב... ובעתיד הקרוב לטווח הקצת יותר רחוק להחליפ את שאר החלקים במחשב דרך אגב יש לי צורב יאמאהה crw2448 שדופק לי דיסקים…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם אפשרי? כיצד? תודה רבה נעם
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי Disk On Key של SanDisk. כאשר אני רוצה לנתק את ה-DOK מהמחשב, אני לוחץ ב-Taskbar על האייקון של ניתוק חומרה ובוחר ב-Stop. לפעמים (עכשיו לדוגמה) כאשר אני בוחר באישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: The decice 'Generic volume' cannot be stopped right now. Try stopping the device again later. ה-DOK לא נמצא בשימוש, ונסיון חוזר ונשנה בהפרשים של כמה דקות לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש ברשותי וונדוס 7 64 ביט ובכונן של הוינדוס יש רק 6.88 ג'יגה פנויים מתוך 63.4 וכשאני מסמן את כל התקיות ועושה מאפיינים רשום ההגודל הכולל זה 22 ג'יגה תפוס!! עכשיו איפה ה40 ג'יגה שנעלמו? מחקתי קבצים ישנים עשיתי ניקוי דיסק ואני לא מוצא את הבעיה תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסמלים של האינטרנט אקפלורר ושל הלוח בקרה השתנו לי לסמלים של תיקיות כאלה כמו שבהתחל, איך אני משנה אותם חזרה למה שהם היו או למה שבא לי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש בלי שום מערכת הפעלה ועכשיו בבית חיברתי אותו ואת המסך, הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7. המחשב כן עושה קולות "חשיבה" ומהבהב וקורא את הדיסק, אבל מבחינת המסך - לא מופיע עליו כלום, לחלוטין. בהתחלה עולה הלוגו של החברה (LG) ואז הוא עובר ל-power save mode והמסך נכבה. יש למישהו רעיון מה לא בסדר או מה אני עושה לא טוב? אני אוסיף גם שהמסך הגיע עם שני כבלים, אחד עם יציאות כחולות והשני עם לבנות, חיברתי אחד מהם ולאחר מכן את השני ובכל מקרה הוא ישר עובר ל-power save mode ובזאת זה נגמר.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בPRO XP WINDOWS ב MSCONFIG-אתחול-מופיע REBOOT וגם WATCH למה הם משמשים? האם הם צרכים להיות מסומנים/מופעלים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני לא בטוח אם הבאג מופיע רק בווינדוס שלי (2000) או בכל הווינדוסים אבל זהו מין פופ-אפ שמופיע כל חצי דקה על המסךף ומשגע אותי!!! זה סוג של פופ-אפ שמופיע.. מופיעים עוד אלפים כאלו!! איך אפשר להוריד אותם?! תודה, יאן.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קראתי מאמר על צריכת חשמל... הבנתי שעם ה STANDBY של המחשב אפשר לחסוך 60% מצריכת החשמל אם המחשב דלוק ברוב שעות היממה... הבעייה שלי שהמחשב דלוק בגלל קבלת קבצים מחברים (קבצים גדולים מאוד)... האם הכנסת המחשב ל STANDBY, או אופציית "כיבוי כונן קשיח" בתצורת החשמל של WINDOWS ימנע מהמחשב לקבל קבצים? המחשב לא בשימוש כל היום ורק המסך כבוי... האם אפשרי להכניס את המחשב ל STANDBY ולהמשיך להוריד ? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אני בקרוב קונה מחשב נייד והוא בא ללא מערכת הפעלה, המוכר בחנות אמר שאני יכול לקנות עם המחשב ווינדוס 10 ב480 שקל. זוהי פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד (בעבר התקנתי ווינדוס 7 פרוץ למחשב נייח) ואני מעוניין לשאול מה דעתכם. האם ל"בזבז" 480 שקל על ווינדוס מקורי או להתקין פרוץ? אם פרוץ אז בבקשה תסבירו איך אפשר להתקין אותו דרך הדיסק און קי אם אפשר
-
- 16 תגובות
- 12.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה בוינדוס... ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלה ועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחורנה קיבלתי (בחינם יש לציין) מחשב נייד פנטיום 3 128 RAM השאלה הנישאלת היא האם וינדוס 7 יעבוד עליו כמו שצריך(רוצה להתקין בשביל להיתרשם מהמערכת ליפני שאני מתקין על המחשב בבית) או שפשוט להתקין XP?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת דגם J4580 OFFICEJET של HP, המדפסת הותקנה כראוי בעת התקנת הוינדוס אך למרות שהדרייבר מותקן כראוי ובמנהל ההתקנים וגם בDevices And Printers הכל נראה תקין המדפסת לא מקבלת שום פקודה להדפסה ולא משנה מה אני עושה.. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר שקיבלתי עם המדפסת(דרייבר של VISTA) וניסיתי להסיר אותו כמה וכמה פעמים ועדיין לא עובד. מה שקורה זה שאני בעצם שולח דף להדפסה והמדפסת בכלל לא מקבלת פקודה.. כאילו לא קרה כלום. לעומת זאת הסורק של המדפסת כן עובד תקין לחלוטין עם הדרייבר שהתקין WIN7... חייב את עזרתכם זה משהו מאוד מוזר ולא מובן וגם לא מצאתי על זה כלום בגוגל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאמר בעברית המתאר את תהליך ההתקנה של Vista: http://www.ben-shushan.net/install_windows_vista.htm
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני עובד בווינדוס 2000 פרופישנל, וכשניסיתי להתקין תוכנה קיבלתי את ההודעה הזאת(מצורפת תמונה) רעיונות מה זה? בתודה מראש גוסט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז, אחי הוריד אתמול תוכנה של מיקרוסופט להשמדת יישומים עויינים (כזאת שאפשר להוריד מהאתר שלהם), וכשהוא הריץ אותה המחשב נתקע. הוא עשה לו ריסטרט. עכשיו מה שקורה זה שהוא מגיע לתפריט בחירת המשתמש, וכשהוא לוחץ על המשתמש שלו (זה המשתמש היחיד שם בעצם) כתוב לו שההגדרות נטענות, אבל אז כתוב שהוא מתנתק וזה נשאר על אותו תפריט. ניסיתי להעלות במצב בטוח, לא עזר. windows XP pro SP1. היש מושיע?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי את הווינדוס על המחשב החדש שלי אבל יש לי בעיות שאני לא יודע איך לפתור.. כשאני הולך לsound recorder אני לוחץ על הקלטה ומפסיק ואז זה אומר שאין לי מספיק זיכרון, לשחרר ולנסות עוד פעם למרות שיש לי פול זכרון! וגם כשאני בrecording control יש כאלה שבאפור ואין לי מושג למה זה.. עזרה בבקשה (:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב שלי קורס בפתאומיות. לא יודע למה אבל הוא נהיה איטי מאד לדקה-שתיים ואז מופיע לי המסך הכחול. צילמתי את המסך לעיונכם. אשמח לעעזרה איך לטפל בדבר הזה. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-