עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום קניתי הארדיסק חדש, seagate barracuda 1tb כראשי, ואני רוצה להתקין ווינדוז 7 אולטימייט מdvd ישן שיש לי. אחרי התקנון ובחירה בקוסטום ו64 ביט יש לי רק אופציה אחת disk 0 unallocated space 31 mb ב-drive options לא יכול לפרמט או למחוק. רק רענון ו - load driver לחיצים פעם אחרונה שהתקנתי ווינדוז הייתה לפני 7 שנים אז לא זוכר כלום ואם צריך לעשות משהו לדיסק החדש חוץ מרק לחבר אותו... תודה

2. אי אפשר לדעת כל כך מתי זה יקרה ובאיזה חלון , אבל לפעמים עם פתיחם חלון חדש מצטרף לו עוד חלון שלא קשור , שהסימן שלו ב TASKBAR הוא תיקייה רגילה וגםאין לה שם , וכשנכנסים אליה , אז פשוט כל המסך בצבע בז' כזה.. והדרך היחידה לסגור את החלון הזה , זה אם סוגרים את החלון שבגללו החלון המוזר נפתח. מישהו יכול לעזור ? או נתקל בזה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by YARONGT,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo s-10-3 מעבד n455 1 giga ram ובלי מאמץ ואחרי סגירת תוכניות במנהל משימות רשום שהמחשב אוכל בין 670 ל840 מגהבית ראם וגם שאני מנסה להפעיל עליו need for speed undergrund2 [אני לא חושב שזו כל כל בעיה בישבילו] ועוד משחקים ישנים הוא פועל לי על 4-8 fps יש אפשרות לתקן את האכילה הזאת ועוד משהו אני חושב אולי שזה בגלל הווינדוס 7 [סטרטר]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ronran,

היי רכשתי נייד עם ווינדוס 8 לפני כמה זמן ובזמן ההתקנה שמתי את האימייל של ההוטמייל שלי עכשיו כשאני רוצה להכנס לסקייפ שלי שהוא לא מהאיימייל של ההוטמייל הוא אומר לי שאם אני רצה להמשיך אני חייב למזג בין 2 החשבונות של הסקייפ.. ואני ממש לא מעוניין מישהו יודע מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yuvalg,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש. המחשב מיועד לשימוש ביתי (שימושי גיימינג ואופיס). האופציה ההגיונית ביותר נראית לי קניית גרסת home permium. האם הגרסא הנ"ל מגיע ב-64bit או רק ב-32bit? מה לדעתכם עדיף? רכישה של XP בכל מקרה נראית לי מיותרת (מה גם שלא ברורה אפשרות שדרוג בעתיד לויסטה).

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אנשים... יש לי seagate 20 GB מותקן אצלי win xp כל פעם אחרי פורמט הכל מצויין אבל אז אחרי כמה זמן הוא מתחיל להציג לי נתונים לא נכונים לגבי המקום פנוי שיש לי למשל בכונן D שעליו מותקן ה XP עכשיו צריך להיות לי 2 ג'יגה פנוי בהתחלה זה היה ככה אבל כל כמה זמן הוא מראה לי פחות ופחות למרות שאני לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון גם בכונן E ששם אני שומר את כל הדברים כמו מוסיקה סרטים משחקים וכל זה... הוא מראה לי 2 ג'יגה פחות ממה שהוא צריך... מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by O.Z,

כאשר המחשב שלי נכנס למצב של standby ( מצב המתנה) בכל פעם שאני נוגע בו או מזיז את העכבר הוא "מתעורר". האם יש אפשרות לבטל את זה ולגרום לו "להתעורר" רק כאשר אני אלחץ על הכפתו של הדלקת המחשב ? יש לי מערכת XP ומה שמוזר הוא שעל המחשב הקושם שלי עם אותה מערכת הפעלה זה כן היה ככה ( שמעירים את המחשב בעזרת לחיצה על כפתור ההדלקה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by digixd,

שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. שלשום היה לי קצר בבית תוך כדי עבודה על המחשב. אחרי שחזר החשמל ניסיתי כרגיל להפעיל את המחשב ואז קיבלתי את ההודעה הבאה : כשאני לוחץ על Launch startup recovery אז הוא רושם לי loading windows files ואז עובר למסך שחור ולא קורה כלום (גם אחרי כמה שעות טובות). כשאני לוחץ על start windows normally אז הוא עושה ריסטרט לעצמו ניסיתי להכנס לממשק ההתקנה של הוינדוס עם דיסק ההתקנה . לא עזר (ראו תמונה למטה) יש לי גם דיסק תיקון MBR ועוד תיקונים של וינדוס 7 , גם הוא לא עזר ונתן בדיוק אותה תוצאה כמו דיסק ההתקנה של וינדוס. ב2 המקרים מה שקיבלתי זה את התצוגה הזו : סמן של עכבר אך כלום לא קורה גם אחרי המתנה של קרוב ל10 שעות. אם אין לי גישה לוינדוס ואין לי גישה לפירמוט ול…

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by GHOST,

היקנתי את הווינדאוס מחדש ואחרי התקנת הדרייברים של הלוח החדש ההאריסקים מופעים לי ב Safley remove hardware איך אני מבטל את זה כדי שזה לא יקרה?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  12. אני הזמנתי מחשב חדש והוא אם 4GB RAM אני יודע שהXP תומך רק ב3GB ואם זה יכול לעשות בעיות? אם כן אני אולי יתקין VISTA ואם כך יש לי רישיון של מחשב נייד לויסטה יש איזה אפשרות אם אני יכתוב תקוד שלו במערכת ההפעלה שהוא יעבוד על הרישיון שלי?(אצלי זה רישיון OME) ואם ידוע מתי WIN7 יוצא בגרסה מלאה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  13. אני סטודנט המשתמש הרבה ב mathType בWORD כדאי להוסיף משוואות. לאחרונה התקנתי את WINDOWS7 RC 64bit ומאז בכל פעם שאני מוסיף משוואה לקובץ הword עליו אני עובד. החלון של הword חוזר לגודל המקורי שלו דבר המפריע לי מאוד למהלך השותף של העבודה. (כשאני פותח את הWORD הוא נפתח בגודל די קטן ואני מגדיל אותו לחצי מסך, אך לאחר כל הוספה של משוואה הוא חוזר לגודל הקטן). כאמור בVISTA לא היה לי כל בעייה כזו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות איך לשנות את זה, הדבר מפריע לי למהלך התקין של העבודה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כל פעם שאני מתקין אפליקציה כזו או אחרת ברירת המחדל היא כונן C איך אני משנה את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by mei,

מאיזו גירסא הכי מינימלית של חלונות ויסטה יש את החלונות התלת מימדיים המגניבים ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by adamshar,

מאתמול בעיה בחלונות: מתבצעת גלילה אוטומטית של כמה שורות כל כמה שניות וזה מעצבן. ביצעתי בדיקה של ספייורס עם ספיבוט ואדאוור ולא עוזר כלום. בדקתי עם win patrol איזה תוכניות עובדות ברקע וגם לא עוזר. מישהו מכיר ? יודע מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה. מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת). השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה... מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by roma,

שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Vaknir,

יש לי ויסטה וכל פרק זמן לא מוגדר האינטרנט מספיק לפעול, וזה קורה מתי שבה למחשב לעשות את זה. מה יכולה להיות בעיה? דיברתי עם הספקית והם אומרים שזה לא מאצלהם , הנציג אמר שהוא רואה שאני מחובר לאינטרנט ללא בעיה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  21. לאחרונה נגנב לי לפטופ עם WINDOWS מקורי שהיה מותקן עליו . נשארתי עם דיסק מקורי של HP עם גירסת WINDOWS מקורי עליו אך ללא מדבקת הרשיון {הייתה מודבקת על הלפטופ ככל הנראה} האם זה חוקי להשתמש בגרסה זו על מחשב במשרד שלי ? הרי שילמתי עבור הWINDOWS כשקניתי את הלפטופ!

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by blackbimer,

אממ לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת ביותר איטיות ממה שהתרגלתי אליו בלי קשר לפרמוט. רציתי לדדעת איפה אני יכול לראות את עניין המשאבים ואת כמות הכוח והזכרון אם אפשר ככה להגדיר את זה שיש למחשב בכל רגע נתון וגם מזה כל הדברים שרצים לי ברקע של המחשב שאני לוחץ קונ' אלט דל יש שם מלא דברים שאין לי מושג מהם אפשר לכבות אותם? לציין שיש לי אקס פי הום אדישיון 1.8 512 מגה תודה וחג שמח..

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן). כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה: Windows XP Service Pack 2 cannot install. The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com איך אני …

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by berner,

חברים שלום במידה ואני רוצה להתקין את מערכת WIN7 בהHD הנוסף בנוסף XP איך אני מנווט בעת ההפעלה לאיזה מערכת שאני רוצה דהינו WIN7 או XP אודה להדרכה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.