Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שכאשר אני מעביר קבצים לתיקיה מסוימת הם יעותקו גם לתיקיה אחרת (כונן גיבוי) כיצד ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
וזאת למרות שמוגדר לו לא להיכנס למצב שינה, גם לא בעת היסמכות על הסוללה וגם לא בעת חיבור לחשמל. מישהו נתקל בבעיה הזו עם הנייד שלו?
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה לפעמים יש לי מסכים כחולים שמופעים בתדירות משתנה... אחרי שהמחשב עושה ריסטרט אני שולח את הREPORT והוא אומר לי שזה בעיה בדריברים. הינה הלינק למה שהוא כותב: http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=10 הוא לא מגדיר איזה דריבר, אז הלכתי ישר על ה זה של הלוח אם שהתקנתי מדיסק. הורדתי חדש התקנתי והבעיה חוזרת, הכרטיס מסך עם הדריברים החדשים ביותר קטליסט 2.8. המפרט אם צריך: AMD 2500 EPOX 8rad3+ MSI 9800 PRO
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לי יש במחשב הביתי מאילוצים משפחתיים משתמשים (ילדים בבית) אולם לאחרונה לאחר שאני מקישה את הסיסמה, המחשב מתחיל לעלות ואז לפתע מאתחל את עצמו מחדש. ערכתי סריקה של וירוסים ורוגלות וקיבלתי ים של רוגלות. ברמה מקסימלית. וירוסים אין לי בכלל. כמו כן המחשב טוען בתוכנה של אדוור פרו כי היה לי שינוי ברגיסטרי. האם זה אומר לדעתכם כי עליי לעשות למחשב פירמוט ? עברה בכרך שנה מאז הפירמוט האחרון שעשיתי. אנא הושיעו.......!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום ! יש לי XP עם SP1........ , ואני משתמש ב-IE6 תמיד מעודכן אנטי וירוס מחשב מסודר.....כמו שצריך. (SP1 ל-IE גם) יום בהיר אחד אני קם בבוקר ישר למחשב.... והופה המדייה פלייר לא עובד , להתקין מחדש ? לא עוזר. אוקיי אפשר לוותר על מדייה פלייר....לביינתים. (כותב לי "היישום נתקל בשגיאה" וזהו , שום דבר לא עוזר!) אבל , גם האקספלורר התחיל לעבוד צולע , כנראה שהוא לא קורא קטעי javascript או java או...לא יודע מה. והכל מותקן Virtual machine של sun ושל microsoft והכל עבד עד לפני כמה ימים....מוזר ביותר ! אני לא מוצא התקנה של IE6... השאלה אם להתקין מחדש בכלל אפשרי ,ואם זה יעוזר ? מישהו נתקל בכזה דבר פעם ? אני בתקופה של בגרויות וטסט בקרוב...אין לי זמן לפרמט תודה רבה! נ.ב. - אנ…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ודרך הביוס שיניתי את הבוט פריוריטי לCDROM ובכל זאת שאני לוחץ על F12 אני עדייו רואה שהוא תקוע על HDD עכשיו שאני מנסה להחליף את זה משם לCDROM ולוחץ אנטר כמו שהוא אומר הוא פשוט מתחיל לי את הווינדוס מבלי לעשות כלום באמת כרגע אני מנסה לפרמט מUSB אם יעבוד חסכתי לי עבודה אבל אם לא אנא מישהו יכול להסביר לי את הפיתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך אני יוצר כונן משטח לא מנוצל? יש לי ויסטה, יש דרף לעשות את זה בלי תוכנה? ואם לא איזה תוכנה עושה את זה? הכוונה בשטח לא מנוצל בשטח שלא נמצא בשום כונן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנהל רשת מחשבים עם שרת Windows Server 2003. כרגע כל המחשבים מחוברים עם היוזר של Administrator. עכשיו, אני מעוניין לחסום את האפשרות של הכנסת DiskOnKey בכל המחשבים חוץ מיוזר ספציפי שאיתו אני אכנס. ( כמו ברשת הצבאית לדוג' ) אין לי בעיה ליצור לכל אחד יוזר משלו, אך אני מעוניין שלא תהיה אפשרות להכניס מדיה כל שהיא מבחוץ. יש למישהו רעיונות איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה ליצור יוזר מוגבל ( אני מאפשר להם להתקין תוכנות וכו' בשביל עבודה ). תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי יש לי WIN XP עם SP1 מותקן מחשב P4 עם בורד Gigabyte GA-8IPE1000 Pro שבא עם USB2 חיברתי DISK ON KEY שתומך בUSB2 למחשב והוא עבד בקצב של USB1 וקיבלתי הודעה: HI-SPEED USB DEVICE PLUGGED INTO NON HI SPEED USB HUB THE GENERIC USB HUB WILL FUNCTION AT REDUCED SPEED (THERE ARE NO HI-SPEED USB HOST CONTROLLERS INSTALLED ON THIS PC) מה אני צריך לעשות שזה יעבוד בUSB2 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ובוא נגיד שהטכנאי בחנות חבר שלי שחייב לי טובה לא קטנה בקיצור אני יכול לבחור איזה מערכת הפעלה הוא יתקין בלי לשלם שקל... אז מה כדאי לי? XP 32BIT או ויסטה 64BIT *הם האופציות על פי שיקולים שלי (שאני חושב שאין צורך לפרט עליהם) מפרט המחשב: (מה שחשוב-רלוונטי) כרטיס מסך 8800GT מעבד Q6600 זיכרון 4GB כונן קשיח 250GB החלטתי לעשות את זה סקר כדי שיהיה לכם יותר נח להביא את דעתכם (לעצלנים ביניכם ) אבל אשמח (יותר נכון צריך) הסברים ונימוקים תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב הישן שלי אין לי מושג איךך זה קרה פתאום לא קיים דרייבר סאונד כאילו הוא נעלם... ואין קול במחשב בכלל עשיתי ריסט לא עזר... אני מקבל את השגיאה הזאת בווינאמפ: (בקובץ המצורף.) ואת השגיאה הזאת שאני עושה TEST לסאונד בDIRECTX: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x8878000a (The request failed because DirectSound resources, such as the priority level, were already in use by another caller.) יש לציין שאני לא ידוע איזה לוח יש לי שם זה המחשב הישן שלי או איזה כרטיס קול ניסיתי להתקין את הצ'יפסט שבא עם הדיסק התקנה אבל זה לא עזר... תדוה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים יצרתי משתמש חדש במחשב עם הרשאות אדמין, ולא התעסקתי בזה יותר! אני לא מכבה בדר"כ את המחשב, והיום עשיתי זאת ..... כשהופעל המחשב הופיע לי רק בחירת המשתמש החדש! הישן (Administrator) נעלם... לא מופיע ברשימה.... אולם הוא קיים במחשב , כל התיקיות שלו קיימות בDocument And Setting ואם אני עשה LOG IN ורושם ביוזר Administrator הוא נכנס אליו, אבל משום מה לא הצליח להעלות אותו עד הסוף... רואים רק את התמונת רקע שלי וזהו... למישהו יש רעיון לאן נעלם המשתמש הראשי שלי?
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האם במעבר ל 1GB זיכרון RAM אפשר ואו כדאי לבטל את זיכרון המטמון של ה WINDOWS XP? האם זה יעשה את המחשב למהיר יותר?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תראו, אף פעם לא הבנתי את הפירמוט בוינדוס ויסטה לוחצים על מחיקת הכוננים בתפריט הזה וזה מוחק תוך שניות את כל החומר בדיסק הקשיח ואז תוך 20 דקות יש ויסטה חדש... לעומת זה בXP פירמוט וההתקנה לוקח הרבה יותר זמן... מישהו יכול להסביר לי את זה?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אתמול פתאום צצו לי אייקונים לא מזוהים על השולחן עבודה, ועל השולחן עבודה היה רקע באדום שרשום בו (גם עכשיו יש את זה) רשום בו משהו כמו YOUR COMPUTER IS משהו עם ספייור, תוריד תוכנה(באנגלית) כדי למחוק... כל איזה חצי דקה קופץ לי חלון של הווינדוס או חלון לא קשור שרושם להוריד תוכנות ולאשר כל מיני דברים... לפעמים קובץ דף אינטרנט(אקספלורר) למרות שאני משתמש רק בפיירפוקס בד"כ.. ניסיתי נדמה לי כל תוכנה אפשרית: Ad Aware Proffesional Ad Aware 2007 spy bot search and destroy xoftspy וגם SmitfraudFix אף תוכנה לא ממש עזרה, והתפלאתי ש - SmitfraudFix לא מצליחה למחוק את הבעיה.... האם אפשר לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעשות ככה כלום במחשב.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בעייה תמיד שאני מפעיל תמחשב אני מגיע ללא יודע איזה אתר זה כאתר דף הבית . לא משנה איך אני משנה את דף הבית אם זה מאפשרויות אינטרנט ועוד כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני שוב מגיע לאותו אתר ... מה לעשות????? אני נואש....
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי נייד, חיברתי אותו ברשת מחשבים, דרך system properties לחצתי על Network identification והמשכתי שם עד שזה סיים, ואז אחרי שהוא עשה reboot, ה windows מבקש ססמא כדי להכנס ! למה לעזעזאל זה מבקש ססמא ואיך אני נכנס ל windows שלי ! חייב עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבה הKAZAA ICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל.... אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIO התקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
The Windows Shell is responsible for providing the basic framework of the Windows user interface experience. It is most familiar to users as the Windows Desktop, but also provides a variety of other functions to help define the user's computing session, including organizing files and folders, and providing the means to start applications. An unchecked buffer exists in one of the functions used by the Windows Shell to extract custom attribute information from audio files. A security vulnerability results because it is possible for a malicious user to mount a buffer overrun attack and attempt to exploit this flaw. An attacker could seek to exploit this vulnerability by cr…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב תותח עם מפרט טוב מאוד קניתי אותו חדש ... כאשר הפעלתי עליו 32BIT הוא היה בסדר גמור XP וגם VISTA אבל כאשר ניסיתי לשים 64BIT VISTA/XP זה היה איטי יותר . למה זה קורה ואיך משפרים את זה ? מפרט המחשב :- כ.זכרון 4GB 800MHZ OCZ CL4 כ.מסך ATI READON 512 MB DDR2 HD 2600 לוח אם :- ASUS M2N-E מעבד :- AMD AM2 ATHLON 6000+ 64BIT
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כתוב בו IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה לי כל איזה יומיים וזה ממש משגע לי תשכל סתם בגלישה באספלורר או באמצע משחק אני על XP SP1
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש, שיש לו ווינדוס חוקי. במחיצה על המחשב, אני רוצה להחליף הארדיסק ולפי מה שהבנתי אני צריך לעשות אימג' כדי להשאר עם הווידוס הנ"ל. אם אני מוותר על המידע ומוריד ווינדוס ברחבי הרשת, ושם לו הסידי קי החוקי שקיבלתי עם המחשב. בגב של המחשב. הווינדוס ישאר חוקי? או לא? על כמה מחשבים אני יכול להתקין את הוינדוס הנ"ל? אם למשהו יש גם הסבר פשוט לאיך עושים את האימג' זה גם כן יעזור. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת ויסטה עם דפדפן אקספלורר,גירסה 7 שהגיעה עם הויסטה. לאחרונה אני ניתקל בבעיה של קריסת הדפדפן בכול פעם שאני מנסה להשתמש בו. האם קיימות פיתרונות לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO ויש לי כונן ש15 ג'יגה שאני משתמש בשביל הורדות מקזה ,זהו אין עלין כלום חוץ מזה. היום בדקתי את הכונן וראיתי שיש הפרש בין כמות המידע שיש בתיקיות (6 ג'יגה ) לבין המקום הפנויי שיש לי בכונן (5 ג'יגה ). הבנתם 4 ג'יגה חסרים לי מהכונן . למישהו יש רעיונות בנושא ? נ.ב תשכחו מהדברים המטומטים כמו תיקיות נסתרות כי את זה בדקתי :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-