עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by drorel,

האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by law89,

היי הכנתי דיסק און קי חדש עם גרסה חדשה של וינדואס (היה לי BOOT עם גרסה די ישנה וכל פעם שהייתי מתקין אותו, הייתי צריך להתקין מלא עדכונים). הצבע של השורת משימות בגרסה הזאת של הוינדאוס הוא לבן שמציק בעין. מילא זה, אבל הבעיה הכי גדולה היא שקשה לי לראות אם פתוחים כמה חלונות לדוגמה בכרום כי הצבע שלהם דומה מאוד. ניסיתי לשנות לצבע אחר שמופיע באפשרויות (צבע כהה), אבל עדיין ישנה אותה בעיה. מה עושים? בנוסף, אם אני מעוניין שזה לא יקבץ לי את כל החלוניות של תוכנה מסוימת, האם ניתן לעשות זאת? אני יודע שאפשר ב"שלב לחצנים בשורת המשימות" לסמן אף פעם, אבל אני מעוניין רק לתוכנה ספציפית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7). לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי. כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Absinther,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, כשאני מנסה להתקין וינדוס, בזמן שהמחשב מעתיק קבצי התקנה של הוינדוס, הוא לא מצליח לעתיק כל מני קבצי התקנה כמו Luna.mst וכו'. ניסיתי דיסקים שונים של וינדוס וזכרונות RAM, עם כולם אותה בעיה.. מראש תודה רבה לעוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים. בפשטות, אני מנסה לפרמט כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA במחשב נייד ועליו אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה WINDOWS XP. אני משתמש ב WINDOWS XP BOOTABLE CD מקורי, ע"מ להגיע למסך ההתקנה, למחוק את ה PARTITION, ועל אותו PARTITION להתקין את ה WINDOWS XP שבידי. אלא שכשאני מגיע למסך בו אני אמור ללחוץ כפתור על כפתור האות "D" בלוח המקשים, כפתור שבעצם ימחק PARTITION מסוים לגמריי, אינני יכול מכיוון שהכונן לא מזוהה פשוט, כאילו שאין בידי HARD DISK והוא לא מזוהה ע"י תוכנת ההתקנה.. כלומר אני מחזיק ב WINDOWS VISTA בלבד, מנסה באמצעות דיסק של אקספי מקורי להסירו בדרך הרגילה, אבל הכונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה אינה מזוהה בשום צורה. במסך ההתקנה של וינדווס, ניסיתי ללחוץ D…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by etay34,

שלום התקנתי את הוינדוס החדש בגירסא 7 ובבחירת הכוננים בהתקנה פתחתי כונן C שהוא הראשי והגדרתי אותו ל100 גיגה מתוך 300 שיש לי כנראה ששכחתי להגדיר את ה200 הנוספים וכרגע מה שמופיע לי אחרי ההתקנה זה רק הכונן עם ה100 גיגה איך אני פותח את הכונן D השני עם שאר הנפח ששכחתי? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by assaf990,

בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Shiker,

הי חברים הנה תמונת מסך של השגיאה ואם אני לוחץ על החלון שגיאה פעמיים זה מה שרשום בפנים The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR1. עכשיו כיצד זה מפריע לי ביום יום ? אני משחק משחקים מדי פעם..ובוא נגיד פעמיים בשבוע המחשב נתקע.. אני רוצה לציין שעשיתי CHECK DISK + DEFRAGNEMENT לכל הכוננים שלי יש לי מחשב IMAC 27 אינץ חילקתי את הכונן שלו ל2 ובמחיצה השנייהה התקנתי ווינדוס 7 בנוסף לכך מחובר לי הארד דיסק חיצוני של 1 טרה שגם לו עשיתי צ'ק דיסק ודפרגמנט הממ כלים פתרונות רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by King Of Action,

יש לי הרדיסק בנפח 40 ג'יגה של WD . יש לי שלוש כוננים. מה עדיף ? אודה מאוד למי שיפרט קצת.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, פירמטתי מחשב ישן עם לוח אם - nForce 3 250GB(נראה לי זה הרכיב הכי רלוונטי לבעייה). כשאני מסתכל ב- "המחשב שלי" -->Properties כתוב 256MB 1.81 GHz. בעוד שמה שבאמת יש במחשב זה: 2 כרטיסי 512 1 כרטיס 256 כולם PC3200(200mhz) והמפרט שלהם זהה למעט CAS LATENCY שב512 הוא 3 וב256 2.5 רציתי לבדוק אם הבעייה בחומרה אז הרצתי CPU-Z [משם גם המידע על מפרטי הכרטיסים]: בלשונית הMemory כתוב שיש לי 1.2 RAM בלשונית SPD באמת מופיעות לי כרטיסיות של שלוש הכרטיסים. מישהו יודע מה הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by asta,

חברה אכלתי אותה בגדול שיניתי את הסיסמאות של ה- אדמיניסטרטור (גם של ה safe mode ) ואין לי מושג מה קרה בידיוק ,כנראה שלא שמתי לב שאני נימצא במצב עיברית ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון האדמיניסטרטור -גם לא במצב safe mode ניסיתי לאפס סיסמאות באמצעות boot מ cd של תוכנית linux .מיוחדת שמיתיימרת לעשות זאת אבל זה לא עזר אני עדיין יכול להיכנס דרך limited account ויש לי בנוסף דיסק קשיח מישני שעליו מותקנת windows xp וגם את ה-דיסק התקנה מקורי של xp עצתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tal hw king,

אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Yotam.B,

היי, אני רוצה להעביר את סיפריית הגיבויים של האייטניוס מהC לD ואני מנסה להשתמש בפקודה של Mklink ולא מצליח וכבר שברתי את הראש עם זה mklink /J “C:\Users\Yotam\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Apple\iTunes Backup\Backup” מה אני לא עושה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי חברים, קניתי מחשב חדש ללא הרד דיסק, אני רוצה להעביר את ההרד דיסק של המחשב הקיים שיש בו מערכת הפעלה וכל הקבצים והתוכנות, אני יודע שאת התוכנות אצטרך להתקין שוב, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הדיסק עם מערכת ההפעלה למחשב החדש מבלי למחוק את הדיסק ? תודה מראש על עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אפליקציית ווינדוס 10 שנתקלתי בה רק היום בגלל שקיבלה עדכון לשפה העברית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by bennyriz,

יש לי בעיה לאחרונה שאני מפעיל את Windows Update ובקטע של הסריקה של המוצרים שצריכים עידכונים החלון אקספלורר נתקע ולא מגיב. אני עובד עם WINXP והבעיה הזאת כבר קרתה לי בעבר אבל לא באופן קבוע. רק שעכשיו היא קוראת תמיד ואני לא מצליח לעדכן דברים מ-Windows Update. אני בטוח שיש באתר של מיקרוסופט תשובה לבעיה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש במאמרים שם את הפתרון. ומכיוון שאני חושב שהבעיה הזאת די מוכרת בXP אני שואל אם יש דרך פיתרון קלה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shirNoshe,

או שצריך להוריד עידכונים? יש לי מקורי כמובן,והשאלה היא האם DX9C מתעדכן או שצריך/עדיף לעדכן אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד עם וינדוס 8 והגיע כמובן העידכון ל8.1 אז עידכנתי רשמי כמובן ועכשיו כתוב לי למטה בשולחן עבודה build 9600 וכן secure boot isn't configured correctly 8.1 מה עושים עם זה ? ולמה יש לי כזה בילד ולא בילד רגיל ומושלם? וכן איך אני מבטל את הבקשה לסיסמה כשהמחשב עולה?זה לא היה קודם גם תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, ברשותי Windows XP SP2. כשאני יוצא לDOS ע"י הפקודה 'cmd', בכל פעם שאני מריץ תוכנה כלשהי, היא כן עובדת אך לוקח לה זמן רב לעלות וגם לפני שהיא עולה נכתב על המסך "Bad Command or File Name". מישהו נתקל כבר בבעיה מסוג זה? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by haimamazavs,

שלום לכולם יש לי עותק חדש של ווינדוס 8.1 חוקי אני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו על הווינדוס 7 הפיראטי שיש לי כבר על המחשב או שאני יצטרך לעשות פורמט? (

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, יש לי חשבון משתמש בפלטפורמת XP ביתית. הפכתי את החשבון לבלתי מוצג במסך הכניסה (באמצעות הרגיסטרי). כשאיתחלתי את המחשב מחדש, מסך הכניסה הציג בפני חשבון administrator והסתבר ששכחתי את הסיסמה לחשבון זה שמעולם לא השתמשתי בו. מישהו יודע כיצד אפשר לחדש ימי כקדם ולהתחבר למחשב האישי הפרטי שלי ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by matizami,

לפני כמה שבועות "הלך" לי ההארדיסק בלפטופ. מכיוון שהייתי בחו"ל באותו זמן, ביקשתי מטכנאי מקומי שיתקין לי וינדוס 7 באנגלית עם עם תמיכה בעברית. אני לא יודע מה הוא עשה אבל הוא התקין את עם מקלדת בעברית. כלומר אין לי למטה את הסמל של EN/HE. אלא סמל של מקלדת. כדי להחליף שפה אני עובר ע"י CTRL+SHIFT ולא אלט שיפט. האמת לא כזה הפריע לי, כבר התרגלתי לכפתורים החדשים. אבל עכשיו התקנתי אופיס 2013 בעברית ואני לא יכול לכתוב בעברית. כלומר הוא כותב בסדר הפוך (ראי). איך אני יכול לסדר את הוינדוס שיתמוך בעברית כמו שצריך? צירפתי תמונה מאופיס שאין עברית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Xmen,

היתחול מהיר של ה-WINDOWS, ללא הביוס?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים