עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מערכת ה-Remix OS שהתיימרה להיות תחליף ראוי, חינמי וזריז לחלונות ולהפצות לינוקס בדרכה להיעלם מפני השטח לכתבה

2. לחבר שלי יש בעיה עם אחת מ-2 מחיצות. כשהוא מנסה להיכנס דרך my computer למחיצה הזאת, החלון של המחיצה נסגר לאחר כמה שנית בלי שהוא ביצע פעולה כלשהי. הוא ניסה כבר להריץ איחוי דיסק אבל זה לא עזר. על המחיצה הוא שומר משחקים, סרטים וכו' (מ"ה מותקנת על מחיצה אחרת). הדיסק הקשיח הוא Maxtor 80GB 7200 חדש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dor444,

מבחינת חומרה, כדאי לי בכלל להתקין 7?: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אם כן, מה ההליך? פרמוט? התקנה? לא יצא לי עד היום להתקין מערכת הפעלה, פעם ראשונה תמיד כיף

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

5. Word, Excel, Acrobat וכו'..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום התקנתי ווינדוס 10, וכעת יש לי בעיה מחיבור לרחוק לעבודה דרך הדפדפן החדש EDGE. האם יש דרך לחזור להתקנה של אקספלורר ישן יותר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברה, הפעם יש לי בעיה באמת מוזרה במחשב... אני מקבל כבר לא מעט פעמים התראה על כך שכונן C מלא ונשארו מגה בייטים ספורים פנויים. עשיתי בדיקות, כולל הצגת תיקיות וקבצים מוסתרים, והמקסימום שמצאתי שהכונן מכיל הוא 16GB מתוך 40 שהקצאתי לו בזמן התקנת הווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שהמחשב בן כמה חודשים בלבד, ולא הותקנו בו תוכנות ומשחקים כבדים, בטח לא בכונן הזה. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by duk4u,

בזמן האחרון שאני צופה ביוטיוב אחרי כמה דקות קופץ לי השומר מסך, רק הזזת העכבר הסירטון חוזר לנגן, מה שלא קרה לי בעבר. בעייה שנייה באמצע הסירטון התמונה קופאת אבל הסאונד ממשיך להתנגן, רק הזזת המחוון קדימה או אחורה הסירטון ממשיך לנגן רגיל. אשמח לעזרה לפיתרון הבעייה, דרך אגב זה קורה בדפדפן פיירפוקס לא ניסיתי בדפדפן אחר. אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zoharbe,

שלום. יש לי מחשב ללא חיבור אינטרנט,למטרה אחת ומטרה אחת בלבד. גיימינג. בלי יותר מדי בולשיט,בלי תוכנות צד שלישי,רק משחקים עליו. שאלה! האם WIN98 ייקח את המשחקים החדשים שבשוק?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי מחשב נייד עם XP SP2, ולרוב סמל הסוללה לא מופיע על הSYSTEM TRAY... גם כאשר המחשב לא מחובר לחשמל (ולרוב הוא כן). ניסיתי לשנות בהגדרות של צריכת החשמל-הצג תמיד סמל סוללה בשורת המשימות-אך זה עדיין לא מראה את הסמל. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב לפורום. קיבלתי מחשב חדש לפני איזה שבוע ושמתי לב שכשאני מסמן (למשל) לפתוח תכנית עם תוכנה X,אחרי הריסטרט זה לא פועל. כמו כן הקספרסקיי לא עולה וההודעה של msconfig עולה בריסטרט כל הזמן.גם כן כשאני ביטלתי את ''שירותי טקסט מתקדמים'' בהגדרת השפות זה מסמן V אחרי כל ריסטרט. יכול להיות שהמחשב פשוט ''מדלג'' על שמירת הקבצים (אגב,גם קובץ רג'יסטרי בדסקטופ נמחק לי אחרי הריסטרט). כשהמחשב מתכבה הוא פשוט כותב ''מכבה את ווינדוס'' במקום לעבור על עוד הגדרות.אבל יכול להיות שזה פשוט יותר מדי מהר.יש לציין שהמחשב תחת בדיקה יומית של אנטיוירוס,רג'יסטרי,CC Cleaner,וספיוור\אדוור,כך שלא נראה לי שיש בעיית האקים. יש טעם לעשות שחזור מערכת? למישהו יש פתרון? עריכה: שמתי לב שיש לי איזה toolbar בadaw…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. עם הזמן אנחנו מקבלים יותר ויותר פרטים על מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט, חלונות 10, עם עדכונים אחרונים כמו הצצה לעוזרת האישית קורטנה במערכת, גרסה מוקדמת לצרכנים מעוניינים וזמינות משוערת של המערכת הם העדכונים האחרונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e/

15. שאלה דחופה!!! פתחתי מסמך דרך המייל- לחצתי על "הורד", אח"כ לחצתי על "פתח" (לא שמרתי במקום משלי), ערכתי שינויים על המסמך וכאשר יצאתי ממנו- הוא שאל אותי האם לשמור- לחצתי "כן"- ומאז איני מוצא את המסמך המעודכן שיצרתי-היכן המחשב שומר כברירית מחדל את הקבצים שמורידים מהאינטרנט? יש סיכוי למצוא זאת? ??? דחוף!!!!!!! תודה- מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם בחצי שעה הראשונה אחרי שהדלקתי את המחשב אני שם שירים ואני שומע אותם קטוע ונתקע זה קורה בחצי שעה הראשונה אחרי עליית הWINDOWS זה בעייה ממש מוזרה ואין לי מושג עם היא נפוצה בWINDOWS 7 או שזה בעייה בכלל אצלי כי זה מראה שמבחינת דרייברים הכל בסדר ותקין ומותקן. אשמח לכולם עם תתנו לי פתרון לבעיה נ.ב אני חייב לציין שזה לא קורה במערכת ההפעלה XP אלא רק בWIN 7

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי תקלה מעצבנת בXP

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - עידכנתי את הדריברים של כרטיס המסך, שניהם אך עדין מופיעה לי התקלה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by NoNickName,

שלום עברתי מחלונות 7 לשמונה דרך דואל בוט, הדיסק שלי מחולק ל3 מחיצות לפי הסדר על ההארד-דיסק: 1) מערכת חלונות 7 (נמחקה - כרגע ריק) 2) קבצים ומסמכים שלי. 3) מערכת חלונות 8 (כרגע מע רכת הפעלה יחידה ועובדת תקין). לדעתי ריכוז של מערכת ההפעלה בתחילתו של הכונן הקשיח תעזור לביצועים גבוהים יותר, לכן אני מנסה להעביר את המחיצה של חלונות 8 מ3 ל->1. איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי לעשות קלון, לא הצלחתי להפעיל את חלונות. דיסק תיקון לא הצליח לפתור את הבעיה. יש למישהו רעיון/ניסיון איך מעבירים את המערכת למחיצה אחרת? ->אין מנוס מלהתקין שנית על מחיצה ראשונה? -> זה בכלל חשוב להתקין בתחילת הכונן? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. למרות התביעה המשפתית (המטופשת) אני רוצה להשתמש ב JAVA של מייקרוסופט! מאיפה אני יכל למצוא ווירטואל משין ל WindowsXP? או גירסה אחרת וטובה של Java רק לא של סאן (אטיות לא נורמלית בצאט'ים... לא כל האפלטים פועלים וכו'...)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mjnmjn,

עברית ואנגלית עם כל הגירסאות ביחד. אל תשלחו אותי למיקרוסופט זה זה לא הולך לי משם....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Revolution3z,

אהלן, היום בבוקר קיבלתי עדכון ל-WIN10. עדכון גדול שלקח הרבה זמן (לא זוכר את המספר...) ואף הציג במסך הפתיחה בעת העלאת המחשב שיש חידושים ו"דברים מלהיבים חדשים", בנוסף לזה שהוא מחק לי כמה תכנות שלא תומכות בגרסה זו כמו INTEL SMART משהו ועוד תכנה של טמפ' המחשב. אשמח לדעת מה העדכון הזה הביא איתו, לא מצאתי עליו מידע באינטרנט וזה מוזר, כי על פניו נראה שמדובר בעדכון משמעותי מאוד אגב, הצבע של שורת ההפעלה של הכרום השתנה - http://prnt.sc/ajah8u בדיקה - של הכל בעצם... כל חלון שנפתח גם בספריות של המחשב עצמו

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tintin,

יש לי עכשיו XP PRO 32 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיש לי עכשיו ל ocz 2X2gb 800 reaper hpc סטיק אחד מהזכרונות שיש לי עכשיו לא עובד ואני מקבל על זה זיכוי אז בגלל זה אני כבר משדרג כי אלו זכונות יותר טובים וזולים ב200 שקל. עד כמה GB המערכת הפעלה שלי תגביל אותי? אם אני אעבור לXP 64 או VISTA אילו גירסאות יאפשרו לי להשתמש בכל ה4GB שלי? שמעתי שבויסטה יש דבר שמגביל את הזכרונות לתוכנות שלא תומכות מעבר ל2GB ועוד כל מני דברים שלא הבנתי לגבי תוכנות שעובדות ב64 ביט או 32 ביט. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך הדברים האלה הולכים ומה עדיף לי כדי לנצל את כל הזכרון. המחשב בעיקר לעריכת סרטים על תוכנת AVID שצריכה המון המון משאבים והדרישות המומלצות הם 3.5-4GB לעריכת סרטים ב HD. וכמובן גם הרבה משחק…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mostwanted,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249613,00.html הוויסטה נראית די נוחה ויפה לשימוש מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש כל "השטח" השחור שיש 746 GB נעולים ואני לא מצליח לשחרר אותם יש לציין שזה ככה מאז שהמחשב אצלי (כמה חודשים)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.