Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
א. למה הם משמשים ב.לפעמים הם מגיעים לשימוש זכרון גבוהה ל70.000 K ואים יש אפשרות לבטל מהם לתמיד. תודה
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום מותקנת אצלי במחשב win 7 rc 7100 שהורדתי רשמית מהאתר של מיקרוסופט כולל אקטיבציה. התקנה חדש ולא שידרוג. אחרי מס' חודשים שפועלת היטב היום לפתע פתאום מותקנת אצלי win xp , לא נעשתה שום פעולה מצידי זה פשוט התחלף. קצת מוזר ותמוה, יש למישהו תשובה הגיונית? תודה פיני
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה קוראת לי באייקונים בויסטה.. הויסטה מסרבת להציג את האייקונים באיכות גבוהה... תראו הבדלים בין אייקון של 256x256 ואיקון של 48x48 שעשיתי... זה בטוח לא אמור ליהיות ככה... מה שמוזר זה שאת האייקונים הרגילים של ויסטה זה מציג כרגיל באיכות מעולה. (אם הבעיה הזאת קשורה ליכולת שלי ביצירת אייקונים, תעבירו בבקשה את הפוסט הזה לפורום עיצוב וגרפיקה )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום למשתתפים, אני משתמש כרגע בגרסת RC 7100 של WIN 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לעבור לגרסה הרשמית (הנמכרת). יש איזה אפשרות לבצע את זה ללא פירמוט הדיסק? בנוסף, בגרסת ULTIMTE יש תמיכה בעברית אנגלית ושפות נוספות. גם בגרסת PRO יש אפשרות לעבור בין עברית לאנגלית? אודה לתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , הדלקתי היום את המחשב והופיעה לי הודעה : file is missing : c:/windows/system32/config/system (המחשב בכלל לא מגיע לשולחן עבודה) עשיתי כמה פעולות : 1)ניסיתי להפעיל את המחשב ב-SAFE MODE אבל אחרי שנטענים כל השורות עם הסלשים הוא שוב חוזר להודעה זו ונותן אפשרות לעשות REPAIR (לא עוזר) . 2)ניסיתי בתפריט F8 גם את האופציה של LAST KNOWN CONFIGURATION ..גם ללא הועיל . 3)חשבתי אולי בעית חומרה ועשיתי SELF FAIL DEFAULT SETTING בביוס וגם לא עזר... אני משתדלת להמנע מהתקנה מחדש של ה-XPPRO כי לא יכולה גם לגבות דברים משולחן עבודה . זכור לי שיש אופציית RECOVERY CONSOLE או העתקה דרך DOS של הקובץ מCDROM ל C: ...אם אני זוכרת נכון . עשיתי כאן חיפוש בפורום ומצאתי הודעות שג…
-
- 41 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שאלה: צריך לאסר על משתמש לחזור על סיסמאות קודמות לפחות במשך שנה. זכרון מקסימלי לסיסמאות אחרונות, שאני יודע, זה 24 סיסמאות. האם אפשר להגדיר איפהשו אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתקין את ה-sp2 לwindows שלי ואז מופיה לי הודעה שגיאה איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לתיקיית הIncoming של האימיול, המחשב נהיה איטי יותר ואחרי כמה זמן שאני עושה פעולות כאלה ואחרות בתיקייה פתאום יש שגיאת "לא מגיב" של הWindows Explorer. הוא גם לא יכול להריץ עם המדיה פלייר, בד"כ,חלק מקבצי הוידאו שנמצאים. עם תוכנות אחרות (VLC למשל) הוא מריץ את הקבצים. אב ל זאת הבעיה הקטנה. הבעיה המרכזית היא שהוא כל הזמן קורס כשאני פותח את התייקיה, וכתוצאה מכך אני גם לא יכול לצרוב את הקבצים, כי גם הנרו קורס כשאני מוסיף קבצים דרכו. נודע לי שהדבר קשור בדרך כלשהי לMicrosoft application error reporting וליישום שנקרא DWWIN.EXE. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, רציתי לגבות חומר מהמחשב הנייד על המחשב הנייח - פרקתי את ה-HD והכנסתי אותו לנייח, גיביתי את החומר. עשיתי מעשה מטופש וביצעתי defrag לכונן (מטופש כשאני חושב על זה). על הנייח מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 64. על המייד מותקנת XP 32. מאז הנייד לא מזהה את הכונן. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדרישות מערכת של vista אני בכלל מופתע שלא עשיתם את זה בדביק או משהו...
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
חברים! התקנתי win 8.1 לפני יומיים clean install , שמתי לב שהוא אוכל מלא זכרון אני התחלתי לשחק BF4 והמשחק נתקע לי מה שלא קרה באותו מחשב עם WIN7 שנכנסתי ל TASK MANAGER חשכו עייני שראיתי כמה RAM המערכת מנצלת שהיא ב IDLE אחרי RESET כמובן .. מצ"ב תמונת הממחישה את התופעה http://imgur.com/M1Avh4O
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
Windows 7 Xtreme Edition Windows 7 סטאטר x86 7 * Windows Home Basic x86 * Windows 7 הבית Premiumx86 * Windows 7 Professional x86 * Windows 7 Enterprisex86 * Windows 7 Ultimate x86 7 * Windows Home Basic x64 7 * Windows Home Premium x64 * Windows 7 Professional x64-Edition * Windows 7 Enterprise x64 * Windows 7 Ultimate x64 שאיזה מכל הוינדוסים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ 2003 SERVER באחד המחשבים ויש לי בעיה למצוא לו אנטיוירוס נורטון 2005 אינטרנט סקיוריטי בכלל לא רצה לעבוד עליו וה 2004 הישן והטוב לארצה להתקין את האנטיוירוס ויהיה מה... יש למישהו ידע כלשהו בקשר למה כן רץ על 2003 SERVER זה אגב ENTERPRISE EDITION אני זקוק לאנטיוירוס טוב לשרת דחוף! ואגב מה עוד חוצ מסאסר גורם למחשב להכבות 60 שניות אחרי חיבור לאינטרנט? מקס.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מיקרוסופט משיקה את Office 2024, הגרסה האחרונה של חבילת התוכנה הפופולרית שניתן לרכוש פעם אחת ולהשתמש בה לנצח, מסמנת את סוף עידן הרכישות החד-פעמיות והמעבר לעולם של מנויים מתחדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה להתקין את הדפדפן של EXPLORER 7 אני מקבל הודעה שהתקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. כיצד אני פותר בעיה זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. יש לנו בבית 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי של בזק (SIEMENS), ומחשב אחד מתחבר לראוטר באמצעות התקן ה-USB האלחוטי. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה. רציתי לדעת האם קיימת הגבלת מהירות של התקן ה-USB, של מערכת הפעלה בכל הנוגע להעברת קבצים ברשת חוטית / אלחוטית? מה אפשר לעשות בנידון על מנת לקבל מהירות גבוהה? כרטיס רשת אלחוטי יעזור? אשמח לפתרונות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי וינדוס שקניתי למחשב, אני יכול להתקין אותו על מחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-