עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by NaNdoS,

האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני משתמש בכל התוכנות הפופולריות להסרת תוכנות ריגול. הבעיה שאחרי שאני מסיר את התוכנות הם חוזרות לי למחשב כבר באותו יום !!! דופקות לי את הווינדוס.. איך מתחסנים ?? לא יכול להיות שאין שום תוכנה שמונעת מהתוכנות האלה להיכנס בזמן אמת נכון ?? ידוע לי שבתוכנה SPYBOT יש אופציה בשם IMMUNIZE אבל היא לא עוזרת כיוון שלSPYBOT אין עידכונים יותר מחודשיים. עזרו לי !! מה לעשות ?? HELP ! הצילו !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Ewingum,

בהפעלת המחשב, זמן קצר ביותר אחרי התחלת הטעינה של הWINDOWS XP, מופיעה הודעת השגיאה הבאה: ואז הוא אומר להכניס את תקליטור ההתקנה ומשם להפעיל את הRECOVERY דרך האות r. הלכתי באמת למצב RECOVER ועשיתי chkdsk /r, אך לצערי הדבר לא סידר את הבעיה. רעיונות? הערות? הארות? מחר או מחרתיים אני אנסה לעבוד על זה עם כלי שחזור, אך שווה בכלל לנסות? (כי בדקתי דרך הRECOVERY CONSOLE והקובץ קיים.... קיים גם system.sav) כמו כן, כל זאת לאור שקרו לי בזמן האחרון עוד מקרים כמו זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=19382;start=0;boardseen=1 האם כדאי לבדוק ברצינות בעיות פיזיות עם אותו כונן (SEAGATE ברקודה 4) שאולי גורמים לבעיות תכופות כאלה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום חבר'ה... ברשותי יש תוכנה שכאשר אני עובד באמצעותה על קבצים מסוימים (התוכנה ACID ו קבצי MP3) היא יוצרת קובץ SFK שמכיל אינפורמציה על הטראק שהיא פתחה. עכשיו את הקובץ הזה היא יוצרת בתיקייה של השיר וזה ממש מעצבן שיש שם עוד קבצים (בנוסף למאות שכבר יש שם)... עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקבוע בWIN שהסיומת SFK הזו, תהיה מוגדרת כסיומת נסתרת, ואז אני לא אצטרך להתעסק עם הקבצים האלו סתם... תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by THX,

היום ניסיתי לגלוש ולא הצלחתי בבדיקת טלנט לפורט 80 התגלה לי שהפורט חסום,אין לי פירוול חיצוני,נסיתי לנטרל את הפירוול של הXP אך ללא הועיל, ניסיתי להריץ כבר אנטי ויורס ותוכנות ספוויר האם מישהו מכיר תוכנה או אופצייה שיכולה לברר איזו תוכנה במחשב שלי חוסמת את פורט 80.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני רוצה להפעיל בrun את ipconfig אבל אני לא רוצה שהחלון ייסגר במהירות בלי שאני אראה את התוצאה בדוס זה פשוט אבל איך עושים את זה בווינדוס ? (אני מעוניין לחסוך את cmd-->ipconfig)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מחפש דרך להשתלטות מרחוק על המחשב שלי, למשל שירות DNS להשתלטות מרחוק דרך remote desktop manager של מיקרוסופט או תוכנה כמו לוגמיאין, אבל בחינם... ואם קיים אפליקציה לאנדרואיד שגם ממנה אוכל להתחבר זה מעולה! תודה,

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by roisg,

שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הינה תמונה להמחשה זה התחיל לפני כמה ימים מאז שהבאתי את הכרטיס מסך החדש (ASUS HD7950) התקנתי לו את הדרייבר הכי חדש לWIN7 64 שיהיה באתר של AMD לא התקנתי מהדיסק.. לפני זה הכרטיס הקודם היה רץ רגיל בלי דרייבר כי המערכת זיהתה אותו לבד אז לא התקנתי בזמנו דרייבר כי ידעתי שאני הולך להחליף כרטיס מה עושים? זה בעיה בכרטיס או בעיה תוכנתית? לפעמים היה גם הרבה כאלו רווחים ולא ראות את הסמלים של התוכנות שרצות ברקע..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by lipa,

או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בוקר יש לי מחשב XP שאליו מחוברת מדפסת Lexmark E232, המדפסת משותפת ברשת - עד פה הכל טוב ויפה. יש לי מחשב אחר עם WIN7 שמזהה את המדפסת ברשת, אבל המ"ה לא מוכנה להתקין - דורשת דרייברים. הורדתי דרייברים מהאתר מהצ'וקמק של Lexmark, אין דרייבר יעודיי עבור 7 אלא משהו שנקרא: Lexmark Universal Driver - Microsoft Windows 2000 and Microsoft WHQL Certified Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 PCL XL Emulation driver וה-WIN לא מזהה את הדרייברים כמובן מישהו מכיר או נתקל בתקלה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by hck,

שלום! פירמטתי את המחשב, וכשהוא עלה מחדש אני רואה שהוא חילק את כוננים בצורה מוזרה. יש לי שני כוננים שמחולקים ל5 מחיצות. בהתחלה, הכונן הראשון קיבל את האותיות C,D והכונן השני קיבל E,F,G , ועכשיו, הכונן הראשון קיבל E,C והשני D,F,G . אני מעוניין להחזיר את זה למצב המקורי, אולם דרך הווינדוס אני לא יכול לשנות "אות כונן" של המחיצות על הכונן עליו מותקן הווינדוס. חשבתי לפרמט שוב, אבל זה לא יפתור את הבעיה מכיון שלא ניתן לשנות דרך ההתקנה את אותיות הכונן מבלי לחלק מחדש את הכוננים - דבר שיביא למחיקת כל החומר מהכוננים. יש דרך כלשהיא לשנות את האותיות של הכוננים, אפילו במחיר של התקנת הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לילה טוב לכולם . אני כבר זמן מסויים מנסה לבצע את הערבול סטריאו שמ'ה שאני שומע דרך ה-WINAMP למשל גם אחרים יוכלו לשמוע ( כמו בהקלטת הסאונד ב- מסנג'ר ) . נסיתי כל דרך אפשרית דרך מערבל עוצמה או הדרייברים של הלוח שלי על מערכת ההפעלה וויסטה שיש ברשותי . כל הנסיונות שלי כשלו , זה פשוט מתיש ! איפה לעזא..אני מוצא את האופציה הזאת , ב-XP למשל תוך כמה שניות אני מפעיל ומתאים לעוצמה נמוכה בשביל איכות שמע טובה שהמאזין ישמע כמו שצריך ולא צורם . פה לדוגמא אני אפילו לא מצליח להשמיע כלום זה פשוט משגע .. אז השאלה שלי היא כזאת , אם מישהו הגיע לפיתרון עם הבעיה הזאת אני כבר מנסה ומנסה כל פעם בדרך אחרת ולא מוצא פתרון ממשי נסיתי מדריכים ביוטיוב גם כן אי אפשר להבין מה הולך שם - גם ככה וו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מי שנמנע עד היום מלהשתמש בפריוויו בגלל חוסר התמיכה בממשק משתמש בעברית. אז עכשיו יש חבילת שפה זמינה. מתחילים להרגיש שעדכון השנה מתקרב..

16. מדובר על win2k/xp, אז אם אתם משתמשים ב- win9x, אין לכם מה להמשיך לקרוא. הרעיון הוא שכשאתם מסירים *חומרתית* התקן מסויים, הוא לא מוסר ב- windows ונשארות רשומות שלו ב-registry, דרייברים שלו וכו', דבר שכידוע לכולם מעמיס על המערכת. הבעיה היא שהוא לא מופיע יותר ב- device manager, ולמי יש כוח להתחיל באמת לחפש אחרי השאריות שלו? הנה דרך לגרום ל- device manager להראות את ההתקנים האלה (ותתפלאו כמה יש לכם!): פותחים Command Prompt ומתחילים להקליד: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 cd %SystemRoot%\system32 start devmgmt.msc [*]בתפריט view בוחרים ב- show hidden devices [*]שימו לב כמה התקנים מופיעים ב- fade. אלה התקנים שלא מחוברים כרגע ("Currently, this hardware device is not conn…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by oshoman,

בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/...-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by jambo222,

שלום יש לי כונן SSD קטן שעליו מערכת הפעלה WIN 10. אני רוצה לקנות ssd 500gb חדש .להתקין עליו מערכת הפעלה נוספת + מספר תוכנות. ורק אחרי שהכול יהיה בסדר אני רוצה לפרמט את SSD הישן . על פי החיפוש זה אפשרי השאלה איך עושים את זה ? .( טיפים , מדריך.) תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Lampa,

צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ogfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 23:53:25, on 11/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\W…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא, אבקש לנתב אותי לפורום המתאים לשאלתי הבאה: יש לי רשת ביתי עם 2 מחשבים. הרשת מחוברת באמצעות router. ב 2 המחשבים מותקן שרת SQL ו 2 השרתים לא מצליחים לתקשר אחד עם השני בשום אופן ! נועצתי עם יודעי דבר בתחום ה SQL ונאמר לי שהסיבה היחידה שהם יכולים להעלות בדעתם היא שיש איזשהו firewall בנתב ו\או במחשבים והם חוסמים את הפורט לו מאזינים 2 השרתים. שאלתי: איך אני יכול לדעת אם הנתב שלי מכיל חומת אש ? איך אני יודע אם האנטיוירוסים שרצים ב 2 המחשבים מכילים חומת אש ? בהנחה שקיימת חומת אש, איך אני מסדיר איתה שתאפשר לפורט 1433 לקבל ולהוציא מידע (אני מקווה שניסחתי זאת נכון, נושא פורטים לא כ"כ נהיר לי...) תודה !

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בימים האחרונים אני שם לב למדריכים שמביאים את התוכנה winwalpaper משהו כזה , שמכניסים אייקון וזה משנה , אך זה משנה לי את הרקע לצבע שחור במקום לשים תמונה , למישהו יש טריק לשים תמונת רקע לתיקייה ? ואני צריך תוכנה מצוינת בלהפוך תמונה לאייקון , היתה לי פעם תוכנה מצוינת ששומרת על איכות גבוהה, אשמח לרמת איכות גבוהה מאוד . תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מצטער, לא יכולתי לחשוב על כותרת יותר עניינית לשאלות שלי, אני מקווה שלא חשבתם "עוד אחד שרוצה לעשות ווינדוס 7 הכי טובבבב". יש לי כמה שאלות לגבי הגרסאות השונות, שאלות שחשובות עבורי. אני צריך לפרמט את המחשב בגלל שהווינדוס לא הותקן היטב וכתוצאה מכך אי אפשר לזהות התקנים חדשים אז חשבתי לעלות על הגל ולשדרג לווינדוס 8 אחרי שראיתי שיש לי מבצע כסטודנט לווינדוס 8 פרו ב390 ש"ח. אז ככה: הבנתי שיש לווינדוס 8 בעיה עם משחקים ושמשחקים עד השנה האחרונה אני צריך להתקין תוסף כלשהו על מנת שהמשחקים יעבדו? בנוסף לכך, אני פונה לסטודנטים שפה, באיזו מהגרסאות היה לכם יותר נוח לעבוד? ביררתי ומצאתי שהתוכנות שלי תומכות בווינדוס 8, אבל אני רוצה לדעת מבחינת החוויה האם היו לאנשים בעיות. גם כן שאלה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.