Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני המון זמן העדכונים של ווינדוס יצרו לי 2 תיקיות בכונן D לשעבר עכשיו E: 786ee267a9ba31adca 938a4efc7713e7f0dc601c00 בכל אחת מהתיקיות יש תיקיה שנקראת UPDATE ואני לא חושב שיכול להיות שאיזשהי תוכנה אחרת הייתה עושה את התיקיות האלו. הבעיה היא שלא ניתן להסיר את התיקיות.. הוא רושם שאין לי גישה (Access Denied) אפילו כשאני במשתמש של המנהל. ניסיתי גם במצב בטוח וגם שם אי אפשר.. איך ניתן להסיר את התיקיות המעצבנות האלו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מנסה להפעיל את windows update והוא לא מצליח להתקין את העדכונים בהצלחה. לאחר ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה Error found code 8E5E03FA windows update has encountered an unknown error האם ידוע למישהו איך לפתור את זה? כי הווינדוס נתקע תמיד באותה נקודה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב WINXP שכולל בתוך SP2 יש לי את כל הדברים ש SP2 אמור להתקין ואת כל בעיותיו כבר פתרתי חוץ מאחת . כאשר אני עושה UPDATE באתר של מיקרוסופט הוא אומר ש SP2 לא מותקן ואני צריך להתקין אותו אין אפשרות להוריד את ההתקנה מסיבה זו או אחרת וכאשר אני מנסה להתקין מאתר אחר ההתקנה אומרת לי שיש לי כבר גירסה אחרת של SP2 איך אפשר לגרום ל UPDATE לזהות את SP2 שמותקן לי על המחשב חשוב לציין שאין לי את האפשרות להסיר את SP2 שמותקן לי במחשב בכל מקרה לא שאני יודע לא דרך לוח הבקרה לפחות . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלשום פירמטתי את המחשב מחדש, ואחרי יום שלם שבו הייתי בחיפושים אחרי הדרייבר של המודם שלי התחברתי לאינטרנט וסידרתי הכל. עכשיו אני מנסה לעדכן את הווינדוס דרך ה-Automatic Updates אבל הוא פשוט לא יתן לי לעדכן, זה יגיד לי שהעידכון נכשל וימשיך להציע לי אותו אפילו אם אני לוחץ על ביטול. נכנסתי לאתר של Windows Update וזה מצא לי שלוש עידכונים שמתוכם זה התקין רק אחד (Windows Installer 3.1) וזהו. אז איך אני מעדכן את הווינדוס עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לו איזה 9 עידכונים להתקין, אני לוחץ על התקנה ואז הוא מבקש ריסטרט כדי להתקין אותם. עושה ריסטרט, במסך עלייה לווינדוס רשום installing updates, 1 of 9 ואז failed ולבסוף reverting changes והמחשב עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לאותו מצב שצריך להתקין 9 עידכונים. ראוי לציין שזה קורה מאז שהשתמשתי באופציה של system restore וביצעתי שיחזור למערכת בעקבות קריסה של דרייבר (אולי זה קשור) יש לי win 7 ultimate 64
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס ל אתר windows update דרך הxp pro שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאני לא יכול לראות ולעדכן שום דבר אני רוצה לעדכן את העדכונים האחרונים וגם קצת לפניהם כי זה לא עובד כשבועיים,מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את הלפטופ התקנתי שם ווינדוס 7 32 ביט, בטרם אני מתקין את כול הדרייברים הרלוונטים אני רוצה לבצע עדכון ראשוני ב windows update (זה פירמוט שני שעשיתי בגלל אותה בעיה רק שפעם קודמת עדכנתי דרייברים לפני ביצוע עדכון ראשון ב windows update וגם שם הוא פשוט מחפש ללא הפסקה). אז למעשה רשום "מחפש עדכונים..." וכך נתתי לו כול הלילה ולא נראה שקורה כלום מה גם שאם אני מנתק למשל את האינטרנט של הלפטופ הוא ממשיך לחפש כרגיל ולא נראה שזה משפיע כלל... ניסיתי כול מני שיטות שראיתי פה ושם בין היתר להתקין חבילת עדכונים ידנית (Windows6.1-KB947821-v34-x86) אולם גם לאחר ההתקנה לא נפתרה הבעיה של החיפוש... מבחינת סטטוס "עדכונים שהותקנו"…
-
- 5 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
לאחרונה Windows Update מתריע לי שיש את עדכון kb890830, שהוא כלי להסרת תוכנות זדוניות של Windows לאפריל 2015. הבעייה היא שלא משנה כמה אני מתקין את העדכון, Windows Update ממשיך להתריע לי על זמינותו גם לאחר שהתקנתי אותו, ובעצם אין ביכולתי להפתר מזה, אלא ע"י הסתרת העדכון. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האנטי וירוס שלי (NOD 32) ביקש להתקין עדכונים לחלונות. זו לא פעם ראשונה כמובן ועד אתמול זה תמיד עבד חלק. אתמול קיבלתי הערה כי העדכונים נכשלו. מצורף צילום מסך של הבעיה. נכנסתי לעזרה של חלונות אבל זה מצא 30 ומשהו בעיות דומות. אף אחת מהן לא אותה בעיה שלי. מותקן אצלי חלונות 7 64BIT אנא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו windows vista יעבוד טוב על מחשב: pen 2.8 512 ram 80 giga לוח אם פלומר
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
Hi there! I'm using right now Windows Vista Beta 2 Build 5381. I must say it looks better, really better, but it is far less easy to use... Actually, its interface is far less easy to use than the interface of Linux, so I think Microsoft has to think again about what they are doing... This beta has a problem with Hebrew writing, i'll try to find a way to fix it, and then i'll write a review. By the way - I use this beta with VMware (Virtual Machine) with 512MB of RAM and it works prefectly... I really doubt the system requirements that HWZone wrote about.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אנשים , ראיתי שיש 2 גירסאות למערכת ההפעלה , 64 ביט ו32. כאחד שיש לו Amd 64 bit 3500 רצוי להתקין את ה 64? או שאני מתבלבל הסימון x64 ליד השם של המערכת הפעלה בכלל לא קשור לזה. דבר נוסף , מה לגבי דרייברים עדכניים... אני מאמין שלכרטיסי מסך בטוח יש. אבל מה לגבי ציוד נלווה פחות מוכר , למשל Razer Dimanond back (עכבר) או מקלדות עם כל כפתורי המולימטדיה..? ומה לגבי המשחקים\תוכנות שרצות על XP , ירוצו גם על ויסטה? או שצריך גירסאות מיוחדות (שעוד לא יצאו) לתוכות אלו? (כגון : מירק , איסיקיו , ווינאמפ , אנטי וירוס למינהם וכו') והכי חשוב , מה לגבי תמיכה בעברית? (לקרוא\לכתוב שהמערכת הפעלה עצמה תשאר באנגלית)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבה כפולה... לא מבין בהתקנה של הווינדוז איך הם הגיעו או להתקנה של X64 או X86. אני יודע שיש X32 ו X64 אבל מה קשור ה X86 ?!?! עזרה דחוף!!! תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Acer, שקניתי לפני מספר חודשים. המחשב לא הכי מוצלח אבל זה לא העניין. מותקן לי עליו מערכת הפעלה Windows Vista (שהגיעה מותקנת עם המחשב), ופעם הראשונה שהדלקתי את המחשב עשיתי לו Recovery Disc לפי הוראות היצרן. אם אני משאיר את המחשב פועל ללא כל נגיעה בו במשך כחצי שעה, הוא פשוט נתקע, וכל שנותר לי לעשות הוא לכבות אותו ולהדליק, ובכל פעם מחדש הוא עושה ChkDisk. תוכלו בבקשה לתת לי פיתרון? (מבלי שאצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש עליו, אם יש כזה פיתרון כמובן עדיף) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
גרסת הבטא של המערכת מותקנת אצלי סוף סוף: נראה מדהים, חוויית המשתמש איומה. מלבד מספר הברקות קטנות שמיקרוסופט היטיבה לגנוב מMac OS X, ועוד תצוגה מוקטנת של החלונות, חוויית המשתמש, כלומר הממשק שמיקרוסופט שינתה והיא כל כך מתגאה בו, על הפנים. חלונות קופצים לאישור כל שניה, תפריט התחל לא נוח בצורה לא נורמאלית, ולוח הבקרה והחיפוש במחשב כמעט בלתי אפשריים להתמצאות ללא מחקר מעמיק של רבע שעה על כל פיצ'ר. המערכת תופסת 7.5GB בדיסק הקשיח, ומשתמשת בכ-650 עד 700 מגה בתים של זכרון RAM במצב מנוחה, ללא תוכנות ברקע. לעומת זאת, המערכת דורשת מעט מאד משאבי מעבד בכל רגע נתון במצב מנוחה, שנמצא רוב הזמן בכ-7% עבודה. לעיתים יש קפיצות ל-50%, אבל הן יורדות מיד. אחד מהפיצ'רים הנחמדים במערכת הוא מנגנון ה…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תראו, אחי לא מזמן התקין את הבטה של הויסטה, AKA לונגהורן. תראו אני יגיד לכם מה ההתרשמות שלי, לטענת מיקרוסופט מדובר בקוד חדש ונקי אבל לפי איך שזה נראה הם לא עשו את כל הקוד מחדש וזה מבוסס על קוד XP. השיפורים ? גראפיקה - בעיקר הגראפיקה.. מדובר במערכת הפעלה שמשתמשת בפיצ'ר 3D מיוחד שמנצל פיקסל שיידר 2, וכל מיני סמוטרים ואפשרויות טרנספרנסי, כל פעם שפותחים חלון הוא מגיע בצורה מגניבה, יש גם בחלונות GLASS EFFECT, שיוצר אפקט של זכוכית ששמים חלון על חלון, בקיצור מבחינת הגראפיקה מדובר בדבר מאוד נחמד, אבל הייתי אומר דיי פלצני בגדול, המערכת ואני מאמין שרק מזה לוקחת פי 2 יותר זיכרון מקודמה (XP) והשיפורים הכביכול טובים שנעשו זה האקספולרר החדש עם הTUBS שבמקום שיתפתחו מיליון חלונות, …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מאמרים על ווינדוס וויסטה, על היתרונות והחסרונות שלו. כי חבר שלי אמר לי, שווינדוס וויסטה זה לא ווינדוס למחשב גיימר. אז אני רוצה לומר זאת להורים שלי , כי בעתיד מתכננים לקנות VISTA, ואני רוצה לשדרג את המחשב. אם אפשר מאמר, אני אשמח, פשוט ברצוני להראות להם הוכחה שוויסטה לא עדיף על פני XP בנוגע למחשב גיימר.
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
i need cd key fast אני מדבר מהלפ טופ ובחמשב האישי אני באמצע התקנה של VISTA תעזרו לי אם אפשר גם מהר | תודה 3> Product Key: זה מה שהוא מבקששש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/434675/windows_vista_aero_vs_linux_ubuntu_beryl/ האמת שהאופציה הכי פרקטית שיש שם ואין בויסטה זה לעשות ZOOM לאיזה חלק שאתה רוצה מהמסך (עם פילטרים) בלי קשר לאיזה תוכנה רצה (אפשר לעשות ZOOM לתוך סרט פלאש קטן באתר למשל וכל מני דברים אחרים).
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, הזמנתי לעצמי עוד שני גיג'ה זיכרון מה שזה אומר שהולך להיות לי 4 גיג'ה כרגע אני מערכת הפעלה 32 ביט וידוס ויסטה השאלה שלי היא אם אני עובר לגרסאת ה 64 של ויסטה אני צריך לפרמט שוב או שאני יכול להתקין על מה שקיים כרגע וזה ישנה רק את הקבצים שהוא צריך
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם , הזמנתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב על מנת להשלים 4 גיג'ה כרגע יש לי מערכת הפעלה 32 ביט האם כדי להתקין את גראסת 64 ביט על מנת לנצל את כל הזיכרון אני צריך עוד פעם לפרמט או שיש אפשרות כזו להמיר את המערכת?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קודם כל* לא לנעול חברה כי אני קצת חדש פה ואני לא יודע איפה לפתוח את הנושא בקשר למערכת הפעלה שלי(Windows Vista) אז ככה התקנתי היום ויסטה 32 ביט..וגם הוספתי עוד 2GB ראם השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שהמערכת מזהה 3.25GB אבל בתכלס יש לי 4GB השאלה היא - המערכת מזהה 3.25 ומנצלת\משתמשת בכל ה-4 או רק ב3?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ורציתי לדעת אם כדאי לי להתקין בו Microsoft Vista Home Premium 64Bit English או שכדאי להתקין xp..?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-