עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הם שינו את THIS PC ל A. אין לי מושג איך. איך אני משנה חזרה? מצורפת תמונה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ^@^RaveHaek^@^,

מהדורת Windows 2000 Windows2000 היא מערכת הפעלה רב-תכליתית הכוללת תמיכה מובנית לרשתות שרת/לקוח ורשתות Peer-to- Peer (רשתות שוויוניות) משפחת מוצרי Windows2000 תוכננה לאמינות גבוהה, אספקת רמות גבוהות של זמינות משאבי מערכת ואפשרות שדרוג מרשת קטנה לרשת גדולה מערכית רבה. Windows 2000 כוללת טכנולוגיות המפחיתות את העלות הכוללת של בעלות (TCO Total Cost of Ownership) בכך שהיא מאפשרת לארגונים להגדיל את ערך השקעותיהם הנוכחיות בעודם מפחיתים את עלויות המחשוב הכלליות. בנוסף,Windows2000 משלבת תמיכת אינטרנט ויישומים מקיפה,תוך שהיא נשענת על הצלחת Windows NT 4.0 כמערכת הפעלה פתוחה לאינטרנט משמשת גם כשרת יישומים. Microsoft הוציאה לאור ארבע מהדורות של Windows 2000 Windows 2000 Profession…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום היום הדלקתי את המחשב והכל עבד ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת זאת לא פעם ראשונה שההודעה הזאת קופצת לי מצטער על האיכות פשוט לא הצלחתי לעשות printscreen איך אני יכול לפתור את הבעיה מדובר בwindows 8.1 תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Biatch,

אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by THX,

היום ניסיתי לגלוש ולא הצלחתי בבדיקת טלנט לפורט 80 התגלה לי שהפורט חסום,אין לי פירוול חיצוני,נסיתי לנטרל את הפירוול של הXP אך ללא הועיל, ניסיתי להריץ כבר אנטי ויורס ותוכנות ספוויר האם מישהו מכיר תוכנה או אופצייה שיכולה לברר איזו תוכנה במחשב שלי חוסמת את פורט 80.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by oshoman,

בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/...-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Lampa,

צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני זוכר עוד מימי ה XP העליזים, שתמיד היה עדיף להתקין את המערכת בתור מערכת עברית מלכתחילה, מאשר להתקין מערכת בשפה האנגלית ואז להשתמש ב MUI. האם ב Win7 המצב דומה, או שונה? במסגרת זה שהשפה היא אחד מעדכוני הווינדוס - האם יש הבדל בכלל בין התקנה של מערכת בשפה העברית להתקנה בשפה האנגלית ואז הפיכתה לעברית?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shark,

יש לי WIN XP PRO ויש לי כונן ש15 ג'יגה שאני משתמש בשביל הורדות מקזה ,זהו אין עלין כלום חוץ מזה. היום בדקתי את הכונן וראיתי שיש הפרש בין כמות המידע שיש בתיקיות (6 ג'יגה ) לבין המקום הפנויי שיש לי בכונן (5 ג'יגה ). הבנתם 4 ג'יגה חסרים לי מהכונן . למישהו יש רעיונות בנושא ? נ.ב תשכחו מהדברים המטומטים כמו תיקיות נסתרות כי את זה בדקתי :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Bug2000,

שלום לכולם ! הסיפור קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו תנסו לעזור :-\. אז ככה, הוינדאוס המדובר הוא וינדאוס XP PRO+SP1. הכל התחיל ביום שישי שעבר אחרי משחק של שעתיים במשחק העתיק והנחמד BROODWAR, לאחר שסיימתי לשחק במשחק יצאתי מהמשחק וחשתי מן תקיעות מוזרות שלא היו אף פעם בוינדאוס, הכל עבד אצלי תמיד חלק ומהיר אפילו אחרי משחקים כבדים כמו UT2. לאחר בערך 10 דקות הוינדאוס קפא לגמרי הוינאמפ נתקע, אבל יכלתי להוזיז את העכבר ??? חיכתי כמה זמן חשבתי שהוינדאוס ישתחרר וימשיך לעבוד, אך זה לא קרה נאלצתי לעשות RESET ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס לוינדאוס יותר ולא למצב הבטוח של הוינדאוס :\. הוינדאוס עושה את הLOADING ולא נכנס לוינדאוס יענו הוא כל הזמן עושה לאודינג אבל לא נכנס לוינדאוס. כשחיברתי את …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה להפעיל בrun את ipconfig אבל אני לא רוצה שהחלון ייסגר במהירות בלי שאני אראה את התוצאה בדוס זה פשוט אבל איך עושים את זה בווינדוס ? (אני מעוניין לחסוך את cmd-->ipconfig)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by BreezeNET,

אני לא רואה בשורת המשימותאת החלונות שפתוחים לי . והדרך היחידה שאני יכול לעבור דרך החלונות זה רק ALT+TAB . ניסיתי לשחק בהגדרות, אך ללא הצלחה. מצורף תמונה שבו רואים 4 חלונות פתוחים ושורת המשימות ריקה :-[ [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום ושנה טובה, אני עובד על וינדוס 10 (באנגלית) אבל משתגע כי תמיד שאני כותב השפה היא ההפוכה ממה שרציתי. כלומר שרוצה עברית יוצא אנגלית ולהיפך ותמיד יוצא שאני כותב כל דבר פעמיים בין אם בדפדפן ובין בוורד וכו'. הבעיה קיימת כל כך הרבה שנים ואני לא מוצא פיתרון נוח א. האם ניתן להגדיר פעם אחת מי תהיה השפה המובילה בכל תוכנה וזהו כל פעם שאפתח אדע מראש מהי השפה. ב. האם ניתן לסדר שבמקום ALT SHIFT אגדיר מקש אחד (חם) שיחליף מהר את השפה ? אשמח לתובנות

15. Started by hj4ever,

אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. לילה טוב לכולם . אני כבר זמן מסויים מנסה לבצע את הערבול סטריאו שמ'ה שאני שומע דרך ה-WINAMP למשל גם אחרים יוכלו לשמוע ( כמו בהקלטת הסאונד ב- מסנג'ר ) . נסיתי כל דרך אפשרית דרך מערבל עוצמה או הדרייברים של הלוח שלי על מערכת ההפעלה וויסטה שיש ברשותי . כל הנסיונות שלי כשלו , זה פשוט מתיש ! איפה לעזא..אני מוצא את האופציה הזאת , ב-XP למשל תוך כמה שניות אני מפעיל ומתאים לעוצמה נמוכה בשביל איכות שמע טובה שהמאזין ישמע כמו שצריך ולא צורם . פה לדוגמא אני אפילו לא מצליח להשמיע כלום זה פשוט משגע .. אז השאלה שלי היא כזאת , אם מישהו הגיע לפיתרון עם הבעיה הזאת אני כבר מנסה ומנסה כל פעם בדרך אחרת ולא מוצא פתרון ממשי נסיתי מדריכים ביוטיוב גם כן אי אפשר להבין מה הולך שם - גם ככה וו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by idoaa,

שלום לכולם לאחר שגלשתי בגוגל, ולחצתי על איזה לינק להורדת תוכנה בשם ERD COMMANDER, האתר רצה להתקין לי איזה שהיא תוכנה שמורידה קבצים, בהתחלת ההתקנה הייתה לי אפשרות לבטל את ההתקנה ואכן ביטלתי. אבל מאז כשאני גולש לא משנה איפה, נפתח לי טאב חדש בגוגל כל פעם עם אתר אחר כמו אלי אקספרס, ניסיתי להתקין SPYBOT SEARCH & DESTROY ההתקנה עברה בשלום, אבל שעשיתי UPDATE לאנטי ספייוור, הוא לא הצליח לעשות UPDATE עד הסוף ונשאר באמצע. משהו נתקל בבעיה כזאת, או יש לו איזה שהיא הצעה כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש

18. Started by IlanF,

אני מנסה לצלם סקרינשוט וכשאני מנסה להדביק לpaint אני מקבל את השגיאה: the information on the clipboard can't be inserted into paint כשאני לוחץ אישור אני מקבל עוד שגיאה: there is not enough memory or resources to complete operation. close some programs and try again. הקטע זה שאין תוכנות דלוקות... רק פיירפוקס ויש עוד הרבה זיכרון פנוי...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שמתי לב שבכונן ה TEMP של ה WINDOWS XP יש כ 1.5 גי'גה מחקתי את הקבצים שהיו תחת ספריית ה C:\Windows\Temp\Sys32 ואתחלתי את המחשב והקבצים שוב חוזרים בכל הפעלה מחדש ! מה עושים !? דרך אגב, רוב סוגי הקבצים בספרייה הם SCR וקבצי סרטים סרטים למינהם

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by IlanF,

יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by matizami,

היה לי במחשב בעיה קשה עם התוכנה DR WATSON. לא יכולתי להיות 10 דקות באינטרנט בלי שתופיע לי שגיאה של DR WATSON ושלח/ אל תשלח. אם זה קרה באקפלורר, אז לא יכולתי להפעיל כלום אח"כ, כל מה שניסיתי קיבלתי שגיאה של הד"ר. גם אחרי שביטלתי את DR WATSON, אז היתה לי שגיאה של אקספלורר או וינאמפ למשל. לא מצאתי וירוסים, ספייוריים מיוחדים, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הכל היה טוב ויפה למשך חודש בערך, עד ששוב הבעיה חזרה. אני לא יודע מה לעשות.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by llrefael,

שלום, האם גירסת 64 bit תוכל להריץ תוכנת תלמ"ש ( תוכנת dos לניהול מערכת שעות), במידה ולא - האם יש פיתרונות לכך? {התיעצות לפני קניה של win 7 }

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כל פעם שאני רוצה לפרמט את הXP אני מכניס תדיסק של הוין דוס ולוחץ התקנה חדשה זה טוב או שצריך לפרמט לגמרי כי אני לא יודע איך מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים לגמרי תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מדובר על win2k/xp, אז אם אתם משתמשים ב- win9x, אין לכם מה להמשיך לקרוא. הרעיון הוא שכשאתם מסירים *חומרתית* התקן מסויים, הוא לא מוסר ב- windows ונשארות רשומות שלו ב-registry, דרייברים שלו וכו', דבר שכידוע לכולם מעמיס על המערכת. הבעיה היא שהוא לא מופיע יותר ב- device manager, ולמי יש כוח להתחיל באמת לחפש אחרי השאריות שלו? הנה דרך לגרום ל- device manager להראות את ההתקנים האלה (ותתפלאו כמה יש לכם!): פותחים Command Prompt ומתחילים להקליד: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 cd %SystemRoot%\system32 start devmgmt.msc [*]בתפריט view בוחרים ב- show hidden devices [*]שימו לב כמה התקנים מופיעים ב- fade. אלה התקנים שלא מחוברים כרגע ("Currently, this hardware device is not conn…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים