עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים! רציתי לדעת איך הWindows Xp Pro אתכם!! אני רוצה בקרוב לעבור למערכת הפעלה הזאת שמעתי שזאת מערכת הפעלה חזקה ביותר!! יציבה וכו'... רציתי לדעת איזה משחקים, תוכנות, סרטים וכו' לא פועלים על המערכת הפעלה הזאת תנו לי בבקשה ביקורת על מערכת הפעלה הזאת! האם היא מהירה.. (עד שהיא עולה) במה היא יותר טובה ממערכות הפעלה האחרות כגון: Windows 98 sec Windows Me Windows 2000 ועוד... בברכה ד"ר טראנס! תודה מראש חברים!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. טוב אני מקווה שתוכלו לעזור לי אחרת אני פשוט ישתגע :errr: זה היתחיל כשהוא סרב בכל תוקף :nono: להכיר בסורק או המצלמה שלי :AR15: זה ממשיך למרבה הפלא :s05: :s05: בכך שהוא סוגר לי מתי שבא לו את מה שבא לו כולל את האינטרנט ומודיע על שגיאה ורוצה גם לישלוח דו"ח שגיאות ליפני הניתוק :2gunsfiring_v1: עכשיו הבעיה שלי (העיקרית) זה איך גורמים לו (מאלצים/מכריחים)אותו לימחוק/להסיר :itschy: התקנים לא מוכרים :lamer: מ-לוח הבקרה/מאפיני מערכת את אותם התקנים כבר ניתקתי מהמחשב אבל הוא ממשיך להריץ אותם ועוד לא מוכן לימחוק בגלל שלתענתו הינם חיוניים לתיפעול המערכת :2gunsfiring_v1: אני מדבר על התקנים תחת הכותרת imagin devicse בבקשה תעזרו כבר אין לי כוח בישבילו

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. שלום, היום בבוקר הפעלתי את המחשב שלי והכל עבד כרגיל. לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא מסרב לעבור את מסך הטעינה (המסך השחור עם הסמל של ווינדוס ופס הטעינה הכחול) - הפס רץ ורץ ואז פשוט נעצר. יש לציין כי אני כן מצליח להעלות את המחשב ב-Safe Mode, אך לא במצב רגיל. ב-Safe Mode ביצעתי סריקת וירוסים (0) ורוגלות (5) - לא עזר. לא התקנתי שום דבר חדש ולא שיניתי שום הגדרה, הדבר היחיד שאולי היה יכול לעשות משהו זו העובדה שהדיסק של STALKER היה בכונן בעת הריסט, אך הוצאתי אותו וניסיתי שוב ללא הצלחה. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by Haflo,

התקנתי במחשב של חבר את WinXP Pro הכל טוב ויפה חוץ מהכרטיס מסך (יש לו S3 Trio 3D/2x 4MB - מה לעשות :-/ ) מישהו יודע איפה יש דרייברים לכרטיס הזה? בעיה נוספת - מישהו יודע איפה נמצאת ההתקנה של IE6 בדיסק של ה XP ? שאני מנסה להיכנס לצא'טים הוא מבקש ממני להוריד Java Virtual Machine ששוקל בלי עין הרע 14MB (ואני לא מחובר לDSL כמו מרבית החברים פה...)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by PingLOst,

האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by שבע-שנים,

שלום, ערכתי את ההודעה הקודמת מפני שמצאתי תשובה , כרגע יש לי בעיה אחרת. השעון במחשב שלי הוא לועזי, זו לא בעיה רצינית אבל קצת מעצבנת. התמונה של השעון צורפה, אם למישהו יש מושג איך משנים אותו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

7. Started by Liran -,

שלום, יש ברשותי את ההתקנה של Windows XP Professional, אך אינני יודע אם זו גירסת Professional רגילה או גירסת Professional Corporate SP1, כיצד ניתן לבדוק זאת לפני ההתקנה ? או ששתי ההתקנות אותו דבר בעיקרון אך ההבדל עצמו הוא לאחר ההתקנה ? נ.ב. כיצד ניתן לצרוב דיסק (Autorun), שכשמכניסים אותו ל - CD-ROM הוא יעלה באופן אוטומטי גם כשאני מפרמט ומתקין דרך ה - Boot וגם אם אני מכניס את הדיסק לאחר שאני מתקין את ה - Windows יעלה לי התפריט הראשי של ההתקנה ( הכוונה לתפריט כמו בתמונה הבאה ) ? תודה רבה מראש לעוזרים : The Wizard

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by david2k,

שלום! אני מעוניין להחליף מערכת ולשים Windows XP Professional x64 Edition מסיביות אישיות. אני רוצה לדעת עם המחשב שלי תומך בווינדוס הזה ולא יהיה לי בעיות / ביצועים נמוכים? CPU : Intel Core i7-2600 CPU Cooler : Scythe Mugen Rev2 MotherBoard : Gigabyte H67A-UD3H-B3 GPU : Gigabyte GTX570 Case : Antec DF-35 Power Supply : Corsair 750TX v2 Memory : 2x4 G.Skill Dual Sniper ועוד דבר שמעתי שיש הרבה תוכנות / דריברים / משחקים שלא עובדים על 64bit xp? אני מוכן לוותר על 4GB ולשים 32bit השאלה איזה דברים נתמכים ואיזה לא.. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Bose,

האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd

10. Started by lharpaz,

הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by jacobra,

למעבד e6300 מה עדיף?

12. קישור לנאום של ביל גייטס בכנס WINHEC (יעבוד החל מ 23:00) http://www.microsoft.com/events/executives/billgates.mspx הודעה לתיקשורת על נאום ביל גייטס: http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/apr05/04-25WindowsThirdDecadePR.asp דף המוצר: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kotel,

http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Matrix-Hacker,

לאחי נמחק איזה קובץ מהווינדוס וכתוב לו שהוא צריך לעשות REPAIR אז הנכסתי את הדיסק של ווינדוס ויש לי שם שלוש אפשרויות להתקין את ווינדוס , לעשות ריפיר ועוד אחת שאני לא זוכר לחצתי על R לעשות ריפיר אבל הוא מכניס אותי למסך כזה שאני צריך לעשות Log on או משהו כזה לווינדוס והבחירה היחידה שלי זה ללחוץ 1 ( c:\windows ) ואז זה רק רושם לי c:\windows ואני לא יודע מה לעשות איך עושים ריפר ?

15. Started by danieln9,

אז קיבלתי היום בדואר אז הדיסק וחשבתי שתיתעניינו בזה אז צילמתי מיספר תמונות http://photos.walla.co.il/danieln9 להיכנס ל security update

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי Windows XP PRO ואני רוצה להוסיף service Pack 1 ניתן להוסיף ??? ועם כן מאיפה יש למישהו לינק ???

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by mr_x,

הורדתי את העידכון לחלונות XP בגירסא המלאה 133mb במודם 56 לקח לי 7 שעות. כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהקובץ פגום. יש לי win xp home edition חוקי לחלוטין,אז זה לא בעיה של רשיון הפעלה. הורדתי אותו מהאתר הרשמי של מיקרוסופט . ??? ???

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  18. כנראה שמשעמם קצת למייקרוסופט, והם הוציאו גרסה חדשה ל-SP1. בחדשה פה באתר אמרו שאין שיפור ממש רציני בגרסה הזאת. והמחשב שלי כרגע עובד בסדר, אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו ואז אני אהייה חייב לפרמט. אז האם זה הורס משהו? האם זה עוזר מאוד? או כמו בכותרת: להתקין, או לא להתקין? זאת השאלה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Moooshe,

שימו לב! השתדלו להשאיר את כל השאלות והתשובות על SP2 בדיון הזה! דיונים שונים שנפתחים על SP2 מאוחדים לתוכו. איחוד הדיונים יוצר לפעמים בלבול קטן בסדר ההודעות. כדי להבדיל בין דיון לדיון ומי בדיוק עונה למי, אפשר להסתכל על הכותרות המודגשות של כל הודעה. עדכון 30.9.04: את ההסבר למה אי אפשר עדיין להוריד את SP2 בעברית דרך Windows Update אפשר למצוא כאן. תודה ל-americium על הקישור. עדכון 21.9.04: אפשר להוריד את SP2 בגרסה העברית כאן. תודה ל-yefet על הקישור. עדכון 12.9.04: תודה ל- Wolfboy על הקישור הזה להורדה של ה"תיקון" שמאפשר את הגדלת מספר החיבורים בו"ז ב-SP2 מ-10 ל-50. שימו לב! זהו אינו תיקון רשמי של מיקרוסופט והוא אינו נתמך על- ידם! כמה לינקים באדיבות americium: אפשר להזמין כאן דיס…

• 401 תגובות
    • 53.8k צפיות
  20. היי, התקינו לי וינדוס אקס פי פרופשונל כשהחבילת אבטחה הזו מובנית כבר בתוך ההתקנה של הוינדוס... אני לא מצליח להסיר את החבילת אבטחה. ניסיתי כמו שרשום בנעוץ וזה לא מצליח לי... בהסרה של תוכנות אני לא מוצא את החבילת אבטחה.... עזרה.???

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by gal-tt,

מישהו יכול להגיד לי מה הדרישות מערכת שלו ועם כדי לי להתקין אותו

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by mitz,

טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by dor31,

שלום כאשר אני לוחץ על האייקון שאמור למזער את כל החלונות השולחן עבודה מפסיק להגיב את העכבר אפשר להזיז אך אי אפשר ללחוץ על כלום והאייקונים של שולחן העבודה נמחקים האם למישהוא יש פתרון תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  24. שלום כשהייתי עובד על Windows XP Version 2002 ( לפני SP2 ) היה מציג לי את ההודעה "it`s now safe to turn off your computer" כשהייתי עושה כיבוי למחשב. אבל כשעדכנתי ל SP2 הוא כבר לא מציג לי את ההודעה ההיא ורק מציג לי חלון שחור למה השינוי הזה קרה ? * המחשב שלי לא כבה לבד כאלו אני לוחץ על לחצן Power לאורך כמה שניות ומשחרר והוא יכבה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. מחשב חדששששששששש אני לא מאמין שהוא לא מתכבה אוטומטית!!! זה מרתיח אותי!!! :pissed: בקשה תעזרו לי, אני עושה לו כיבוי והוא רושם לי הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב" ואני צריך כמו איזה לעוור לכבות ידנית אתם לא יודעים איזה מבאס זה אם יש לכם פתרון כוונו אותי אליו, תודה. :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.