Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתם פעם איך מיקרוסופט עדיין לא חשבו על מועדפים (או קיצורי דרך לתיקיות) ב-Save As?? אני יודע שאני יכול לעשות בMy documents קיצורי דרך לכל התיקיות שאני עושה עליהם SAVE AS בד"כ אבל זה עדיין לא זה. זה ממש מעצבן לעשות כל פעם BROWSE!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח תיקיה חדשה, מעתיק את השם : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} קופצת שגיאה שם קובץ אינו יכול להכיל את התווים הבאים . . . . . איך לסדר? למה? אוף !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן שאני משתמש בו (nforce 2) היה מותקן בו windows 7 ultimate והתקנתי אותו שוב. לאחר שהתקנתי לא היה שום בעיה, הכל עבד חלק. התקנתי עידכונים ולאחר הריסטרט הופיע המסך הכחול הבא: משהו עם Registry error הוא מופיע בדיוק דקה אחרי שהווינדוס עולה לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב מופיע לי: ואחרי שאני רואה את זה, סוגר ועוד פעם המסך הכל בקיצור כל פעם אחרי שהוינדוס עולה מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי Windows 7 חוקי שקניתי לפני מספר שנים, וכמובן שיש לי גם את ה-serial שלו. הזמנתי DVD עם גרסת שדרוג ל-Windows 8, הוא אמור להישלח אליי בימים הקרובים. בנוסף, קניתי עכשיו כונן SSD חדש. אני לא מעוניין לשדרג את ההתקנה הנוכחית, אלא לבצע התקנה נקייה של Windows 8 על ה-SSD החדש. אפשר לעשות את זה? אם כן, אשמח להסבר איך. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב Dell Studio 1537 הוא מגיע בלי ווינדוס ורציתי להתקין עליו וינדוס ויסטה אולטימייט הכל הולך חלק... המחשב מפעיל את עצמו מחדש, ומגיע לשלב completing installation השארתי אותו ל 40 דקות והוא עדיין היה תקוע באותו מצב (רואים סימני טעינה, אבל אין התקדמות) ניסיתי להתקין מחדש, וזה לא עזר התייאשתי מהויסטה וניסיתי להתקין XP וגם כאן לא הצלחתי ב XP אני מקבל מסך כחול עוד לפני שההתקנה הספיקה לעלות הרצתי MEMTEST כדי לבדוק אם יש בעיה בזיכרון - אבל הכל פיקס מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיקרוסופט ממשיכה להקשיב למשתמשיה עם עדכון נוסף לגירסת ה-Preview של מערכת ההפעלה החדשה של החברה, Windows 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב של סבא שלי יש בעיה,המחשב מבקש לתת לו מקום לגבות בו כל מני נתונים. אני מחפש איך אפשר לכבות את זה לגמרי ולבטל את זה,כי זה מפוצץ לו את הדרייב D בשטויות שהוא אפילו לא משתמש בהן. אצלי במחשב למשל הגיבוי לא קיים ולא נתקלתי מעולם בבעיה הזאת. אם אני לא עושה גיבוי במחשב של סבא שלי,זה מראה למטה ליד השעון התראה שצריך לעשות את זה וזה מציק. בקיצור,איך לעזאזל אני נפטר מהגיבוי הזה ומבטל אותו? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את הטרדים שהיו כאן לפני כמה שבועות, אל תצעקו ישר דווקא לא התעצלתי (אולי כי יש לי אנגלית יחסית טובה ) וקראתי את http://www.aumha.org/a/shtdwnxpz.htm . הבעיה אצלי זה שאני אומר לו לעשות כיבוי הוא עושה ריסטרט. הצלחתי לבודד את הבעיה: או שזה הלוח או שזה הכרטיס הגרפי. רוב הסיכויים שזה הלוח אבל כדי להיות בטוח: ------- VIDEO CARDS: Hercules 3D Prophet 4500 and all other video cards based on the Kyro II video chip. Causes restart and shutdown issues (or, in some cases, only restart issues) until the video adapter is removed. SOLUTION: New XP-specific drivers are now available from Hercules. At present, they remain uncertified (PowerVR, who makes the Kyro II chip, is w…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני עובד על מערכת הפעלה ויינ 2000 ומעוניין קצת "לשנות" לה את המראה לאטרקטיבי יותר (צריכים שינויים בחיים לא? ) אשמח לקבל הצעות ותוכנות בנושא. (יאללה KoM..תן גז אחי ) צ'או
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני גולש לי לתומי באינטרנט ולפתע כל החלונות נסגרים וחלון קטן של dos בשם c:\sleep.exe נפתח ונסגר. בפעם הראשונה חשבתי - נו טוב...כנראה לחצתי על משהו - אבל זה חוזר שוב ושוב! מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוען שאינו נמצא במחשב. אני לא מצליח להשיג אותו. ולא יודע מה תפקידו בכלל.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות שחלונות 9 צפויה לנחות אצלנו במחשב רק ברבעון השני של 2015, הדלפות מהימנות מראות לנו כבר עכשיו איך תיראה המערכת לכתבה: http://hwzone.co.il/windows-9-%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש משהו מטריף בווינדוס אקספלורר של ווינדוס. וזה לא השתנה כבר הרבה זמן. לפעמים אחד החלונות משום מה מעדכן את עצמו הרבה פעמים. בליש שום סיבה ברורה. הבעיה כשזה קורה הוונידס עושה כזה רעש מעצבן "טק" כזה. נראה לי היום זה הפעם הראשונה שסגרתי את כל האפליקציות אחת אחת, ובסוף ראיתי שהאקספלורר אשם. מה נסגר עם זה? אני אחסוך ממכם ממחמאות למיקרוספוט...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשנידלק לי המחשב מופיעה לי הודעה מוזרה Blazingtools Perfect Keylogger Error loading hook DLL יש לי וינדוס וסיטה עשיתי סריקה של וירוסיפם ספיוורים וכלום לא מצא מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-