Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום שלום , אז ככה .. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום , ואני למען האמת מחפש LINK ל WINDOWS XP PRO SP@ בעברית ולא עדכון , אני צריך ת'WINDOWS עצמו .. [/flash/][glow] [move]ותודה מראש ..[/move]
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לוינדוס 2000 יש את התוכנה הנפלאה שיש בוינדוס 98, ה-msconfig...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום המסך שלי התכבה לשניה וכשהוא נדלק הוא נהיה בפונט כזה http://www.zix.co.il/images/z-714182035.JPG השתנה הכל נהיה מגעיל גם במשחקים וגם בשולחן העבודה ובמערכת עצמה אשמח לתשובה במהרה הפונט אם אני לא טועה השתנה למשהו TAHOMA משהו כזה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום,WINDOWS אחרי הטעינה יש מסך שחור ואני שומע טיקטוקים ככה דקה-שתיים ואז יש את ה"ברוך הבא" שהוא איטי להחריד ואז גם לוקח יחסית הרבה זמן עד שכל הסמלים נטענים. הטכנאי אמר לי שזה קשור לפלופי והוא "סידר" את זה,אך זה עדיין מופיע. בדקתי,אני מריץ את המחשב דרך הדיסק הקשיח. משהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פירמטי את הויסטה שלי ובאתי להתקין את האקספי עכשיו אי אפשר להתקין את ה הקספי אני לא מצליח כאילו נשאר הבווט של הויסטה ואני לא יודע איך להסיר אותו הפירמוט לא מוחר לי אותו אין לי מושג מה לעשות עזרה מישהו ? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר ?
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי בעיה לעיתים קרובות קופץ לי "מסך כחול" וזה מה שהוא רושם: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: unishieldxp.sys page_fault_in_nonpaged_area if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory op…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הולך ככה: רכשתי עוד 2 ג'יגה זכרון כך שכרגע יש לי 4 גיגה סה"כ מסוג kingston hyperx 800. בעבר היה לי ויסטה 32 ביט, אך לאחר קריאה בפורום הבנתי שצריך ויסטה 64 כדי שכל הזכרון יזוהה ולכן התקנתי (לאחר פירמוט) את הויסטה 64. אך להפתעתי מערכת ההפעלה וגם הביוס מזהים רק 3 ג'יגה זכרון, בעוד CPUz מזהה את כל ה-4. יש לי לוח אם Asus P5B plus vista edition. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
While i am stray in the Xp, play NFSU2 and just playing music, ICQ etc, the Xp suddenly making restart with no resson? What can be the problem ? *The temps around 40-50 Thanx!
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום שני הDOK שלי נפגעו מאותו וירוס שהעלים את כל התיקיות והקבצים (שלמעשה כן נמצאים אבל אי אפשר לראות אותם) ובמקום עשה קבצי EXE עם השמות של התיקיות והקבצים המקוריים. את הוירוס מחקתי אבל אני לא מצליח לראות שוב את התיקיות שלי, כמובן שניסיתי בהגדרות של התיקייה לראות גם קבצים מוסתרים אבל זה לא עזר. יש עוד משהו שאפשר לנסות? נ.ב. מי בעד לרצוח מפתחי וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם WINDOWS 10 PRO 64 BIT, התקנתי עם מערכת ההפעלה מאפס לאחר פירמוט מסידי. היה לי 6GB ddr 3 1333mgz 10600 קינגסטון, הוספתי עוד סים של 4GB קינגסטון אותו דגם בדיוק (חדש), המחשב נדלק הביוס מזהה את הזכרונות, אבל משום מה WINDOWS 10 עולה עם הודעה שיש בעיה במחשב וצריך לעשות restart. השאלה שלי האם זה ידוע WINDOWS 10 רגיש לשינויים בחומרה שלו ברמת הזכרון, ויכול להיות שהוא התקבע על כמות הזכרון, והוא לא מוכן לקבל שינויים כאלו?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, עוד מעט אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה ראם והבנתי שעם 32 VISTA bit, מע' ההפעלה לא תזהה את כל הראם.. אז חשבתי לקחת את ה 64 bit. מצד שני, הבנתי גם ש ה 64 bit לא תומך בהרבה דברים, כלומר שלא כדאי לקחת אותו. הצרכים הבסיסיים שלי כגיימר הם משחקים כבדים ולא עבודה עם תוכנות שונות או דברים אחרים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי רישיון לXP ואת הדיסק המקורי. האם למחשב השני שלי אני צריך לקנות עוד רישיון או שאני יכול להשתמש באותו דיסק גם אליו? עכשיו אם אני אתקין אותו במחשב השני האם בבדיקת מקוריות של מיקרוסופט יהיה לי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, יש לי WINDOWS 7 גרסת 32BIT עם המפרט הבא: Q6600 P35-DS3 8800GTS G92 512MB 4GB RAM 250GB WD משום מה בכל פעם שאני שם אותו על SLEEP, הוא נדלק לבד אחרי משהו כמו 10 דקות. מה יכול להיות מקור הבעיה? ניסיתי לאפס את הגדרות ה-BIOS, הכל אותו הדבר.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Windows.XP.x64.Pro.REAL.WORKING.PROPER.READ.NFO-XiSO האם זו הגרסא ? היא שוחררה רשמית? כדאי להוריד ולהתקין?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי רוצה להתקין וינדוס אקספי על המחשב הנייד שלה אך צצות כמה בעיות. תחילה, היא מכניסה את הדיסק, אך המסך הראשון שעולה לה כשהיא פותחת את המחשב זה של האפשרות לעבור ל- Safe Mode וכשהיא לוחצת על האפשרות הזו, מופיע לה מסך שאומר לה Root32 corrupted please install missing file. משהו כזה, והמסך נתקע שם. השאלה שלי היא, איך אפשר להגיע למצב שהמחשב עושה בוט לדיסק ומתחיל להתקין את הוינדוס החדש?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה (אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) .. כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ? מה האפשרויות שעומדות לפני ?
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי מספר פעמים להתקין WinXP על מחשב חדש ובכל פעם ההתקנה נעצרת עם הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק קובץ מסוים. בהתחלה חשבתי שהדיסק פגום אז השתמשתי בדיסק התקנה אחר, הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי כמה פעמים את שני הדיסקים ובכל פעם קיבלתי הודעת שגיאה על קובץ שונה שלא ניתן להעתיק. חשבתי שהבעיה היא אולי בכונן האופטי, אבל גם עם כונן CD אחר הבעיה חזרה על עצמה. אולי חשוב לציין שמותקנים שני דיסקי SATA ב-RAID1. אשמח לקבל כל רעיון שיש לכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא בהפעלת המחשב והוא לא מצליח להפעיל אותו. אמרתי לו לנסות להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל גם שם הוא מבקש סיסמא (וזה לא פותח את האפשרות להכנס לחשבון של הadministrator) מישהו יכול לתת עצות ולפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חבר שלי שם סיסמא למחשב (XP 32) והוא לא זוכר אותה.. הרמז לא עזר לו והוא לא יודע מה לעשות.. תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
PCI Slot 6 (PCI bus 5, device 0, function 1) אין ממש מידע שם אבל מצאתי את השורה הזאת PCI\VEN_1002&DEV_AA30&SUBSYS_AA30174B&REV_00\4&243D7BD0&0&0170
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-