Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
טוב ככל הידוע לי ולכם מערכות הפעלה 64 ביט יודעות לנצל גם מעל 4 ג'יגה זיכרון וזו הסיבה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט למרות שהייתי מרוצה ב32 ביט! משם מה לאחרונה הסתכלתי במאפיינים וראיתי שהמערכת מזהה שיש לי 4 ג'יגה מותקנים אך רק 3.25 הם ניתנים לשימוש! אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי שבהתחלה כשהתקנתי זה היה מראה שימוש מלא בכל ה4 זתומרת שמשהו השתנה איפשהוא בדרך השאלה היא מה?! אשמח לעזרה בהקדם לפני שאני מתקין ווינדוס מחדש!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי ווינדוס home premium x64 7. בטעות התקנתי את גירסאת ווינדוס 7 enterprize x32. המערכת שלי נמחקה וכל ההגדרות שונו, כולל הצד של תפריט ההתחלה(שהיה בצד ימין). הווינדוס שמר לי את כל המחשב הקודם בתיקיה windows.old. האם יש דרך להחזיר חזרה לגירסאת ווינדוס 7 home premium x64 במקום הגירסא הנוכחית שהתקנתי ביחד עם כל התוכנות, והקבצים שהיו בגירסא ההיא(שעכשיו שמורים ב-windows.old)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בטעות מחקתי את סל המחזור משולחן העבודה. איך אני יוצר סל מחזור חדש על שולחן העבודה ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך יוצרים יציאה משותפת לאינטרנט ב WIN 2000 PRO אני לא מוצא את Internet Connection Sharing בשום מקום ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשתמש בDOK בתורRAM בויסטה,כיצד ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש והפכתי אותו לראשי במקום הישן ע"י שכפול מחיצת C של הדיסק הישן מאז כאשר אני לוחץ על SLEEP המחשב מבצע LOG OUT ומכבה את המסך בלבד איך מתקנים את העיניין הזה ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון- אין לי מושג מה עבר על המחשב שלי ומה הדבר שקרה לו עושה, ובגלל זה אין לי מושג איזה כותרת אחרת לתת לשירשור דבר שני- כשהפעלתי את המחשב שלי לפני יומיים הופיע לי אייקון של local area connection עם סימן קריאה עליו (מוגבל או לא מחובר... או משהו כזה...), בנוסף לאייקון של החייגן. אני לא ממש זוכר אם היה לי אייקון כזה קודם, מה שבטוח זה שהוא לא היה עם סימן קריאה. ניסיתי לעשות repair אבל הוא לא הצליח (המערכת לא הצליחה להקצות IP חדש), וכשאני עושה Disable אז גם האינטרנט מתנתק לי ולא מצליח להתחבר עד שאני מחבר את החיבור המוזר... מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך במחשב שלי?! עשיתי סריקת וירוסים עם נוד 32 והכול נקי (לפחות זה ) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עובד על עריכת תמונות בתוכנה שנקראת Paint Shop Pro 8, מופיעה לי חלונית אזהרה בסרגל התחתון ועליה רשום - שגיאת מערכת - WINDOWS כמות מעטה של זיכרון וירטואלי מינימלי-הזיכרון הוירטואלי במערכת שלך מועט. WINDOWS יגדיל את גודל קובץ הקידוד של הזיכרון הוירטואלי שלך. במשך תהליך זה, ייתכן שבקשת זיכרון עבור יישומים מסויימים יידחו. לקבלת מידע נוסף, עיין בעזרה. מה הכוונה בהערה זו ? ברגע שחלון זה מופיע, יש מצבים שזה לא נותן לי לשמור את התמונה שלאחר העריכה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער, לא יכולתי לחשוב על כותרת יותר עניינית לשאלות שלי, אני מקווה שלא חשבתם "עוד אחד שרוצה לעשות ווינדוס 7 הכי טובבבב". יש לי כמה שאלות לגבי הגרסאות השונות, שאלות שחשובות עבורי. אני צריך לפרמט את המחשב בגלל שהווינדוס לא הותקן היטב וכתוצאה מכך אי אפשר לזהות התקנים חדשים אז חשבתי לעלות על הגל ולשדרג לווינדוס 8 אחרי שראיתי שיש לי מבצע כסטודנט לווינדוס 8 פרו ב390 ש"ח. אז ככה: הבנתי שיש לווינדוס 8 בעיה עם משחקים ושמשחקים עד השנה האחרונה אני צריך להתקין תוסף כלשהו על מנת שהמשחקים יעבדו? בנוסף לכך, אני פונה לסטודנטים שפה, באיזו מהגרסאות היה לכם יותר נוח לעבוד? ביררתי ומצאתי שהתוכנות שלי תומכות בווינדוס 8, אבל אני רוצה לדעת מבחינת החוויה האם היו לאנשים בעיות. גם כן שאלה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436887,00.html
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי או לתת לינק למדריך כיצד להתקין ADSL בלינוקס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
החברה מרדמונד מעוניינת לחזק את נוכחותה של הטכנולוגיה הצומחת בחלונות 10, ומגייסת לשם כך כמה מהיצרניות הגדולות ביותר של עולם המחשבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לבצע חלוקה למחיצות ללא פירמוט, ללא התקנה מחדש של הווינדוז וללא סכנה ממשית למידע שעל ההארדיסק? כרגע אני עובד עם ויסטה SP1, הארדיסק של ~100GB מתוכו ~40GB פנוי. מצטער אם שאלו פה את זה בעבר, חיפשתי ולא מצאתי פתרון. ברמת העיקרון אני יכול להתקין מחדש את הויסטה, אבל זה אומר לפנות למיקרוסופט שישלחו לי את הדיסק (שלא קיבלתי עם הלפטופ וכו' וכו' וכו')... תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לפרמט את הXP אני מכניס תדיסק של הוין דוס ולוחץ התקנה חדשה זה טוב או שצריך לפרמט לגמרי כי אני לא יודע איך מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים לגמרי תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה תיקיות גדולות מלאות בקבצים שאני מעוניין לארגן בצורה יעילה יותר. ניקח לדוגמא את התקיה של הסרטים: כרגע זרוקים לי המון סרטים בתקיה כשהם מסודרים ע"פ שם. אני רוצה לסווג אותם ע"פ קטגוריות (סרטי אקשן, סרטי קומדיה וכ"ו). הבעיה היא שישנם סרטים שאני מעוניין לתת להם שני סיווגים שונים במקביל, כך שלפתוח תת תיקיות בתוך התיקיה הראשית אינה אופציה מספיק טובה. חשבתי על לצור מספר תת תקיות ולשים את הקבצים בסוג שהכי מתאים להם, ובשאר התיקיות שגם מתאימות להם לשים קיצורי דרך לקובץ. השאלה היא האם ישנה אופציה מובנת בווינדוס (או איזו שהיא תוכנה) שיכולה לפתור לי את הבעיה בצורה טיפה יותר אלגנטית?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-