Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בוינדוס. בכל קובץ שאני פותח הוא מראה לי את ההודעה הזו : במקרה הספציפי מדובר על המסנג'ר אבל זה קורה בכל יישום שאני פותח. וגם ההודעה הזו מופיעה לי לפעמים : זה קרה לי גם לפני הפירמוט וזו הסיבה שהחלטתי לפרמט אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה כבר מהיום הראשון שהמחשב אצלי אבל פשוט שאלתי מישהו לגבי אחד מהשגיאות הוא אמר לי שזה קשור לsecurity check ולא ממש התייחסתי לזה אז אני רוצה לדעת עם זה יכל להזיק WindowsUpdate_800B0100" "WindowsUpdate_dt000" WindowsUpdate_8007065E" "WindowsUpdate_dt000
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop ולא בתוך תיקיות. יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני פותח את המחיצות שאני לא ראה אותם ב windows...ניסיתי דרך הניהול דיסקים ב windows 7 ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי: מחשב חדש, עם כונן ראשי חדש (ריק ולא מפורמט), צורב DVD מחשב נייד (WinXP) עם כונן קומבו (קורא DVD, צורב CD בלבד) על המחשב הנייד יש Image של התקנת Win7, תוכנת PowerIso, תוכנת צריבה רשת ביתית מדיות DVD\CD DOK של 8GB מה הדרך הכי פשוטה להתקנת Win7 על המחשב החדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב שתומך LightScribe של חברת LG דגם gh22ls50. לפני שבועיים עברתי שדרוג במחשב, לכן פרטמתי את כל החומר והתחלתי מחדש. מאז התחילה לי הבעיה עם הדפסת התוויות (תמונה יותר נכון..) הצורב מצליח ליצור עיגול אחד או לפעמים מצליח גמעט להגיע עד הסוף ואז נעצר. תוכנת ה-LightScribe קופאת לחלוטין, חשוב לציין שאני משתמש בגירסה אחרונה שלה. ובעצם שם אני חושב נמצאת הבעיה כי אני עבדתי עם הקודמת (אבל להשיג את הקודמת אני לא מאמין שאפשר...) נסיתי כמעט כל פיתרון שמצאתי ברשת אבל ללא הצלחה. כולל עידכון חומרה לTL03 שזה האחרון. בפעם האחרונה שצריבת התווית נעצרה (אתמול בלילה) פשוט החלטתי לא לעצור את התהליך התקוע ולהשאיר ככה. בבוקר קבלתי את השגיאה שמצורפת לתמונה. כמובן שהפעלה מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL וכשאני רק מדליק את המחשב יש לי בערך-44-48 תהליכים(PROCESSES) שרצים. חלקם שייכים לתכנות שאני מכיר והתקנתי, וחלקם כנראה חלק ממערכת ההפעלה. למיטב ידיעתי אין לי וירוסים. השבוע כשהייתי בTEAM VIEWER עם מישהו, ודברנו על הלאגים שיש לי במשחק רשת די ישן (TCE) הוא אמר לי שנראה לו שיש לי לאגים לא בגלל מחשב ישן וחוסר בכרטיס מסך, אלא בגלל שיש לי כ"כ הרבה תהליכים רצים (ובפרט בXP PRO) שלא אמור להיות כ"כ הרבה- הוא אמר לי שלדעתו זה יותר מידי, וזה חונק לי ת'מחשב ונותן לי לאגים. אני תמיד חשבתי שזה חוסר בכ. מסך, ואני…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מעלה את המחשב לאחר הופעת החלון של WIN 7 (הכחול) המחשב נתקע על מסך שחור ולא יוצא ממנו. נכון לעכשיו אני רץ על "מצב בטח" והתחלתי להריץ בדיקת וירוסים אך אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה או פתרונה. אשמח לעזרתכם בנושא. יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ה-windows 7 לא פותח את ה-microsoft security essental ואת ה-windows defender. בהתחלה הוא מראה לי שהסרביס לא פועל אז אני מפעיל אותו ואז הוא לא נותן לי לפתוח את האנטי וירוס ואת ה-windows defender. כשאני מנסה לפתוח את ה-windows defender הוא כותב לי הודעה של תקלה מספר: 0x80070422 ואז מיד סוגר את זה.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ב XP זה מופיע ב Network Connections -> Incoming Connections -> Properties -> Communicatuons cable between two computers (COM1). אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת ב Windows 7, מישהו יודע איפה היא נמצאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כאשר אני מייצר קיצור דרך אז אני מקבל את האייקון של הקובץ ללא החץ הקטן. איך אני מחזיר את החץ הקטן באייקון לכל קבצי קיצורי הדרך שלי? WINXP
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי שאלה , מה יותר טוב? עד עכשיו השתמשתי ב ULTIMATE וקיבלתי המלצה לעבור ל ENTERPRICE
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש. שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית. לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וקניתי מערכת הפעלה שהיא שדרוג וינדוס 7 אולטימט 64 ביט (הדיסק החוקי שקונים מהסתדרות המורים). כדי להתקין את מערכת ההפעלה, צריך שתהיה מערכת הפעלה חוקית פועלת על המחשב (אקס פי או ויסטה תואמת שפה (עברית או אנגלית) וכן תואמת 32 או 64 ביט של דיסק השידרוג). לצערי, נתקלתי בבעיות הבאות: 1. לא ניתן להתקין אקס פי או ויסטה על המחשב החדש (שניהם דיסקים חוקיים), שניהם מקבלים מסך כחול באופן עקבי מספר דקות לאחר תחילת תהליך ההתקנה. באקס פי כותב על בעיה ב pci.sys ושלל הודעות נוספות. אני משער שזה בגלל שהדיסק הקשיח הוא SATA. בלוח האם אין אפשרות להתקין דיסק IDE. לוח אם gigabye h67ma-ud2h-b3., מעבד אינטל I5 2. ניתן להתקין את דיסק השידרוג לוינדוס 7 כהתקנה נקיה בלבד אך אז לא …
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, אני התקנתי כמה וכמה פעמים את ווינדוס 7, ושיניתי כל פעם את ה- Owner של הקבצים כיוון שהיו נעולים על יוזר אחר מהתקנה ישנה, וזה כל פעם עבד. עכשיו כשאני משנה ליוזר שלי, הוא לא מאפשר לי לפתוח אותם, אלא רק להעתיק אותם למקום אחר ואז לפתוח. ישנו אייקון של מנעול על כל קובץ, שלא זכור לי שהיה קודם. אשמח לעזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש והפכתי אותו לראשי במקום הישן ע"י שכפול מחיצת C של הדיסק הישן מאז כאשר אני לוחץ על SLEEP המחשב מבצע LOG OUT ומכבה את המסך בלבד איך מתקנים את העיניין הזה ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI) המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות) לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ. ברגע שתוכנת הדוס(של הגוס…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו כמובן הכל מ-0. לאחר ההתקנה הוספתי למחשב את ההארד דיסק של המחשב הישן ללא שום שינוי, כלומר - כל קבצי המערכת בתיקיות פרוגרם פיילס וווינדוס עדיין עליו. כשאני מנסה למחוק אותן -- אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה (הקובץ בבעלות של TrustedInstaller שזה היוזר שבעצם מתקין את הווינדוס) ו\או שזה קובץ מערכת ולכן לא ניתן למחוק אותו. ניסיתי לשנות את ה Owner של התיקיות ליוזר הנוכחי שלי אך עדיין הוא לא נותן לי למחוק אותן. מישהו מכיר פיתרון? חפרתי איזה שעה בגוגל ולא מצאתי משהו רלוונטי. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
רוב הבעיות אצלי במערכת(קריסות משחקים) נושאות את הכותרת הזו בדו"ח.למישהו יש מידע בנושא ואיך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-