Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
איזה זיכרון כדיי למחשב שיפעיל ויסטה? למשל 512 או 512X2
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת קצת מסובכת מה שהתכוונתי זה שאם אני כותב מילה באדרס בר באינטרנט אקספלורר ולוחץ קונטרול פלוס אינטר אז המילה נעשית בתור כתובת אינטרנט www.(המילה שרשמתי לפני שלחצתי קונטרול ואינטר).com . עשיתי ניקוי בתוכנה שמוחקת TRACKS וגם משנה הגדרות של ה IE והדבר כבר לא פועל..איך מחזירים ?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מדובר במערכת הפעלה 7. מה שלא היה קורה ב- XP, קורה בה. אם אני נכנס לתיקיה שיש בה תוכן גדול, הרבה תיקיות, משקל גדול ב- GB. לוקח לה זמן לטעון מעל 10 שניות. הפס הירוק רץ וצריך להמתין והוא מסתנכרן לאט ומרענן את עצמו ומוסיף עוד ועוד. למה זה קורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמנו מישהו\ם כתב פה איך לשנות את הסידורי בווינדוס ... אני לא מוצא את הת'רד הנ"ל ... מישהו יכול לקשר אותי לזה ? ???
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם ניתן לבצע המרה של מערכת XP למערכת קבצים של 95 98. בהנחה שהארכיטקטורת מעבדים של אז לא אותו דבר כמו היום.האם ניתן להריץ אפליקציות של 95 כמו משחקים ישנים תחת הדמייה של 95. כלומר ככה זה יעבוד XP -- וירטואל משין --- 95 ---- משחקים ישנים. ידוע לי שהמעבדים של היום מהירים מדי למשחקים של פעם לכן השאלה האם תיהיה תאימות לרעיון או שאני חייב פנטיום 1 או 2 על מנת שזה יעבוד. ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה לה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לןחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... :s05: מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחרי עדכון IE7 וWMP11 המחשבים החלו להתקע, מחשבים שלא נתקעו כמעט אף פעם התחילו להתקע בתדירות גבוהה, אחרי הסרה של העדכונים הנ"ל המחשבים עדיין נתקעים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי וינדוס ויסטה הום פרמיום בעברית ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט תמחשב אני יודע שיש חבילת שפה MUI אבל אני לא יודע מאיפה מורידים אותה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לפני המון זמן העדכונים של ווינדוס יצרו לי 2 תיקיות בכונן D לשעבר עכשיו E: 786ee267a9ba31adca 938a4efc7713e7f0dc601c00 בכל אחת מהתיקיות יש תיקיה שנקראת UPDATE ואני לא חושב שיכול להיות שאיזשהי תוכנה אחרת הייתה עושה את התיקיות האלו. הבעיה היא שלא ניתן להסיר את התיקיות.. הוא רושם שאין לי גישה (Access Denied) אפילו כשאני במשתמש של המנהל. ניסיתי גם במצב בטוח וגם שם אי אפשר.. איך ניתן להסיר את התיקיות המעצבנות האלו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה.... אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון? החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2Gb זכרון RAM , וכן 1Gb זכרון על הכרטיס מסך. משום מה אני רואה ב-WIN7 שהכרטיס מסך לוקח עוד 780 מגה בערך מהזכרון RAM, כלומר shared memory. ביטלתי בביוס אפשרות ל-shared memory אבל זה עדיין קיים. איך אני מבטל את זה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה. עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hvra yas li windows xp myohad aim tohnot nosafot vlo mzlih lafoh laivrit bbksa tazro li gam at asafa lo azlahti tmona sal awindows:
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
WIN10. פעם בשבוע בממוצע הוא מחליט שהוא חייב לאתחל כדי להתקין עדכונים. זה מחשב המשמש כסוג של DVR של מצלמות אבטחה, ואסור שיהיה לא זמין כל שבוע למשך דקות ארוכות. הייתי מוכן לקבל את זה פעם בחודשיים שלושה, אבל לא ככה. בעבר (וגם בכל המחשבים האחרים שלי) העדכונים בכלל מושבתים, אבל במחשב הספציפי הם צריכים להיות מופעלים מגחמה כלשהי. יש אפשרות למנוע מוינדוס לבצע איתחולים על דעת עצמו? ועל הדרך גם לא להציג הודעות שמחשיכות מסך על הקשקוש הזה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ככל הנראה משהו גורם לאותה בעיה (כיבוי ומחשב וארור-ניתן לראות הכל בתמונה שלמטה) אני בטוח שהכל נגרם בגלל שטות שלי שפתחתי קובץ EXE (לא חשוב כרגע איזה). קיצר הרצתי אנטיוירוס ושתי תוכנות ANTI SPYWARE וכל מה שמאצתי(ומצאתי) העפתי. מה ניתן לעשות? כמובן שקודם כל הפעלתי ברגע שזה קרה תפקודה SHUTDOW -A אבל זה לא הפתרון... עריכה: פעם שניה שלישית רביעית מי סופר(..) שזה נגרם (אך עבר כולה פחות מ12 שעות מאז שפתחתי את אותו קובץ EXE) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט) כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת.... לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה... מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5715[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5713[/ATTACH]שלום קניתי מחשב לפני כמה ימים HP PRO430 עכשיו שאני בא לחבר את דיסק קשיח חיצוני או דיסק און קי (USB3) הוא רושם שאין לי השראה ולפנות ללשונית אבטחה (שאין אופציה כזו באפשרויות לא בדיסק או קי לפחות) במחשב הנייח (win 7) אין את הבעיה והכל מזוהה ניסתי לעשות אתחול לדיסק און קי (לדיסק קשיח הנייד אני לא עושה יש דברים חשובים) וזה לא פותר את הבעייה מה עושים? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שנה של שיפוצים חזר אליי החדר עם המחשב. הבעיה היא שנאבדו לי דיי הרבה דברים בין כל הבלאגן, אחד מהדברים זה הקופסא שקיבלתי עם המחשב שבא נמצא הדיסק של הווינדוס. כמו שהבנתכם לא החכמתי ולא הדבקתי את המדבקה על המחשב, ומה שקרה עכשיו זה שיש לי ווינדוס חוקי אבל אין לי את הסריאל ( ווינדוס שעושה לא מעט בעיות, ולא יזיק פירמוט ). ניסיתי לחפש ופשוט לא מצאתי זכר לדברים שנאלמו לי. האם יש דרך לשחזר את הקוד מוצר דרך הווינדוס עצמו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי: "The specified path does not exist" יש לי windows xp. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-