עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Shbd,

היום קמתי בבוקר לבדוק מה מצב ההורדה של משהו וראיתי שהמחשב לא מגיב. הפעלתי מחדש ושוב פעם לא מגיב, הפעם אחרי דקה, ה- windows פשוט "קופא" ואי אפשר לעשות כלום. ניסיתי להכנס ל- safe mod לבדוק קבצים חשודים או דברים, גיליתי winlogon.exe בתייקית ה- windows מה שלא נראה הגיוני. הקובץ הזה הוא רק ב- system32 מה גם שהוא לקח 100 אחוז CPU וידעתי שמשהו לא בסדר, הצלחתי למחוק אותו, אבל עדין לא נפתרה הבעיה. רק ב- SAFE MOD ה-windows לא "קופא". היתה בעיה כזאת לחבר שלי גם לפני חודש וגם שם התיאשתי ופירמטתי. האם גם במקרה הזה אין מה לעשות ופשוט לפרמט? (ד"א אין בעיה חומרתית או משהו זה בטוח!) חשוב לציין שהכל היה כשורה במחשב ועבד מצויין והשארתי אותו דלוק כמו כל יום ופשוט פתאום הוא החליט "לקפוא".

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Bios-Phere,

שלום לכולם, התקנתי במחשב חדש WINDOWS XP , דיסק קשיח של 250 GB, בהתקנה בחרתי PARTITION של 80 GB והשאר. לאחר ההתקנה מזוהה לי בסייר רק ה PARTION הקטן של ה 80 GB על C. בנוסף יש את D שזה הכונן DVD. משהו יכול לעזור למה שאר הדיסק לא מזוהה ע"י ה WINDOWS?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by pssheba,

שלום אין לי את הדרייברים. אין לי צורך ב 2 הכרטיסים הללו אך עלי לשמור אותם ע"ג לוח האם, לא להוציא אותם. אני רק רוצה שבעת ההעלאה, ה "ווינדוז" לא יודיע לי על חומרה חדשה או בלתי מזוהה. שהכרטיס ישב בתושבת וש "ווינדוז" לא ינסה בכלל לזהותו. איך עושים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by psycho,

אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by asypeer,

הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by jj516,

יש לי windows xp ויום אחד הוא החליט לא לתת לי גישה לכונן C. יש לי שני כוננים C ו D, אחד מהם - D עובד בסדר גמור אבל כשאני רוצה להיכנס ל C הוא נותן לי שגיעה שהקובץ ISSAS.EXE פגום ולא נותן לי גישה לכונן. מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אני מטפל בה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. ומציע לעלות ב SAFE MODE אבל גם במצב זה איננו עולה המקלדת והעכבר פועלים בביוס מופיע הכונן הקשיח מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by Dr. Computer,

היי. התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש לפני שלושה ימים. אתמול SP2 ירד לי דרך העדכונים האוטומטיים והתחלתי בהתקנה, לאחר ההתקנה המחשב הופעל מחדש, ואז לפני שהווינדוס אמור לעלות קיבלתי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר- "אנחנו מצטערים על השגיאה שקרתה, כנראה שזה קרה בגלל התקנת תוכנה או חומרה לפני זמן קצר" ואז אמרו לי שאם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בכל זאת אז ללחוץ על- Start Windows Normally לחצתי עליו אבל אז המחשב הופעל שוב מחדש והגיע למסך השחור וחוזר חלילה, עד שנכנסתי דרך מצב בטוח והסרתי את ה-SP2. ואז הכל עבד מצוין. חשבתי שזה כנראה ארוע חד פעמי כי בחיים לא הייתה לי בעיה עם התקנת SP2, אז ניסיתי גם היום להתקין אותו, אבל עוד פעם התקבל מסך שחור והווינדוס סירב לעלות, עד שעוד פעם בלית ברירה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yair1911,

ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by adam99,

שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by adam99,

שלום! יש לי בעיה עם הווינדוס, כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד אחרי הפסים הכחולים ואז יש מסך שחור וככה הוא נשאר. עשיתי תיקון לווינדוס וזה לא עזר, הוא עולה במצב בטוח אבל לא ב Last Known Configuration... מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by thebestof2005,

חברה אני ממש מיואש חייב בבקשה עזרה. זה קרה פעם ראשונה לפני כמה ימים. המחשב שלי בדרכ פתוח הרבה ימים רצוף ומדי פעם אני יעושה ריסט כדי לרענן אותו. לפני כמה ימים שעשיתי ריסט, המחשב פשוט כאילו נתקע בשלב שבו יש את הלוגו של WINDOWS ומתחת כזה פס כחול שעובר ועובר (כאילו LOADING של WINDOWS). ישר חשבתי והלכתי ל SAFE MODE חיפשתי אולי יש בעיה או משו עשיתי סריקות של אנטי וירוס וכאלה לא מצא כלום, הפעלתי תמחשב מחדש והופ! הכל פעל כרגיל. המחשב היה פתוח עד היום כאשר שוב עשיתי ריסט למחשב ושוב קרתה אותה בעיה אבל הפעם גם אחרי שנכנסתי לSAFE MODE וחזרתי חזרה, המחשב לא עלה ועדיין נתקע באותו שלב. יש לציין שהמחשב ב SAFE MODE עובד בצורה רגילה לגמרי, אין שום בעיות מיוחדות..... אני ממש לא יודע מה לעש…

13. Started by eyal.vl,

שלום .. windows XP להפוך מעברית לאנגלית אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי , עכשיו המערכת הפעלה שלי כרגע היא באנגלית עם תמיכה בעברית XP HOME SP3 ואני מעדייף לעבוד באנגלית ........ עכשיו יש לי מערכת הפעלה בדיסק בעברית XP HOME SP3 ואני רוצה להפוך אותה לאנגלית האם יש אפשרות כזו ?? אשמח אם תרחיבו בנושא גם במקורות התוכנה אם יש כזו או מדריך . תודה ושבת שלום. :jump1:

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by airborn,

יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 זה הכרטיס אני משחק הרבה במשחק רשת שנקרא enemy territory ומדבר עם הקלאן שלי והמערכת הפעלה מסיבה כל שהיא כל הזמן לא יודע למה פשוט מסמנת בעצמה איקס , על הריבוע של השתק מיקרופון וככה אני לא יכול להמשיך לשחק מקווה לעזרה , ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. יש לי דיסק 100 ג'יגה מחולק ל-5 מחיצות (partitions) התקנתי windows xp pro לא מזמן (התקנה נקייה כולל פירמוט והכל) משום מה מאתמול הוא מבקש להריץ בדיקה למחיצה האחרונה בדיסק בכל פעם שה-windows עולה. נתתי לו לעשות בדיקה מלאה כמה פעמים (כולל בדיקה פיזית), ולא היתה שום בעייה. והשתמשתי גם ב-norton disk doctor, שלא מצא כלום. למיטב ידיעתי אין לי שום תוכנה שכותבת או קוראת משהו מהמחיצה הזו.... (המחיצה כוללת בעיקר קבצי התקנות וגיבויים) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתופעה המרגיזה הזו ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yinon21,

אהלן, מי יודע פיתרון לבעיה הזאת שמופיעה ב "סייר" וב "המחשב שלי" ?מעהה"פ מעלימה לרגע ומציגה מחדש את התיקיות והקבצים- לעתים קרובות מדי. יש לי SP3. כל הדרייברים מוקנים.אני יודע דברים נפוצים כי הייתי איש מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by oded6188,

נתקע בהתקנה..... ניסיתי גם ווינדוס 2000 וגם הוא נתקע באמצע ההתקנה, וזה לא בגלל שהדיסקים שרוטים... ניסיתי להחליף זיכרון, וזה עדיין לא עבד, החלפתי הארד-דיסק וגם זה לא עזר.... מה הבעיה?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. WINDOWS XP נתקע אחרי פתיחת הארד דיסק בחלון אקספלורר. דבר זה קורה בשני הארד דיסקים שונים בעוד שבשלישי זה לא קורה. אציין כי לכל שימוש אחר דרך תוכנות (שימוש / התקנה / הסרה / העתקת קבצים) ההארד דיסקים הנ"ל עובדים ללא בעיות - כמו כן נבדקו בSISOFT SANDRA ולא צוינה בעיה. הבעיה מתרחשת אחרי פתיחת הארד דיסק באקספלורר כאשר לא נעשית כל פעולה נוספת למשך מספר שניות. ה XP נתקע לחלוטין עד ביצוע END PROCESS לNON RESPONDING (הארד דיסק / תיקייה פתוחה) - או אז נעלם כל הדסקטופ ועולה מיד מחדש. אציין כי תוכנות שברקע ממשיכות לעבוד ללא בעיות. מישהו מזהה מה זה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by netanel38121,

כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום יש לי בעיה במחשב הנייד - לפעמים (פעמים רנדומליות) כשווינדוס עולה- הוא לא מציג חלק מהאייקונים בtaskbar. הtask manager מראה שהם כן רצים (שירותים כגון F-PROT ANTI VIRUS, סמל הסאונד של WIN XP וסמל החשמל שם. כמו כן סמל החלפת חומרה מהירה) וכשמנסים להריץ אותם באופן עצמאי מתקבלת שגיאה (כבר רץ!) כדי ש"יעלו" כל הסמלים שם צריך לעשות ריסטארט, במקרה הרע כמה מהם. אני ממש מתחרפן מזה! בבקשה עיזרו לי. *הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by nir1234,

שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!

23. Started by OzZzZz,

יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. ראיתי את התרדים בקודמים על זה אבל לא מצאתי את הדברים האלה שהיו אמורים להוסיף עיברית... אז אולי בכל זאת אפשר להוריד מהאינטרנט תוספת כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nbav,

שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.