עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חברה אני צריך עזרה דחוף דחוף .רכשתי מחשב אוטרה נייד ותוכנת ווינדוס ,אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה .יש לי רק חיבורי דיסק און קי במחשב החדש (הנייד).העתקתי את תוכנת הווינדוס לדיסק און קי דרך מחשב נייח ואני לא מצליח להתקין.המחשב הנייד חדש חדש .ריק לגמרי . מבקש עזרה בבקשה קובי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MotoCross,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בחרדה. ככל הנראה מהתקנת העדכון 811493. יש למישהו כתובת שממנה אפשר להוריד עדכון שמוחק את העדון הזה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני לא מצליח להגיע לאופציה שמאפשרת צפיה בקבצים נסתרים מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by master af,

הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yotam.m,

אהלן, כבר המון זמן תקוע עם הבעיה הזו. כשאני בוחר Release Preview בבחירה איזה עדכונים לקבל אני מקבל הודעה שאין שום עדכונים חדשים להתקין. (גם ב-Beta) כשאני בוחר ב - DEV אני מקבל עדכון בשם "Windows 10 Insider Preview 21354.1 (co_release)" שנכשל כל פעם מחדש עם קוד השגיאה "0x80070057" כמובן שהמערכת המחורבנת מעלה כל פעם הודעה שפג תוקף הגרסא שברשותי כבר לפני חודשיים הגרסא כרגע היא: 2004 בילד: 20180.1000 "חוויה": 120.19101.0.0 * מה לא חיפשתי ברשת כולל ביטול סרוויסים מחיקת התיקייה של ה Distribution והחזרת הסרוויסים מחדש. * בדיקות תקינות לקבצי המערכת. מחפש משהו שיבצע חריש עמוק לפני שאני מתייאש ונאלץ להתקין עותק נקי ב…

6. Started by MetalB,

יש לי בכונן C 4GB ואני משתמש רק ב-1.5GB משום מה כתוב לי שאני משתמש ביותר והוא כותב שיש לי רק 800MB מקום פנוי! אפילו מחקתי הרבה תוכנות וחוץ מ- windows ועוד כמה תוכנות שלא תופסות הרבה מקום (כמו ICQ וכדומה) אין לי כלום בכונן C לאן נעלם לי המקום? מחקתי גם את תקיית ה- Temp וה- Temporary internet files וזה לא bad sectors... ובכלל כל תקיית ה- windows שלי היא 680MB... אני חושב שרק פירמוט יעזור אני צודק?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, לקחתי דיסק ישן (ומקורי!) של XP Home Edition, שקניתי עוד לפני שיצא SP1. יש לי צורך להתקינו על המחשב (כרגע משתמש בויסטה ו-7), וכדי שהוא יזהה את ההארד דיסק SATA שלי ומסיבות ברורות אחרות, הורדתי את SP3 מהאתר של מיקרוסופט וביצעתי Slipstream באמצעות nLite. שיניתי מס' פונקציות בודדות ב-nLite כדי ש-XP תותקן בצורה יותר נוחה (הגדרת עברית מראש, הכנסת הסיריאל מראש ועוד). התקנתי את מערכת ההפעלה על מחיצה ריקה, וכשאני מגיע לשלב שאני מתבקש להזין סיריאל (שמוזן מראש...) אני תמיד מקבל הודעת שגיאה שהסיריאל אינו מתאים, למרות שמדובר בסיריאל מקורי שהזנתי במס' התקנות חוזרות על המחשב הישן שלי בשנים האחרונות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אז ככה, סוף החודש אני מביא מחשב חדש ב TMS. עכשיו החלטתי לעזוב את WIN XP SP2 הפרוץ שלי (מעולם לא קניתי מערכת הפעלה), ועכשיו אני שוקל אם לקנות OEM (לא שדרוג) של 8, ויש לזה הרבה יתרונות: - אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה, כולל SP בלי לדאוג מעידכונים (ברגע שיש SP חדש המשחקים לא עובדים אם אין לך אותה, ככה שזה חשוב לי). - לא לדאוג שהמערכת תחסם פתאום. - מגיע 32/64 ביט וגם עברית/אנגלית. שוב, אין לי בעיה לשלם 450 פעם אחת ולדעת שאני מסודר לכמה שנים, והנה 2 הבעיות: 1. כמה שנים?? פתאום אני רואה דיבורים על win blue, אין לי זמן לחכות קרוב לשנה בשביל לקנות אותה, ואני לא רוצה לקנות 8 ב 450 שקל ועוד פחות משנה לקנות שוב מערכת הפעלה ב 400, זה לא הגיוני (למרות שעדכון מערכת הפעלה עולה 10…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yoav9,

אני לא יכול איתו, כזה מערכת הפעלה תת רמה... עזבו את העובדה שאין לה טעימות לחצי מהמשחקים שיצאו לפני חצי שנה... עזבו את העובדה שאחרי פירמוט והתקנה אתה צריך להוריד 40 מגה של פאתצ'ים כדי שלא יפרצו לך למשחק ושהוא בכלל יעבוד בלי לקרוס... עזבו שלוקח לו יותר זמן לעלות מאפילו 98... עזבו את העובדה שאפילו לgta 3 יש בעיות תאימות איתו... עזבו שכאשר מסתכלים בtroubleshooting בsof 2 demo כתוב ואני מצטט xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) me prob: (שטויות) linux prob (דרעק) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) לא יכול כזה ווינדוס נידח, ןעזבו את זה!!!! מי שפה vgamer בוודאי יודע שאי אפשר לקרוא את ההודעות כי אז המערכת נתקעת... אתם יודעים, עזבו שהיא יותר כבדה... אבל למה!!! אנ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by d3mo-killer,

יש לי שאלה,איפה אפשר להשיג (עדיף בארץ) ווינדוס 10 פרו בזול? הייתה לי בעיה בזמן העדכון ל-windows 10 והייתי צריך לבצע פרמוט כדי שיעבוד ולהתקין עליו ווינדוס מהקובץ עדכון באתר של מיקרוסופט ולכן הוא לא מופעל,חיפשתי KEYS באינטרנט ושמתי קוד של ווינדוס פרו (בלי שידעתי שזה פרו) ועכשיו המחיר בשמיים ולפי מה שהבנתי אי אפשר לשנמך חזרה לרגיל,רק עם פרמוט, מה שאני לא יעשה. ויש לי עוד שאלה,אם אני לא אפעיל את ווינדוס הוא עדיין יעבוד לי? אחרי שתקופת השדרוג בחינם תגמר?

11. הלינוקס Mandrake SNF 7.2.

12. התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ברשותי ווינדוס 7 אולטימט 64 K, ווינדוס 10 מוצע לי עד סוף החודש חינם, השאלה האם אני יכול להוריד אותו ולהתקינו כמערכת ווינדוס נוספת על כונן אחר באותו מחשב? כמו כן אין לי הרבה מקום על כונן סי ,נשאר כ-5 ג'יגה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Svensk.il,

החשבון GUEST אצלי מסרב לעבוד עם יותר משפת מקלדת אחת. יש עברית ואנגלית מותקנות, ואפשר לעבוד רק עם השפה שמוגדרת כברירת מחדל. אי אפשר להחליף לשפה השניה. מה עושים? :\

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי לכם, לאחרונה ניסיתי את אפשרות הוספת שולחנות העבודה בחלונות 11, מתוך שאיפה שבכל שולחן עבודה יהיו אייקונים שונים למטרות שונות (ניהול, ישומי עיבוד גרפי, ישומי אודיו/וידאו), כמו מה שמתאפשר כשיש יותר מחשבון משתמש אחד במחשב, אלא שזה לא מה שקרה. בעת יצירת שולחן עבודה חדש, כל האייקונים של שולחן העבודה במקורי השתכפלו לשולחן העבודה החדש. כאשר מחקתי אייקון בשולחן החדש, הוא נמחק גם מהשולחן המקורי, ולהפך. יש משהו לא נכון בעבודה שלי? פיספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי מחשב נייד עם XP SP2, ולרוב סמל הסוללה לא מופיע על הSYSTEM TRAY... גם כאשר המחשב לא מחובר לחשמל (ולרוב הוא כן). ניסיתי לשנות בהגדרות של צריכת החשמל-הצג תמיד סמל סוללה בשורת המשימות-אך זה עדיין לא מראה את הסמל. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

18. Started by roy132,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש ולא מיזמן קניתי win 7 home premium בעיברית 64-bit גירסת retail וכמו כן אני רוצה להתקין את ה windows על המחשב החדש אך אני לא רוצה ליפגוע במקוריות יש דרך לעשות. אשמח לקבל מידע מורחב בנושא ואיך ליפעול.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 999,

כשנכנסים ל WINDOWS UPDATE הוא מראה לנו קבצים שבהם אנחנו יכולים לעדכן את המערכת . מורידים ומתקינים אותם !!!! לאחר מכן יוצאים ונכנסים שנית ....... WINDOWS UPDATE מראה את אותם קבצים עוד פעם כאילו לא הותקנו כאילו שהמערכת שוכחת את ההתקנה של הקבצים אף על פי שב "הסטוריית ההתקנה" מופיע שהם הותקנו בהצלחה . כל זה קורה כאשר מתקינים את WINDOWS XP PRO על התקנה קיימת של WINDOWS XP PRO . איך ניתן לתקן את זה ????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. טוב לאחר התקנת WIn 7 כמערכת הראשית יש לי כמה שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא להן תשובות. 1.העדכונים אוטומטיים קלים והכל טוב ויפה אבל עדכונים שבהם אני לא מעוניין ממשיכים להציק - אין גורמים למערכת להבין שאני לא מעוניין וזהו? 2.משום מה המסנג'ר מופיע בשורת המשימות גם אחרי שאני מצמצם/סוגר את החלון הראשי. זה לא היה ככה ב-XP. אפשר לעשות עם זה משהו?. 3.ה-Winamp מוגדר שכאשר אני לוחץ פעמיים על קובץ הוא מוסיף אותו לרשימה בלי להעיף את כל הרשימה ( כמו בברירת המחדל) משום מה פה זה לא ממש עובד. מישהו מכיר פיתרון?. 4.הבעיה הכי מעצבנת - יש לי תקייה עם כמה תיקיות בפנים ופשוט אי אפשר לסדר אותן לפי איך שמתחשק לי (באופן ידני הכוונה). איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי כמובן להזיז את זה ידנית אבל זה פ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mipmip,

שלום, אז אני יודע שממליצים פה 64 ביט ל4GB, אבל השאלה היא למה? אני הבנתי ש64 ביט לוקח יותר זיכרון והתוכנות לוקחות פי 2 יותר משאבים. אז אם יש לי 8 ג'יגה- אני מבין, אבל ב4 ג'יגה (32 ביט)בכל מקרה המערכת מקבלת כ 3.2 ג'יגה, אבל אם להעביר ל64 אז המערכת תפעל כאילו שיש לה 2 ג'יגה. אז מה היתרון? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by DJO,

אהלן אני מתכוון עוד מעט להתקין ווינדוס XP, רציתי לשאול האם מומלץ להפעיל את הפיירוואל המובנה? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm ומרוצה.. וחוץ מזה יש לכם טיפים בנוגע לשימוש ב XP?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כבר תקופה די ארוכה שמדי פעם - אחת לכמה ימים כשמפעילים את המחשב לא ניתן לגשת לאינטרנט - מופיע בנוסף לחיבור הרגיל לרשת עו חיבור ורשום לידו "רשת לא מזוהה" רק שאני פותח את חיבורי הרשת וכותב עליו הפוך ללא זמין ואחרי זה מפעיל "פתור בעיות" ו נסה לפתור את הבעיה כמנהל הוא מבצע תיקון ואפשר להתחבר לרשת.. מה זה ? איך אפשר לפתור את זה ? מה גורם לזה ? יש למישהו רעיון ? תודה ! * זה מאוד מציק - בעיקר לאישתי כשאני לא נמצא לסדר לה את זה... שכחתי לציין שהמחשב מחובר לראטר D_LINK של בזק (תקן N) בחיבור קווי !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מאיפה אני יכול להשיג עדכון xp לכרטיס מסך מסוג AGP-V7700 Pro deluxe geforce 2 gts pro בתודה מראש :saint:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.