Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החברה מרדמונד מעוניינת לחזק את נוכחותה של הטכנולוגיה הצומחת בחלונות 10, ומגייסת לשם כך כמה מהיצרניות הגדולות ביותר של עולם המחשבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה backtrace משורת ה CMD או בכלל אני מכיר את TRACERT על כל מרכיביו אבל לא יודע איך להוציא backtrace בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להכי אימג של גוסט אונברסלי .. שיהיו בו כול התוכנות שמעתי שצריך למחוק מהתקייה את התקייה של ASPI משהו כלומר את התקייה שיושבים שם הדרייבור של הכול המחשב הציפסט והכול .... שאחרי התקנת הגוסט המערכת תתחיל לזהות אוטמטית לבד התקנים איך אני עושה זואת ? : תודה רבה לכול העוזרים ... ;D
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים בד"כ העברית במחשב שלי בסדר גמור אבל מדי פעם העיברית מופיעה כג'יבריש איך אני מוסיף פונטים בעיברית לויסטה ? ב XP היתה רשימת פונטים לכל השפות , אבל אני לא מוצא אותה בויסטה , איך אני מגיע אליה ? תודה לדוגמא ככה נראים שירים ב MP3 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436887,00.html
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד במשרד בתוכנות דוס,(חושבשבת וכ"ו) עכשיו יש לי מדפסת של זירוקס שעד עכשיו פעלה יפה גם בדוס וגם בוינדואז. לאחרונה היא הפסיקה להדפיס דרך דוס,( היא מותקנת, ודרך הוינדואז היא מדפיסה WORD וכ"ו) כשהתקשתי לתמיכה של התוכנה (חשבשבת)- היא עשתה איתי בדיקה דרך הCMD איזה שהיא פקודה שהעלתה חלון של DOS שנסיתי להדפיס המדפסת לא הגיבה אז היא אמרה לי שזה לא קשור לתוכנה אלא שהוינדואז לא מדפיס דרך דוס. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך יוצרים יציאה משותפת לאינטרנט ב WIN 2000 PRO אני לא מוצא את Internet Connection Sharing בשום מקום ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ויש לי כמה שאלות: למחשב שלי יש מעבד Athlon X2 64bit , אז אני יכול להתקין win xp sp3 ? הבנתי שזה X86 מה זה אומר ? חוץ מזה יש לי שני כונני SATA בRAID 0 ובשביל זה אני רוצה לשלב את הדרייברים ב NLITE למדריך בפורום נמחקו המתונות, אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את הדרייברים בדף של הלוח אם: http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=view לדעתי אני צריך - Revision 1.0.0.16 Description nForce4 RAID0/1 Driver & Silicon Image 3114 RAID0/1/5 Driver (Self-Extract to floppy for F6 Installation). File NF4_RAID_F6.ZIP Size 533 KB OS תודה רבה !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שנמנע עד היום מלהשתמש בפריוויו בגלל חוסר התמיכה בממשק משתמש בעברית. אז עכשיו יש חבילת שפה זמינה. מתחילים להרגיש שעדכון השנה מתקרב..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע, זו הגירסא הנוכחית: Version 1511 מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10. לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים המחשב לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%. ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר... אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10. בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתכלו בתמונה ...(מחשב חדש) למה כל פעם זה עולה ה SAFTLY REMOVE HARDWARE ? הרי זה הרדיסק !!! לא התקן USB או משהו אחר הרדיסק SATA2 רגיל זה לא אמור לעלות . למה זה קורה ואיך אני ניפטר מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניכנס לי למחשב תכונה תורדנית שמסרבת להמחק מהמחשב אפלו דרך אנטי וירוס חשבתי אולי להוריד את הקרציה דרך שיחזור מערכת מבקש לדעת אך להגיע לשיחזור מערכת בXP שבו אני רושם תאריך אחורנית בזמן?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם Windows 7 ובו מספר users (לכל בן משפחה), כאשר כולם (פרט לראשי) אין הרשאות מלאות (לבצע שינויים או הורדות...). התקנתי תוכנה (winstars המציגה את מצב הכוכבים בשמיים לפי ימים) שאותה אני רוצה שכל המשתמשים יוכלו להשתמש. הבעייה שנוצרה היא שבהפעלת התוכנה יש בקשה של windows כנראה שרוצה את הסיסמא (של ה administrator) לפני הפעלת התוכנה. איך ניתן להגדיר תוכנות מסויימות שיוכלו לרוץ בכל משתמש ללא בקשת סיסמא או הגבלות כלשהן ? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הינה תמונה להמחשה זה התחיל לפני כמה ימים מאז שהבאתי את הכרטיס מסך החדש (ASUS HD7950) התקנתי לו את הדרייבר הכי חדש לWIN7 64 שיהיה באתר של AMD לא התקנתי מהדיסק.. לפני זה הכרטיס הקודם היה רץ רגיל בלי דרייבר כי המערכת זיהתה אותו לבד אז לא התקנתי בזמנו דרייבר כי ידעתי שאני הולך להחליף כרטיס מה עושים? זה בעיה בכרטיס או בעיה תוכנתית? לפעמים היה גם הרבה כאלו רווחים ולא ראות את הסמלים של התוכנות שרצות ברקע..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי או לתת לינק למדריך כיצד להתקין ADSL בלינוקס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להשתלטות מרחוק על המחשב שלי, למשל שירות DNS להשתלטות מרחוק דרך remote desktop manager של מיקרוסופט או תוכנה כמו לוגמיאין, אבל בחינם... ואם קיים אפליקציה לאנדרואיד שגם ממנה אוכל להתחבר זה מעולה! תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים! רציתי לדעת איך הWindows Xp Pro אתכם!! אני רוצה בקרוב לעבור למערכת הפעלה הזאת שמעתי שזאת מערכת הפעלה חזקה ביותר!! יציבה וכו'... רציתי לדעת איזה משחקים, תוכנות, סרטים וכו' לא פועלים על המערכת הפעלה הזאת תנו לי בבקשה ביקורת על מערכת הפעלה הזאת! האם היא מהירה.. (עד שהיא עולה) במה היא יותר טובה ממערכות הפעלה האחרות כגון: Windows 98 sec Windows Me Windows 2000 ועוד... בברכה ד"ר טראנס! תודה מראש חברים!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום, התקנתי היום סוף סוף את ווינדוס 8.1 המדובר(לאחר שימוש ממושך בווינדוס 8), שלפי מה שהבנתי הוא אמור להחזיר את תפריט ההתחל הקלאסי כמו בווינדוס 7. מסיים להתקין ועדיין המסך של ההתחל המעצבן מופיע כשלוחצים על התחל בשורת המשימות... עשיתי חיפוש בגוגל, בדקתי כל אפשרות אפשרית בלוח הבקרה ולא מצאתי איך לשנות את זה לתפריט התחל. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשתמש בDOK בתורRAM בויסטה,כיצד ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-