עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בימים האחרונים אני שם לב למדריכים שמביאים את התוכנה winwalpaper משהו כזה , שמכניסים אייקון וזה משנה , אך זה משנה לי את הרקע לצבע שחור במקום לשים תמונה , למישהו יש טריק לשים תמונת רקע לתיקייה ? ואני צריך תוכנה מצוינת בלהפוך תמונה לאייקון , היתה לי פעם תוכנה מצוינת ששומרת על איכות גבוהה, אשמח לרמת איכות גבוהה מאוד . תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המחשב של אחי לא מצליח לעלות. אחרי מסך הטעינה של XP, מופיע מסך שחור והמחשב לא מגיב. כשלוחצים F5 ובוחרים בתפריט LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, המחשב עולה. איך אני מתקן מהמצב הזה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by roisg,

שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by lipa,

או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה להכי אימג של גוסט אונברסלי .. שיהיו בו כול התוכנות שמעתי שצריך למחוק מהתקייה את התקייה של ASPI משהו כלומר את התקייה שיושבים שם הדרייבור של הכול המחשב הציפסט והכול .... שאחרי התקנת הגוסט המערכת תתחיל לזהות אוטמטית לבד התקנים איך אני עושה זואת ? : תודה רבה לכול העוזרים ... ;D

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Bug2000,

שלום לכולם ! הסיפור קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו תנסו לעזור :-\. אז ככה, הוינדאוס המדובר הוא וינדאוס XP PRO+SP1. הכל התחיל ביום שישי שעבר אחרי משחק של שעתיים במשחק העתיק והנחמד BROODWAR, לאחר שסיימתי לשחק במשחק יצאתי מהמשחק וחשתי מן תקיעות מוזרות שלא היו אף פעם בוינדאוס, הכל עבד אצלי תמיד חלק ומהיר אפילו אחרי משחקים כבדים כמו UT2. לאחר בערך 10 דקות הוינדאוס קפא לגמרי הוינאמפ נתקע, אבל יכלתי להוזיז את העכבר ??? חיכתי כמה זמן חשבתי שהוינדאוס ישתחרר וימשיך לעבוד, אך זה לא קרה נאלצתי לעשות RESET ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס לוינדאוס יותר ולא למצב הבטוח של הוינדאוס :\. הוינדאוס עושה את הLOADING ולא נכנס לוינדאוס יענו הוא כל הזמן עושה לאודינג אבל לא נכנס לוינדאוס. כשחיברתי את …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by eliezer,

המחשב פועל כיום עם WINDOWS על HDD ואני עומד להחליף את הדיסק ב- SSD חדש. התוכנית ליצור bootable USB drive במערכת הישנה, להחליף בין הדיסקים ולבצע התקנה חדשה מהדיסק און קי. ולהלן השאלה: בכל ההתייחסויות שקראתי ממליצים על בצוע גיבוי מוקדם של הקבצים שנמצאים תחת שם המשתמש. ההמלצה נמצאת גם כאשר מדברים על התקנה נקייה. מה מטרת גבוי זה - ואיני מתכוון כמובן לגיבוי של מסמכים וכד'

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by IlanF,

יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי מסך 15.4 במחשב נייד -רזולוצייה של 1280/800 האיקונים גדולים מידי לטעמי - רוצה להקטין אותם עוד יותר איך עושים את זה בויסטה? THX

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by AmitDanan,

איך אני מסיר את מסך הפתיחה בווינדוס איפה שרשום השם משתמש שלי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הינה תמונה להמחשה זה התחיל לפני כמה ימים מאז שהבאתי את הכרטיס מסך החדש (ASUS HD7950) התקנתי לו את הדרייבר הכי חדש לWIN7 64 שיהיה באתר של AMD לא התקנתי מהדיסק.. לפני זה הכרטיס הקודם היה רץ רגיל בלי דרייבר כי המערכת זיהתה אותו לבד אז לא התקנתי בזמנו דרייבר כי ידעתי שאני הולך להחליף כרטיס מה עושים? זה בעיה בכרטיס או בעיה תוכנתית? לפעמים היה גם הרבה כאלו רווחים ולא ראות את הסמלים של התוכנות שרצות ברקע..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מי שנמנע עד היום מלהשתמש בפריוויו בגלל חוסר התמיכה בממשק משתמש בעברית. אז עכשיו יש חבילת שפה זמינה. מתחילים להרגיש שעדכון השנה מתקרב..

13. Started by elilosky,

יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?

14. Started by tal hw king,

?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by slimshady21,

שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ^@^RaveHaek^@^,

מהדורת Windows 2000 Windows2000 היא מערכת הפעלה רב-תכליתית הכוללת תמיכה מובנית לרשתות שרת/לקוח ורשתות Peer-to- Peer (רשתות שוויוניות) משפחת מוצרי Windows2000 תוכננה לאמינות גבוהה, אספקת רמות גבוהות של זמינות משאבי מערכת ואפשרות שדרוג מרשת קטנה לרשת גדולה מערכית רבה. Windows 2000 כוללת טכנולוגיות המפחיתות את העלות הכוללת של בעלות (TCO Total Cost of Ownership) בכך שהיא מאפשרת לארגונים להגדיל את ערך השקעותיהם הנוכחיות בעודם מפחיתים את עלויות המחשוב הכלליות. בנוסף,Windows2000 משלבת תמיכת אינטרנט ויישומים מקיפה,תוך שהיא נשענת על הצלחת Windows NT 4.0 כמערכת הפעלה פתוחה לאינטרנט משמשת גם כשרת יישומים. Microsoft הוציאה לאור ארבע מהדורות של Windows 2000 Windows 2000 Profession…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by menis,

?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zloyboy,

שלום חברים, אני רוצה להפעיל שני משתמשים שונים על שני מסכים שונים ממחשב אחד(יש לי 2 מקלדות ו2 עכברים), לכרטיס מסך שלי יש 2 יציאות. אני רוצה לעשות זאת כדאי לשחק במשחק שאפשר לפעיל רק אחד ממשתמש אחד כמו משחקי בליזרד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין. בברכה, ולד.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by NaNdoS,

האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Loco,

היי. מישהו יכול להסביר לי או לתת לינק למדריך כיצד להתקין ADSL בלינוקס? תודה.

24. התקנתי את ווינדוס 7 על כונן D איך אני מוחק אותו ? (יש לי ויסטה על כונן C)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by warezon,

טוב ככל הידוע לי ולכם מערכות הפעלה 64 ביט יודעות לנצל גם מעל 4 ג'יגה זיכרון וזו הסיבה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט למרות שהייתי מרוצה ב32 ביט! משם מה לאחרונה הסתכלתי במאפיינים וראיתי שהמערכת מזהה שיש לי 4 ג'יגה מותקנים אך רק 3.25 הם ניתנים לשימוש! אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי שבהתחלה כשהתקנתי זה היה מראה שימוש מלא בכל ה4 זתומרת שמשהו השתנה איפשהוא בדרך השאלה היא מה?! אשמח לעזרה בהקדם לפני שאני מתקין ווינדוס מחדש!!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים