עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dvvon,

א.למה האינטרנט מתנתק לי? (מה זה החרא הזה) ב.אפשר להשאיר את הביטורנט פועל כי כל הכיף להוריד בלילה ולקום עם ההורדה וזה פשוט כיף שאין את הרעש והזיוני המוח פשוט מומלץ ואני צריך תגובה די מהירה כי אני רוצה ללכת לישון חח

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  2. אני עומד לקנות בקרוב מחשב ובגלל נושא הזיכרון החלטתי להתקין עליו OS של 64 ביט. זו תהיה ככל הנראה ויסטה 64. אני צלם חובב ובעקבות הצגת שאלה בפורום צילום התחיל ויכוח בנושא מעבדי 64 ביט. האם הם בכלל קיימים במחשבים ביתיים? האם הם נחוצים אם אתקין OS של 64 ביט? וכד'. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=190058

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  3. אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא, אבקש לנתב אותי לפורום המתאים לשאלתי הבאה: יש לי רשת ביתי עם 2 מחשבים. הרשת מחוברת באמצעות router. ב 2 המחשבים מותקן שרת SQL ו 2 השרתים לא מצליחים לתקשר אחד עם השני בשום אופן ! נועצתי עם יודעי דבר בתחום ה SQL ונאמר לי שהסיבה היחידה שהם יכולים להעלות בדעתם היא שיש איזשהו firewall בנתב ו\או במחשבים והם חוסמים את הפורט לו מאזינים 2 השרתים. שאלתי: איך אני יכול לדעת אם הנתב שלי מכיל חומת אש ? איך אני יודע אם האנטיוירוסים שרצים ב 2 המחשבים מכילים חומת אש ? בהנחה שקיימת חומת אש, איך אני מסדיר איתה שתאפשר לפורט 1433 לקבל ולהוציא מידע (אני מקווה שניסחתי זאת נכון, נושא פורטים לא כ"כ נהיר לי...) תודה !

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by cobmetal,

שלום ! יש לי בעיה שחוזרת על עצמה ב WIN XP , במהלך העבודה המחשב מקפץ לי מסך כחול אם איזשהוא קוד שגיאה , ולאחר הריסטרט אני מקבל שגיאה Ntdlr is missing , אין בעיה לתקן לשחזר , אבל הבעיה היא שהתקלה חוזרת על עצמה . כרגע לא מצאתי שום פתרון . תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ajl,

אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום.. נכנסו לי למחשב כמה דברים שאני לא רוצה ואני גם לא יודע איך הם הגיעו.. : אני מנסה למחוק דרך הוספה/הסרה של תוכניות אבל זה לא מצליח.. או שזה מעלה לי איזה חלון.. או שזה מעלה לי אתר.. בבקשה תעזרו.. אני מוסיף גם תמונות כדי שתבינו: אני לוחץ על הסר עולה החלון הזה: אני לוחץ הבא.. והוא משתנה לחלון הזה: חושב קצת.. ואז מעלה כזה חלון: ואני לוחץ NO, זה אומר שאם אני ימחק אולי לא יעבדו טוב התוכנות ברשימה..[כל התוכנות שיש לי במחשב ברשימה! ] בבקשה בבקשה תעזרו אני לא יודע איך זה הגיע אלי בכלל.. מקווה שאין בעיה בתמונות

8. אז ככה אחרי שהורדתי את התוכנה DISKdata ראיתי שיש לי את התיקיה הזאתהSystem Volume Information , ומקודם לא ראיתי אותה. עכשיו היא תופסת לי 600 מגה, ואני רוצה לדעת מה היא התיקיה הזאת והאם אפשר למחוק אותה?. נ.ב מצאתי את הקובץ pagefile.sys והוא תופס 200 מגה ביט, ואני רוצה לדעת מה הוא והאם אפשר למחוק אותו?. פשוט תבינו הארד דיסק שלי מאוד קטן וכל מגה הוא חשוב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. DAEMON Tools Pro נחמדה, אבל ב-Windows 64-bit ה-Shell Integration שלה לא עובד. סתם תהיתי האם מיקרוסופט טרחו להטמיע כלי כ"כ חיוני במערכת ההפעלה הדנדשה שלהם... עוד שאלה קטנה: האם אפשר לשים אייקון של Control Panel בחלון של Computer (החלון של המחיצות), כמו ב-Windows XP?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by ben672,

שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כמו שכתבתי בכותרת, חיברתי טוסטר חדש שקניתי, לחשמל הפעלתי אותו וזה הקפיץ לי את החשמל בבית. לאחר כמה זמן, התפניתי לחזור למחשב (מפרט בצד), ראיתי שהוא כבויי (בגלל הפסקת החשמל), הדלקתי אותו ובאותו הרגע הוא כתב שיש בעיה במערכת הקבצים NTFS ושהוא מתקן אותה. אחרי התיקון הוא העלה את מערכת ההפעלה ולאחר מספר שניות מגיע לי מסך כחול (BSOD) ובוא כתוב שחסרים קבצי מערכת חשובים... עשיתי בהתחלה את התיקון שיש מובנה בלוח האם (בביוס), לא עזר. הכנסתי את דיסק ההתקנה עשיתי תיקון, התיקון הושלם בהצלחה (הגיע הזמן), הפעלתי את המחשב, הוא עבד כמו שצריך, היום בבוקר (6 בבוקר) הפעלתי את המחשב עוד פעם, אבל הוא כתב לי את אותה הבעיה (לא הבנתי למה), עשיתי תיקון עוד פעם, הבעיה הסתדרה, אבל מאז כל כיבויי של המחש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שמעתי שהביצועים של דיסק און קי מהירים יותר מדיסק קשיח רגיל (תקנו אותי אם אני טועה או תלוי אם זה SATA וכו..) נשאלת השאלה האם כדי לקנות דיסק און קי בנפח של X GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה (ויסטה)? האם אני יקבל ביצועים גבוהים יותר?

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  13. השרותים נמצאים בלשונית SERVICES תחת MSCONFIG

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

מערכת ה XP של רצה כבר 780 שעות בלי שום בעיה וזה מחשב שעובד ועובד קשה עכשיו אני אוצה לראות איזה חובב לינוקס שאומר שהמערכת שלו יותר יציבה ואני מזמין אתם לפרסם שיא UPTIME של המערכת

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  15. שלום לכולם התקנתי היום SP3, והבעיה נמצאה בוודאות שם (אחרי שחזור בעזרת WIN לאיך שהייתה לפני ההתקנה) הבעיה נעלמה . הבעיה היא שבמידה ואני מפעיל את הוינדוס מחדש (או בהדלקה ראשונה), המחשב לא מעפיל את האינטרנט. כדי להפעיל אותו אני צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס האלחוטי והאינטרנט מזוהה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by galitalker,

היי אני רוצה לפרמט מחדש את המחשב שלי..למחוק הכל וכמובן לגבות על usb כי המחשב שלי עושה מלא בעיות מוזרות אז אולי זה יעזור אני צריכה כמה הסברים.. איך עושים זאת ואיך מתקינים ווינדוס יש ברשותי את הקוד(אני מקווה שזה זה)כי יש לי ווינדוס אמיתי תודה

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  17. עשיתי היום סריקה וקפץ לי החלון הבא 1. זה לא מוחק את הקובץ 2. אין שום בקשה לכופר

18. Started by alord,

יש לי שאלה האם רק ויסטה יודע לנצל 4G של זיכרון ? או ש XP ידע לנצל אותו גם? ובכלל האם להתקין ויסטה על מחשב חדש או XP?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by roma,

שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כמשתמש ב-Q6600 (קירור אוויר) תמיד ליבה 0 מגיעה לטמפ' מקסימלית ולכן גם משפיעה על האחרות מין הסתם. האם יש דרך להגדיר בוויסטה להשאיר את ליבה 0 לעצמה בלבד? זה יכול להיות מועיל ומוסיף לאמינות של המחשב וגם אם יש למע' ההפעלה סדרי עדיפות לגבי תהליכים, עדיין נראה לי יעיל להשאיר ליבה פנויה במיוחד כשהיא רגישה לעומסים. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by hichkock,

יש לי בעיה בדיסק התקנה שזה לא מקבל את הקוד וצריך להתקשר אליהם ולעשות את זה.. זה דיסק מקורי... זה תמיד ככה.. וזה תמיד עובד אחרי שאני מתקשר. מתי שהוא מבקש פרודוקט קי... עשיתי שיבקש יותר מאוחר כדי שאני יוכל להתקין כמה דברים קודם כל וזה לא מופיע בשום מקום עכשיו ולא מבקש (בד"כ זה בשורה למטה נמצא...). אני לא יכול להתקין service pack 2 בגלל זה - הופיעה לי שגיאה שאמרה שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by migel565,

היי יש לי כרגע ווינדוס XP ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שהמחשב ישן אני הולך לקנות מחשב גיימינג בינוני עד כבד ורציתי לשאול עם הXP יעבוד במחשב כזה. במידה ולא איזה אפשרויות טובות יש כתחליף לXP

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by CosmicGate,

היה לי XP ו 98 בשתי מחיצות נפרדות. קיצר נוצרו לי האפשרויות לבחירת מערכת ההפעלה כשאני מעלה ת'מחשב. אחרי שפרמטתי תמחיצה של הXP נשארו לי שתי האפשרויות. אמרו לי שצריכים למחוק תשורה של הXP בBOOT.INI אז מחקתית עכשיו שאני מפעיל תמחשב נוצרה לי אפשרות שנייה: 1.Microsoft Windows 2.Windows Default כשאני לוחץ על האפשרות השנייה הוא פשוט עושה רסט אני וחייב ללחוץ על האפשרות השנייה. השאלה: איך אני מעלה את ה98 אוטמטית בלי לבחור? מקווה שהסברתי את עצמי נכון הפעם. :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by AlcHEMisT,

שלום לכוווווולם! שאלתי היא כדלקמן: יש ברשותי win xp home בעברית ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין גירסת hebrew enable כמו ב win98 , פשוט אני רגיל לאנגלית ועברית ומחשב לא מסתדרים לי ביחד. אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה.... חג שמח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.