Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם, מחשב משרדי די חדש - Dell Vostro 260. מכיל i3-2120 + 4GB DDR3 RAM. מ.ה היא Win 7 Pro 64bit לעיתים המחשב נהיה מאוד איטי. יש למשל שיהוי בין ההקלדה לעד שהאינפוט נקלט בOutlook. גם פעולות בסיסיות כמו פתיחת Task Mannager או סגירת מסמך וורד לוקחות כמות זמן ניכרת. זה "בא והולך". לכמה דקות המחשב יעבוד בסדר, ואז לכמה דקות יקרטע. מבדיקה ב-Task Mannager, כאשר מ.ה רק עולה השימוש בזיכרון הוא בין 50 ל55 אחוז(!). העלאה של המ.ה ללא סרביסים מיותרים או בSafe Mode מורידה את אחוז השימוש בזיכרון(שוב - ללא שום תוכנות פועלות וישר אחרי הפוסט) ל33% ומעלה. זה נראה לי עדיין גבוה מאוד... כרגע(מהלילה) המחשב נמצא בSafe Mode ומריץ MalwareBytes AntiMalware. אני טרם יודע תוצאות ואעדכן בהמשך.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב על שתי HDD ועל כל אחד מהם מותקנת מערכת הפעלה השאלה איך מוחקים אחת מהם כך שאני לא יצתרך לבחור מערכת שהמחשב עולה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתם פעם איך מיקרוסופט עדיין לא חשבו על מועדפים (או קיצורי דרך לתיקיות) ב-Save As?? אני יודע שאני יכול לעשות בMy documents קיצורי דרך לכל התיקיות שאני עושה עליהם SAVE AS בד"כ אבל זה עדיין לא זה. זה ממש מעצבן לעשות כל פעם BROWSE!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים קיבלתי וינדוס אקס פי הגירסא הביתית בעברית אז אתמול אחרי שקראתי את כל הדפים המצורפים לדיסק מכניס את הדיסק לכונן כשמערכת ההפעלה וינדוס 98 שלי באנגלית עדין מופעלת בהתחלה הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שאין לי את האפשרות לשדרג את המערכת מכיוון שהוינדוס הישן שלי באנגלית והוינדוס שאני מתקין בעברית אז היתה לי רק אפשרות אחת לבחור בא התקנה חדשה של וינדוס בחרתי בהתקנה הזאת ההתקנה ביקשה את מספר מפתח המוצר אני רושם את המספר לוחץ next ואז עולה לי הודעה שהמספר שכתבתי לא נכון בדקתי שוב ושוב ושוב את המספר אבל עדין זה אמר לי שהמספר לא נכון למישהו ממכם יש אולי רעיון לבעיה הזאת? למה זה קרה לי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות "הלך" לי ההארדיסק בלפטופ. מכיוון שהייתי בחו"ל באותו זמן, ביקשתי מטכנאי מקומי שיתקין לי וינדוס 7 באנגלית עם עם תמיכה בעברית. אני לא יודע מה הוא עשה אבל הוא התקין את עם מקלדת בעברית. כלומר אין לי למטה את הסמל של EN/HE. אלא סמל של מקלדת. כדי להחליף שפה אני עובר ע"י CTRL+SHIFT ולא אלט שיפט. האמת לא כזה הפריע לי, כבר התרגלתי לכפתורים החדשים. אבל עכשיו התקנתי אופיס 2013 בעברית ואני לא יכול לכתוב בעברית. כלומר הוא כותב בסדר הפוך (ראי). איך אני יכול לסדר את הוינדוס שיתמוך בעברית כמו שצריך? צירפתי תמונה מאופיס שאין עברית
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה שאני מפעיל את Windows Update ובקטע של הסריקה של המוצרים שצריכים עידכונים החלון אקספלורר נתקע ולא מגיב. אני עובד עם WINXP והבעיה הזאת כבר קרתה לי בעבר אבל לא באופן קבוע. רק שעכשיו היא קוראת תמיד ואני לא מצליח לעדכן דברים מ-Windows Update. אני בטוח שיש באתר של מיקרוסופט תשובה לבעיה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש במאמרים שם את הפתרון. ומכיוון שאני חושב שהבעיה הזאת די מוכרת בXP אני שואל אם יש דרך פיתרון קלה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, בעת הפעלת המחשב,ה WIN7 עולה ''רגיל'', בעת שה- DESKTOP מנסה לעלות המחשב ממשיך לחשוב (העיגול מסתובב), ופשוט לא מופיע אף איקון של שולחן עבודה, המחשב פשוט נתקע ואין אפשרות לבצע ctrl alt del - יש פתרון לדבר הזה (העיגול פשוט ממשיך להתסובב לנצח ושולחן עבודה לא עולה) ? עשיתי שחזור מערכת אבל לאחר יום זה קרה שוב - ועוד הפעם הייתי צריך לבצע שחזור מערכת. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, כולנו יודעים שתוכנות מסויימות ובעיקר משחקים רצים טוב יותר בלי ערימה של תוכנות הרקע שיש לנו. אפילו ראיתי פה איזה לינק לאתר שממליץ להעיף כמות נרחבת של services. ואז עלה לי רעיון שאני לא יודע אם אפשר לעשות אותו ואם כן אז איך בדיוק. האם אפשר לעשות (והאם זה שווה בכלל) מעין "משתמש משחקים" ל XP? משהו כמו boot disk למשחקי ה DOS? הכוונה היא ליצור account חדש על ה XP שיהיו לו זכויות admin כמובן אבל ה desktop שלו יעלה בלי כל הצעצועים המגניבים של ה XP, לא יהיה לו wallpaper כבד, מינימום של services רצים ברקע וכמובן מספר מינמלי של תוכנות רקע. האם אפשר לבצע קונפיגורציה ספיציפית לכל משתמש של תוכנות ה startup שעולות בבוט מתוך msconfig וכשאני אעשה login עם משתמש אחר אז הכל יעלה כרגי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עותק חדש של ווינדוס 8.1 חוקי אני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו על הווינדוס 7 הפיראטי שיש לי כבר על המחשב או שאני יצטרך לעשות פורמט? (
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס מלפני שנתיים בערך, שהגיע עם ווינדאוס מקורי (ללא דיסק) ועכשיו אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש. איך אני אמור לעשות את זה? תודה! עריכה: מאחורי הלפטופ כתוב לי את הProduct Key של הווינדאוס.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי win 8.1 pro 64 bit ואני לא מצליח למצוא עדכונים ב windows update הוא רושם לי כל הזמן שגיאות מסוימות כמו 8024402F או שגיאה אחרת. ניסיתי כבר כמה מדריכים לתקן את זה ולאפס את windows update בין היתר הפסקתי את התהליך מחקתי את התיקיות ב windows 32 וזה לא פתר את הבעיה. אם יש פתרון אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, שמתי לב שבפורום הזה חסרים לכם מדריכים לווינדוס 10 בעברית ואודה מאוד שאם אתם מכירים לינק תביאו לי אותו ואם אתם לא מכירים לינק לאתר כזה ולא באתר שלכם בהכרח (חיפשתי ולא מצאתי משהו באמת מתאים בעברית) אודה מאוד שתכתבו גם מדריכים לווינדוס 10, כי כבר הרבה אנשים משתמשים במע' ההפעלה הזאת וצריכים עזרה בשפת האם שלהם. גם חיפשתי באינטרנט ספר לרכישה על ווינדוס 10 ולא מצאתי שום דבר מתאים. בכל אופן, אין לי כסף לשלם על המדריך, אזי אודה מאוד אם תוסיפו סטיקים וטיפים למע' ההפעלה הזאת, אם היא קיימת אזי אני מתנצל ותפנו אותי לפורום מתאים. בינתיים אני מודה לכם על כל מה שיש לכם ואני די סומך עליכם שתעלו בקרוב סטיקים ומדריכים לווינדוס 10, אם הם לא קיימים עדיין אצלכם. תודה לכם מראש מכל …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה, הקשה על system restore לא מפעילה את היישום. אני המשתמש היחיד במחשב (אדמיניסטרטור) ובעבר כבר ביצעתי שיחזור (לפני כחודש) ועכשיו זה בכלל לא מגיב כשאני מבקש שחזור.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz Gigabyte P35-DS3L 4GB RAM 400MHz DDR2 (מחוברים 4 יחידות של 1GB) NVIDIA GeForce 8500GT האם המחשב הנ"ל יצליח להריץ בצורה חלקה וטובה את המערכת הפעלה Windows 8? והאם כדאי להתקין מערכת 64BIT על מנת לנצל את כל ה-4GB? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-