עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by .y.s,

אני לא מצליח לשנות את דף הבית בכל פעם שאני משנה את דף הבית יש אתר מסויים שהשתלט ולא רוצה לעזוב. איך מורידים את הנודניק?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by roeesnir,

https://www.exongames.co.il/product/windows-10-pro-retail/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Copy Google shopping EXON&utm_medium=cpc&utm_term=40655&gclid=EAIaIQobChMIq8mzmei97QIVYoBQBh1XIgcyEAQYASABEgLZtPD_BwE האם מפתח המוצר לWindows חוקי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by RAND25,

שידרגתי את הנייד שלי ל WIM 10 הוא של HP 620 HP לא תומכת בו מבחינת דריברים וביוס איך בכל זאת ניתן להתקין דריברים מתאימים אני חושב שהמחשב עדין ממש טוב אולי חסר 1GB של RAM אבל ככה ממש טוב מאמין שדריברים יכולים לעזור ממש תודה והמשך יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by slivinn,

ערב טוב, התקנתי Win7 על הלפטופ שלי כי ה Win8 שמגיע איתו פשוט נורא. לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים והתוכנות ניסיתי לחבר את המקלדת BT שלי וגיליתי שהמחשב לאמצליח למצוא אותה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה. בעיה:כאשר אני מנסה להוסיף התקן בלוטוס חדש, לא נמצאים שום התקנים. אני מנסה להוסיף דרך Control panel > Hardware and sound > Devices and Printers > Add Device. בחלון שאומר " Select a device to add to this computer" ההודאה המוצגת היא "Searching for devices... Make sure your device is discoverable". מיותר להוסיף שבדקתי אם ההתקן ניתן לגילוי עם הנייד שלי. כמו כן כשלחצתי מקש ימני על האיקון של הבלוטוס ב-Taskbar ולחצתי Add Device, זה לוקח אותי ל Devices and Printers. תהל…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום וערב טוב חברי קהילת ווינדוס! ;D בעקבות התקנה לאימי של וינדוס XP לאחר ריבים קשים שלי עם המחשב הנייד שלה שהגיע ללא מערכת הפעלה (DOS) הצלחתי אחרי ריב ממושך להיתחבר לאינטרנט בכבל ולאמת את ההתקנה והכל בסדר. עכשיו אני ברגעים אלה מעדכן לה ל-SP3 כי הדיסק שיש לי של הווינדוס ישן מאוד מאוד ומגיע עם SP1 כי הוא בערך בן איזה 5-6 שנים.. בכל מיקרה, השאלה העיקרית שלי שנועדה במיוחד בשביל אמא שלי היא כיצד אני הופך את המערכת מעברית לאנגלית? הכוונה היא לאוו דווקא בשמות והכל אלא גם בהתחל שיהפוך ל-START וכן הלאה.. ממה שהבנתי אני צריך להתקין MUI או משהו דומה לזה אם אני לא טועה.. אשמח לעזרתכם בכל שתוכלו לעזור לי! נ.ב- פרמוט המחשב והתקנה מההתחלה לא באה בחשבון. (בלגן שלם וענק! )

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. היי, נתקלתי בבעיה משונה. בתוכנות של אדובי (lightroom 3, photoshop cs5) כאשר אני פותח קובץ CR2 (קובץ תמונה בפורמט RAW), הצבעים שבתמונה נראים ממש רע. מעברי גוונים נראים פשוט נורא, כאילו שהתמונה מרונדרת ב-256 צבעים או משהו בסגנון (אני מקצין..). ברגע שאני עושה לאותו קובץ בדיוק EXPORT לפורמט "רגיל", התמונה מסתדרת ונראית מצויין. ניסיתי גם JPG וגם PNG, שניהם נראים מעולה. מבחינת ניהול צבעים, אני עובד עם sRGB בכל מקום. כמו כן ניסיתי להמיר/לשנות/לשחק עם זה במיליון מקומות ואפשרויות.. כלום לא עזר. והנה תוספת משעשעת: רציתי להכין screen shot בשביל להראות את ההבדלים, אז עשיתי printscreen על החלון של הפוטושופ כאשר הוא מציג את התמונה מצורה מעוותת. העתקתי את זה (את ה-printscreen!) למסמך פו…

7. שלום, זה מאוד דחוף אז אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לעזור בהקדם. אז ככה, הבעיה היא שפתחתי את המחשב על מצב של Safe Mode (באמצעות F8 כשהמחשב עולה). העניין הוא, שאין לי יוזר מקומי להיכנס איתו. בדר"כ אני מתחבר עם יוזר שמגיע מהרשת (לא ניכנס לנושא עקב בטחון מידע) ניסיתי לחזור למצב שבו הXP עולה לא בSAFE MODE, באמצעות האפשרויות של F8 כשהמחשב עולה- אבל שום דבר לא עזר. בתמיכה של חברת DELL אמרו כי ההמלצה שלהם היא פירמוט. האם ידוע לכם על דרך שבה כן אוכל בכל זאת להעלות את הXP במצב רגיל? יש לי קבצים שאסור שימחקו. ואם לא- אשמח לקבל דרכים לגבות את הקבצים.. יש לציין שאין אפשרות להשתמש בתוכנות וכלים מהרשת, מכיוון שהמחשב נמצא ברשת סגורה ואסור בשום אופן להכניס נתונים ממקור חיצוני (שוב- ביטחון …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by mrraz,

בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. שלום. לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך. אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם. שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר. מה לעשות? :-\

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Galit17,

איך אני רואה שקיפות של חלון על חלון? ואיך אני מפסיקה את הקטע הזה של ההזהרה שכל שניה כאשר אני פותחת תוכנה הוא רוצה שאני יאשר?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי עכשיו וינדווס XP כאשר ההתקנה והכל היה באנגלית אבל יש לי כזה "חבילת שפות" שאפשר להחליף את כל הWINDOWS לעברית {אני מתכוון ל"התחל", "המחשב שלי"...} , אני רוצה להתקין את WINDOWS 2K ההתקנה היא באנגלית {כל הווינדוס} האם ה"חבילת שפות" הנ"ל תתאים? ועוד 2 שאלות? 1) האם בשביל להתקין SP 3 צריך להתקין לפני גם את SP1&2 ? 2) האם בWINDOWS 2K הSP "מוגן" כמו בXP שצריך מספר חוקי? או שזה רגיל? בתודה מראש , יאיר

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yeya,

תוך כדי השימוש במחשב העכבר מתחיל לזוז מעצמו להיכנס לתיקיות, למאפיינים וכל מיני שטויות. ניתקתי מיד את החיבור לרשת, היה נראה שזה עוזר אך לאחר 3 שניות העכבר המשיך לנוע מעצמו. אני מקבל את ההרגשה שמה שזה לא יהיה שמזיז לי את העכבר לא רואה את המסך, אבל אני לא בטוח. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מי יודע את השורה הזו ?!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Sikamikanico,

איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tomy669,

שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by tomer_et,

אני רוצה לפרמט מחיצה בדיסק ולא מצליח... הדיסק מחולק לשני חלקים כאשר אחד הוא FAT32 והשני - שאותו אני רוצה לפרמט - ב - NTFS. כשאני מעלה את המחשב דרך דיסקט כדי לפרמט אני לא רואה בכלל את המחיצה שאני רוצה לפרמט. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמחיצה היא ב - NTFS ולכן לא רואים אותה במצב של דוס (שוב, ככה נראה לי). ניסיתי להמיר את המחיצה ל - FAT32 ע"י PM אבל קיבלתי הודעת שגיאה... הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י FDISK אבל אני לא יודע איך.... בבקשה עזרו לי - המחשב מנוטרל... אני בסך הכל רוצה לפרמט את המחיצה ולהחזיר אותה למצב של FAT32. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10. בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק. אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל. גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה. השאלה שלי כז…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. קודם כל הפיתרון מופיע במפורומים של WIN10 _ (ממש מלפני כמה ימים). אז הקרדיט הולך אליהם. הערה: לפי מה שהבנתי, המפתחים במיקרוסופט הגבילו את השימוש ברגיסטרי ואנחנו נדרש לתת לעצמינו (ADMINS) הרשאות בכדי לשנות. ועוד הערה קטנה, לפני הבנתי זה נוגע או לא לבעלי ESET בלבד _ (תקנו אותי בהמשך אם אני טועה) נתחיל: קודם כל ההרשאות (כי ללא זה כל שינוי שיערך... לא ישמר!!!!) אז נכנסים ל REGEDIT והולכים ללשונית EDIT ובוחרים ב PERMISSIONS בחלון שיפתח הולכים למטה ללשונית ADNVANCED ומקליקים בחלון שיפתח יהיה כתוב ה OWNER ובסופו יהיה כפתור CHANGE, אז נקליק עליו. בחלון שיפתח לנו שוב נרד ללשונית ADVANCED ונבחר בה ובחלון שיפתח נקליק על FIND NOW _ (לאחריו תופיע למטה רשימה) מהרשימה נבחר את ADMINIST…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מיקרוסופט חושפת כלי פיתוח שיאפשרו למפתחים מהעולמות של אפל וגוגל להיכנס למערכת החלונות החדשה במאמץ מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%aa%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by llime,

היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, נדבקתי ככל הנראה בוירוס שרץ בזמן האחרון באי סי קיו. זה וירוס די קטלני הייתי אומר, הוא מקפיץ לך הודעה כל 20 דקות בערך שאחריה תצטרך לעשות ריסטארט והוא ישים לך הודעה כמה שניות נשאר לך. אני לא מצליח משום מה להתקין קספרסקי במחשב, ככה שתוכנת אנטי וירוס לא הכי עוזרת לי כרגע. יש לכם אולי רעיונות אחרים? אני מצרף 2 קבצים של תמונות בהם רואים את ההודעות. תודה ענקית למי שיעזור. אם זה לא המקום, אז בבקשה מנהלים תעבירו את האשכול לפורום המתאים. יום טוב לכולם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by barakdavid,

שלום יש לי כמה שאלות בנושא : כשאני מכין USB עם winpe ו imagex , נגיד של מחשב עם windows 7 , האם אני יכול ישר לחבר אותו נגיד למחשב אחר שכבר מותקן עליו windows xp , פשוט לחבר אותו ולהריץ את הסקריפטים או שזה רק למחשב שהוא ריק 2. איך אני יכול לפרמט את המחשב ושיהייה ריק מכל תוכן windows תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ag43,

אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים