עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ag43,

אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by gif,

היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון? נ.ב הציעו לי להשתמש ב User Profile Hive Cleanup Service של מיקרוסופט,אבל גם זה לא עזר לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shimronfio,

היי, אני מנסה למחוק כבר כמה ימים קובץ MKV בסל מחזור ללא הצלחה, יש רעיונות כיצד למחוק אותו?

4. שלום לכולם, מכירים את תיבת הדו-שיח שמופיעה כשרוצים להוריד משהו מהרשת,כן , אתם יודעים זו ששואלת האם "לפתוח" את הקובץ או "לשמור" אותו במחשב... ובכן, נראה לי שמאוד העלבתי אותה כי השבוע היא הפסיקה להופיע לי!!! אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכולה להוריד שום דבר מהאינטרנט, לא קבצים (גם כאלה שהגיעו מה-email), לא תמונות, כלום... ??? אני לוחצת על הקישור להורדה, ואין עונה, מה עושים? אני לא מבינה גדולה במחשבים (אני חושבת שיש לי win98, אם זה עוזר) אז אשמח לקבל תשובה בלי מילים מסובכות מדיי... :-\ תודה רבה מראש. המיואשת... עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by jambo222,

יש לי מחשב ישן AMD 450 מעבד אתלון = 4 ג'גה זיכרון, ONE DRIVE עולה כל פעם מחדש ולוקח לי 35% משאבים והמחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להשבית את ONE DRIVE כי אין צורך בו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Sikamikanico,

איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. למרות שמוגדר בפירוש ב-Tools/Internet Options/Connections : Never Dial A Connection כל פתיחה של Outlook או ICQ מפעילה אוטומטית את החייגן! ממש קריזה! איך מסירים את המטרד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Yelerin,

יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by IG,

שלום, כשאני פותח קובץ וורד שנגיד יושב לי במרכז הדסקטופ, וסוגר אותו הוינדוס שומר לי אותו במקום הקובץ הזמני שנפתח בצמוד לאייקונים שמיושרים לשמאל. הכוונה לא ל"יישור לרשת" או משהו כזה, הכוונה שהקובץ פשוט עובר ממקום למקום (אלא אם הוא כבר נמצא בגוש השמאלי\ ימני- תלוי בשפה של המערכת) איך אני מפסיק את זה? אני רוצה שקבצים ישארו איפה שאני שם אותם. זה עושה לי בלאגן מעצבן בכל הקבצים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Thunder Storm,

התלבטתי בין שני המערכות קבצים האלו. מי מהם כדאית יותר, מי מהם מתפקדת בצורה טובה יותר ומי מהם עושה כמה שפחות בעיות ?1 אישית פעלתי עד היום עם FAT32 ואף פעם לא היו לי בעיות כמו "תוכנית זו צריכה להיסגר" ודברים מסוג זה. מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעיה באיתחול של ה-XP עד עכשיו היה לי WINDOWS 98 עשיתי התקנה נקיה של XP אבל כל פעם שאני מאתחל מופיע לי תפריט לבחירה של המערכת הפעלה למרות שמחקתי לגמרי את ה-98 (השתמשתי בדיסקט אתחול של 98) איך אפשר לבטל את התפריט ולאתחל קבוע את ה-XP

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ThE_BesT,

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by alex28,

היי קרה לי משהו מוזר יש לי 2 תיקיות של שולחן העבודה במחשב שלי איך אני יכול לסדר את זה כי ברגע שאני משנה את שם אחת התיקיות זה משנה גם את שם של תיקה השנייה יש לי WIN10

15. Started by bora-aa,

לפני שעה התקנתי את הWINDOWS 7 הכל טוב ויפה מתקין DRIVERS קצת תוכנות. ופתאום מסך כחול,זה קרה לי פעמים הנה הלוגים שלהם אשמח לדעת מה זה,במסך הכחול היה כתוב משהו עם XP ומה הקשר אני לא מבין...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן חברים, במיקרוסופט לא נחים לרגע, והם תמיד איך שהוא עוברים את חסימת העדכונים האוטומטים שעשיתי. על דעת עצמם שירות הענן שלהם (one drive) עובד ומגבה לי את הקבצים הפרטיים. יש לי עותק מקורי. האם יש פתרון סופי ? או שניתן לביל (שטן) גייטס את הכליה שלי ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by INFERNO,

ניראה שזה משהו של Borland אבל מה ?..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי חברים, יש לי פה מחשב עם הווירוס הזה, הוא אחרי פורמט אני מנסה למחוק את קובץ ה-AUTORUN.INI והוא לא נותן לי להציג קבצים מוסתרים_(אני משנה את הסימון באפשרויות תיקייה, גם דרך לוח בקרה, לוחץ החל, לאחר מכן אישור וזה לא עושה כלום, חוזר שוב על הפעולה ורואה שזה חזר לאותה נקודה.. מישהו יודע מה הפיתרון לזה?! תודה! מדובר על WIN XP SP2 עם התקנה של MUI עברית

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ben_20,

איך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by chaikr,

לפני כשבוע קנו לאחותי מחשב נייג מסוג LG F1 שכלל בערכה שלו גם WIN XP מקורי. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הWIN גם על שאר המחשבים בבית וזה יחשב לי כחוקי? יש לציין שאם אני אכנס לאינטרנט זה יהיה מאותה כניסת אינטרנט של המחשב הנייד וכמו כן שבהתקנת הWIN לא הייתי צריך להתקשר למיקרוסופט או איפשהו לעשות אקטיבציה, רק הורדתי את כל העידכונים מ windows update כמו כן הגירסה היא windows xp home sp2

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי מחשב לא ממש חזק עם 7, שווה להתקין 10? זה יעבוד מהר? מה דרישות החומרה של 10 לעומת 7?

22. יש לי מחשב מוגן, פחות או יותר. יש לי את אאוטפוסט FW, ואת קספרסקי כAV. אבל לאחרונה קיימת אצלי תופעה מוזרה. פתאום, משניה לשניה, בלי שאני אוריד כלום, לא בקצב שאני יכול להוריד בו אפילו (עשריה מגה לשניה, יותר, פחות), וגם כשהאינטרנט כבוי, המקום הולך וקטן, עד שאין מקום יותר. כשאין מקום, או סתם ככה, פתאום יש שני ג'יגה של מקום, ושוב זה מתחיל לרדת ולרדת, עד שלא נשאר מקום. הרצתי את כל הסריקות, ואין לי שמץ של מושג מזה! מקוום שתוכלו לעזור לי בנושא הנ"ל, גבריאל.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by huber,

please do me a favore if u have this file in ur hd (it should be in window?:\windows\system32\config directory please tell me

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Boomer,

יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל) זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט. בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני פורס את החלונות לרוחב בווינדוס 7 שאני גולש באינטרנט? כמו שתמיד היה בשאר מערכות ההפעלה הקודמות. חוץ מזה אחלה מערכת ההפעלה. נ.ב-למה כתוב לי באתר שאני גולש מוינדוס NT ולא מווינדוס 7? סתם מסקרן...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.