Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל בקרוב מחשב חדש בלי שום דבר מותקן עליו. לפי מה שהבנתי אני צריך דיסקט אתחול של חלונות 98 שכולל FDISK וFORMAT, ואז להריץ FDISK ולחלק את זה לכמה מחיצות שאני רוצה ואז לפרמט את המחיצות ואז רק להתקין את המערכת הפעלה. זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם לא משנה כמה זיכרון אני אשים רשום לי בווינדוס שאני צריך להוסיף עוד כאילו המערכת ההפעלה שותה זיכרון .. כמו רכב אמריקאי רק שהוא דלק . אני עובד רק עם האקספלורר 2 וחצי דפים בלחץ 512MB פנוי 84 MB נו באמת .. איך זה הגיוני ? רשום 396 USED ! ? WTF !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד נכנסים למצב בטוח חוץ מהלחיצה על מקש F8 בזמן העלת המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי למנהל ההתקנים ויש לי התקן שרשום עליו לא מוכר והוא גם לא מותקן אז איך אני ידע איך להתקין אותו? הכנסתי את כל הדיסקים של הדרייברים ועשיתי חיפוש והוא רשם שהוא לא מצא ... עם מישהו יודע איך להתקין אותו אז שיגיד ..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה דחוף דחוף .רכשתי מחשב אוטרה נייד ותוכנת ווינדוס ,אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה .יש לי רק חיבורי דיסק און קי במחשב החדש (הנייד).העתקתי את תוכנת הווינדוס לדיסק און קי דרך מחשב נייח ואני לא מצליח להתקין.המחשב הנייד חדש חדש .ריק לגמרי . מבקש עזרה בבקשה קובי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח מסוג LENOVO עם מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום שנרכש לפני שבועיים. להבנתי אני זכאי לשדרוג מוזל לגירסה 7. למי אני פונה ע"מ לרכוש את השדרוג המוזל? למיקרוסופט או ללנובו? אשמח מאוד לקבל לינק לרכישת השדרוג... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חברים יש לי שאלה, עד כמה מעבדים תומכת מערכת ההפעלה XP?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת נחשבת גרסאה מלאה שאני יכול להתקין על המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שזה הפורום המתאים לשאול את זה, כי נראה לי שהבעיה היא במערכת הפעלה. אני במחשב של אחותי עכשיו (אל תשאלו מה קרה לשלי.. ), יש לה WIN98, ועכבר מחובר למחשב... הבעיה-כל פעם שהעכבר זז, יש זמזום מעצבן. זה לא ממש זמזום, יותר נכון שכל פיקסל שהוא זז על המסך יש איזה ביפ מעצבן, וכשמזיזים את העכבר (בד"כ זה יותר מפיקסל אחד), נוצר מן זמזום מעצבן. גררר... זה כ"כ מעצבן. בינתיים כיביתי את הרמקולים, כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה, אבל אני לא יוכל לשרוד עם רמקולים כבויים הרבה זמן. מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, לאחר שנה וחודשיים שהמחשב נמצא ברשותי ברצוני לפרמט אותו בעקבות תוכנות לא רצויות, קריסות משחקים ועוד בעיות... קניתי בזמנו window 8 pro מקורי כמובן ולשידרגתי ל-windows 8.1 (חשוב לציין שזה השדרוג החינמי שכל בעלי windows 8 יכלו לעשות, דרך החנות). רציתי לשאול כיצד לבצע פרמוט (סליחה על הבורות, מעולם לא ביצעתי פרמוט מחשב) ורציתי לשאול האם לאחר הפרמוט ה-windows יחזור ל-8 או שישאר 8.1 ובמידה שיחזור ל-8 האם יהיה ניתן לשדרג שוב בחינם ל-windows 8.1. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Windows XP PRO, וההתקנה נתקעת ב34 דקות האחרונות. ^כלומר הוא מגיע לי למסך של הגדרת השפות והאזור, אח"כ הוא מגיע לי לקבוע את הרשת, ואז נותרות לו 16 דקות, ובהן הוא נתקע. ^הדיסק שאני מתקין ממנו הוא דיסק מקורי ולא שרוט. בעיה ממש מוזרה, אני מודה מראש לכל עוזר, ואשמח לכל עזרה שתינתן. Raistelyn88. *אם נדרשים עוד פרטים על מנת לאבחן את הבעיה, אנא אימרו. **ניסתי לעשות כמו שכתוב ב-"שאלות נפוצות" , לא הצלחתי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אז אני יודע שממליצים פה 64 ביט ל4GB, אבל השאלה היא למה? אני הבנתי ש64 ביט לוקח יותר זיכרון והתוכנות לוקחות פי 2 יותר משאבים. אז אם יש לי 8 ג'יגה- אני מבין, אבל ב4 ג'יגה (32 ביט)בכל מקרה המערכת מקבלת כ 3.2 ג'יגה, אבל אם להעביר ל64 אז המערכת תפעל כאילו שיש לה 2 ג'יגה. אז מה היתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים! אז ככה: למה במספר תיקיות אצלי אני יכול לארגן אותן לפי modified ובחלק אין לי את האופציה לסדר כך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי את כל הקודם הזה ואת המיקום של התקיה ואת הסרגל תפריט הזה למעלה בתיקיות... איך מסדרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה, ואין לי מושג ממה (למרות שהאיקון מוכר לי..), היא פשוט מופיעה. כשאני לוחץ OK היא נעלמת ומופיעה מחדש תוך כמה שניות. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, אך ללא הועיל (מה הפלא עם שגיאה כזו לא-אינפורמטיבית). אני מקווה שתוכלו לפחות לעזור לי לזהות את התוכנה שגורמת לשגיאה (ע"פ הסמל), כדי שאוכל לטפל בה. מצטער אם ההודעה הייתה צריכה להפתח בפורום תוכנות, לא הייתי בטוח בקשר לזה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל שגיאת VIRTUAL MEMORY MINIMUM TOO LOW מצרף תמונה להמחשה. דרך אגב יש לי 2GB זכרון במחשב. מה הבעיה לדעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הווינדוס 7 שלי מבקש לשדרג ל IE 10 יש לי כרגע IE 9 כדאי לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש. הרכבתי את המחשב, התקנתי Vista ועשיתי דירוג ביצועים. המעבד קיבל 5.5 והזיכרון 5.7. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, התקנתי עותק טרי של Vista ועשיתי דירוג ביצועים. הפעם המעבד והזיכרון קיבלו 4.8, ירידה משמעותית. נכנסתי לביוס ועשיתי חזרה להגדרות יצרן ועדיין הביצועים נשארו זהים. מישהו יודע למה יש ירידה כל כך חדה בביצועים? זה יכול להיות באג?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב windows xp sp3 עם עדכונים ל פברואר 2014 וניסיתי גם חלונות 7 אבל כל הזמן מופיעות חסימות בגלישה באתרים וחסימה בהורדות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד של ASUS G73JH הוא עושה לי בעיות ממש רציניות נתקע נכבה לא מגיב , אני משתגע בתור אחד ששונא לפרמט החלטתי ללכת על זה בלב שלם עכשיו הבעיה היא , איך לעזאזל אני מפרמט את המחשב הזה? אני משתגע חיפשתי בפורומים בחול אני לא מוצא תשובות זה המחשב אם זה עוזר למישהו http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-