Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר על חלונות 7 פרופשונל
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתם מחשב פנטיום אחד שמריץ Windows XP Pro + SP1 עם Office 2000 ורץ חלק ? נטען תוך דקה ועשרים מרגע לחיצת הכפתור ועד לטעינה מלאה. מריץ כמה יישומי אופיס במקביל ומשחק בפינבול ? :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע, זו הגירסא הנוכחית: Version 1511 מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10. לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים המחשב לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%. ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר... אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10. בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/...-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שנמנע עד היום מלהשתמש בפריוויו בגלל חוסר התמיכה בממשק משתמש בעברית. אז עכשיו יש חבילת שפה זמינה. מתחילים להרגיש שעדכון השנה מתקרב..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק 80GB 7200 *MB winxp pro ורוצה רק מחיצה אחת ולהשאר עם FAT 32 כי אמרו לי שזה עדיף למשחקים (והמחשב נועד למשחקים) איך עושים זאת ועומדים בכל התנאים הנ"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם כאשר אני מריץ משחק כבד MEDAL OF HONOR-AIRBORNE, או CALL OF DUTY4, מה שקורה זה שאחריי כמה דקות המשחק נתקע כל הזמן ועובד בצורה גרועה ואיטית וכאשר אני יוצא מהמשחק רשום לי."שגיאת מערכת-זיכרון וירטואלי מינימלי". מה עושים עם זה? מה זה אומר? ואיך אפשר לפתור את זה?. יש לי 512MB RAM DDR2 אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שגלשתי בגוגל, ולחצתי על איזה לינק להורדת תוכנה בשם ERD COMMANDER, האתר רצה להתקין לי איזה שהיא תוכנה שמורידה קבצים, בהתחלת ההתקנה הייתה לי אפשרות לבטל את ההתקנה ואכן ביטלתי. אבל מאז כשאני גולש לא משנה איפה, נפתח לי טאב חדש בגוגל כל פעם עם אתר אחר כמו אלי אקספרס, ניסיתי להתקין SPYBOT SEARCH & DESTROY ההתקנה עברה בשלום, אבל שעשיתי UPDATE לאנטי ספייוור, הוא לא הצליח לעשות UPDATE עד הסוף ונשאר באמצע. משהו נתקל בבעיה כזאת, או יש לו איזה שהיא הצעה כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני משתמש בכל התוכנות הפופולריות להסרת תוכנות ריגול. הבעיה שאחרי שאני מסיר את התוכנות הם חוזרות לי למחשב כבר באותו יום !!! דופקות לי את הווינדוס.. איך מתחסנים ?? לא יכול להיות שאין שום תוכנה שמונעת מהתוכנות האלה להיכנס בזמן אמת נכון ?? ידוע לי שבתוכנה SPYBOT יש אופציה בשם IMMUNIZE אבל היא לא עוזרת כיוון שלSPYBOT אין עידכונים יותר מחודשיים. עזרו לי !! מה לעשות ?? HELP ! הצילו !
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי אצלי 3 שנים, ניתן לראות את המפרט בצד מחשב די חזק קיצר אחרי 3 שנים ובצדק, כנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו מרוב שהוא היה איטי ועמוס אז פירמטתי אותו, לא השארתי כלום כלום.. סיימתי פרמוט התקנתי windows 7 ENTERPRISE מעודכן לחודש הזה. לפני כן היה windows 7 ULTIMATE שניהם עובדים על מערכת הפעלת המשוייכת ל 32BIT (X86) המחשב פשוט איתי, ואין בו כלום, פשוט כלום רק להכנס לאינטרנט לוקח לו 10 דקות אין לי מושג מה הבעיה מה יכול להיות מקור הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב פועל כיום עם WINDOWS על HDD ואני עומד להחליף את הדיסק ב- SSD חדש. התוכנית ליצור bootable USB drive במערכת הישנה, להחליף בין הדיסקים ולבצע התקנה חדשה מהדיסק און קי. ולהלן השאלה: בכל ההתייחסויות שקראתי ממליצים על בצוע גיבוי מוקדם של הקבצים שנמצאים תחת שם המשתמש. ההמלצה נמצאת גם כאשר מדברים על התקנה נקייה. מה מטרת גבוי זה - ואיני מתכוון כמובן לגיבוי של מסמכים וכד'
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא, אבקש לנתב אותי לפורום המתאים לשאלתי הבאה: יש לי רשת ביתי עם 2 מחשבים. הרשת מחוברת באמצעות router. ב 2 המחשבים מותקן שרת SQL ו 2 השרתים לא מצליחים לתקשר אחד עם השני בשום אופן ! נועצתי עם יודעי דבר בתחום ה SQL ונאמר לי שהסיבה היחידה שהם יכולים להעלות בדעתם היא שיש איזשהו firewall בנתב ו\או במחשבים והם חוסמים את הפורט לו מאזינים 2 השרתים. שאלתי: איך אני יכול לדעת אם הנתב שלי מכיל חומת אש ? איך אני יודע אם האנטיוירוסים שרצים ב 2 המחשבים מכילים חומת אש ? בהנחה שקיימת חומת אש, איך אני מסדיר איתה שתאפשר לפורט 1433 לקבל ולהוציא מידע (אני מקווה שניסחתי זאת נכון, נושא פורטים לא כ"כ נהיר לי...) תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שמעתי שאפשר להשתמש בDOK בתורRAM בויסטה,כיצד ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בXP PRO שברשותי,ישנם שלושה פרופילים שלכל אחד יש סיסמא.רק את שלי אני יודע,ה2 האחרים פשוט שחכו את שלהם ואפילו הpassword hint לא עזר..ניסיתי את f8 לאחר הריסט-safe mode בתקווה והווינדוס יעלה ללא פרופילים, ואז אולי יהיה אפשרי לעשות משהו כבר-אך לצערי עלה עם פרופילים.(כך שלא עזר !) אני במצב limited אגב,כך שאין לי הרבה אפשרויות.. מה עושים ??? האם יהיה אפשרי לגלות את סיסמתם? אנא עזרו! בתודה(רבה) טל
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב ככל הידוע לי ולכם מערכות הפעלה 64 ביט יודעות לנצל גם מעל 4 ג'יגה זיכרון וזו הסיבה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט למרות שהייתי מרוצה ב32 ביט! משם מה לאחרונה הסתכלתי במאפיינים וראיתי שהמערכת מזהה שיש לי 4 ג'יגה מותקנים אך רק 3.25 הם ניתנים לשימוש! אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי שבהתחלה כשהתקנתי זה היה מראה שימוש מלא בכל ה4 זתומרת שמשהו השתנה איפשהוא בדרך השאלה היא מה?! אשמח לעזרה בהקדם לפני שאני מתקין ווינדוס מחדש!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-