עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yoni_h,

חבר שלי פעם אמר לי שהוא התקין SP1 בווינדוס 7 וזה פשוט הרס לו את המערכת הפעלה. הכל נהיה לא חוקי והוא לא יכל לפתוח כל מני דברים, קיצר הרס לו הכל. השאלה שלי היא האם זה קרה פה לעוד מישהו? זו בעיה ידועה? יכול להיות שזה קרה לו משום שהיתה לו גרסאת WIN 7 ENTERPRISE? לי יש WIN 7 ULTIMATE 32BIT לא מקורי. כדאי להתקין?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. לא מצליח להגדיר חלון התחברות בעת הפעלת המחשב: הצלחתי להגדיר סיסמא כשלא נוגעים במחשב 10 דקות . אבל כשמכיבים ומדליקים תמחשב המחשב נכנס אוטמטי לחשבון משתמש בווינדוס ואני רוצה שגם אז יהיה את חלון ההתחברות שדורש סיסמא. מישו יודע איך עושים את זה? יש לי ווינדוס xp service pack 3 תודה רבה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by BlscksBer,

<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  4. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מדובר על ווינדוס 7. אותה גרסא הייתה לי לפני הפרמוט. הווינדוס הוא אנגלית, והתקנתי תוסף עיברית. שמתי לב שבתוך קבצי הTXT שיצרתי לפני הפרמוט, העיברית אינה תקינה, זה הפך לגיבריש. אם אני עכשיו כותב בעיברית זה כותב בצורה תקינה. מישהו יודע איך אפשר לפטור את זה? בעיה שניה שיש לי, אין לי אפשרות לעשות ייבוא\ייצוא באאוטלוק 2007. זו אינה גרסאת ניסיון. והאוופיס בעיברית. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ערב טוב לכולם. נפל לידי מחשב נייד בן כ 5 שנים במצב טוב למדי שנרכש יחד עם מערכת הפעלה מקורית (XP) מחנות למוצרי חשמל. הבעיה העיקרית שהוא מפורמט, ואין לי את הדיסק המקורי של הוינדוס שמותקן עליו ואין דרך להשיג אחד כזה. כמובן שישנה מדבקה עם הקוד שמודבקת בתחתית. ניסיתי לחפש תשובות באתר של מייקרוסופט, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא - מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול נשרף לי המחשב הצלחתי לנתק את החשמל בזמן. בפתיחה התברר כי מקור השריפה היה בחוט חשמל מהספק, כל הכרטיס מסך התמלא פיח וגם נשרף חוט המאוורר שעל הכרטיס מסך. לאחר החלפת ספק ולאחר החלפת כרטיס מסך ישן יותר ממה שהיה לי, המחשב עלה רגיל - זיהה את הכרטיס ששמתי והצלחתי להסיר את התוכנה CCC של ATI דרך הוספה והורדה של תוכניות. בנוסף, פתאום אני מקבל הודעה שעליי להפעיל את windows תוך שלושה ימים עקב שינויים בחומרה. כשאני מנסה לבצע הפעלה דרך האינטרנט מופיע החלון הכחול של ההפעלה אך שום דבר אחר לא קורה ואני לא יכול ללחוץ על שום דבר. מה עושים? האם שחזור המערכת יפתור בעיה זו? תודה לעוזרים, גיל.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by ***אלירז***,

יש לי בעייה מה זה מוזרה. הסדיק קשיח שלי מתמלא לבד בכונן C (עליו מערכת ההפעלה), היום לפני שיצאתי עם חברים בדקתי כמה שטח פני והיה 3 ג"ב פנויים ואחרי שעתיים - שלוש שחזרתי רק 2 ג"ב היו פנויים. למה זה קורה? יש אולי איזה תוכנה שיכולה להראות לי כמה ג"ב מתווסף לפי שעה? כלומר שהיא תראה לי כמה ג"ב מתווסף באיזה מיקום ובאיזה שעה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי נטבוק שהתקנתי עליו את התוכנה partition magic בשביל לחלק מחיצה בכונן נייד שיש לי החלוקה כנראה לאהצליחה ובהפעלה הראשונה אחרי ההסרה של התוכנה עלתה לי ההודעה bootmgr is missing press ctrl alt del to restart וכמובן שאני חוזר לאותו מסך מחיפושים בגוגל הבנתי שעלי לעלות דיסק איתחול למחשב אז א מה עושים זה נטבוק אין לי מקום בכלל לדיסק כזה?באני בחו''ל כרגע ואין לי דיסק איתחול פה ובזיכרון של המחשב יש תמונות חשובות האם הם נמחקו???? וכן איך מחיים את המחשב?????? את ההודעה הנ''ל כתבתי מאייפד אשמח אם תעזרו לי בדחיפות תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היום רציתי להתקין את ה-AV הנ"ל, הכל הותקן כמו שצריך. ישר אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, אחרי הריסט W7 פשוט לא עולה, ונותן לי את ההודעה הנ"ל. כאילו ההתקנה של ה-AV שינתה משהו בהפעלה של ה-OS. במה יכולה להיות הבעיה? מודה לכם מראש אם תוכלו לעזור כמה שיותר מהר! תודה!

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

יש לי בעיה מוזרה בווינדוס שאני פותח תיקייה או מנסה לעבור מתיקייה לתקייה\מתוכנה לתיקייה החלון שצריך להיפתח לא נפתח או שלא בפוקוס. מצרף תמונות להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xytkhi,

היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by booster,

שלום לכולם. לפני הפרמוט העתקתי את הקבצים לכונן חיצוני( קבצי תמונות בעיקר), לאחר הפרמוט החזרתי את הקבצים וחלק מהתיקיות מוצפנות (רק לציין שבעל המחשב לא יודע מזה הצפנה וטוען שלא הצפין). ניסיתי לפתוח את הקבצים בעזרת תכנה שנקראת Advanced EFS Data Recovery , התכנה רואה את הקבצים אך לא יכולה לשבור את ההצפנה. לקחתי בעלות על הקובץ אך גם זה לצערי לא עבד. אשמח לשמוע פיתרון יצירתי. תודה .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Okopel,

שלום לכולם! הטכנאי שלנו (שלי...) עושה פרמוט מיוחד שלוקח לו מספר דקות בלבד! לפי מה שהבנתי, בפעם הראשונה שהגעתי אליו הוא עשה פרמוט מלא, עשה "תמונה" לכונן (לפי הבנתי, שמר את כל קבצי המערכת בקובץ גיבוי) וכל פעם שיש וירוס, הוא שם את הקבצים מהתמונה במקום קבצי המערכת הנגועים וכך נמחק הוירוס וזה כמו פרמוט. רציתי לשאול איך עושים את זה... אשמח אפילו למידע כללי ואני כבר אחפש יותר מידע. תודה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by omertgm,

שלום, בניתי מחשב חדש, במקור היה מותקן win XP pro ולתומי חשבתי שמספיק שיש לי את הסיריאל שלו כדי להמשיך עם האקטיבציה בהמשך. עכשיו אני תקוע עם מחשב מותקן+תוכנות ודרייברים ובלי יכולת לעשות אקטיבציה פשוטה. 2 הגרסאות הן חוקיות לגמרי ויש לי את דיסק ההתקנה שלהן. מה האופציות שלי?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by sgeva2001,

ברשותי WIN7 64 ביט ULITAME ראיתי כתבה נחמדה בנושא הפניית cache של דפדפנים ואולי דברים זמניים נוספים מדיסק SSD ל- RAM (יש לי 8G). גם משפר מהירות וגם משפר שחיקת SSD עי הקטנת היקף הכתיבה אליו. אשמח לשמוע דעתכם ואם חיובית תוכנה מומלצת? http://www.ghacks.net/2010/06/10/use-a-ram-disk-to-reduce-writes-on-solid-state-drives/ בכתבה הוא מדגים זאת בעזרת התוכנה Dataram Ramdisk. בתודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום חיברתי למחשב שלי מסך מחשב נוסף עכשיו אני נתקל בתופעה מעצבנת שלפעמים תוכנות מסוימות (לדוגמה FF) נפתחות במסך המשני שלי ולא בראשי יש אפשרות לשנות את זה(אני משתמש בתוכנה DisplayFusion והגדרתי שתמיד יפתח בראשי אבל עדין הוא פותח במשני ואז מעביר אוטומטית לראשי וזה מעצבן)? בעיה נוספת לא יודע עד כמה היא קשורה לפה, כול ביצוע הBOOT או עבודה בBIOS של המחשב מתבצע במסך המשני ולא בראשי(הראשי מחובר בחיבור DVI והמשני בחיבור VGA) יש אפשרות לשנות את זה דרך הBIOS או משהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by erezb84,

שלום, פירמטתי את המחשב ובעזרת ההתקנה של WIN7 חילקתי את ההארד דיסק ל 2 מחיצות. כשההתקנה הסתיימה וה WIN עלה, אני רואה את המחיצה של ה WIN ולא את השניה. בדקתי ב disk managment ואני לא רואה את המחיצה שם.. מישהו יודע מה עושים? תודה!

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  18. שלום. מערכת - לפטופ ROG של ASUS (הדגם המדוייק לא בהישג יד כרגע), מ.הפעלה - Windows 7 Home Edition SP1 לאחרונה התחיל אצלי באג מוזר. הכנסתי DOK למחשב, והוא נתקע בהעלאה שלו. בשלב מסויים נמאס לי מהתהליך אז החלטתי על hard reset. (יש לציין שהDOK עצמו תקין ובמערכות שונות [אותה מערכת הפעלה] לא עשה שום בעיה.) בקיצור, מהסוף של הריסט התחילה הבעיה הבאה: 1. מסך ההתחברות לא מכיל שום משתמשים. יש לי רק את הרקע של המסך, שום דבר פרט לזה. 2. כפתור החלפת השפה, שהוא היחיד שמופיע, לא מתפקד - גם אין לו hover state - הוא לא מגיב בכלל. 3. בניסיון ללחוץ על הכפתור שמחליף בין מצבי מסכים (המסך של הלפטופ/מסך חיצוני), המסך נכבה, וכשהוא לא מוצא מסך חיצוני המסך נדלק שוב, הפעם רק עם עכבר - הרקע שחור. 4. פ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yp3,

כברירת מחדל הפיירוול של WINDOWS פותח גישה עבור שיתוף קבצים ומדפסות רק לרשת שלו. במשרד אצלינו ישנם 3 רשתות עם נתבים בניהם, רציתי לדעת אם אפשר במקום אחד להוסיף לפיירוול את הרשתות האחרות או שצריך לעבור כלל כלל כדי לשנות את ההגדרות? (השאלה היא על WIN 7 וגם XP) תודה מראש

20. Started by ski_farm,

יש לי מחשב שעליו התקנתי חלונות 7 ultemait הכל עבד סבבה עד שלפני כמה שבועות (ואחרי התקנת תוכנות ודריורים) כל פעם שהמחשב עולה הוא רושם explorer stop working ושואל האם ברצוני לרסט אותו לאחר שאני אומר שכן הוא מרסט את חלון העבודה לא את המחשב והכל ממשיך כרגיל ואז אחרי זמן מסויים המחשב קופא העכבר זז אבל לא ניתן לסמן שום דבר על חלון העבודה הכול קפוא רק אתחול חומרתי משחרר אותו מן המצב ואז עולה שוב אותה הודעה ניסיתי תיקון דרך ה CD של החלונות (פעולה שלא צלחה) יש למישהוא רעיון איך לפתור את הבעיה לפני שאני מפרמט את המחשב הזה תודה רבה מראש ski farm

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by Noririco,

לא יודע למה אבל אחרי שאני עושה עדכון אחרי יום המערכת קורסת וצריך לפרמט... מישהו?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  22. אהלן יש מצב טוב מאד שאני סטלן ופשוט לא העתקתי את זה באמת לכונן או משהו כזה אבל אני בטוח שהעתקתי את זה , היה סוף יום בעבודה ומהר מהר העברתי את הקבצים לכונן הנייד שלי . הגעתי הביתה וואללה נפל לי הראש, אני לא מוצא כלום אין לי מושג איפה תקעתי אותם בכונן , ניסיתי לסדר לפי תאריך וכ'ו החיפוש של חלונות ולא עוזר לי בכלל. אשמח לקבל טיפים למה ואיפה ואיך לחפש תודה

23. יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

האם ניתן לעברת אותם (בהנחה ששניהם 32 סיביות) כך שיציגו עברית מלאה כולל תפריטים, ולא רק תמיכה במקלדת? או שחייב להתקין גרסאות עברית מההתחלה? אם כן אפשרי, אנא קשרו אותי להורדות המתאימות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים