עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אפשר למחוק או לאתר את הסיסמה הזאת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=44022681.jpeg

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אם זה משנה משהוא בכלל

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by davenos,

היה לי משתמש בתור administrator וביטלתי אפשרות זו ,ברוב טיפשיותי(בכלי ניהול>ניהול מחשב>משתמשים וקבוצות מקומיים>משתמשים>מאפיינים>חברות בקבוצה - מחקתי שם את ה-administrator), איך מחזירים זאת , הרבה אפשרויות בחשב נמנעות ממני . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by NI4NI,

שלום בחברה שבה אני עובד החליטו להפעיל הצפנת bitlocker על הכוננים בכל המחשבים שלהם. אני לא כל כך מכיר את ביטלוקר ואין לי ניסיון איתו. רציתי לשאול מה יקרה עם קבצים שיוצאים החוצה מהמחשב הזה לאחר שהוא יוצפן (מדובר על windows 7). למשל, יש לי תיקיה שאני מסנכרן מול הענן של מיקרוסופט בעזרת OneDrive client, האם הקבצים יוכלו לענן מוצפנים ? האם אני אוכל לראות אותם אחר כך מהמחשב בבית שאינו מוצפן ? מה עם קבצים מהמחשב המוצפן שאני יעביר למשל לדיסק און קי ? האם הם יהיו על ה-DOK מוצפנים או לא ? האם ניתן יהיה לקרוא אותם במחשב אחר שאינו מוצפן ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mega1234,

אני רוצה ליצור שורט קט שיפעיל איזישהו יישום בREATIME PRIORITY ? יש איזה סוויץ שאפשר להוסיף לשורט קט ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Sango,

אהלן, אני רוצה לפרמט את מערכת WIN8 שיש לי. לפני זה היתי תמיד עושה FORMAT מלא דרך דיסק מקורי של WIN8. עכשיו שיש של RESET ב WIN8 נראה לי אין צורך להישתמש יותר בדיסק. 1. האם יש הבדל בין האופצייה הזאת לבין פירמוט בעזרת DISK (הדרך הישנה והבטוחה) כלומר האם הRESET חזק כמו FORMAT מלא? 2. האם ה RESET הזה של WIN8 מוחק גם כוננים אחרים כלומר DISK D או DISK E שיש לי במחשב? ניסיתי שעה למצוא תשובה באינטרנט אבל התשובות שהם נותנים ממש לא ברורות לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, עשיתי משו במחשב ואיכשהו הגעתי למצב שנכנסתי לתיקיית מערכת של חלונות SYSTEM32 ומהתיקייה הזו גזרתי קובץ הנקרא SHELL32.DLL והעברתי אותו לשולחן עבודה על מנת לבדוק משהו עכשיו,כאשר אני בא ליפתוח את המחשב הכל עובד כמו שצריך עד שהוא מגיע למסך של הכנסת סיסמא ושם הוא אומר לי שהקובץ חסר,התקנה חוזרת יכולה ליפתור את זה ואז הוא עושה לי ריסט חשבתי שאולי אוכל ליפתור את הבעיה בכך שאני אכניס את הדיסק של חלונות ואנסה ךעשות תיקון וכדומה בכדי להחזיר את הקובץ למקומו כאשר הכנסתי את הדיסק ורציתי לבצע BOOT המחשב אומר לי שהBOOT לא תקין וניסיתי כבר עם שני דיסקים והוא אומר אותו הדבר רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל ליפתור את הבעיה? יש מערכת הפעלה XP PRO ויש לי רק חשבון משתמש אחד והוא האדמ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Satlan,

ברשותי WinXP Pro SP2 מקורי, עכשיו אני רוצה לפרמט תמחשב והייתי רוצה לדעת האם תיהיה לי בעייה באטיבציה של הווינדוס כלומר הוא יגיד הוא בשימוש .. מי שיוכל להסביר קצת אודה לו.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, יש לי 4 בעיות קטנות. הראשונה - כל פעם כשהמחשב עולה (ל8.1 ששודרג) הוא מבקש ממני סיסמא לחשבון מיקרוסופט שלי. איך אני גורם לזה לעלות כמו פעם ב8.0 שיעלה פשוט עם השם שלי וזה? ברגיל אין לי סיסמא למחשב ואני גם לא צריך ולא רוצה להכנס עם סיסמא. הבעיה השניה - עוד לפני השידרוג שורת המשימות בתחתית המסך שלי עלתה וירדה בהתאם לאם העכבר היה שם בצורה חלקה ויפה. עכשיו זה פשוט מופיע\נעלם בלי אנימציה וזה משגע אותי כי אני רגיל לזה כבר כ"כ הרבה שנים. איך מסדרים את זה? בעיה שלישית - כשsamsung magician (התוכנה של הSSD שלהם) עולה אז וינדוס כל הפעלה נותן לי הודעה "תוכנה זו מנסה לבצע שינוי במערכת, האם לאפשר?" (התשובה כן אפילו שאין לי כמעט אינטרקציה עם התוכנה). איך אני גורם לזה שהודעה לא תעלה …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה... לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מיקרוסופט ממשיכה להקשיב למשתמשיה עם עדכון נוסף לגירסת ה-Preview של מערכת ההפעלה החדשה של החברה, Windows 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Epidem,

אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לחצתי על download now upgrade later וזה פשוט פותח את ה- windows update ופשוט בודק אם קיימים עדכונים חדשים לווינדוס הנוכחי (8.1)... איך אני באמת מוודא את זה? על הווינדוס כרגע מותקנים כל העדכונים חוץ מה silverlight אולי זו הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. תופעה משונה שהתחילה אתמול - בערך פעם ברבע שעה, אני מקבל הודעה שנגמר המקום בכונן C וכדקה מאוחר יותר שוב יש בו 2GB פנויים. כונן C אצלי מכיל את מערכת ההפעלה (XP sp2 עם כל העדכונים), דרייברים וזהו - התוכניות במחיצה אחרת, ה- documents and settings במחיצה אחרת, ה- Pagefile בכונן פיזי אחר וה System Restore מבוטל. אני לא מצליח למצוא את הקובץ שבולע את כל הזיכרון, אבל בבדיקה בתיקיית Windows אני רואה שהקובץ היחיד שהשתנה היום הוא setupact.log - מוזר, למיטב הבנתי הוא אמור להיווצר אך ורק בזמן התקנת Windows ולא להשתנות מאז. בתוכו אני רואה את ההתקנה של Windows כצפוי, אבל אחריה את זה: Input Install: Quiet install requested. Input Install: Quiet install requested. Input Install: Quiet in…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PRO איך אני בודק האם יש או ACTIVATION או לא ? (בהתקנה הוא הציע לי לעשות REGISTER )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ngc224,

שלום ! אני הגדרתי חייגן ל 012, אבל כל הזמן צריך להתחבר ידנית, איך לגרום לו לפעול אוטומטית אם עלית המחשב ? חוץ מזה המחשב לא זוכר את הסיסמה של ההתחברות, רק את היוזר, אני מסמן לו לזכור את הסיסמה אבל הוא לא זוכר...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by rikus,

מישהו כבר מריץ VISTA או שזה עדיין לא חוקי, ואם זה יצא אתם מתכוונים לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Swed,

אני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא יודע למה !!! הוא פשוט לא נפתח לא משנה מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by coorva,

על מנת לתקן קבצים פגומים ב- WIN XP מכניסים את דיסק מערכת ההפעלה ומקישים פקודה : SFC\SCANNOW אבל ב- WIN 98 זה לא עובד. איזו דרך יש לתקן קובץ DLL פגום בחלונות 98 (מהדורה שנייה)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מי עוזר לי ? יש לי XP פרופשיונאל...עם SP3 פיתאום - לא יודע מתי התחילו לי בעיות של חוסר יכולת לכבות את המחשב הוא כל הזמן מאתחל את עצמו ואני צריך לכבות ידנית(לחיצה ממושכת על כפתור הPOWER ) אני לא יודע מתי הבעיה התחילה - כי לפעמים המחשב דלוק מיספר ימים ולפעמים אני מכבה אותו סרקתי וירוסים ולא מצאתי כלום מי עוזר? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן חברים יש ברשותי כעת בלפטופ עותק חוקי של וינדוס 10 ENTERPRISE שהתקינו לי באוניברסיטה (-בהגדרות מופיע שזה "רישיון דיגיטלי" ) ( זה היה לפטופ חדש וזו ההתקנה הראשונה של ווינדוס עליו) ואני מעוניין לשדרג לכונן SSD ולבצע התקנה נקייה מחדש. קראתי על האפשרות שיש דרך ווינדוס עם ה"כלי ליצירת מדיה" ושהמפתח נשמר בלוח אם אבל בדף של מיקרוסופט רשום שלא ניתן להשתמש בכלי הזה לווינדוס ENTERPRISE. אני לא בקשר עם האוניברסיטה יותר . יש דרך לבצע התקנה נקיה עם או שאצטרך לקנות או להשיג מפתח חדש ? ועוד שאלה בנושא: התקינו לי גם אופיס 2016 עם הווינדוס , יש דרך להשתמש באותו מפתח\רישיון לאופיס לאחר ההתקנה הנקיה ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by assaf990,

בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו את גירסה 8.1 על כונן ssd ובמחשב הישן שלי יש ארד דיסק של wd שחור בגודל טרה שעליו מותקנת מערכת הפעלה 7 שאני מעוניין להעביר למערכת החדשה. רציתי לדעת איך יופיע לי הכונן במערכת החדשה... כרגע הכונן מחולק כך שבחלק אחד יש את ווינדוס ובחלק השני את כל השטויות שלי(סרטים משחקים וכו) האם המערכת שנמצאת עליו תשפיע באיזשהו אופן? האם החלוקה שיש עליו לשני כוננים תשאר? תודה וסליחה על החפירה.

דיונים חדשים בפורומים