Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים טובים, אני מקווה שזה המקום המתאים להעלות בעייה כזו - אנ'לא בטוח שזו בעיית Windows. אתמול במהלך משחק, המחשב החליט לעשות Restart, ומשם לא הסכים לעלות - בגלל בעיית Boot ההודעה שהוא נתן היא "DISK BOOT FAILURE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ENTER" אז העליתי את המחשב דרך איזשהו CD שיש לי עם כל מיני תוכנות כמו Winternals, Bart PE, וכו' הסתבר לי בדרך שמשום מה הוא לא מזהה את ה HD עם מערכת ההפעלה, אז בדקתי חיבורים ואז וניסיתי לבצע System Restore. לא עזר. עכשיו, אחרי שניסיתי לשחזר משהו ב BOOT, הוא נותן הודעה של :NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart האם יש תקומה למחשב או שחייבים להתקין מחדש? אני מריץ WIndows XP המון תודה על כל עזרה אייל
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
please do me a favore if u have this file in ur hd (it should be in window?:\windows\system32\config directory please tell me
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בפתרונות Low-Level ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי לשינוי אייקונים ב-Windows 2000 Professional. האייקונים שאני רוצה לשנות הם אייקונים של תיקיות, אייקונים של ה-Control Panel, אייקונים של ה-Toolbar בתיקיות וכל אייקון אחר שההגדרה שלו חבוייה ולא ניתנת לשינוי באמצעים רגילים. אני מכיר תוכנות שמאפשרות לשנות חלק מהאייקונים הנ"ל. אולם, אני מעוניין בפתרונות Low-Level שמצריכים שימוש ב-Registry ובקבצי מערכת אחרים לצרכים לימודיים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את ה AUTOPLAY בכונן DVD שלי ככה ש-WINDOWS לא יגש אליו בכלל (WINDOWS XP) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Win7 64bit (ניסיתי גם ב-XP 64bit ואין שינוי) כרטיס מסך - Radeon HD5850 הבעיה התחילה כשבאתי למחשב והמסך לא הראה שום תמונה (לפני שעזבתי אותו הכל היה בסדר). אחרי ריסטרט, הווינדוס לא עלה - קודם כל מופיע מסך הטעינה של הווינדוס, ואז יש מסך שחור (אבל מואר, כמו תמונה שחורה. אין פה בעיה של no signal) ולא קורה כלום. גם המקלדת לא מגיבה (CAPS LOCK), מה שאומר שהווינדוס לא עולה בכלל וזה לא רק שאין תמונה. הנחתי שזו בעיה עם הגרסה החדשה של ATI CATALYST 11.7 שהתקנתי, אז העלתי את המחשב ב-SAFE MODE, הסרתי את הדרייברים ואכן אח"כ המחשב עלה גם בלי SAFE MODE. הבעיה היא שכשניסיתי להתקין מחדש את ה-CATALYST, הבעיה חזרה. ניסיתי גם להתקין את הגרסה הקודמת שעבדה קודם בלי בעיה (11.6) אבל ה…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס.פי פרו , לאחרונה החלו לי בעיות כאשר אני מעוניין להחליף מעברית לאנגלית ולהיפך(בעזרת לחיצות על מקשי אלטשיפט) לעומת זאת עם העכבר אני מצליח להחליף לאחר מספר לחיצות ארוך מן המקובל (לקוח למחשב זמן להגיב על כך ולא תמיד זה מצליח) בעבר הכל עבד בצורה תקינה ולא התקנתי שום תוכנה חדשה לאחרונה. למרבה הפלא כאשר אני עובד עם איי סי קיו בחלון הודעה רגילה המקשים חוזרים לתפקד והשפות מתחלפות בצורה תקינה. יש לציין גם שההחלפה לא מתבצעת תחת אקספלורר בנסיון למלא מסמכים שאלונים לכתוב בפורומים וכיוצא בזאת.... מה עושים? בעיה נוספת היא שאני מנסה להשתמש בנטקס (בה השתמשתי עד לפני מספר ימים) אבל משום מה כאשר אני כותב של של חברה שהאתר שלה היה עולה לי בלי בעיות בעבר, כיום עולה לי מן חלון…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת עכשיו ההתקנה גם דרך ווינדוס וגם דרך הדיסק דרייברים אומרת לי שה- service Print Spooler לא פועל.. אז הלכתי לשרמוטה הזה שמתי לו כאפה והוא לא רוצה להידלק הקוטף שזיפים הזה אומר לי: Error 1068: the dependency service or group failed to start אני חסר אונים. המורה שלי להיסטוריה יהרוג אותי. אעעעע לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר עריכה: google iz di best.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי לחבר שלי יש כנראה XP מותקן לא חוקי... ועכשיו הוא קיבל אחד חוקי! יש דרך במקום להתקין הכל מחדש כולל דרייברים וקונפיגורציות ועוד ועוד... פשוט להחליף את הסיריאל ושהמערכת תשאר אותו הדבר?? אם כן זה היה ממש נס במקום לחדש את הכל כי המערכת עובדת יופי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקייה ובה סרטי וידיאו, משום מה שמתי לב בשלב מסויים שאני לא יכול להיכנס אליה: הגישה נדחתה. ניסיתי לקחת בעלות על התקייה, זה לא מציג את הבעלים הנוכחי וכשאני מנסה להגדיר בעלות מחדש זה שוב רושם שהגישה להגדרת בעלים חדשים נדחתה. ניסיתי להוריד איזשהו REG שמוסיף אופציית TAKE OWNERSHIP אבל גם זה לא עזר והמצב נשאר בעינו. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch רוצה לשדרג לו את הוינדוס ל10 מבלי לאבד שום מידע וללא צורך בהחלפת הארדיסק לssd איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קיבלתי היום את הלפטופ החדש - lenovo g550 2958 הלפטופ מגיע עם ויסטה ואני מעוניין לשדרג לוינדוס 7 כאשר ביקרתי באתר הרשמי של לנובו כדי למצוא את הדרייברים הופתעתי לגלות שקיימים כל הדריברים לכל רכיבי המחשב לוינדוס 7 (כרטיס קול, כרטיס מסך,טאץ' פאד והשאר) אבל רק לצ'יפסטט של המחשב אין (יש רק לויסטה ומטה) הנה הלינק מהאתר הרשמי של לנובו http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154 האם כדאי לי לפרמט ולעבוד בלי הדריבר של הצ'יפסט? האם זה יכול להוות בעיה רצינית? תודה רבה, ניב
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 32 ביט עכשיו אני רוצה לשדרג ל64 אני יכול לשדרג או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב הנייד (לא פעם ראשונה שאני מבצע פירמוטים), התקנת ה- Windows בוצעה בהצלחה. הבעיה היא שהמחשב אינו מזהה את הדריוורים של הכרטיס רשת האלחוטי והמודם 56K ועקב כך המחשב לא מזהה את התשדורת מהראווטר. עם רכישת המחשב קיבלתי רק דיסק של נורוטון אנטי וירוס 2006 והתקנתי אותו בהצלחה. איך אני משיג דריוורים לחומרה הנ"ל או האם יש דרך אחרת לגרום לכרטיס רשת האלחוטי לפעול? מצורפות 3 תמונות: 1. פרטי הכרטיס רשת האלחוטי והמודם מתוכנת EVEREST Home Edition. 2. תמונת הדיסק היחיד שקיבלתי עם רכישת המחשב. 3. תמונת "מנהל ההתקנים". תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל) זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט. בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי התקין לי חלונות 7 על המחשב נייד של DELL והכל הלך בסדר גמור,כל הדרייברים הכל! אחרי זה ביקשתי ממנו שיעשה לי שלושה מחיצות במחשב,בקיצור הוא הישתמש בתוכנה partition magic שלבסוף חילוק המחיצות במחשב נכשל. כתוצאה מכך נדפקה המערכת והייתי צריך להתקין אותה שוב. עכשיו יש לי חלונות 7 על המחשב אחרי שהתקנתי אותה שוב,אבל יש לי בעיה: כל פעם שעולה המחשב,בדוס הוא שואל אותי איזה מערכת הפעלה להריץ ורשום פעמיים: windows 7 windows 7 דבר נוסף שמחזק את הדעה שלי זה שבשני הכוננים גם C וגם D ראיתי שמותקנת מערכת ההפעלה windows 7. - השאלה שלי היא איך אני יכול למחוק אחת מהם ?,או שאם אין אפשרות אז איך למחוק את שניהם ולהתקין שוב הכל מחדש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-