עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי INTEL I5 GTX275 2*2 DDR3 Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרגע אני על XP 32ביט אני חושב להתקין וינ 7 או וינדוס XP 64 ביט אני חושב ש המחשב לא רואה את כל ה4 ג'יגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by BobCaT,

איזה וינדוס עדיף לי 98SE או XP PRO הצרכים שלי זה משחקים קצת אופיס אז מה יותר טוב לי ומה ההבדל בין אום לפרופשנל בקשה תענו לי מהר תודה מראש גיא

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Sango,

יש לי מחשב דיי ישן, ולכן ההשוואות של ויסטה 64 מול 32 לא רלוונטיות בשבילי כי יש לי רק 1GB של זכרון .. השאלה היא איזה גירסה תהיה עדיפה על המחשב שבמפרט לצרכים הבאים: 1. תכנות VISUAL STUDIO 2. משחקים

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  5. אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. איזה ויסטה יהיה יותר טוב להתקין על המחשב שלי? חשבתי בפרמוט הבא להתקין ויסטה לראות ולנסות...

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by OuTsIDe,

עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by BeN-T,

שלום. אני רוכש עכשיו מחשב האם כידי לרכוש איתו ווינדוס .כאילו שיתקינו לי את הווינדוס ואז הדיסק ישאר אצלי כאילו קניתי אותו.כי אני יודע שקונים מחשב מתקינים ווינדוס ולא מביאים אותו. ואם כן איזה ויסטה כידי כיום? תודה ויום טוב.

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by davis5,

אני קניתי מחשב חדש עם מעבד e4300 ו2גיגה זיכרון אני חושב להתקין את vista וגם winxp השאלה איזה עדיף או צריך להתקין קודם וכמה גודל מחיצה לעשות לכל אחד מהם? והאם כאי להתקין ?64bit תודה

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  10. איזה זיכרון כדיי למחשב שיפעיל ויסטה? למשל 512 או 512X2

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  11. שלום לכם, אני בעצמי בהתלבטות. אני חושב, שגם אם ברור לי שאני אספיק לעשות שדרוג רציני למחשב (מעבד ולוח אם וכו'), עדין יש עדיפות לOEM כי אני ארצה שלמערכת הישנה תהיה מערכת הפעלה נורמלית. מחכה לתשובות שלכם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ofer_mat,

מערכת ה XP של רצה כבר 780 שעות בלי שום בעיה וזה מחשב שעובד ועובד קשה עכשיו אני אוצה לראות איזה חובב לינוקס שאומר שהמערכת שלו יותר יציבה ואני מזמין אתם לפרסם שיא UPTIME של המערכת

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  13. ???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, יש לי כרטיס מסך בבית ישן... ATI Radeon 9200SE 128MB. האם זה מספיק בשביל שיוכל להריץ את השקיפות בשורת המשימות של וויסטה? תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. איזה מבין האופציות צריך לבחור ב Rufus כדי שההתקנה של ווינדוס 11 תזרום חלק?

16. כשאני יוצא קובץ TXT וכותב בו תו 1 , גודלו הרי 1 בית ולמרות זאת גם כאשר אני שולח אותו ממחשב למחשב עדיין נשמר עליו איכשהו הפרטים של תאריך יציאה/ תאריך עריכה וכו' לכן נראה שהמערכת שומרת אותם במקום נפרד ולא כל הקובץ עצמו? או שכאשר ווינדוס מראה את קובץ הקובץ , הוא מראה את גודל הקובץ ללא ה meta data הזה? לכן: 1) איזה פרטים ווינדוס שומר על כל קובץ? תאריך יצירה/עדכון/גישה גודל וכו' (אשמח לקבל רשימה מלאה) 2) איך אפשר לצפות במידע הזה ? (לא דרך מאפיינים של הקובץ, לא בהכרח שחשוף שם כל המידע) 3)איפה מאוחסן המידע הזה?על גבי הקובץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. לפי הבנתי המערך בעל הביצועים הטובים ביותר הוא RAID 0... השאלה היא, האם בין 2X80GB לבין 4X80GB יש גם הבדל בביצועים או רק באחסון? והאם יש לעשות RAID0 אחד של 4 כוננים או 2 של 2... איך זה עובד.. ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E Arctic-Colling Freezer Pro 64 For AMD Enermax Liberty 400W חשוב לציין שהמערכת צריכה להריץ משחקים חדשים מאוד. מה לקחת, XP 32, XP 64 או Vista? תודה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by MDK,

הצביעו בהמוניכם!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by pro,

איזה מערכת הפעלה הכי אהבתם ???

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. חברה אשמח לדעת מהי המערכת ההפעלה הכי גרועה מכל המערכות הקימות אני מתכוון בין וינדוס מקינטוש לינוקס וכדומה מהי המערכת ההפעלה שמשתמשים בה כיום בכל העולם למה הרבה אנשים מעדיפים מערכת הפעלה וינדוס בגלל שהיא קלה ונוחה בגלל שיש לה הרבה תוכנות אשמח לדעת את כל התשובות אשמח לדירוג של כל המערכות ההפעלה הקימות מ-1-10 לא סוגי וינדוס אלה סוגי מערכות הפעלה כמו שציינתי למעלה(וינדוס מקינטוש לינוקס וכדומה) תודה יש ויכוח גדול ביני לבין חברה שלי שהוא אומר שמערכת ההפעלה וינדוס היא הכי גרועה בעולם ומכל המערכות הקימות שוב לא סוגי וינדוס כמו אקס פי ויסטה וינדוס 95 אלה כמו לינוקס וינדוס מקינטוש האם המחשבים של מקינטוש עובדים גם על מערכות של לינוקס או רק מערכות שהם פיתחו אייך קוראים למערכת ההפעלה …

• 43 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by ntl,

מי שמצביע משפיע!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מה הייתם מתקינים במחשבה שזאת המערכת האולטימטיבית למחשב שלכם.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omerz90,

שלום, אני הולך לקבל מחשב ביום ראשון והנה המפרט: ועכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה ויסטה עדיף לי ויסטה 32 ביט או ויסטה 64 ביט, איזה ויסטה תנוצל יותר טוב? איזה ויסטה תיתן לי ביצועים יותר טובים? והאם ההתקנה של ויסטה 64 ביט היא כמו ההתקנה של ויסטה 32 ביט?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.