עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מבחינת הפורום אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לחומרה, אז מנהלים תעשו את השיקולים שלכם. משהו ביקש מימני להתקין לו (לפרמט) על מחשב ישן XP. הוא הביא לי את המחשב, הכנסתי את הדיסק לצורב ואז שמעתי רעשים חזקים מהצורב (כמו ששורטים לוח אם גיר)! הוצתי מהר את הדיסק וכולו היה שרוט. בדקתי לפני שהכנסתי אותו (את הדיסק) שהוא במקום הנכון, כך שזו לא יכולה להיות הבעיה. אחרי זה ניסיתי סתם להכניס דיסק וראיתי זה עושה את אותו הדבר... עכשיו הדיסק לא שלי אלא שלו, אז אני קצת בבעיה (אין לי XP להביא לו) ויש לי קצת בעיית תקציב בזמן האחרון אז אין לי איך להביא לו מערכת אחרת. השאלה היא אם יש דרך לסדר את הבעיה או שאתם יכולים לחשוב על סיבה שבגללה זה יכול לקרות שאני יסביר לו. אשמח לעזרה (זה ממש חשוב לי, ב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

זה ייכלול דברים חדשים, או שמי שהוריד את כל ההוט פיקסס לא צריך את זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by anri,

אני עובד עם מערכת הפעלה VISTA 64 . הלכתי לישון לא נגעתי במחשב, והווינדוס כנראה קיבל מסך כחול ושיחזר... ממה נובעת הבעיה ? העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. התקנתי ויסטה אולטימייט 32X. התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה, וגם העכבר של השתגע ! (לא בטוח שזה קשור) קיצור הסיבה היחידה שאני נשאר עם ויסטה זה בגלל ה- DX10 (אני קונה 8600GTS בקרוב)…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ALE-XtaZi,

אני מתכוון למסנג'ר שבא עם הוינדוס XP

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה, עוד כמה ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, ואני מתלבט מאוד אם להתקין ויסטה או XP. קראתי המון דעות בנושא ואני די מבולבל. אם מישהו יוכל לפרט לי את היתרונות והחסרונות בצורה מסודרת אני אודה לו מאוד. נ.ב יש לשים דגש לכיוון של תמיכה במשחקים (שמעתי שיש הרבה בעיות להפעיל משחקים על ויסטה, או שזה רק משחקים פרוצים?) אם אפשר כמובן להתחשב בגרסאות השונות (32 BIT או 64 BIT) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? אני מזכיר שוב! זה מראה לי שיש לי WIN מקורי בלבד! במחשב שלי >> מאפייני מערכת! מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אם זה משנה משהוא בכלל

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zoomdia99,

https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אפליקציית ווינדוס 10 שנתקלתי בה רק היום בגלל שקיבלה עדכון לשפה העברית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by edensh,

שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by asta,

חברה אכלתי אותה בגדול שיניתי את הסיסמאות של ה- אדמיניסטרטור (גם של ה safe mode ) ואין לי מושג מה קרה בידיוק ,כנראה שלא שמתי לב שאני נימצא במצב עיברית ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון האדמיניסטרטור -גם לא במצב safe mode ניסיתי לאפס סיסמאות באמצעות boot מ cd של תוכנית linux .מיוחדת שמיתיימרת לעשות זאת אבל זה לא עזר אני עדיין יכול להיכנס דרך limited account ויש לי בנוסף דיסק קשיח מישני שעליו מותקנת windows xp וגם את ה-דיסק התקנה מקורי של xp עצתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לאחורנה קיבלתי (בחינם יש לציין) מחשב נייד פנטיום 3 128 RAM השאלה הנישאלת היא האם וינדוס 7 יעבוד עליו כמו שצריך(רוצה להתקין בשביל להיתרשם מהמערכת ליפני שאני מתקין על המחשב בבית) או שפשוט להתקין XP?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Xmen,

היתחול מהיר של ה-WINDOWS, ללא הביוס?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by -Tal-,

שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by King Of Action,

יש לי הרדיסק בנפח 40 ג'יגה של WD . יש לי שלוש כוננים. מה עדיף ? אודה מאוד למי שיפרט קצת.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by jitz,

היי יש לי פה מחשב קצת ישן, שישמש את האחים הקטנים לאינטרנט/משחקים/אופיס... הנה המפרט שלו פחות או יותר: פנטיום 3 - 500mhz MB: ABIT BX6 128MB SDRAM 9GB HD Panasonic CD-R (צורב במהירות x4... אם אני לא טועה) TOSHIBA CDROM x40 כרטיס קול (Diamond Monster sound mx300) איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? (עד היום היה מותקן עליו win98 se)... האם כדאי ללכת על XP? הוא יסחוב עליו? או על windows millenium? א להישאר עם win98se ? דרך אגב - רצוי שלמערכת הפעלה תהיה תמיכה מלאה בעברית ("התחל" במקום "start") בתודה מראש, דודי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם אני די מיואש, אני מפחד לעשות סלט עם כל האקטיבציות. התקנתי WIN 8.1, מישהו יכל לתת לי אקטיבציה נורמאלית שעובדת? מאמין שכבר הWIN התקין את העדכונים שלו.. אשמח מאוד לעזרה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. טוען שאינו נמצא במחשב. אני לא מצליח להשיג אותו. ולא יודע מה תפקידו בכלל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by $שלומי$,

יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Gosha,

אני גולש לי לתומי באינטרנט ולפתע כל החלונות נסגרים וחלון קטן של dos בשם c:\sleep.exe נפתח ונסגר. בפעם הראשונה חשבתי - נו טוב...כנראה לחצתי על משהו - אבל זה חוזר שוב ושוב! מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.