עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ה-Windows8 מגיעה עם חומת אש מתקדמת ועם ה-Windows Defender (נחשב לפחות מוצלח מה-Security Essentials) ואינו תומך בהתקנים חיצוניים (USB). איזה הגנות נוספות הייתם נותנים למערכת (Malewarebytes, Super Spyware , אנטי וירוס...), כלים שלא יחנקו לי את המערכת ויאפשרו הורדות ב-utorrnet בראש שקט.

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. שלום, בזמן האחרון אני נתקל הרבה בבעיות של ההודעה הזו שקופצת לי ואומרת שארעה תקלה.. אני זוכר שפעם שעברה במחשב הישן נפטרתי ממנה איכשהו ואני לא זוכר כעת איך. יש איזה הרצה בקונפיג שאני יכול להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Zeev86,

כתבתי סקריפט שמאפשר לכבות את כל המחשבים במקום העבודה שלי על ידי הרצת הפקודה shutdown בcmd המטרה שלי בנוסף לזה לשלוח "תזכורת" על כך שאנשים צריכים לצאת מהכיתות והפקודה נראת בערך כך: shutdown -s -t 300 -c "this pc will shutdown in five minutes" -m \\comp1 המחשבים מקבלים את ההודעה. הבעיה שכל המשתמשים במחשבים עם הרשאות administrator (אין לי אפשרות לשנות זאת, מכיוון שחלק מהתוכנות מחייבות את ההרשאה) לכן כל בנאדם עם ידע במחשבים יכול ללכת לrun ולרשום shutdown -a, מה שיפסיק את הפעולה. אני כמובן יכול להריץ את הסקריפט מחדש בעוד חמש דקות ולשים -t על 0 כדי שהמחשבים ייסגרו מיידית, אבל אני רוצה להיות בטוח אם אין איזשהי דרך פשוטה יותר לתקן את "הבעיה" הזאת. תודה מראש לעוזרים עריכה: …

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by omri_ro,

איך איפשר לעשות DOWNGRADE(יש לזה מושג עיברי) לDX? יש לי 9.0B ואני מעוניין לחזור ל8.1

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  9. מדובר במחשב שהובא מחו"ל. מתוקן עליו ויסטה פרימיום חוקי כמובן עם ממשק באנגלית. כמובן שאפשר לכתוב בעברית וכו' אבל רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעברית לגמרי את הוינדוס. אין לי את הדיסק התקנה ואפילו לא את הלייסנס. אשמח לעזרה. תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש צורך להכניס את הדיסק של Win7 בהתחלת המחשב וכו'... עד שאתה מגיע למסך שבו אתה בוחר שפה, אז עשיתי Next ואז הופיע לי מסך של הכוננים הקשיחים... מסך להתקנת הוינדוס. משום מה הבנתי שאמור להציג מסך אחר שיש בו אפשרות לעשות FIX לוינדוס. אולי לא שמתי לב למשהו?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  12. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין שני הארד דיסקים שונים פיזית (לא מחיצות) אני מקבל את ההודעה הבאה data error : cyclic Redundancy check בדיקת CRC הבעיה היא רק בקובץ הזה , ואפשר להעביר בתוך ההארד דיסק עצמו

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by pssheba,

שלום, ב xp יכולתי לחפש קובץ. למשל בחיפוש *.doc;*.docx המערכת חיפשה את כל קבצי הוורד. יכולתי לצמצם את החיפוש ע"י הוספת מילים המצויות בקובץ שאני מחפש. למשל, אם חיפשתי קובץ וורד המכיל מאמר בנושא "תמרים" יכולתי לחפש *.doc;*.docx ולרשום בשדה השני מילה שהקובץ מכיל ("תמרים" בדוגמא). יתכן ש win7 איבד את היכולת הזו?! בתפריט התחל למטה קיים שדה קלט: search programs or files אך אין אפשרות להוסיף מילים המוכלות בקובץ !! יכול להיות שקיים שם משהו שאינני רואה?! מה שעוד אינני רואה זה מציאת הקובץ. החיפוש ב win7 אינו נושא פרי ! אני אף פעם לא מוצא קבצים שאני מחפש. יתר על כן, רשימת התוצאות מופיעה ללא מיקום בדיסק (תיקיות ותתי תיקיות). האם איבדתי את ראייתי או שהעולם איבד את שיקול דעתו כשאימץ מע.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by FARKASH7,

לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by CrossFire,

האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?

17. Started by puNani,

[font face=verdana]קטןן אוקיי אז ככה, אני מקבל בעוד כשלושה ימים א תהמחשב החדש שלי... הבעיה היא שהתקינו לי בטעות WIN XP בעברית מלאה (כן עם ההתחל בצד ימין... בלאאחס). לי אישית מאד קשה לעבוד עם זה ורציתי להחלף לאנגלית, ואפילו יש לי את XP PRO המקורי באנגלית בבית... הבעיה עכשיו היא איך לבצע את ההחלפה? האם אפשר איכשהו להתקין על ההתקנה הקיימת ולהפוך את זה לאנגלית או שחייבים למחוק/לפרמט? אם חייבים למחוק/לפרמט, האם מישהו יכול להסביר לי בכלליות איך עושים את זה? (אני יודע לעבוד עם דוס ואני מכיר את כל הפקודות אז לא צריך להסביר לי איך לפרמט או להעתיק וכו')... אז בקיצור איך מכינים דיסקט הפעלה עם תמיכה לסי די (כדי שאני אוכל להתקין את XP דרך הדוס), ואיך למחוק ואיך מה? בבקשה אני אשמח מ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום אני משתמש בחלונות 7 H.P שפה עברית חלונות לא עולה רואים רק שחור ורק עכבר זז. וגם מצב בטוח לא עולה רק שחור זז עכבר. אני מעלה תוכנה חיצוני ERD בוט. תעזרו לי איך לימצוא קבצים של חלונות 7 בתוך התיקייה כמה קבצים לימחוק קבצים למשל : איזה קבצים של דרייבר כרטיס מסך לימחוק כדי ליבדוק להפעיל מחדש חלונות 7 לעלות רגיל וכאילו חלונות לא מוצא דרייבר כרטיס מסך חדש. ואז רואים חלונות עולה ורואים שולחן העבודה ומתקין דרייבר מחדש כ. מסך רגיל לא דרייבר של geforce שהכל עובד אז מתקין דרייבר כרטיס מסך מקורי.ובסוף הכל תקין. אל תידאגו לי לפני שאני מוחק קבצים אני מגבה גיבויי קבצים. אגב: אני בדקתי דיסק קשיח - הוא תקין גם בדקתי זיכרון - תקינים. לתמיכה מיקרוסופט אתם מכירים קבצים דרייברים נימצאים בת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by the_saint,

רציתי לדעת אם מישהו מצא או יודע על theme שגורם לוינדוס להראות כמו OS X

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, יש לי רשיון של XP HOME רגיל ואני צריך להתקין על העמדה WINDOWS נקי הבעי היא שאין לי את ה XP HOME הרגיל יש לי רק אתה גירסאת XP HOME SP2 והמספר הסידורי לא מתאים ל התקנה. מה אפשר לעשות? אפשר אולי להתקין גירסא לא חוקית של SP2 ואז לשנות עם איזו תוכנה למספר המקורי או אולי איכשהו לשדרג את המספר לגירסאת ה SP2? תודה מראש זה נורא דחוף.

22. Started by liav12,

באמצע משחק המחשב פתאום מתחיל להתקע לשניה ואז ממשיך וזה לא קיעה של זיכרון, שיצאתי מהמשחק ראיתי שהמעבד שלי על 100 אחוז פעולה וראיתי שיש לי שם קובץ בשם videosd32.exe שלוקח 99 אחוז מהמעבד ותוקע לי אותו, זה וירוס או תוכנה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הורדתי את סיסופט סנדרה לפני משהו כמו חודש... התוכנה פעלה לי... לאחר מכן התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA גרסה 28.23 הדרייברים עשו לי בעיות... פירמטתי את המחשב. התקנתי הכל מחדש... עכשיו רציתי להתקין שוב סיסיפט סנדרה (יש לי 2 הארד דיסקים) מההתקנה שהורדתי פעם שעברה. עכשיו שאני לוחץ על SETUP זה רושם לי : "Can't run 16-bit windows program" יש לכם מושג מה מקור הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by m53242,

שלום אני מישתמש בחלונות XP PRO אנגלית מקורי. יש לי אופיס 2007 מקורי. אני עידכנתי חלונות XP. אבל לא רואה עידכונים גם אופיס 2007. כנראה חלונות XP ביטל עידכונים. בדקתי בהגדרות XP עידכונים מסומן אוטומטית. איך מחזירים עידכונים אופיס 2007 בחלונות XP? בתודה מראש עומרי

25. Started by godisme171,

יש לי מסך MAG 786FD ואני מנסה לקבוע את הצג ואין לי אותו ברשימה מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.