Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אומרים שכל גרסאות ה - 64 ביט מאוד לא יציבות ועם הרבה בעיות אי-תאימות לחומרה ותוכנות, בעיקר בגלל בעייה של דרייברים. מצד שני, יש לי 16 גיגה RAM, וכרגע אני לא מנצל את כולו. וגם, אולי הגיע הזמן להשתדרג... מערכת הפעלה נוכחית: Windows 7 Home Premium 32 bit. אז, מה אתם אומרים? לעבור ל - 64 ביט או שלא? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כן, לא הצלחתי למצוא פתרון והחלטתי לפרמט.. אך למגינת ליבי (!!!) כשאני מנסה להכנס לאשף ההתקנה של ויסטה (בוט מתוך DVD) הוא פשוט נעצר (כבר חצי שעה) על חלון ה-CMD השחור.. בכותרת שלו כתוב: select x:\$windows\~bt\windows\system32\cmd.exe (או בקיצור חלון הCMD) וזהו. הCMD פשוט נמצא שם. רבותיי, קודם פרטישן C נהרס ולא ניתן לבצע ממנו BOOT. עכשיו זה. אני לא יודע מה לעשות, ולזרוק את הכוננים הקשיחים שלי זה לצערי לא אופציה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ בוינדוס ויסטה תוכנה כל פעם שהמחשב עולה באופן אוטומטי התוכנה נמצאת בריגסטרי ומשם נקראת לעלות בכל פעם שהמחשב עולה הבעיה היא שהתוכנה דורשת אישור של administartor כדי לרוץ ואז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני נדרש ללחוץ אישור כדי שהתוכנה תעלה למישהו יש מושג איך אפשר לתת לתוכנה אישור אוטומטי בכל פעם שהמחשב עולה כך שהמחשב לא יחכה לאישור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תיקייה בשם "בלה בלה" בשולחן העבודה ואני כל הזמן מוחק אותה והיא חוזרת לא משנה אם אני משנה לה את השם ומוחק אותה היא תחזור אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שהיא חוזרת שוב ושוב למרות שאני מוחק אותה פעם אחר פעם אף אחד לא נוגע במחשב שלי חוץ ממני יש תוכנה לבדוק איך התיקייה הזאת חוזרת?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מקלדת של מייקרוסופט איך אני מבטל שכפתור ה SLEEP וה LOG OFF לא יפעלו ?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום זה כל הסיפור שלי עד לרגע זה.....כל הפרטים חשובים: לנקות מחשב מהיסוד עם יש לו וירוסים ב- MBR או בעיית סקטורים פגומים צריך לפרמט את המחשב ללא ההתקנה של וינדוס כי הוא לא באמת מוחק את המחשב לגמרי... עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני הצלחתי לפרמט את המחשב בעזרת ה- *PARITION MAGIC . עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס למחשב והתחלתי בתהליך הראשוני של ההתקנה. ברגע שהוא מגיע לנקודה שבוא הוא רוצה לפרמט או להתקין להעתיק את הקבצים הראשונים של הוינדוס למחשב המחשב מפעיל את עצמו מחדש... אין לי מושג מה הבעיה..ברגע שבדקתי את ההארד דיסק עם ה- PM * הוא מצא איזור פגום והוא "שם אותו בצד".... אין לי מושג מה קרה למחשב....אני חייב דחוף עזרה.....
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום! כשאני מפעיל את ווינדוז מילניום מופיעה לי ההודעה הבאה: "explorer גרם לשגיאה ב- shell32.dll explorer ייסגר כעת. אם אתה ממשיך להיתקל בבעיות, נסה להפעיל מחדש את המחשב". מישהו יודע מה זה אומר?? ואיך מתקנים את זה?? כי הווינדוז בכלל לא עולה אחרי שאני לוחץ על "סגור". הוא פשוט לא עושה כלום... בבקשה תעזרו....
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים באמצע שום כלום המחשב מאתחל את עצמו בלי שום הודעה ואחרי זה נותן את ההודעה של סטארט וינדוס נורמל,סייב מוד וכו' אין לי מושגג למה זה קורה מישהו יודע איזה סיבות יכולות להיות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש windows 7 ultimate 64bit , היום לפנות בוקר(בכקבות כנראה הפסקת חשמל) המשתמש שלי "נעלם", תחת user יש רק מחיצת public/ המחיצה של המשתמש שלי שכוללת את המסמכים, תמונות, מעודפים פשוט נעלמה. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ביצעתי את השלב הראשון " פעולות שגרתיות לתחזוקת WINDOWS XP" במדריך זה: http://www.netanel.co.il/tahzuka.htm אני ביצעתי סריקה לכונן C שמכיל את ה- OS. לאחר ביצוע הסריקה ה- Windows עלה לאט מבדר"כ. היום ראיתי שפיספסתי את שלב מאחה הכוננים. יכול להיות שזו הסיבה לאיטיות ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שמופיע פה בפוסטים שעולים מדי פעם, גם לי יש לאחרונה בעיה עם ה-svchost שטוחן לי את המחשב ויכול להגיע לגדלים של 1.5G... עצרתי לחלוטין את השירות של windows update אך המצב לא השתפר. משום מה אני לא מצליח להעלות תמונת מסך של רשימת השירותים הסוררים תחת אותו קובץ אז אני רושם מטה את רשימת השירותים: wuauserv winmgmt Themes SessionEnv SENS Schedule Profsvc LanmanServer iphlpsvc IKEEXT EapHost CertPropSvc Browser BITS AeLookupSvc יש לכם רעיון מי מהשירותים מעלה יכול לעשות לי את הצרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מצורפת תמונה... מחקתי אותו דרך תוכנה [REGCLEANER] לאחר שסירב להימחק בהוספה\הסרה... מחקתי אותו ידנית מC:\ ועדיין הוא נמצא באקספלורר בסרגל למעלה... נ.ב איך זה הגיע בכלל ?! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי XP והתקנתי אותו על המחשב עם 2 דיסקים קשיחים אחד MASTER שני SLAVE . בנוסף עם CD-ROM ו צורב . ב BOOT-UP מופיעים רשומים שני הדיסקים הקשיחים אחד כ PRIMRY MASTER והשני כ SLAVE PRIMARY . ב DEVICE MANAGER מופיעים שניהם גם אך ה WINDOWS לא מזהה ולא נותן שם לדיסק השני ! הכל עובד רגיל מלבד שיאן לי , כאילו , עוד דיסק מותקן . כלומר יש A- FLOPY , SYSTEM DISK - C , יש לי את D ( ה CDROM ) ואת ה E ( הצורב ) אך לא מופיע הדיסק הקשיח השני ! ( היה צריך להיות עם אות F ) איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית: אין לי זיכרון במחשב ואין מאיפה לקנות זיכרון SDRAM, כל חנות שאני נכנס אומרים לי שאין להם דבר כזה אלא רק DDR לסוגיהם, למרות שבזאפ רשום שיש. עד היום אני עשיתי קומבינות כמו לסגור תוכנות פועלות (למשל אי אפשר היה להריץ את האימיול והפושוטופ ביחד כי אז היתה מתבצעת קריסה מוחלטת). אתמול בלילה אחרי שהמחשב עבד 17 שעות רצוף התחלתי לקבל כל מיני הודעות שגיאה בהפרשים לא גדולים, את חלק קטן מההודעות צילמתי ואני אצרף אותם כאן. מכיוון שהמחשב רשם משהו על זיכרון וירטואלי ומכיוון שהנושא דובר כאן בפורום בעבר (גם אני פתחתי שאלה בנושא לא מזמן), אז פשוט נכנסתי להגדרות של הזיכרון וירטואלי והגדרתי שם שיעבוד עד 1000MB על חשבון מקום פנוי בכונן הקשיח. עכשיו השאלה היא כזאת: …
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות אני לא מצליח לעדכן יש לי עכשיו SP1 וניסיתי גם להתקין SP2 וזה נכשל לי בסוף יש לזה פיתרון למה אני לא מצליח לעדכן עידכונ ים של מיקרוסופט אחרי פירמוט?...
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז ככה אני לא רוצה לפרמט את ה windows שלי רק בגלל הבעיה המוזרה ביותר הזאת, בעבר התקנתי תוכנות של מצלמה שעושות כל מיני אפקטים אז צצה הבעיה הזאת.. שאני מפעיל מצלמה לא משנה מה,תוכנות מסרים או הכל.. זה מראה לי פסים מוזרים כאלה כמו של טלויזיה.. הינה תמונה : אין לי שום תוכנת מצלמה יותר של אפקטים וחיפשתי הרבה במחשב... אני כבר אובד עצות,סרקתי עם עשרות תוכנות של אנטי וירוס,ושל ספוויאר... פשוט עשרות. ניסיתי גם להחליף מצלמה וזה לא עזר תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום ברשותי win7 32bit וכל פעם מופיע מסך כחול, רנדומלית לחלוטין!! ניסיתי לגלות מה הבעיה אבל הוא לא נותן לי לראות את המסמך ב-windbg למרות שהוספתי לו את הסמלים(ראיתי בנעוץ) למישהו יש רעיונות? זה פשוט מחרפן אותי!!! תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפרמטים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה win xp pro ? מערכת הקבצים היא: ntfs . 8)
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום ! יש לי ווינדוס XP (ללא SP1) באנגלית וכאשר הוא טוען פתאום מופיע מסך כחול וכתוב UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי Last known good configuration ואממ safe mode שניהם לא עובדים , למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? ובגלל מה זה אמור להיגרם ? לפני זה הגדרתי כמה דברים ב-Customizer XP וב-XP Anti-Spy וכשעישתי ריסט המחשב הודיע שחסר לו זכרון וירטואלי והכל נתקע עשיתי ריסט ואז זה קרה..... אשמח לקבל תגובות, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
החיבור של האינטרנט. אם אני לא רוצה להתחבר וזה קופץ אז זה משגע לי ת'שכל אם אני עושה cancel אז אחרי כמה שניות זה שוב קופץ אם אני רוצה שזה לא יקפוץ אני צריך לחכות כמה דקות עד שזה יעשה לי שההתחברות נכשלה ואז אני יכול לעבוד עם המחשב אבל אני לא רוצה שזה יקפוץ מתי שהמחשב רוצה מה עושים??? דרך אגב זה ווינדוס XP תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום שלום. נתקלתי בבעיה מציקה מאוד, משום מה בויסטה 64 אין לי את ההרחבות בקליק ימני (EXTRACT TO של ווינראר לדוגמא) בחלונות אקספלורר. בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..) מישהו יודע איך מסדרים את זה? משהו ברג'יסטרי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-