עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by none77,

שלום (לא סתם התאור הבא, מתאר מה שקורה במשרד בהגדלה) יצרתי קובץ עם בלוק דינמי הכפלתי אותו אלפי פעמים, שמירה לוקחת חצי דקה, ניטרתי את הזכרון, מעבד, כונן, כרטיס מסך,כולם לא מתאמצים, יש עוד משהו שכדאי לנטר? מה המחשב עושה בחצי דקה הזאת, המטרה לבדוק מה אפשר לשפר בשביל להקטין את זמן השמירה הקובץ נמצא בקשיח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by big_guy,

אהלן. אני עומד לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. יש לי windows 8 על המחשב. איך אני יכול ליצור דיסק און קי שממנו תעלה ההתקנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. אני רוצה שהוא יעלה לי את שולחן העבודה ולא את האריחים.. הבנתי שזאת אפשרות חדשה ב8.1 ורציתי לדעת איך אני עושה את זה.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ofer,

נתקלתי בתקלה מוזרה בחלונות 200 פרו פתאום ללא סיבה הכל עולה יפה אך כל האיקונים על המסך להוציא הקבועיפ של מיקרוסופט אינם בתוכניות נעלמו רוב התוכנות (הן נמצאות פיסית ) ניסיון להפעיל תוכנות מלמד שכאילו נמחקו מהרגסטרי וכאילו הרגסטרי הלך לאחור או שונה גם דק וטסון עולה מידי פעם המחשב מוגן באנטיוירוס פייאר וול ואנטי מרגלים למה ? איך מתגוננים מזה ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by צבי,

במסגרת עידכונים עבור Windows XP ? קבלתי הודעה שלא הותקן עדכון KB910437 האם יש למישהו הסבר?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by AZANKOT,

האם יש אפשרות לשדרג מערכת XP PRO מאנגלית לעברית ללא פירמוט והתקנה מחדש. הכוונה שכל התצוגה של מערכת ההפעלה תופיע בעברית

8. Started by sabpa2,

להתקין SP 2? מומלץ להתקין או לא?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by ofir123,

היי יש לי בעיה עם הוינדוס אקס פי, הוא הוריד לי עידכונים אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הלחצן הימיני הוא מופיע לי באנגלית (באינטרנט) איך אני מסדר את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. התקנתי ווינדוס XP מחדש הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה מכיוון שהיו מספר דרייברים שונים לכרטיס הרשת המובנה, ובגלל האופן שבו XP בוחר את הדרייבר הנכון (שלא כמו ווינדוס-7, XP דורש את התיקייה הספציפית), אני מהמר שבחרתי את הדרייברים הנכונים (שהרי אם לא - ההתקנה של הדרייבר לא הייתה מתבצעת כלל, נכון?) לאחר כל זאת, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בבית. אמנם התקנת הדרייברים הביאה ליזוהי של החומרה (וכן הופיע האייקון בעל שני המחשבים המהבהים בשורת המשימות), ואלה אכן מוצאים את החיבור (לאחר זמן רב שבהם הם מחפשים ומחפשים - ומדובר בחיבור חוטי ישיר, ולא אל-חוטי), אבל החיבור לא מתבצע (סימן קריאה צהוב - חיבוריות מוגבלת או לא פעילה). חיברתי את החשב בביתו של חבר, וגם שם קרה אותו דבר ב…

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  11. קורה לפעמים שאין לי חשק לסגור את הדפדפן ואת כל התוכנות שפעילות במחשב, לכבות אותו ואז, כאשר אני צריך את המחשב, להדליק אותו ולפתוח את הדפדפן מחדש. אז בדר"כ אני מכניס את המחשב שלי למצב שינה. כמו כן, המחשב שלי מוגדר כל 30 דקות להכנס למצב זה. מכיוון שהאופצייה "שינה היברידית" בחלונות 7 שלי מופעלת, המחשב שומר תחילה את תוכן הזיכרון בדיסק הקשיח ואז עובר למצב Sleep שבו הזיכרון ממשיך לקבל מתח כך שהמחשב מוכן מיד לשימוש כאשר אני מחזיר אותו לעבודה. קורה לפעמים שכאשר אני רוצה לגשת למחשב, אני בטעות מכבה את מכשיר האל פסק שלי, ואז המחשב צריך לטעון את תוכן הזיכרון מהדיסק הקשיח (כלומר תוכן הזיכרון נמחק מהזיכרון, ומצב Sleep נהפך ל-Hibernate). נוכחתי לשים לב, שבמקרה והמחשב שלי טוען את תוכן הזי…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by NJorl,

מה ידוע על מערכת ההפעלה הבאה של מייקרוסופט מפת הדרכים \ תאריכים תצלומי מסך

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by udi,

כל פעם שמדליקים את המחשב רצים תוכניות אוטומטי לפעמים הם נמצאים ב START\PROGRAMS\STARTUP ולפעמים הם ברגסטרי אז כאן הבעיה שלי אך אני יודע איפה התוכניות שרצות כל פעם בהתחלת הWINDOWS נמצאות הרגסטרי?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  15. אני מנסה להתקין ווינדוס 2000, וכל פעם, יחסיתבהתחלה ההתקנה, כשהאשף מעתיק את כל הקבצים מהדיסק, אני מקבל שגיאה: The file blablabla was not copied correctly. The file Setup Placed ON your Hard DIsk is not vaild windows 2000 system image משהו כזה רק שמבקום בלה בלה בלה יש שם של קובץ - כל פעם קובץ אחר. כל פעם חסר קובץ אחר, וכשאני עושה Retry, זה לא עוזר כ"כ...אם זה כן עוזר אז מיד אח"כ תבוא אותה שגיאה בידיוק רק אם שם קובץ אחר, ואז ה Retry לא יעזור... פירמטתי את ההארד דיסק לגמרי לפחות 10 פעמים כבר וזה עדיין ככה. ניסיתי דיסקים שונים של ווינדוס 2000 שיש לי, ובכולם זה אותה הבעיה... אני חושב שהבעיה היא בכיוון של הביוס או משהו כזה... מה אני עושה?! אני מתחרפן!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by li30,

שלום יש לי מחשב dell vostro 1220 חדש בן 4 ימים עם מערכת הפעלה win 7 באנגלית.. (64 bit אם זה משנה) הכעיה היא שהשעון בתחתית המסך לא מתעדכן אלה נשאר על השעה בה המחשב כובה. ואותו כנ"ל לגבי הגאדג'טים של השעה והמזג אויר. כבר שיניתי בהגדרות את השרתים (יש שם איזה 4 אופציות) וסימנתי עם חיבור לאינטרנט ובלי ובאף אחד זה לא עובד ולא מתעדכן. מישהו ? ודבר נוסף... מישהו יודע מתי יהיה win 7 בעיברית לדל ? תודה ! ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. Started by igor21,

שלום למומחים, יש לי כונן אשר בעבר הרחוק פיצלתי לשניים בלי להתחשב ממש בעתיד. יצא כך שלכונן C הקצתי 4 ג'יגה, ולכונן 75 ג'יגה. כיום, כונן C חנוק מרוב מחסור במקום ואני חייב להעביר כמה עשרות ג'יגות להשלים את החסר. איך אני יכול לעשות זאת ללא פגיעה בכל השמור בשני הכוננים? האם זה מסוכן? מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים איגור

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

כרטיס קול מובנה, High Definition ALC883. בהתקנה Vista הוא לא זוהה והייתי צריך להתקין Audio Controller עדכני של Realtek כדי שיהיה לי סאונד. לא הייתי עושה מזה כזה ענין, הבעיה שלחבר שלי שיש לו בדיוק אותו לוח אם כמו שלי ה Vista כן זיהה. לעוד מישהו היו בעיות בסגנון?

19. Started by adam99,

שלום! רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לבטל את אפשרות החיפוש במחשב עם מערכת ווינדוס XP. תודה!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by avivboker,

מזה [h=1]Intel® Rapid Storage Technology ואיך אני מפעיל את זה[/h]לאחר התקנת התוכנה מופיע לי ה SSD שלי ורשום פועל בתצורה רגילה איך אני מפעיל את [h=1]Intel Rapid Storage Technology[/h]

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. שלום, היו ברשותי שתי מחיצות: באחת מהן, הראשית ©, היו מסמכים ושטויות אחרות, ובשניה (D), היתה מערכת ההפעלה. בעקבות תאונת עבודה מצערת נמחקה C לחלוטין כולל הכל ועכשיו הWindows לא עולה. כרגע יש ברשותי מחיצה אחת ובה מערכת ההפעלה (מה שהיה קודם D). השאלה שלי: האם מספיק להעתיק ממחשב אחר את הקובץ BOOT.INI או שיש צורך במשהו נוסף (אולי כתיבה מיוחדת ל- MBR). נ.ב התאונה נגרמה עקב שימוש בתוכנת Ghost של סיימנטק בגרסה 7 (בגרסת הדוס). משום מה במקום שבו צריך להגדיר את דיסק היעד התוכנה מגדירה, ללא ידיעת המשתמש, את המקור ולהפך. ראו הוזהרתם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avi2014,

אני מחכה כבר חודשיים לדרייבר מותאם של hp לויסטה...כרגע המדפסת מושבתת. יש אפשרות להתקין את המדפסת על הויסטה גם ללא דרייבר?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by dannygnh,

יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. יש לי AMD 4200+ DUAL CORE ואני לא יודע אם הוא נחשב כמעבד של 32 ביט או 64, חבר שלי אמר לי שAMD זה אמור להיות 64 ביט אבל התוכנה EVEREST אומרת ליד המעבד שלי (x86) שמצביע על 32 ביט ככל הידוע לי... מישהו בבקשה יכול לעזור ולומר לי אם אני צריך לקנות 32 או 64 ביט? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by nir567,

שלום לכולם! אני לא מצליח לעשות עדכונים לוינדוס. לא דרך האתר של מיקרוסופט ולא דרך תוכנות אחרות שמשתמשות ב-update הזה.. לדוגמא: windows defender או Windows Vista Upgrade Advisor. ב-windows defender אני מקבל שגיאה 0x80240022. כשאני עושה את העדכון דרך האתר הוא אומר לי שהורדת כל העדכונים נכשלה.. מה עושים? :s05:

• 5 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.