עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום , קניתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס 8.1 עכשיו בהתקנה היה לי אפשרות להתקין את הווינדוס על DRIVE 0 וDRIVE 1 שDRIVE 1 היה 30 גיגה וDRIVE 0 היה 480 גיגה ( בערך ) אז בחרתי להתקין על DRIVE 1 כך שהמערכת תשב שם וכל הקבצים שלי יהיה בכונן השני אך הבעיה היא שכל דבר שאני מתקין המיקום הדיפולט שהוא רוצה להתקין זה על הכונן הקטן האם ניתן לשנות את זה שהדיפולט שלו יהיה להתקין על הכונן הגדול? דבר נוסף , כל דבר שאני שומר על השולחן עבודה גם כן נשמר על הכונן הקטן האם את זה גם אפשר לשנות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by asichen,

כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר אם אפשר לחבר סמארטפון דרך RDP RemoteFX או שיש התקנים מסויימים שנתמכים. חיברתי ל-USB את ה-Galaxy S2 שלי וסימנתי אותו כשהתחברתי ל-RDP (הופיע תחת Other supported PnP devices), אבל אני לא רואה אותו אחרי שאני מתחבר ל-VM. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הורדתי את קובץ ה ISO (64 BIT ) מהאתר של MICROSOFT לאחר צריבה על דיסק אני מנסה לעלות את התקנת המערכת מהדיסק ואת אני מקבל את השגיאה הבאה "couldnt find bootmgr" לאחר שזה לא עבד הורדתי ממחשב אחר את הקובץ ( קובץ מסוג 64BIT ) וניסיתי להתקין באמצעות VM וגם זה הביא לי את אותה השגיאה , גם בניסיון התקנה על DISK ON KEY אני מקבל שגיאה ( יש תמונה מצורפת) אשמח לפתרון! נ.ב: מפרט בסיסי של המחשב Q8600 P5QD TURBO 4GB RAM WIN 7 64BIT ENTERPRISE

5. Started by KoDkOd,

שלום , הבעיה היא שאני לחוץ על הכפותר של ה - turn off במקום לכבות את המחשב הוא עושה ריסטרט מישהו יודע איך אני מתקן את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by .y.s,

אני לא מצליח לשנות את דף הבית בכל פעם שאני משנה את דף הבית יש אתר מסויים שהשתלט ולא רוצה לעזוב. איך מורידים את הנודניק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Art Tatum,

יש לי סט מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 3000 גירסה 2.0 הבעיה די מוזרה. פעם ראשונה שנתקלתי בזה היתה בנגן SPLASH PRO. הזזת הגלדלת למטה מורידה ווליום, אך גם הזזת הגלגלת למעלה מורידה ווליום. אתמול נתקלתי בזה גם במשחק מסוים, שם זה היה בגילגול הINVENTORY. ברוב המוחלט של התוכנות ומשחקים הכל עובד בסדר, למטה זה למטה ולמעלה זה למעלה. בגלל שזה הופיע (או לפחות רק שם שמתי לב זה) רק בשני תוכנות עוד לא ממש ניסיתי לפתור את הבעיה. והאמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by daniel0089,

מי פה התקין SP2 בטא לויסטה? האם יש שיפור בביצועים וכו'.. או שעדיף לא להתקין בינתיים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום. לאחר פירמוט שביצעתי(אני מודה, פעם ראשונה שעשיתי, אבל עקבתי אחרי מדריך והכל עבר חלק), המחשב מסרב להעלות את מערכת ההפעלה דרך ההארד דיסק. שיניתי בביוס את העדיפות, וכאשר ההארד דיסק הוא העדיפות הראשונה (Primary) אז אני מקבל את ההודעה הבאה בעת עליית המחשב: HARD DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK PRESS ENTER כאשר אני מגדיר שמערכת ההפעלה תעלה מכונן הדיסקים (CDROM), הוינדוס עולה מצויין ופועל יופי. מה שאני שואל זה האם יש בעיה שככה הוינדוס יפעל, מכונן הדיסקים? יש לי 2 כונני דיסקים ככה שאין לי בעיה שאחד קבוע יישאר תפוס, השאלה אם זה תקין שמחשב יעבוד ככה, באופן קבוע יעלה מה-CDROM. אשמח לתשובה. בתודה מראש, אלעד.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ראיתי שיצא היום עדכון חדש לWIN7 64bit במספר: KB3173040 בגוגל אין שום תוצאה בכלל (כבר שנים שלא ראיתי מצב שכזה), ושאני לוחץ על הלינק מתוך החלון של העדכון עצמו הוא מוביל אותי לדף 404 של מייקרוסופט. קצת מחשיד הייתי אומר... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על מה העדכון הזה או מה התוכן שלו? עדכון: לאחר כמה שעות נראה שיש עוד אנשים שחששו מהעדכון הזה כמוני ופתאום התחילו לצוץ תוצאות בגוגל, ביניהם הפוסט הזה בreddit. כעת אני רואה שמיקרוסופט התאפסו על עצמם ותיקנו את הדף שלהם. אזהרת ספויילר! העדכון הזה לא חשוב בכלל. הוא נועד לבטל את השדרוג לWIN10.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kalda01,

השעון אמור להתעדכן מהאינטרנט. מה לעזאזל קרה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. תמיד שעולה המחשב זה מה שמופיע לי: http://img165.imageshack.us/img165/8858/helpez7.jpg כמובן שכל הזמן מופיע לי אייקון קטן בצד שאומר שהווינדואוס של לא מקורי, וזה כל הזמן מוצג זה ממש מעצבן פעם ידעתי לסדר את זה אבל שכחתי, מישהו יכול לעזור? תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם הסכם השימוש בחלונות 10 באמת מעניק למיקרוסופט אפשרות לסרוק את קבצי המחשב שלכם ולנטרל תוכנות בלתי חוקיות? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תוכל-להשבית-תוכנות-ומשחקים-פיר/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום יש לי בעיה.. אני צריך לעקוף / לברר מה הסיסמא במסך הכניסה של Windows של אותו שם משתמש.. (שיצר את הסיסמא) אפשרי לעשות את זה..? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by llime,

היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחרונה החלו בעיות במחשב שלי, שחלונות 7 החלה להשמיע צלילים של ניתוק וחיבור התקן ללא הפסקה ולהתריע כי התקן USB לא מזוהה חובר למחשב. זאת למרות שאני לא עשיתי שום דבר. למה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gkman,

שלום מדי פעם כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך כחול שכתוב עליו הודעת שגיאה: Driver IRQL not Less Or Equal ושהבעיה נמצאת ב- atapi.sys המסך לא קופץ כל פעם שאני מדליק את המחשב אלא רק לפעמים אחרי שימוש של כ10 דקות ואולי אפילו יותר. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה אבל לא מצאתי מקום שמתייחס לatapi.sys יש לי ווינדוס XP אם מישהו יכול לעזור... אני אשמח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by rander1,

עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by portance,

יש לי XP עם זיכרון של 1 ג'יגה, רוב הזמן אין לי פרוססים שעובדים ברקע אפילו לא אנטיוירוס רק הפרוססים החיוניים של הוינדוס והאקספלורר והוינאמפ, ככה שהמחשב שלי לא צורך הרבה זיכרון. על כמה כדאי לי לשים את הpage file? או שבכלל כדאי לי לעבוד בלי page file?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

רק רציתי לוודא אם אפשר להתקין win 98 על מחשב ישן pentium 1 133 32 mb ? ואם אפשרי להתקין office xp על ה win 98

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שירים שנתקעים בעת ניגון,לא משנה באיזו תכנה. הם נקטעים בכל שניה וחצי-שתיים.WIN7 מחקתי וירוסים באמצעות Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware החינמיים. היו, בערך, 105 בסה"כ. נכנסתי לMSCONFIG, הורדתי את כל מה שלא צריך, נכנסתי להסרת תכניות, הסרתי משם המון דברים, הסרתי את הדרייבר של הכ.קול. כמובן שלאחר כל פעולה עשיתי ריסטארט. יש עוד עצות כדי להפסיק את העונש הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ThE_BesT,

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ngel,

היי כולם, יש בעייה מוכרת וידועה וקבלתי עליה אפילו מייל מהwindows insider שמפרט את הבעייה ומבטיח שמיקרוסופט יעשו הכל כל לפתור אותה. וטכלס לא עשו כלום! אני מדבר על זה שמפעילים תוכנה מוכרת, נניח chrome, במסך גדול ברזולוציה גבוהה (לא 4K אפילו) והטקסט והאיקונים נראים מטושטשים בצורה בלתי נסבלת ומכוערת. גם תוכנות אחרות כמו android studio, פעם זה קרה גם בexplorer (זה תוקן ב10) וכל מני תוכנות אחרות. אפילו במאפיינים של קובץ, חלק מלוח הבקרה בwindows וכל מני חלונות. מה הפתרון שמיקרוסופט מציעים? לחיצה ימנית על התוכנה, מאפיינים, תאימות, וdisable display scaling on high dpi settings אי אפשר מן הסתם לעשות את זה לכל תוכנה, ויש אפילו תוכנה שמי…

25. אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המעבד יהיה Intel Core 2 QUAD Q6600, וכרטיס המסך NVidia 8800 GTX. הקונפיגורציות שאני שוקל: 1. XP x86 עם 2GB. 2. XP x86 עם 3GB -- אמנם ישום לא ממש יכול לנצל מעל 2GB, אבל אני מניח שהג'יגה הנוספת תועיל לי (כלומר מערכת הפעלה וכל התוכנות עדיין ישאירו מספיק זיכרון כדי שהישום יקבל 2 "נקי" בלי swapping)? אשמח להתייחסות. 3. Vista x64 עם 4GB. זה אבל מחייב אותי לעבור לוויסטה שזוללת זיכרון -- אמנם המחשב יראה את כל ה-4 ג'יגה בלי בעיות, אבל חלק מזה תאכל לי מערכת ההפעלה (נראה לי שמבחינת זיכרון זה די יתקזז עם אופציה 2 במידה והיא אכן ישימה), שלא לדבר על העלות של רכישת הזיכרון. וחוץ מזה אני גם נאלץ לנטוש את XP x86 שאני די מרוצה ממנה, דבר שבעיקרון הי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים