Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם כאשר אני מריץ משחק כבד MEDAL OF HONOR-AIRBORNE, או CALL OF DUTY4, מה שקורה זה שאחריי כמה דקות המשחק נתקע כל הזמן ועובד בצורה גרועה ואיטית וכאשר אני יוצא מהמשחק רשום לי."שגיאת מערכת-זיכרון וירטואלי מינימלי". מה עושים עם זה? מה זה אומר? ואיך אפשר לפתור את זה?. יש לי 512MB RAM DDR2 אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באיתחול של ה-XP עד עכשיו היה לי WINDOWS 98 עשיתי התקנה נקיה של XP אבל כל פעם שאני מאתחל מופיע לי תפריט לבחירה של המערכת הפעלה למרות שמחקתי לגמרי את ה-98 (השתמשתי בדיסקט אתחול של 98) איך אפשר לבטל את התפריט ולאתחל קבוע את ה-XP
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב נייד עם XP חוקי. אין את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, אבל הסיריאל רשום על מדבקה בחלק התחתון של המחשב. השאלה שלי היא, אם מותר לי להשתמש באותו הסיריאל גם למחשב הנייח, או שהוא יחסם במקרה ואעשה את זה? וזה משנה אם במחשב הנייד שלה התקנתי מחדש את ה-XP כבר פעמיים או שלוש? זה נחשב לשימוש במחשב אחר הכוונה כל פעם מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
winxp pro השתמשתי בתוכנה TDS ולאחר שסיימה לסרוק גיליתי שאם אני עושה "צור קיצור דרך" אז אין לקיצור דרך שנוצר את האייקון עם החץ הקטן+האייקון של הקובץ אליו נשלח אלא קיצור הדרך מקבל את האייקון המקורי של הקובץ אליו נשלח. איך אני מחזיר את האייקון של החץ הקטן??
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב..יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד אדמין והשני יוזר מוגבל. למשתמש האדמין שכחתי את הסיסמה ואני לא יכול להתחבר כדי לשנות במחשב הגדרות ולהתקין דרייברים :-[ האם יש דרך לפרוץ\למחוק את האדמין בלי לפרמט את המחשב כי זאת לא אפשרות ריאלית. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
התקנתי windows XP על המחשב שלי ומסתבר שהוא יותר מידי כבד בשביל המחשב אז אני צריך לחזור עכשיו ל 98 אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה פורמט ל XP עם ההתקנה של ה 98 אני כבר יסתדר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב Intel Celeron 533mhz כמובן שאני לא עובד איתו עכשיו לפני שבועיים החלפתי לו הארד דיסק כי הישן הלך לעולמו ומאז אני לא מצליח להתקין ווינדוז על ההארד דיסק המחשב עולה ואחרי שהוא רושם לי Verify DMI data הוא רושם לי Invalid system disk עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר? כי לא כל כך הבנתי חשבתי שאולי חסרה מערכת הפעלה אז ניסיתי להתקין Win98se יש לי מקורי ככה שהתקליטור של הווינדוס עובד בטוח בהתחלה ניסיתי דרך דיסקט איתחול פירמטתי , ואז כשהרצתי את ההתקנה הוא הריץ ScanDisk ואז ההתקנה עלתה ונתקעה וכשניסיתי להעלות את הדיסק דרך הבוט הוא לא עלה רק רשם לי: invalid system disk יש לציין שלפעמים כשאני מריץ את ההתקנה הוא רושם not ready to reading drive E: ומה זה אומר , נראה לי שיכ…
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות תראו מה קרה לי לtask manager.... בבקשה עזרו לי תודה מראש.(מצטער עם התמונה תצא גדולה מידי)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שעובדת רק בדוס אני יכול להפעיל אותה בXP
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
על השאלות מופנות למערכת ההפעלה Windows 95 1. ב Windows 95 כאשר אניח מבצע כיבוי לא חוקי בהפעלה הבאה של המחשב ,המערכת נכנסת אוטומטית ל Safe mode . איך אני יכול למנוע זאת ? 2. כמה מקום פנוי ב HD אני צריך בשביל לעשות Save to disk - hibernation ואיפה אני יכול להקצות את כמות המקום ל Hibernation ????
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את המערכת הפעלה 7 והיום אחרי שאני חוזר מהעבודה אני רואה שכל הסמלים בשולחן העבודה נעלמו וכל התקיות הכל הכל נעלם פשוט נעלם.... איך אני מחזיר את הכל למצב הנוככי?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המחשבים אצלנו במשרד מרושתים יחד ועובדים עם XP. לאחרונה קנינו לפטופ אותו אנחנו מעוניינים לחבר אלחוטית לרשת המשרדית, ונשארה השאלה איזה ויסטה לקנות, כי נאמר לנו שהHOME EDITION אולי לא יעבוד. האם זה נכון, ואם צריך את הPRO אז אודה אם גם תלוו את התשובה בהסברי התקנה, כדי שלא נקנה לשווא.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכונן C הוא נותן להיכנס ולכונן E וD הוא רושם את זה. יש דרך לעקוף את זה אם עושים מקש ימני ואז OPEN זה נכנס זה לא היה לי לפני בעיה ממש מעצבנת אני חייב עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-