עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נאמר לי שאפשר בחלק מהמחשבים הניידים לצרוב את מערכת הפעלה הישר ממערכת ההפעלה זה מה שנאמר לי : והשאלה הנוספת , האם אם המחשב לא נקי מוירוסים האם הצריבה של מערכת ההפעלה בצורה שהוא אמר היא תהיה נגועה או נקייה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שירים שנתקעים בעת ניגון,לא משנה באיזו תכנה. הם נקטעים בכל שניה וחצי-שתיים.WIN7 מחקתי וירוסים באמצעות Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware החינמיים. היו, בערך, 105 בסה"כ. נכנסתי לMSCONFIG, הורדתי את כל מה שלא צריך, נכנסתי להסרת תכניות, הסרתי משם המון דברים, הסרתי את הדרייבר של הכ.קול. כמובן שלאחר כל פעולה עשיתי ריסטארט. יש עוד עצות כדי להפסיק את העונש הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני משתמש בXP ומאוד רוצה להתקין את האולטימייט או הום אדישן 64 ביט מהסיבה הפשוטה שהבנתי שזיכרון 4 גיגה נתמך במלואו וכן נהול המשאבים טוב יותר מגירסות 32 ביט, אבל... יש לי מיספר תוכנות ציור וכן תוכנות ליצירת תמונות פנורמה שהגירסאות שלהן קצת ישנות ואני לא בטוח האם הם יכולות לרוץ על ויסטה באופן כללי בכלל!!! אבל על הצד שהם כן יכולות לרוץ על גירסת 32 ביט, האם ניתן להתקין אותם על גירסת 64 והם יפעלו כמו שצריך? אני שואל את השאלה משום שהבנתי שבגירסת 64 ביט קיימת תיקייה בפרוגרם פייל המיועדת להתקנת יסומים של 32 ביט - אז מה זה בעצם אומר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי במחשב כונן וירטואלי מוזר. ב"מחשב שלי" יש לו סמל של CD-ROM וגודל הכונן הוא 2.25 MB. מצד שני אני יכול לעשות לו Safely remove USB mass storage כמו דיסק-און-קי (ואז הוא נעלם), ובחומרה הוא מופיע כ-Harmony USB 1.1 USB Device. בתוך הדיסק עצמו יש רק קובץ אחד בשם autorun.inf והתוכן שלו הוא: [AutoRun] open=explorer http://www.spaceit.co.il בקיצור זה וירוס כלשהו. הקטע המוזר הוא שפירמטתי את הכונן הראשי (C:) והתקנתי ווינדוס מחדש, ולא נפטרתי מהכונן הזה! אח"כ הרצתי שוב את ההתקנה של ווינדוס (XP PRO אגב), מחקתי גם את C: וגם את D: ככה שלא נשארו מחיצות על הכונן הפיזי, ויצרתי את C: מחדש. אחרי התקנה של ווינדוס - שוב הכונן מופיע! לא ברור לי מאיפה הוא בא... חשבתי על boot sectors או usb de…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by RLM,

שלום. לאחר כמה פרמוטים והתקנות של מערכות הפעלה שונות ומשונות (ubunbu, osx86) פירמטתי בחזרה את הכונן ויצרתי partition table חדשה עם מחיצה אחת של כל ההארדיסק (500GB). והתקנתי את Win 7 64bit. הווינדוס עולה ועובד תקין, אבל לוקח לו המון זמן לעלות. הוא נתקע בשלב שרואים את הlogo של ווינדוס וכתוב starting windows. בעליה בsafe mode רואים שהוא נתקע על הקובץ CLASSPNP.SYS. מבירור ברשת הבנתי שזה משהו ששייך להארדיסק, או להתקני אחסון חיצוניים. ניסיתי לבטל את הAHCI בביוס אחרי ההתקנה, וגם להתקין את הווינדוס מחדש כשהAHCI מבוטל - אותו דבר. המחשב הוא נייד MSI ex620. עם הארדיסק אחד של 500GB. מעבד C2D, אני לא זוכר איזה בדיוק, אם אני לא טועה P6400, אני אבדוק (כשהמחשב יסיים לעשות chkdisk…

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by benfree,

עשיתי קצת חיפוש ולא מצאתי משהו בנושא הזה. אני עובד עם ווינדוס 7 ועובד הרבה עם הרדיסקים פנימיים, יש לי 2 מגירות וכל פעם אני שם הרדיסק אחר, מחליף בערך 5 כל פעם. לכל הרדיסק אני נותן אות ספציפית בכוונה וחשוב לי שזה ישאר ככה מכוון שאני עובד עם תוכנות שמחפשות את הנתיב הנ"ל. הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף בין הדיסקים, בין אם זה דרך טכנלוגיית אכסון מהיר או כיבוי המחשב האות משתנה ולפתרון הזמני אני נכנס לניהול-ניהול דיסקים-שינוי אות ונתיב ומשנה את האות. (לא נח ובזבוז זמן) השאלה שלי היא איך אני גורם לדיסקים להיות אות קבוע, מבלי שיתחלפו? אשמח לתשובה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by dorlevy,

לפני בערך שבועיים אני לא יכול לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב דרך הווינדוס אלא ללחוץ על הכפתור כיבוי 6 שניות או ללחוץ על הכפתור ריסטרט. אני לא יודע למה אבל זה משגע אותי אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי... בתודה, דור לוי

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by +Eliran+,

פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by saar3,

שלום!! הורדתי את הווינדוס xp mce version ואני לא מצליח לשים לו עברית,יש מצב שהווינדוס לא בא עם עברית ואם כן האם יש דרך להוסיף עברית בלי פירמוט?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?

13. הינה השגיאה: http://img510.imageshack.us/img510/8474/06012006328aa9.jpg המחשב שלי בOC אבל לא נראה לי שבגלל זה הוא קרס כי הOC לא התאפס והטמפ' שלו בסדר וגם הוא יציב בבדיקות של ORTHOS..(הייתי המשחק אם זה משנה) אפשר לדעת למה זה קרה.. אני לא בדיוק מבין מה הדוח אומר ואיך אפשר לסדר את זה וזה כבר קרה לי לא מעט פעמים .. (פעם בשבועיים +-) תודה.

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by Zadu,

אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. חבר'ה יכול להיות שבאקספי הום אין את הפקודה taskkill שסוגרת תוכניות? (דומה למנהל המשימות רק סוגר תוכנית לגמרי). תודה

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by tiger3,

כל איזה 10 דקות נפתח לי לבד חלון של אינטרנט בשם http://searchfind.info הרצתי את התוכנה Ad-aware וזה לא עזר חיפשתי ברגיסטרי ולא מצאתי כלום יש למישהו מושג איך מורידים את הדבר המעצבן הזה תודה מראש!!!!

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by yanir89,

fisrt of all- i had no way to search for realtive issues here, beacuse i cant write hebrew.... HI evreybody, yesterday Ive installed a new windows xp but somehow there is no Hebrew even in the language options in the control panel Hebrew doesnt exisit i think that the only way to fix it is by installing some hebrew plug-in or something like that thank you all i hope youll manage to help me

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?

19. המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by QQQ,

שמתי לב שיושבת תיקייה בשם Bonjour בתוך C:\Program Files - מה זה עושה בכלל? למה צריך את זה? :s05:

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  21. קניתי מעבד חדש ואני לא יודע איזה וינדוס להתקין אאת הסרסיס טו פאק 2 או את ה64 ביט

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MasterDK,

היי רציתי לשאול מה דעתכם על XP SP3? האם כדי להתקין אותו או לא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך להתקין win98 על דיסק שני יש לי כבר מותקן winxp איך? (אני יודע לעשות הפוך אבל כאן אני נתקל)

25. Started by Iko89,

כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.