עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Moty_p,

הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב. האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yigal83,

שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Bug2000,

יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by puuma1,

ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Proww,

היי חברים. התקנתי במחשב הנייד שלי Windows XP pro SP3. הווינדוס הינו באנגלית. איך ניתן להפוך אותו לעברית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אם זה משנה משהוא בכלל

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DJO,

קראתי את הטרדים שהיו כאן לפני כמה שבועות, אל תצעקו ישר דווקא לא התעצלתי (אולי כי יש לי אנגלית יחסית טובה ) וקראתי את http://www.aumha.org/a/shtdwnxpz.htm . הבעיה אצלי זה שאני אומר לו לעשות כיבוי הוא עושה ריסטרט. הצלחתי לבודד את הבעיה: או שזה הלוח או שזה הכרטיס הגרפי. רוב הסיכויים שזה הלוח אבל כדי להיות בטוח: ------- VIDEO CARDS: Hercules 3D Prophet 4500 and all other video cards based on the Kyro II video chip. Causes restart and shutdown issues (or, in some cases, only restart issues) until the video adapter is removed. SOLUTION: New XP-specific drivers are now available from Hercules. At present, they remain uncertified (PowerVR, who makes the Kyro II chip, is w…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים? אני זוכר משהו כמו scannow

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by -JobNick-,

אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. התמונה ממחישה הכל משום מה פתאום זההפסיק לכתוב לי בעברית בדפדפן בחלון חיפוש (למעלה מימין) של גוגל וכמו כן אם אני פותח חיפוש CTRL + F גם אי אפשר לכתוב בעברית חייב כל פעם ללכת יישר לגוגל עצמו במיקרה הראשון - זה מעצבן ! ובמקרה השני פותח שניה התחל - הפעלה - רושם בעברית את הטקסט ואז מדביק אותו בחיפוש זה דבילי ומעיק ! ואין לי מושג ממה זה נובע מישהו ? תודה מראש !!!!!! נ.ב ב FIREFOX זה לא קורה אגב מה שאומר לי שזה כנראה לא מ WINDOWS רק הדפדפן ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם!! שאלה דחופההה... יש לי בעיה דחופה מאוד שהיא שהמחשב לא מצליח להעלות לי את הוינדוס ולאחר נסיונות רבים אשר לא הצליחו החלטתי לפרמט את הכונן ולתקין את מערכת ההפעלה מחדש... כיצד אני מפרמט ומתקין מחדש את הוינדוס ללא מערכת הפעלה (אשר לא עולה) ? אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי משום שזה דחוףף מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית שורת המשימות מסיבה לא ברורה "השמינה" וגדלה לממדים של פי שניים. אני מנסה עם החץ השחור להחזירה לגודל הרצוי אך הפעולה לא מתאפשרת. אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. היי לכולם, יש לי מחשב נייד של Asus שהגיע עם וינדוס 8 מובנה ועליו ופעם תהיתי היכן נמצא הSerial Key של הוינדוס אז התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שזאת חתימה דיגטלית שכאשר אני אתקין וינדוס על המחשב הוא יזהה כבר לבד את החתימה וימשיך בתהליך. אחלה! קניתי עכשיו SSD חדש למחשב שאני אהיה מעוניין להתקין אותו על המחשב וכמובן עם זאת גם וינדוס. 1. האם תהליך של התקנת וינדוס באמת עובד כמתואר מעלה? 2. האם אני יכול להתקין ישר וינדוס 10 או שאני חייב קודם להתקין וינדוס 8 ואז לעשות שדרוג ל10? 3. מה יקרה אם אני אכניס את הארדיסק הנוכחי כשהוינדוס עוד מותקן עליו למחשב אחר? תודה רבה לכל העוזרים

18. Started by tal^_^,

אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by huan,

אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by RoNeR,

שלום ! יש לי ווינדוס 7 64bit עם 6 גיגה זיכרון משום מה בלי שום תוכנה מיוחדת המחשב מאמץ 70 אחוז מהזיכרון 4 גיגה.. נכנסתי למנהל המשימות אין שם משו חריג שלוקח הרבה זיכרון המחשב כיאלו משתמש ב3 גיגה זיכרון מתוך ה6 למשהו שהוא לא אומר לי עליו.. זה ממש מציק... מישו יודע מה קורה פה? יש לי גם ווינדוס אקספי שעובד בדואל על אותו מחשב.. איתו אין בעיה.. גם שהוא משתמש רק ב3 גיגה זיכרון כי הוא 32ביט הוא משתמש רק באחוזים בודדים למשאבי מערכת.... למישו יש מושג מה הבעיה עם ווינדוס 7?? הוא אמור ליהיות קלייל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש אפשרות לשים סיסמה בתיקיות שבלעדיה אי אפשר להיכנס??? (יש לי XP)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש משהו מטריף בווינדוס אקספלורר של ווינדוס. וזה לא השתנה כבר הרבה זמן. לפעמים אחד החלונות משום מה מעדכן את עצמו הרבה פעמים. בליש שום סיבה ברורה. הבעיה כשזה קורה הוונידס עושה כזה רעש מעצבן "טק" כזה. נראה לי היום זה הפעם הראשונה שסגרתי את כל האפליקציות אחת אחת, ובסוף ראיתי שהאקספלורר אשם. מה נסגר עם זה? אני אחסוך ממכם ממחמאות למיקרוספוט...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Athlon-WINGS,

ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by assaf83,

חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by drorel,

האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.