עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מצטער, לא יכולתי לחשוב על כותרת יותר עניינית לשאלות שלי, אני מקווה שלא חשבתם "עוד אחד שרוצה לעשות ווינדוס 7 הכי טובבבב". יש לי כמה שאלות לגבי הגרסאות השונות, שאלות שחשובות עבורי. אני צריך לפרמט את המחשב בגלל שהווינדוס לא הותקן היטב וכתוצאה מכך אי אפשר לזהות התקנים חדשים אז חשבתי לעלות על הגל ולשדרג לווינדוס 8 אחרי שראיתי שיש לי מבצע כסטודנט לווינדוס 8 פרו ב390 ש"ח. אז ככה: הבנתי שיש לווינדוס 8 בעיה עם משחקים ושמשחקים עד השנה האחרונה אני צריך להתקין תוסף כלשהו על מנת שהמשחקים יעבדו? בנוסף לכך, אני פונה לסטודנטים שפה, באיזו מהגרסאות היה לכם יותר נוח לעבוד? ביררתי ומצאתי שהתוכנות שלי תומכות בווינדוס 8, אבל אני רוצה לדעת מבחינת החוויה האם היו לאנשים בעיות. גם כן שאלה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DJ_Yaniv,

לפני כחודש וקצת עברתי מוינדוס 7 64BIT לוינדוס 10 מאז כל פעם הוינדוס עושה עידכון לבד אוטומטית ומעמיס את המחשב עד 100% עד שאני לא מוריד אותו השאלה שלי עם יש פיתרון לזה

3. שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by matan_18,

התקנתי וינדוס אקס פי (פרו) לפניי משהו כמו שנה בערך והכל היה בסדר , עד לפניי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע אם אני בנט או משחק הוא נתקע ולפעמים הייתי צריך לעשות לו ריסטארט דרך הכפתור הקטן והמגעיל במארז שבכלל שכחתי שהוא קיים! נכנסתי למאחה הדיסק ובדיקה קצרה הראתה לי שאני צריך לעשות איחוי הדיסק....עשיתי וחשבתי שנפתרו כל הבעיות אבל כאן הייתה הטעות שלי לא רק שהבעייה לא נפתרה זה נהייה יותר חמור ממה שזה היה! :AR15: בדקתי שגיאות על הדיסק וזה לא מצא! אני לא יודע מה לעשות (אני לא רוצה לפרמט) תעזרו לי :'(

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מחובר לאינטרנט עם רשת ביתית. לאחר הפעלת eMule ו/או ביטורנט ו/או שימוש ממושך (כמה ימים) או מאסיבי (פתיחת חלונות רבים, הורדת כמה קבצים), האינטרנט נעשה איטי ואף לא מגיב. גם כתובת הראוטר (192.168.2.1) לא מגיבה. עם זאת, אם אני שולח פינג דרך cmd, אני מקבל פינג גם לכתובת הראוטר וגם לאתרי אינטרנט. לכן, אני חושד שהבעיה היא במערכת הפעלה / פיירוול / דפדפן.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ogfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 23:53:25, on 11/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\W…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by X-_PLOSIVE,

רק רציתי לוודא אם אפשר להתקין win 98 על מחשב ישן pentium 1 133 32 mb ? ואם אפשרי להתקין office xp על ה win 98

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי לחבר שלי יש כנראה XP מותקן לא חוקי... ועכשיו הוא קיבל אחד חוקי! יש דרך במקום להתקין הכל מחדש כולל דרייברים וקונפיגורציות ועוד ועוד... פשוט להחליף את הסיריאל ושהמערכת תשאר אותו הדבר?? אם כן זה היה ממש נס במקום לחדש את הכל כי המערכת עובדת יופי ;D

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shabo,

שלום, ביטלתי לאחרונה את העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, לא רציתי שהוא יוריד לי עדכונים אוטומטית למחשב.. הבעיה היא שכל הזמן מופיע לי האייקון של המגן האדום שמתריע לי על זה.. וזה מציק.. איך אני מעיף אותו משם בלי לבצע עדכונים אוטומטיים לווינדוס?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Art Tatum,

יש לי סט מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 3000 גירסה 2.0 הבעיה די מוזרה. פעם ראשונה שנתקלתי בזה היתה בנגן SPLASH PRO. הזזת הגלדלת למטה מורידה ווליום, אך גם הזזת הגלגלת למעלה מורידה ווליום. אתמול נתקלתי בזה גם במשחק מסוים, שם זה היה בגילגול הINVENTORY. ברוב המוחלט של התוכנות ומשחקים הכל עובד בסדר, למטה זה למטה ולמעלה זה למעלה. בגלל שזה הופיע (או לפחות רק שם שמתי לב זה) רק בשני תוכנות עוד לא ממש ניסיתי לפתור את הבעיה. והאמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום יש לי בעיה.. אני צריך לעקוף / לברר מה הסיסמא במסך הכניסה של Windows של אותו שם משתמש.. (שיצר את הסיסמא) אפשרי לעשות את זה..? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הנה מאמר שראיתי ב ynet לגבי הפיצ'ר הזה בויסטה (ראו 4): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html זה גם ככה ב XP??? אופיר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. גרסה 1903 של Windows 10 זמינה כעת להורדה באמצעות כלי העדכונים של מערכת ההפעלה או עם כלי יצירת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כמובן שלא צריך לקפוץ בראש. אם יש מחשב בצד ( לא עיקרי ) אז אפשר לנסות עליו. לא כדאי, לאור נסיון העבר, לסכן מחשב שעובדים עליו. אם אין, להתאזר בסבלנות עד שיובטח שהכל בסדר עם העדכון הזה ואז לעדכן. בהצלה לכולנו !

17. Started by url,

אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הורדתי את קובץ ה ISO (64 BIT ) מהאתר של MICROSOFT לאחר צריבה על דיסק אני מנסה לעלות את התקנת המערכת מהדיסק ואת אני מקבל את השגיאה הבאה "couldnt find bootmgr" לאחר שזה לא עבד הורדתי ממחשב אחר את הקובץ ( קובץ מסוג 64BIT ) וניסיתי להתקין באמצעות VM וגם זה הביא לי את אותה השגיאה , גם בניסיון התקנה על DISK ON KEY אני מקבל שגיאה ( יש תמונה מצורפת) אשמח לפתרון! נ.ב: מפרט בסיסי של המחשב Q8600 P5QD TURBO 4GB RAM WIN 7 64BIT ENTERPRISE

19. Started by ^oz,

suddenly out of the bloom my windows xp stopped supporting the hebrew languge, giving me strange and gybrish like symbols...(ד??????) i tried to unload and load again the support in the windows disc and tried to fix the windows instalation the strange thing is that in word documents the hebrew is just fine nedd your advice thanx

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בדקתי בסטיקי איך אפשר לבדוק ושם נאמר לבדוק ע"י התוכנה CPU-Z. הרצתי את התוכנה והנה מה שזה מראה לי : המעבד שלי : E6600 Conroe 2.4 GHZ הלוח אם שלי : Asus P5WDH רשום בסטיקי פשוט להריץ את התוכנה ולראות האם מופיע 64BIT, ולא ממש מופיע לי אלא מופיע EM64T שאין לי מושג האם ה-64 הזה זה מה שאני מחפש וצריך ;D תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Ngel,

היי כולם, יש בעייה מוכרת וידועה וקבלתי עליה אפילו מייל מהwindows insider שמפרט את הבעייה ומבטיח שמיקרוסופט יעשו הכל כל לפתור אותה. וטכלס לא עשו כלום! אני מדבר על זה שמפעילים תוכנה מוכרת, נניח chrome, במסך גדול ברזולוציה גבוהה (לא 4K אפילו) והטקסט והאיקונים נראים מטושטשים בצורה בלתי נסבלת ומכוערת. גם תוכנות אחרות כמו android studio, פעם זה קרה גם בexplorer (זה תוקן ב10) וכל מני תוכנות אחרות. אפילו במאפיינים של קובץ, חלק מלוח הבקרה בwindows וכל מני חלונות. מה הפתרון שמיקרוסופט מציעים? לחיצה ימנית על התוכנה, מאפיינים, תאימות, וdisable display scaling on high dpi settings אי אפשר מן הסתם לעשות את זה לכל תוכנה, ויש אפילו תוכנה שמי…

23. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.