עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. האם מישהו יודע כיצד לתקן הבעיה. סרטים המגיעים עם קובץ כתוביות נפרד מוצגים ללא הכתוביות( גם עברית וגם אנגלית) אותו סרט מוצג עם הכתובית ללא בעיה ב-xp או בוויסטה. תודה........

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום היום הדלקתי את המחשב והכל עבד ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת זאת לא פעם ראשונה שההודעה הזאת קופצת לי מצטער על האיכות פשוט לא הצלחתי לעשות printscreen איך אני יכול לפתור את הבעיה מדובר בwindows 8.1 תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, נדבקתי ככל הנראה בוירוס שרץ בזמן האחרון באי סי קיו. זה וירוס די קטלני הייתי אומר, הוא מקפיץ לך הודעה כל 20 דקות בערך שאחריה תצטרך לעשות ריסטארט והוא ישים לך הודעה כמה שניות נשאר לך. אני לא מצליח משום מה להתקין קספרסקי במחשב, ככה שתוכנת אנטי וירוס לא הכי עוזרת לי כרגע. יש לכם אולי רעיונות אחרים? אני מצרף 2 קבצים של תמונות בהם רואים את ההודעות. תודה ענקית למי שיעזור. אם זה לא המקום, אז בבקשה מנהלים תעבירו את האשכול לפורום המתאים. יום טוב לכולם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב. משתמש בווינדוס 10 בשפה האנגלית. (כלומר, שפת התצוגה של הווינדוס הוא באנגלית עם כתיבה בעברית כמובן) הגדרתי את האיזור ל > ישראל את התאריך והשעה > לפורמט עברי ישראלי (שעון של 24 שעות) בחלונות עצמו השעון מופיע לי בשורת המשימה כמו שצריך בפורמט עברי של 24 שעות (לדוגמה השעה עכשיו היא: 19:40) אבל במסך כניסה לחלונות, השעון מופיע בפורמט של AM PM והוא מציג עכשיו ככה את השעה : >> 7:00 פעם הכל היה בסדר במסך הכניסה לווינדוס והשעון היה מראה פורמט ישראלי של 24 שעות. פתאום זה השתנה. איך אני מסדר את זה ? מצורפים תמונות של ההגדרות בווינדוס. תודה מראש

5. Started by YoniDahan,

שלום, רכשתי כונן SSD ואני מעוניין להתקין את הwindows עליו וכמובן במגביל לפרמט את הHDD. ישנם הגדרות שאני אמור לשנות בלוח לפני התקנה? כי אני מניח שגם אם אני יתקין את הכונן, המחשב קודם יזהה לי את כונן הHDD ולא את הSSD. והאם אני אמור קודם לפרמט את הHDD ולאחר מכן להתקין את הwindows על הSSD?... ואיך אני מבצע את הפירמוט לכונן הHDD? מדובר במערכת הפעלה windows 7 64bit. תודה מראש לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Biatch,

אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מישהו יודע איך יוצרים יציאה משותפת לאינטרנט ב WIN 2000 PRO אני לא מוצא את Internet Connection Sharing בשום מקום ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by idoaa,

שלום לכולם לאחר שגלשתי בגוגל, ולחצתי על איזה לינק להורדת תוכנה בשם ERD COMMANDER, האתר רצה להתקין לי איזה שהיא תוכנה שמורידה קבצים, בהתחלת ההתקנה הייתה לי אפשרות לבטל את ההתקנה ואכן ביטלתי. אבל מאז כשאני גולש לא משנה איפה, נפתח לי טאב חדש בגוגל כל פעם עם אתר אחר כמו אלי אקספרס, ניסיתי להתקין SPYBOT SEARCH & DESTROY ההתקנה עברה בשלום, אבל שעשיתי UPDATE לאנטי ספייוור, הוא לא הצליח לעשות UPDATE עד הסוף ונשאר באמצע. משהו נתקל בבעיה כזאת, או יש לו איזה שהיא הצעה כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש

9. בוקר טוב, השתמשתי אתמול בתוכנת regrun5 כדי להיפטר מתולעת עקשנית במחשב ובין היתר התוכנה הציעה למחוק כל מיני תהליכים ותיקיות שבדיעבד היו נחוצים. כעת אין תולעת אבל איתה נעלמה כל השורה שמציגה את החלונות, הפעלה מהירה, כפתור "התחל" ולמעשה כל הדסקטופ מופיע ריק לחלוטין (אפילו האייקונים שבו נעלמו). ניסיתי לחזור לגיבוי של הפרופיל הקודם ולא היה שינוי. התהליכים עצמם תקינים לפי מה שנראה במנהל המשימות וגם ניתן לפתוח דרכו יישומים חדשים. אודה מאוד לעזרה...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by avinatbezeq,

מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי דיסק 80GB 7200 *MB winxp pro ורוצה רק מחיצה אחת ולהשאר עם FAT 32 כי אמרו לי שזה עדיף למשחקים (והמחשב נועד למשחקים) איך עושים זאת ועומדים בכל התנאים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני לא רוצה לעשות פירמוט אניי צריך משו עם מפתח טוב ושזה יפסיק לחפור לי!!!!!! תודה רבה לעוזרים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשחזר הרשאות על תקיות מסויימות בשרת קבצים? הכוונה היא להרשאות NTFS. שיניתי בטעות הרשאות בהרבה תיקיות ואני חייב להחזיר אותם אחורה. יש עליהם VSS אבל אני לא רוצה לאבד את המידע על הקבצים עצמם. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PROFESSIONAL ואין לי עברית בדוס. מה לעשות ??????? וגם איפה אני רואה את מערכת ה ACTIVATION ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by hagai-,

אתמול התקנתי WinXP Pro, והבעיה היא שלעתים באמצע העבודה על המחשב הווינדוס כולו פשוט קופא, לפרק זמן של דקה בערך, וא חוזר לעצמו תוך כדי ביצוע כל הפעולות שביצעתי עם העכבר במשך הזמן שהוא היה תקוע (כל היישומים והחלונות שנסיתי להפעיל בזמן שהווינדוס היה תקוע פתאום קופצים). אני משער שיש הרבה סיבות לתופעה, אולי בכל זאת למישהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Oranl,

אהלן, מיד אחרי שהתקנתי SP1 לחלונות 7, המחשב לא מצליח להיכבות. פתאום לאחר הכיבוי, המאווררים (מעבד, מארז) ממשיכים לעבוד ואפילו ב-RPM גבוה יותר מהרגיל, ונורת החיווי של המחשב ממשיכה לדלוק. בדקתי את הגדרות תצרוכת החשמל ושום דבר לא השתנה. מה זה הדבר המוזר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מיקרוסופט חושפת כלי פיתוח שיאפשרו למפתחים מהעולמות של אפל וגוגל להיכנס למערכת החלונות החדשה במאמץ מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%aa%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99/

19. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by elilosky,

יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?

21. לילה טוב לכולם . אני כבר זמן מסויים מנסה לבצע את הערבול סטריאו שמ'ה שאני שומע דרך ה-WINAMP למשל גם אחרים יוכלו לשמוע ( כמו בהקלטת הסאונד ב- מסנג'ר ) . נסיתי כל דרך אפשרית דרך מערבל עוצמה או הדרייברים של הלוח שלי על מערכת ההפעלה וויסטה שיש ברשותי . כל הנסיונות שלי כשלו , זה פשוט מתיש ! איפה לעזא..אני מוצא את האופציה הזאת , ב-XP למשל תוך כמה שניות אני מפעיל ומתאים לעוצמה נמוכה בשביל איכות שמע טובה שהמאזין ישמע כמו שצריך ולא צורם . פה לדוגמא אני אפילו לא מצליח להשמיע כלום זה פשוט משגע .. אז השאלה שלי היא כזאת , אם מישהו הגיע לפיתרון עם הבעיה הזאת אני כבר מנסה ומנסה כל פעם בדרך אחרת ולא מוצא פתרון ממשי נסיתי מדריכים ביוטיוב גם כן אי אפשר להבין מה הולך שם - גם ככה וו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום במחשב שלי מותקנת המערכת XP, כאשר קיימים 2 משתמשים - אחד אדמניסטרטור ואחד לא. מאתמול, מסיבה לא ידועה, המשתמש שהוא אינו אדמינסטרטור לא מצליח להפעיל את ה-explorer.exe. הדבר קורה בדיוק מתי שהמשתמש מנסה להתחבר. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The application failed to initialize properly (0xc0000022)". ניסיתי גם להפעיל את האקספלורר דרך ה-Task Manager, ועדיין מופיעה לי השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by jambo222,

שלום יש לי כונן SSD קטן שעליו מערכת הפעלה WIN 10. אני רוצה לקנות ssd 500gb חדש .להתקין עליו מערכת הפעלה נוספת + מספר תוכנות. ורק אחרי שהכול יהיה בסדר אני רוצה לפרמט את SSD הישן . על פי החיפוש זה אפשרי השאלה איך עושים את זה ? .( טיפים , מדריך.) תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by slivinn,

ערב טוב, התקנתי Win7 על הלפטופ שלי כי ה Win8 שמגיע איתו פשוט נורא. לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים והתוכנות ניסיתי לחבר את המקלדת BT שלי וגיליתי שהמחשב לאמצליח למצוא אותה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה. בעיה:כאשר אני מנסה להוסיף התקן בלוטוס חדש, לא נמצאים שום התקנים. אני מנסה להוסיף דרך Control panel > Hardware and sound > Devices and Printers > Add Device. בחלון שאומר " Select a device to add to this computer" ההודאה המוצגת היא "Searching for devices... Make sure your device is discoverable". מיותר להוסיף שבדקתי אם ההתקן ניתן לגילוי עם הנייד שלי. כמו כן כשלחצתי מקש ימני על האיקון של הבלוטוס ב-Taskbar ולחצתי Add Device, זה לוקח אותי ל Devices and Printers. תהל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני זוכר עוד מימי ה XP העליזים, שתמיד היה עדיף להתקין את המערכת בתור מערכת עברית מלכתחילה, מאשר להתקין מערכת בשפה האנגלית ואז להשתמש ב MUI. האם ב Win7 המצב דומה, או שונה? במסגרת זה שהשפה היא אחד מעדכוני הווינדוס - האם יש הבדל בכלל בין התקנה של מערכת בשפה העברית להתקנה בשפה האנגלית ואז הפיכתה לעברית?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.