Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הלפטופ החדש - lenovo g550 2958 הלפטופ מגיע עם ויסטה ואני מעוניין לשדרג לוינדוס 7 כאשר ביקרתי באתר הרשמי של לנובו כדי למצוא את הדרייברים הופתעתי לגלות שקיימים כל הדריברים לכל רכיבי המחשב לוינדוס 7 (כרטיס קול, כרטיס מסך,טאץ' פאד והשאר) אבל רק לצ'יפסטט של המחשב אין (יש רק לויסטה ומטה) הנה הלינק מהאתר הרשמי של לנובו http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154 האם כדאי לי לפרמט ולעבוד בלי הדריבר של הצ'יפסט? האם זה יכול להוות בעיה רצינית? תודה רבה, ניב
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש כנראה XP מותקן לא חוקי... ועכשיו הוא קיבל אחד חוקי! יש דרך במקום להתקין הכל מחדש כולל דרייברים וקונפיגורציות ועוד ועוד... פשוט להחליף את הסיריאל ושהמערכת תשאר אותו הדבר?? אם כן זה היה ממש נס במקום לחדש את הכל כי המערכת עובדת יופי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ויום עצמאות שמח, שידרגתי את המחשב בכונן SSD חדש של SAMSUNG 250GB, יש לי מספר שאלות לגבי ההתקנה של הווינדוס החדש, דבר ראשון - אם אני מעונין להשאיר מהכונן HDD הישן שלי רק את מחיצה D ולפרמט את-C (כל קבצי המערכת הישנים) האם זה אפשרי ואיך? דבר שני - איך אני יכול לעשות שכל קבצי ה-TEMP יהיו על כונן D החדש הכוונה על כונן ה-HDD (הכוונה אחרי התקנת הווינדוס על כונן ה-SSD) תודה מראש טל.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי בסטיקי איך אפשר לבדוק ושם נאמר לבדוק ע"י התוכנה CPU-Z. הרצתי את התוכנה והנה מה שזה מראה לי : המעבד שלי : E6600 Conroe 2.4 GHZ הלוח אם שלי : Asus P5WDH רשום בסטיקי פשוט להריץ את התוכנה ולראות האם מופיע 64BIT, ולא ממש מופיע לי אלא מופיע EM64T שאין לי מושג האם ה-64 הזה זה מה שאני מחפש וצריך ;D תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרה אצלי ב4 התקנות שונות (ונקיות) של ויסטה, 3 מהן X86 ואחת X64. לאחר כמה שעות של עבודה נורמלית (יכול להיות 4 שעות, יכול להיות 40), פתאום, אני מאבד גישה לאתרים. ז"א שמוזילה, אקספלורר וMSN מתנהגים כאילו שאין לי חיבור, בעוד שכל השאר עובדים כרגיל. לפעמים זה נמשך 5-10 דקות ועובר מעצמו, ולפעמים רק אתחול מאפס את העניין. למישהו יש מושג, ולו הקלוש ביותר, מה זה? ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חבר רוצה להתקין ווינדוס 8.1 נקי וחוקי על המחשב שלו (כרגע על 7) האם זה הדבר הנכון לקנות? https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי התקין לי חלונות 7 על המחשב נייד של DELL והכל הלך בסדר גמור,כל הדרייברים הכל! אחרי זה ביקשתי ממנו שיעשה לי שלושה מחיצות במחשב,בקיצור הוא הישתמש בתוכנה partition magic שלבסוף חילוק המחיצות במחשב נכשל. כתוצאה מכך נדפקה המערכת והייתי צריך להתקין אותה שוב. עכשיו יש לי חלונות 7 על המחשב אחרי שהתקנתי אותה שוב,אבל יש לי בעיה: כל פעם שעולה המחשב,בדוס הוא שואל אותי איזה מערכת הפעלה להריץ ורשום פעמיים: windows 7 windows 7 דבר נוסף שמחזק את הדעה שלי זה שבשני הכוננים גם C וגם D ראיתי שמותקנת מערכת ההפעלה windows 7. - השאלה שלי היא איך אני יכול למחוק אחת מהם ?,או שאם אין אפשרות אז איך למחוק את שניהם ולהתקין שוב הכל מחדש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקן לי על המחשב windows 7. לאחרונה המערכת הפעלה קורסת לי בזמן משחקים בצורה רנדומלית ללא קשר לזמן משחק וכו'. לפעמים המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש ללא שום הודעת שגיאה ולפעמים מתקבלת הודעהת שגיאה(צירפתי תמונה של ההודעה האחרונה). דברים שביצעתי: עדכון driver לכרטיס מסך. עדכון bios. בדיקת סקטורים של דיסק קשיח. מפרט המחשב מצויין בצד. התקלה ממשיכה להופיע לי. אני אשמח לעזרה בנושא תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח קובץ וורד שנגיד יושב לי במרכז הדסקטופ, וסוגר אותו הוינדוס שומר לי אותו במקום הקובץ הזמני שנפתח בצמוד לאייקונים שמיושרים לשמאל. הכוונה לא ל"יישור לרשת" או משהו כזה, הכוונה שהקובץ פשוט עובר ממקום למקום (אלא אם הוא כבר נמצא בגוש השמאלי\ ימני- תלוי בשפה של המערכת) איך אני מפסיק את זה? אני רוצה שקבצים ישארו איפה שאני שם אותם. זה עושה לי בלאגן מעצבן בכל הקבצים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך להתמודד איתה .... הזיכרון שלי מוצף מרגע שהמערכת הפעלה עולה . כבר בהתחלה יש לי 157mb תפוס , ואני לא מצליח לעלות על הבעיה . ניסיתי לסרוק עם התוכנות הבאות ולא יצאמזה כלום : norton antivirus adaware spybot tds 3 האם יש למישהו עוד רעיונות ? דוד
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי שפרצו לי למחשב ועשו לי שאני לא יוכל לפתוח את ה Task Manager :'( כל פעם שאני מנסה עולה לי הודעה כזאת Task Manager has been disabled by you adminsitrator. איך אני יכול לסדר את זה???? ויעזור גם אם יגידו לי איך אני סוגר פורטים !!! אבל זה לא כל כך חשוב תודה מראש מי שיעזור לי גדול מהחיים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב הנייד (לא פעם ראשונה שאני מבצע פירמוטים), התקנת ה- Windows בוצעה בהצלחה. הבעיה היא שהמחשב אינו מזהה את הדריוורים של הכרטיס רשת האלחוטי והמודם 56K ועקב כך המחשב לא מזהה את התשדורת מהראווטר. עם רכישת המחשב קיבלתי רק דיסק של נורוטון אנטי וירוס 2006 והתקנתי אותו בהצלחה. איך אני משיג דריוורים לחומרה הנ"ל או האם יש דרך אחרת לגרום לכרטיס רשת האלחוטי לפעול? מצורפות 3 תמונות: 1. פרטי הכרטיס רשת האלחוטי והמודם מתוכנת EVEREST Home Edition. 2. תמונת הדיסק היחיד שקיבלתי עם רכישת המחשב. 3. תמונת "מנהל ההתקנים". תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
please do me a favore if u have this file in ur hd (it should be in window?:\windows\system32\config directory please tell me
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל מחשב שלא יתן להפעיל תוכנות\משחקים פרוצים ויהיה קשה לעקוף אותו האם זה נכון? כי השמועה הזאתי מתחזקת בזמן האחרון... עריכה: למי שלא הבין אני מתכוון שיתחילו ליצר צ'יפ שמונע מתוכונת פרוצות לעבוד על המחשב כאשר longhorn יצא...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדלקת המחשב XP שואל סיסמא (אין) אז אני לוחץ ENTER וכאשר אני נכנס לווינדוס אני כותבcontrol userpasswords2 ובאופן מפתיע לא קורה כלום (אני יודע איפה ואיך להשתמש בזה)? אולי למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בווינדוס 7 64 ביט על מחשב אולפני מבחינת דרייברים לכרטיסי קול ואם משהו נתקל בבעיות בפלאגים מסויימים שלא עובדים ב64. האם אני ירגיש הבדל רציני בעבודה השוטפת ? אני יודע שאוכל לנצל את זיכרון ה4 ג'יגה שלי במלואם והמעבד שלי יעבוד מהר יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים טובים, אני מקווה שזה המקום המתאים להעלות בעייה כזו - אנ'לא בטוח שזו בעיית Windows. אתמול במהלך משחק, המחשב החליט לעשות Restart, ומשם לא הסכים לעלות - בגלל בעיית Boot ההודעה שהוא נתן היא "DISK BOOT FAILURE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ENTER" אז העליתי את המחשב דרך איזשהו CD שיש לי עם כל מיני תוכנות כמו Winternals, Bart PE, וכו' הסתבר לי בדרך שמשום מה הוא לא מזהה את ה HD עם מערכת ההפעלה, אז בדקתי חיבורים ואז וניסיתי לבצע System Restore. לא עזר. עכשיו, אחרי שניסיתי לשחזר משהו ב BOOT, הוא נותן הודעה של :NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart האם יש תקומה למחשב או שחייבים להתקין מחדש? אני מריץ WIndows XP המון תודה על כל עזרה אייל
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ביטלתי לאחרונה את העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, לא רציתי שהוא יוריד לי עדכונים אוטומטית למחשב.. הבעיה היא שכל הזמן מופיע לי האייקון של המגן האדום שמתריע לי על זה.. וזה מציק.. איך אני מעיף אותו משם בלי לבצע עדכונים אוטומטיים לווינדוס?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-