Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
:'( :'( :'( צריך להתחיל לעבוד על אתר תיכנות בסביבת אינטרנט לבגרות.. אבל הIIS לא עובד. התקנתי אותו דרך הremove\add windows features. כשאני נכנס ללוקאל הוסט אני מקבל את ההודעה הבאה: Server Error in Application "Default Web Site" HTTP Error 404.4 - Not Found Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it. Error Code: 0x80070002 Notification: MapRequestHandler Module: IIS Web Core Requested URL: http://localhost:80/ Physical Path: C:\inetpub\wwwroot Logon User: Anonymous Logon Method: Anonymous Handler: Not yet determined Most likely causes: * The file extension for the requested URL does not have a handler configured to process t…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אם אני שם דיסק און קי 8 גיגה על וינדוס ויסטה פרמיום ומשתמש בREADY BOOST האם זה שקול ל8 גיגה זיכרון אמיתי שאני משדרג את המחשב ? אם לא אז לכמה גיגה אמיתי 8 גיגה דיסק און קי בREADY BOOST שווה ?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום , חבר'ה לאחרונה פירמטתי מחשב וכל מחשב שאני מפרמט אני שומר את הפרופיל של אותו יוזר בפרופיל אני יודע שנמצאים כל החתימות של היוזר באטולוק וכו אבל אין לי מושג איפה נימצא הפתקים ואיזה בן אדם שסידרתי לו את זה מאוד צריך את הפתקים האלו יש לכם מושג במקרה איפה נשמר הפתקים בתקייה של הפרופיל תודה מראש ,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס עכשיו קורה לי שאני מוריד קבצים מהאינטרנט בעזרת התוכנה שבאה עם הוינדוס ובאמצע ההורדה זה רושם שהיא הסתימה אבל כשאני הולך לפתוח את הקובץ הוא לא נפתח עד הסוף (זה קטע ואפשר לשמוע רק עד הקטע שזה הוריד) מה הבעיה המעצבנת הזו?????
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נפתר. אבל עכשיו ההארד דיסק לא מזוהה ע''י הווינדוס. הסבר למטה בתגובה.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה להתקין ויזואל סטייל ואני צריך את הuxtheme . יש לי XP PRO עם SP2 . אם צריך עוד פרטים על המערכת רק תגידו . תודה !
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית: אין לי זיכרון במחשב ואין מאיפה לקנות זיכרון SDRAM, כל חנות שאני נכנס אומרים לי שאין להם דבר כזה אלא רק DDR לסוגיהם, למרות שבזאפ רשום שיש. עד היום אני עשיתי קומבינות כמו לסגור תוכנות פועלות (למשל אי אפשר היה להריץ את האימיול והפושוטופ ביחד כי אז היתה מתבצעת קריסה מוחלטת). אתמול בלילה אחרי שהמחשב עבד 17 שעות רצוף התחלתי לקבל כל מיני הודעות שגיאה בהפרשים לא גדולים, את חלק קטן מההודעות צילמתי ואני אצרף אותם כאן. מכיוון שהמחשב רשם משהו על זיכרון וירטואלי ומכיוון שהנושא דובר כאן בפורום בעבר (גם אני פתחתי שאלה בנושא לא מזמן), אז פשוט נכנסתי להגדרות של הזיכרון וירטואלי והגדרתי שם שיעבוד עד 1000MB על חשבון מקום פנוי בכונן הקשיח. עכשיו השאלה היא כזאת: …
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב! כאשר יצא הגרסת בטא של SP3 הורדתי והתקנתי אותה המחשב פתאום הפך מאוד כבד לכן הסרתי אותה וחזרתי לSP2 היום קניתי את המשחק GTA החדש והייתי חייב להתקין את SP3 יש לי מחשב די חזק מעבד כפול של אינטל E6420 כרטיס מסך 4850 ג'יגה אחד זכרון 2 ג'יגה זכרון עכשיו נראה לי גם המחשב די מתאמץ,אני רואה את זה בהפעלה מחדש לוקח לו קצת יותר זמן לעלות זה בסדר?,אמור להיות כך? סה"כ פרמטתי את המחשב לפני כ-8 חודשים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
^ תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP CQ60 וקיבלתי אותו עם WIN VISTA . אחרי שבוע החלטתי שאני לא יכול להשתמש יותר בויסטה ועשיתי FORMAT והתקנה של XP עם דרייבר SATA כי המחשב לא נתן לי להתקין את XP בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עולה ממש לאט (שתי דקות) הכוונה היא לבוט ואחרי שהמחשב עולה הוא לא מזהה את כונן הDVD והמחשב עצמו גם נוטה להתקע ללא סיבה מיוחדת ואחרי התקנה נקייה של XP עם דיסק מקורי XP SP2 . אשמח לעזרה כי אני ממש מכור לXP ולא מתכוון לחזור לויסטה
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי הוא מסומן כתקול במנהל התקנים. המחשב שלי איטי+רוב האפקטים של W7 לא ניתנים להפעלה. מקווה שרק הוא הבעיה....יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להתקין SP3 דרך MICROSOFT UPDATE, חלון ההתקנה עולה ולאחר שאני לוחץ על ACCEPT ההתקנה נכשלת. למישהו יש מושג למה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מנסה לחשוב אם יש דרך כל שהיא לקבל ממיקרוסופט את קבצי ה-ISO להורדה לשתי הגירסאת, ה-32 ו-64 ביט של וינדוס 8, אך לשלם בעבור מערכת אחת. נניח שכרגע יש לי מערכת וינדוס 7 של 64 סיביות, לכן אקבל את גירסת ה-64 סיביות של וינדוס 8 בעת הרכישה דרך האסיסטנט. ונניח שבהמשך ארצה להתקין על מחשב אחר את גירסת ה-32 סיביות. איך אפשר לעשות את זה ללא עלות נוספת, ובלי ללכת לחפש מחשב שעליו מותקנת מערכת 32 ביט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה שהו הבדל ביניהם ?? יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי קובץ REG ואני רוצה למזל אותו ברג'יסטרי בלי שישאל אותי אם אני בטוח.... ניסיתי לרשום regedit file.reg /y וזה לא עוזר... הוא עדיין שואל..... יש לכם רעיונות?
-
התקנתי ויסטה על מחשב Pentium D (dual-core) CPU 2.8GHz, 2GBRAM, GeForce 7300LE 512 MB. המחשב עומד בדרישות החומרה. ההתקנה עברה חלק ומהר, אך לאחר האיתחול האחרון ניתקלתי בבעיה הבאה: השלב האחרון של ההתקנה (בדיקת ביצועי המערכת אם איני טועה) לקח למחשב המון זמן: חושב לכמה שניות, קופא למשך דקות ארוכות (שוב, המון זמן), ממשיך עוד כמה שניות לחשוב, שוב קופא, וכן הלאה. לאחר מכן הוא עלה בסופו של דבר, אך גם אז נמשכה הבעיה - בשביל להגיע למצב שאפשר ללחוץ על אייקון כלשהו, לוקח שוב דקות רבות, וגם וגם אז "חלון הההזדמנויות" הוא לשניות מועטות בלבד. ראוי לציין שניסיתי בעבר גירסא אחרת של ויסטה, שלאחר התקנתה צצה הבעיה. חשבתי שהיה מדובר בבעיית זיכרון, אז שידרגתי ל-2GB, אך הנה אני כאן היום שוב עם א…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני בעצם מפרמט אותו? 2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו? 3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב של דל עם וינדוס 8, אני מעוניין לעדכן ל8.1, איך אני מעדכן? זה לא מופיע בWINDOWS UPDATES, לא נמצא בחנות, אחרי שעדכנתי את הוינדוס אפדייטס עדיין לא מופיע בחנות, עשיתי את הWSRESET הזה כדי שיאפס לי את החנות אולי יופיע, לא עובד.. בקיצור ניסיתי לעשות הכל וואלה לא מוצא איך מעדכנים, ויש לי וינדוס מקורי..
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא שלא מופיע לי שם המשתמש שלי בWINDOWS במנהל המשימות, וכשאני נכנס לMSCONFIG למשל אין באפשרותי לערוך שינויים - ניתנת הודעת שגיאה שאני לא מורשה. הדבר הזה קרה מייד לאחר שעשיתי סריקה במחשב עם האנטיוירוס הנוכחי Kaspersky 2009. צירפתי 2 תמונות שתבינו את הבעיה, אני מבקש עזרה דחוף זה משגע אותי :s07: תודה לכל העוזרים מראש!
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-