Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לידענים יש לי עותק חוקי של חלונות HOME XP מ-2002 עם תוספות SP2 הייה לי 80G של IDE והוספתי 80G של SATA החומר הועתק ב-GHOST מישן לחדש ועדיין למרות ההגדרה לעלות מחדש (ואפילו ניתוק ישן) זה לא עולה ונתקע. 1) האם זו בעית SECURITY ואיך פותרים אותה? 2) האם זו בעית הגדרת HW, מה לעשות 3) האם זה בכלל משהוא אחר? בתודה דחופה - כי אני מושבת, יהודה
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מפעיל את המחשב ושוכח להדליק את ה-HOTBOX שלי (אני מכבה אותיי כאשר המחשב כבוי), Windows לא מנסה אפילו לזהות חיבורים זמינים, ומרכז הרשת והשיתוף מתריע על אין חיבורים זמינים גם כאשר אני מדליק את ה-HOTBOX שלי והוא מסתנכרן, כך שאני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש על מנת שה-Windows יזהה את החיבור. הבעייה קרתה בעבר גם עם הנתב הפרטי שלי ומודם של בזק, וכן במצבים בהם כבל הרשת שהיה באותו הזמן בשימוש, התקלקל. כאשר ה-Windows 7 שלי היה חדש, הבעייה לא קרתה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מנסה להתקין Windows 7 64bit ע"ג כונן של 1TB. אך במסך בחירת הכונן להתקנה מופיע רק כונן אחד, בנפח 100GB. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה כאשר אני לוחץ על shut down המחשב סוגר את כל התכניות מגיע למסך יציאה מסיים אותו, מכבה את המסך אבל נשאר דולק איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב המערכת לא עולה,רשום שם שהקובץ שנמצא ב WINDOWS:SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לא תקין,העניין הוא שאני זוכר שהשתמשנו בWIN98 הייתה אפשרות להעתיק את קובץ פגום מהדיסק אתחול לווינדוס ולהעלות את המחשב(אם למשל היה חסר קובץ HIMEM.SYS) השאלה היא האם יש אפשרות לתקן את חלונות מבלי לפרמט בנתיים את המחשב? ראוי לציין ששיחזור המערכת לא עובד,כלומר הוא אפילו לא מצליח לבצע את זה...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ה windows xp לא עולה, ברגע שמופיע הלוגו של xp, לאחר שנייה הוא נתקע ולא זז, מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
שלום הערב אני מפעיל את המחשב שלי ופשוט אחרי שאני רואה את הלוגו של וינדוס 7 הוא לא ממשיך לעבוד ואני מקבל מסך שחור! ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לכל מיני תאריכים וקיבלתי שגיאה מספר 0X8000FFFF מה באפשרותי לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מחדש? מדובר בWIN7 32 BIT תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב וקיבלתי את ההודעה: "NTLDR MISSING", מה עושים? זה רק איזה קובץ שנמחק בטעות(עשיתי אתמול ניקיון בHD ויכול להיות שמחקתי בטעות), או שאני צריך להתקין מחדש? מדובר בXP אם זה משנה משהו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה אחרי התקנת WIN 7. אני התקנתי אותו על מערך RAID 0 , עשיתי פורמטת לפני זהת אבל כשהוינדוס עלה פעם ראשונה, אחרי POST קיבלתי מסך שהיו בו שני אופציות לבחור, ושניהם וינדוס 7, כאשר אחד מהם עובדת והשניה נותנת איזה שגיע.... בסוף כשנכנסתי לערכת הפעלה, הרצתי MSCONFIG ומחקתי את האפשרות השניה, אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל מחשב בלי להכניס דיסק עם WIN7 לכונן. זה כל הזמן כותב לי PLEASE INSERT SYSTEM DUSC AND PRESS ENTER ואז אני חייב לשים דיסק כדי שוינדוס יעלה. חוץ מRAID יש לי עוד שני הארד דיסקים ניפרדים, אולי הם עושים בעיה עם המערך? אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני מאוד אשמח. תודה. RAID0-2XWD CAVAIR BLACK (2X640GB 32 MB) VIA NFORCE CHIP 320GB SEAGATE B…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. ממש היום הגיע מחשב חדש שהזמנתי, ובו כל החומרה שונה (מעבר מאינטל 3 לAMD כפול ליבה, לוח-אם תואם, וכד'). כאשר ניסיתי לעלות את המחשב ולהכנס לווינדווס (גם ב-SAFE MODE, וגם לא) - הוא עושה לעצמו ריסט. מה הבעייה וכיצד ניתן לתקן אותה?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! עד שחזרתי מהצבא אתמול באתי הייתי שניה על המחשב ואז פתאום קפץ הכפתור אז המחשב נכבה אז הדלקתי אותו בחזרה והכל עבד טוב אבל אז זה קרה עוד פעם והפעם זה לא עבר טוב מתי שהווינדווס בא לעלות הוא אומר לי שחסר קובץ ב windows/config/system משהו כזה והוא אומר לי להכניס את הדיסק של הווינדווס וללחוץ על r בשביל לעשות restore עשיתי את זה ומתי שאני בא לעשות את ה restore פשוט הכל קופא ולא קורה כלום חיכיתי איזה חצי שעה ולא קורה כלום...בבקשה עזרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
למה הXP לוקח לי הרבה זיכרון explorer = 38..220 RAM iexplorer = 52.320 RAM כל השאר תקין אבל המחשב עובד ב 384 RAM קבוע. הורדתי את כל הדברים בMSCONFIG ניקיתי תולעים סוסים וכו מעוד אפשר ? AMD 3000 + 64 bit 512 RAM gforce 6600 gt 256 hardisk 160
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה אבל לא קניתי מערכת הפעלה והשאלה שלי היא איזה עדיף xp או vista.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מערכת הפעלה windows XP PRO+SP2. לפני כמה דקות קפצה לי הודעה שאין לי מקום ואני צריך לנקות ניכנסתי והתחלתי לבדוק מה תופס לי הרבה מקום והגעתי לתיקיה Temporary Internet Files שלפי מה שwindows אומר לי, (כפתור ימני על התיקייה>>מאפיינים), יש שם 3.5GB בשימוש לא האמנתי ניכנסתי סימנתי את כול הקבצים ובדקתי את הגודל שלהם שהיה רק 70 מגה. ניסיתי לבדוק אולי יש קבצים מוסתרים דרך כלים>>אפשרויות תיקייה>>הצג קבצים מוסתרים ועדיין שום דבר לא הצחלתי למצוא מה תופס לי 3.5GB. אני צריך לדעת מה גורם לבעייה כדי למחוק את הקובץ הזה תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב חדש, XP+SP2, כונן SATA חדש וכונן ATA ישן. הSATA עובד מצויין, הATA לא מופיע במחשב שלי, אלא רק ב Administrative Tools -> Computer Management -> Disk management. הדגם שלו מופיע שם נכון, וכתוב לידו unreadable ו-dynamic. בתפריט לחיצה ימנית מופיעה האפשרות convert to basic. מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם הכונן מבלי לאבד את המידע שעליו? כל המידע מהמחשב הישן שם. עריכה: בדקתי את הכונן על מחשב אחר, אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ישנם קבצים שאין במחשב תוכנה לפתוח אותם ואז ה-Windows מציג חלון שבו אני יכול לבחור תוכנה שאיתה אפתח את הקובץ, את זה וודאי כולכם יודעים. הבעיה היא, שאצלי קרה משהו, ובמקום להציג את התיבה של OpenWith, הוא מציג שגיאה: איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? אתם יכולים בבקשה אולי לתת לי את הפקודה מהרג'יסטרי שלכם ל-OpenWith כדי שאני אחזיר את זה למצב הרגיל? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גרסת Windows 10 מביאה איתה הרבה שיפורים. אבל כמי שעובד עם תוכנות ומכשירים שעושים וירטואליזציה לעכבר - מי הגאון במייקרוסופט שחשב שזה מקובל להעלים את סימן העכבר עם התחברות המשתמש למערכת ההפעלה, כל עוד לא מזיזים את העכבר בצורה פיזית? יש תעשיה שלמה של מכשירי KVM over ip ותוכנות כמו xpadder שלא יוכלו לעבוד בצורה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ה- windows שלי מתעלמת בהפגנתיות מהחלפת דיסקים בכוננים. יש לי שני כוננים CD Reader של ASUSx52 וצורב DVD של סוני DRU-510. מה שקורה זה שאם אני מוציא דיסק, ומכניס דיסק אחר במקומו, הקבצים של הדיסק הישן עדיין מופיעים כאילו הדיסק בפנים. זה גם קורה אם אני לוחץ על eject ולא מכניס שום דיסק אחר. יותר מזה, הדרך היחידה לעקוף את הבעיה, היא ללחוץ כפתור ימני על הכונן, לבחור eject, ללחוץ F5 ואז מופיעה הודעה please insert disk ואז להכניס את הדיסק החדש. לרוע המזל גם הדרך הזו לא מבטיחה הצלחה של מאה אחוז. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-