עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by leahd3,

חברה אחרי שאני מוריד את העדכון אני מעוניין לעשות התקנה נקייה עכשיו יש לי את הקובץ על USB אני צריך לרשום בצד את המפתח מוצר הנוכחי שלי או שזה כלול בתוכו כבר? - - - תגובה אוחדה: - - - או שזה מקושר לחשבון מייקרוסופט שלי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה בוינדוס. בכל קובץ שאני פותח הוא מראה לי את ההודעה הזו : במקרה הספציפי מדובר על המסנג'ר אבל זה קורה בכל יישום שאני פותח. וגם ההודעה הזו מופיעה לי לפעמים : זה קרה לי גם לפני הפירמוט וזו הסיבה שהחלטתי לפרמט אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום. לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך. אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם. שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר. מה לעשות? :-\

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שיחקתי דרך steam את המשחק Heretic פתאום כל התצוגה התהפכה והמסך הוקטן האם יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gab1234,

שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד מחבר שנסע לחול. הייתי רוצה לפרמט אותו ולהתקין אותו מחדש...שתי בעיות : 1. יש לי בבית רק ווינדוס HOME (חוקי)... האם זה מתאים גם ללפטופ ? 2. החבר שלי איבד את כול הדיסקים של החומרה של המחשב הנייד...איך אני משחזר מה שיש במחשב ? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by huber,

please do me a favore if u have this file in ur hd (it should be in window?:\windows\system32\config directory please tell me

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. עדכון בבלוג הרשמי של מיקרוסופט חשף את תאריך ההשקה ל-Anniversary Update של חלונות 10, ואז הוסר 11 חודשים של זמינות חינמית עבור חלק גדול מהמשתמשים (לצד לחצים והצקות בלתי פוסקים) סייעו למערכת החלונות 10 החדשה לשבור את כל השיאים בשוק, ולצבור מעל ל-300 מיליון מחשבים שבהן היא מותקנת, לנתח שוק של בין 15 ל-20 אחוזים מיקום ה-PC כולו. כל זה עתיד להשתנות במידה בלתי מבוטלת בעוד כחודש מהיום, כשבמיקרוסופט יעמדו בהצהרה המקורית שלהם ויפסיקו להציע את הגירסה החדשה כשידרוג חינמי לבעלי חלונות 8 וחלונות 7 (במקום זה תהיה זמינה גירסת Home במחיר של 120 דולר) – ומה שיסמל את השינוי האסטרטגי הזה יהיה עדכון חדש ומאסיבי העונה לשם המתבקש Anniversary Update. אם להתבסס על פוסט בבלוג הרשמי של ע…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב נייד, asus m70v, אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 באמצעות DOK, הוא מזהה את הDOK, מתחיל התקנה ומגיע לשלב של זיהוי הדיסקים הקשיחים, במצב הזה הוא רושם לי שגיאה שלא מצליח למצוא דיסקים קשיחים, חוסר של דרייברים או משהו כזה. ניסתי לעשות active לדיסק הקשיח באמצעות ממשק הcommand line של ההתקנה, ועדיין לא מזהה לי. ניסתי גם לקחת את ההארד דיסק ולהפוך אותו לGPT דרך מחשב אחר, וגם לא עובד. מה אני יכול לנסות בנוסף לפעולות אלה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, יש לי DOK שהעברתי אליו את ההתקנה של וינדוס 8.1 בעזרת התוכנה Rufus. יש עליו עוד כ-11 GB פנויים. השאלה שלי אם אני יכול לשים עליו עוד קבצים כמו שירים, תמונות וכדומה מבלי שזה יפגע באפשרות להתקין ממנו וינדוס, או שהוא חייב להיות מיועד רק לוינדוס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט יוצאת אל האוויר העולם, ואתם יכולים להשיג אותה כבר עכשיו גם ללא הזמנה ישירה מהחברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-כאן-כך-תעדכנו/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Avi Moshe,

שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Hen2k,

היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני עם WIN7 וכרום (במקביל לאקספלורר). לאחרונה התחיל לי מצב מעצבן ומוזר שאם אני מגדיל למסך מלא סרטוני וידאו (יוטיוב או כל וידאו אונליין) הוא כאילו ממלא את המסך, אבל אני רואה את הBAR של הWINDOWS בתחתית. לא רק שזה מעצבן ולא תקין, זה גם מסתיר לי את כל פאנל השליטה של הוידאו, ואינני יכול לשלוט בווליום, ברזולוציה וכיו"ב. מוזר עוד יותר, שהבאר עצמו כאילו שקוף, ואני יכול לראות דרכו את הוידאו (או באר הוידאו) אבל, כאמור- הוא ON TOP ולא מאפשר גישה של ממש למה שמאחוריו. הסיבה ששמתי את הת'רד הזה פה היא שהבאר השקוף של הווינדוס הולך איתי על כל מסך במחשב וגם אם אני בדסקטופ, תמונת הרקע של המסך לא נעצרת מעל הבאר, אלא כאילו נמצאת מאחוריו ורואים אותה דרכו. איך ולמה ומה אני עושה כדי להעלים את זה…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. שלום ויום עצמאות שמח, שידרגתי את המחשב בכונן SSD חדש של SAMSUNG 250GB, יש לי מספר שאלות לגבי ההתקנה של הווינדוס החדש, דבר ראשון - אם אני מעונין להשאיר מהכונן HDD הישן שלי רק את מחיצה D ולפרמט את-C (כל קבצי המערכת הישנים) האם זה אפשרי ואיך? דבר שני - איך אני יכול לעשות שכל קבצי ה-TEMP יהיו על כונן D החדש הכוונה על כונן ה-HDD (הכוונה אחרי התקנת הווינדוס על כונן ה-SSD) תודה מראש טל.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי Vista על אחד הארד-דיסקים המשניים שלי שגורמת לי להמון בעיות, בעיקר בגלל שכל פעם בבוט נותנים לי לבחור בין מערכות ההפעלה, ואחרי שסידרתי את זה שזה יריץ ישר את 7 משום מה זה בחר דווקא את הויסטה שלא עלתה. הפתרון שכרגע עובד לי משום מה זה להכניס דיסק של Win7 לכונן, מה שגורם להעלאת ה win7 כשורה (בלי להכנס לדיסק) אחרת זה נתקע בבוט. אין לי מושג למה זה עובד אבל זה עובד בנתיים ככה השאלה שלי היא איך אני מוחק את הויסטה? יש חסימה שאני לא מצליח לעבור אותה איך אני מוחק מהבוט את הויסטה לעזאזל?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הכוונה לוינדוס XP . אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום אני רוצה לפרמט רק את מחיצה C איך אני עושה את זה ,מבלי לגעת בD? ההתקנה היא בC. גבתי בעזרת תוכנה את הדרייברים , היא פשוט עשתה סריקה מצאה מה שמצאה וגבתי ,וזה יצר קובץ RAR. איך אני יפעיל את הגיבויים של הדרייברים ? תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by roeesnir,

יש לי מדפסת חדשה של HP משולבת. כשאני מחבר אותה למחשב המחשב לא מזהה אותה, וכותב שהתקן USB עובד באופן לא תקין או משהו כזה. הבעיה היא לא במדפסת!!! HP החליפו לי מדפסת והבעיה נשארה ! הבעיה היא לא בחיבור ה-USB!!! התקנים אחרים הוא מזהה. הבעיה היא לא בכבל!!! הוא תקין לחלוטין. נשארה רק מערכת ההפעלה. Win XP SP3. מה יכולה להיות הבעיה? (הסרתי את הדרייברים של ה-USB ונתתי לWIN לזהות באופן אוטומטי) מה עוד אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי חברים, יש לי פה מחשב עם הווירוס הזה, הוא אחרי פורמט אני מנסה למחוק את קובץ ה-AUTORUN.INI והוא לא נותן לי להציג קבצים מוסתרים_(אני משנה את הסימון באפשרויות תיקייה, גם דרך לוח בקרה, לוחץ החל, לאחר מכן אישור וזה לא עושה כלום, חוזר שוב על הפעולה ורואה שזה חזר לאותה נקודה.. מישהו יודע מה הפיתרון לזה?! תודה! מדובר על WIN XP SP2 עם התקנה של MUI עברית

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Morphine,

יש לי דיסק מקורי של XP ואין לי את הקוד שלו. יש קוד מסויים שעובד על כל המקוריים או שאני חייב למצוא את הקוד הספציפי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by matan13,

יש דרך בה אני יכול לגלות סיסמא ששמורה ב-cache של ה-9 IE ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.