עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bluemail,

לפני כמה חודשים דווח שיש הרבה בעיות עם ויסטה (מבחינת באגים ומבחינת תמיכת חומרה ותוכנות חיצוניות) והייתי רוצה לדעת מה מצבה כרגע לפני שאני קונה אותה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by -JobNick-,

שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. למה יש הבדל בין מקום שתופסים הקבצים לפי מאפייני הכונן לבין מקום שתופסים הקבצים כשאני מסמן את כולם? לאן הולכים כמה ג'יגות? בהתחלה חשבתי על VIRTUAL RAM אבל אז ראיתי שזה לא כל ההפרש

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  4. נכנסתי לחשבונות משתמשים ורציתי לפתוח חשבון חדש בנוסף לAdministrator עכשיו היה לו סיסמא שאני שמתי מזמן ושפתחתי חשבון חדש הוא נעלם מה גם שבחשבון החדש הוא קבע אותו להיות מנהל עכשיו אני לא יכול למחוק אותו והכי חשוב זה ה-Administrator איך אני חוזר אליו היה לי חומר על שולחן העבודה הצלחתי להיכנס ל-Administrator אבל אני לא מצליח למחוק חשבון אחר ז"א אני רוצה שיהיה לי רק Administrator מה לעשות

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  5. בוקר טוב! האנטי וירוס זיהה וירוס בתיקיה System Volume Information הבעיה כשאני מנסה להיכנס אליה ידנית הוא רושם לי: "אין גישה אל C:\System Volume Information הגישה נדחתה" מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס אוטומטית לחשבון של ה ADMINISTRATOR. כדי לעבור למסך בחירת משתמשים אני עושה ביטול, המחשב טוען קצת ואז אני רואה מסך בחירת משתמשים כשה ADMIN נעלם ויש שם את החשבון שלי (הוא היחיד). איך אני עושה שהמחשב ידלק אוטומטית על החשבון שלי? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי רשת מחשבים בבית עם שני מחשבי חלונות 7 הרשת עובדת במצב WORKGROUP כאשר אני עושה שיתוף לספרייה עבור EVERYONE הכל בסדר במחשב ראשון ניסיתי להוסיף יוזר ספציפי של המחשב השני במקום EVERYONE אומנם נכון קיבלתי שם משתמש וסיסמא אך לא מצליח להכנס לשיתוף בקיצור רק במצב EVERYONE הכל עובד תקין אנא עזרתכם איך אני משתף ספרייה עם יוזר ספציפי מבלי להשתמש ב-EVERYONE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות . צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. טוב לאחר התקנת WIn 7 כמערכת הראשית יש לי כמה שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא להן תשובות. 1.העדכונים אוטומטיים קלים והכל טוב ויפה אבל עדכונים שבהם אני לא מעוניין ממשיכים להציק - אין גורמים למערכת להבין שאני לא מעוניין וזהו? 2.משום מה המסנג'ר מופיע בשורת המשימות גם אחרי שאני מצמצם/סוגר את החלון הראשי. זה לא היה ככה ב-XP. אפשר לעשות עם זה משהו?. 3.ה-Winamp מוגדר שכאשר אני לוחץ פעמיים על קובץ הוא מוסיף אותו לרשימה בלי להעיף את כל הרשימה ( כמו בברירת המחדל) משום מה פה זה לא ממש עובד. מישהו מכיר פיתרון?. 4.הבעיה הכי מעצבנת - יש לי תקייה עם כמה תיקיות בפנים ופשוט אי אפשר לסדר אותן לפי איך שמתחשק לי (באופן ידני הכוונה). איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי כמובן להזיז את זה ידנית אבל זה פ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מה לעזאזל אני עושה? יש לי ווינדואס מותקן בכונן C לפני כחודש התקנתי כונן חדש ועכשיו זה נותן לי להתין ווינדואס רק על הכונן החדש..... למהההההההההההההההההההההההההה? זה אומר שבכונן C אין לי אפשרות להתקין בגלל משהו עם ה-Partitioned space איך אני מסדר את הבעיה? לנתק את החדש לפרמט ואז לחבר אותו חזרה? מה לעשות?!?!?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  11. הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר) ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ETB,

כבר שבוע שאני לא מצליח לסיים את הדיסק קלינאפ, כל פעם הוא נתקע על ההתחלה, בלי הודעת שגיעה. מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  13. אין אפשרות להתקין מנהלי התקנים (WINDOWS 7 ) כל דרייבר לכל דבר, פשוט אי אפשר להתקין כנראה מכיוון שהערכים אינם נרשמים ברגיסטרי, ולכן לצורך הדוגמא אם אכניס דיסק און-קי חדש אז הוא לא יותקן (במנהל התקנים יהיה כתוב קוד 28) נראה שעורך הרישום מקולקל, לא רושם דברים חדשים

14. Started by efee123,

שלום, כמה ג'יגה אני צריך לקבוע למחיצה רק בשביל המערכת הפעלה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by niv0us,

קארתי ואני יודע שרשום כבר די הרבה מידע בפורום זה על ההבדלים בין ntfs ל- fat32 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק בנפח 120 גיגה. האם כדי לי לפצל אותו למספר דריברים (c:, d:) או להשאיר אותו בתור חתיכה אחת גדולה? ואם כן לפצל אולי כדי לעשות c להתקנה של הווינדוס בתור fat32 ואת ה-d לעשות ntfs ואם אני מתכוון לפצל ולשים רק את הווינדוס על כונן c אז באיזה יחס לפצל את הכוננים?? תודה ומקוה שהבנתם משהו מכל הבאלגן שרשמתי כאן!

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by udi,

יש לי בעיה קטנה המספר הסידורי של הWINDWOS לא תקין אז צריך להחליף יש באתר של מיקרוסופט דרך להחליף את המספר למספר אחר הם נותנים שני דרכים הדרך הראשונה היא דרך הREGEDIT ניסיתי אותה וכאשר הם רשמו לרשום את הפקודה %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a ב- RUN התוכנה שאמורה לעלות לא עלתה וגם ניסיתי בדרך השניה והאי אומרת שחסר לי קובץ 0*81 מה לעשות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את WINDWOS הוא מודיע לי על הודעה האם אני רוצה להפוך את הWINDWOS לפעיל מה עושים ? איך משנים את המספר במצב נוכחי שלי ומתקינים את SP1 ? או לפחות מתקנים אתה ה REGEDTI כי הקובץ שהם אומרים לשנות בו משהוא נעלם לי הוא לא קיים יותר תודה מראש האתר של מיקרוסופט הוא http://support.microsoft.com/default.aspx?scid…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shab669,

אהלן, אני מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה....here goes.... אני מכין מצגת חשובה ב Power Point XP , ונודע לי שעל המחשב שהמצגת תוצג עליו מותקן Power Point 2000. אם אני שומר את המצגת כקובץ pps, אז היא תפעל בלי בעיות ? (כולל אפקטים ורקעים ) , אם אני אמיר גרסא (שמור בשם->...) ואשמור את הקובץ כמצגת של 2000 אז כל האפקטים והרקעים של XP יעלמו. מה עושים ? ? ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP, פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון. משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ashand,

יש לי הרדיסק סקאזי עם בקר בבוט הכל מזוהה הבקר עצמו מזהה את ההרדיסק יושב על ID01 בהתקנה חדשה של ווינדוס (7 לדוגמא) הוא לא מזהה לי את ההרדיסק האם אני צריך לטעון לו דרייבר או להגדיר משהו אחר?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by gopher,

אבא שלי קנה מחשב חדש והתקנתי לו עליו XP Pro. מסתבר שהוא קנה גירסה עברית, אמרתי לא נורא נסבול את זה קצת בהתקנה ואחרי זה נשנה לאנגלית בחזרה. ואז אחרי ששמתי את כל הדרייבירים והכל , פתאום אני מגלה שהווינדווס ה@#$!#% הזה , אם מתקינים את הגירסה שלו בשפה מקומית , לא תומך במעבר לאנגלית (להפך זה כן עובד). ממש ממש לא בא לי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מישהו מכיר איזה דרך שאפשר לגרום לזה להשתנות לאנגלית בלי להתקין מחדש?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  22. תופעה מוזרה מתרחשת במחשב שלי (חלונות 10 גרסא 2004) - החל מנקודת זמן מסויימת, הסמלים בשולחן העבודה שלי החליטו על דעת עצמם לשנות את מיקומם. גם אחרי כל פעם שבה אני מסדר אותם מחדש, לאחר יציאה וכניסה מחדש לחשבון המשתמש או לאחר ביצוע אתחול הסמלים חוזרים למיקום ברירת מחדל שנראה כאילו מישהו אחר הכתיב להם. ניסיתי לפתור את הבעיה בעזרת שורת הפקודה (עפ" ההנחיות שמופיעות בדף הזה) אבל זה לא הסתדר. יש למישהו רעיון יצירתי? תודה מראש

23. Started by LiorZi,

ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32 BIT. אני מעוניין לשנות את מערכת ההפעלה ל-64 ביט. אם אני ישיג התקנה של Windows 7 Home Preium 64 BIT ואשתמש ברישיון של ה-32 זה יפעל?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by alia,

היה לי קודם ויסטה 64 ביט ,4 גיגה זכרון ,ללא sp1 המחשב זיהה רק 3.3 גיגה,בביוס ובתוכנות היה 4 גיגה (אין לי בביוס את האופציה memory remapping) בכל אופן,לאחר התקנת sp1 הוינדאוס כן מזהה את כל 4 גיגה זכרון. שאלתי כיצד ניתן לדעת האם הוא באמת מסוגל לנצל את כל ה4 גיגה או שזה רק מראה את כל הנפח תודה

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  25. שלום לכולם, אני חושש שמחשב נדבק בוירוס. הקובץ היה אמור להיות קראק לכן ביטלתי את האנטי וירוס, לאחר מכן עלה החשד שזה לא באמת קראק ופתחתי בסדרת הבדיקות האלו. אני שם לב שמחשב נהיה קצת איטי יותר, ואפילו קיבלתי מסך כחול מאוחר יותר, משהו שלא קבלתי מזמן, מפני שאני בדרך כלל מטפל במחשב כמו שצריך ושומר עליו ולא מתקין שטויות. האיטיות החלה מרגע התקרית, המחשב תמיד עבד כמו שצריך לפני, כמו שאמרתי הייתי מתחזק אותו בצורה נאותה. החשש הוא לוירוס הזה: Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn אלו הדברים שביצעתי: סריקה מלאה עם spyware doctor במצב רגיל ובמצב בטוח, סריקה עם spyware terminator במצב רגיל ומצב בטוח, סריקה עם NOD32 במצב רגיל, סריקה עם stinger, עברתי גם על התהליכים ב-task manager ולא ראיתי שם ד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.