Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חברים! הווינדוס עושה לי צרות בזמן האחרון. בשבועיים האחרונים, בכל פעם בעליית ווינדוס, הופיעה לי הודעה שנשארו לי עוד XX ימים לעשות ACTIVATION לווינדוס. כל פעם לחצתי על YES, כלומר שאני מעוניין לעשות ACTIVATION לווינדוס. מיד נפתח לי חלון גדול, ובו רשום YOUR WINDOWS IS ALREADY ACTIVATED. או משהו כזה. ככה במשך שבועיים. אמרתי לעצמי שבטח שספירת הימים לאחור תסתיים, ווינדוס יבין שבאמת יש לי ACTIVATION KEY, ויפסיק להציק לי. כנראה שאתמול אזלה הסבלנות של המערכת. שוב, נפתח אותו הדיאלוג, אבל בסיומו המערכת פשוט לא עלתה. ווינדוס חזר למסך ה-WELCOME ובחירת משתמש. אז עליתי ב-SAFE MODE, והתקנתי ווינדוס מהתקליטור (UPGRADE כמובן). מאז הבעיה חזרה על עצמה שוב, אז עשיתי שוב UPGRADE מה-CD. מה …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
ברשותי WinXP Pro SP2 מקורי, עכשיו אני רוצה לפרמט תמחשב והייתי רוצה לדעת האם תיהיה לי בעייה באטיבציה של הווינדוס כלומר הוא יגיד הוא בשימוש .. מי שיוכל להסביר קצת אודה לו.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Vista ultimate Sp1 64bit וה Windows Aero נעלם .. ניסיתי לעשות שחזור מערכת ועדיין לא עזר חשוב לציין שהצבעים הם 32 סביות המסך ברזולוציה טבעית + קצב רענון טבעי אגב, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים.. אם לא אז תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום! לאבא שלי יש מחשב חדש במשרד שעליו הוא התקין את windows 2000 pro על המחשב היחשן שלו היה מותקן windows me ולפני שהוא עבר למחשב החדש הוא עשה backup ב windows me של כל השרטוטים שלו קקבצי "QIC" , אך מתברר שwindows 2000 לא תומך בקבצים אלו! משהו יודע על איזשהי תכנה או דרך שהוא יוכל להחזיר את הקבצים שלו? הם ממש חשובים לעבודה שלו!
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
HI ANI GAR BE HUL VE ANI ROZE LEAKLID BE IVRIT EN LI IVRIT AL HA WINDOWS MA EFSHAR LASOT???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של VISTA או XP אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת WINDOWS BOOT MANAGER מה הסיבה וכיצד אני פותר אותה תודה אני מצטער עם זה לא קשור לפורם הזה פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לפנות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי היום את הW7 הסופי דבר אחד שחסר לי מאוד מויסטה הוא הWINDOWS CALENDAR שהגיע ביחד עם ויסטה ניסיתי לחפש אותו להורדה לווינדוס ולא מצאתי גם לא בחבילת הורדות של הLIVE של מיקרוסופט מה אני יכול לעשות כדי להשיג את הלוח שנה הזה הוא מאוד נוח לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ככה סתם ביום בהיר אחד התעורר המחשב ובפיו הודעה: windows can not start bcoz the folowing file is missing or corrupt. הקובץ בהודעה: windows\system32\config\system המחשב ממליץ לבצע Repair דרך דיסק ההתקנה , אם היה לי לא הייתי כותב הודעה זאת. השאלות : 1. מדובר בקובץ ספציפי או בספריה שלמה ? לפי ההודעה נשמע כאילו זו ספריה. 2. חלונות הותקנו במחשב ב-2 כוננים פיזיים. האם ניתן להעתיק את הקובץ/ספריה מהכונן הפיזי השני ? הבהרה : חלונות הותקנו בכונן נוסף , לא נעשה מעולם שימוש בעותק זה - האם צריך לעדכן משהו ? WINDOWS XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
WINDOWS מציגה לי עידכון (במגן הצהוב) בשם "Windows CardSpace private desktop". קראתי בויקיפדיה וממש לא ברור לי אם אני צריך את העדכון הזה בכלל. אנא עזרו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד מתוצרת קסיו - דגם E105 עם מערכת הפעלה win ce 2.11 איך אני מתקין עברית על מערכת ההפעלה הזאת כדי שאראה ואוכל לכתוב בעברית ביישומים השונים הרלוונטיים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לדלג איכשהו על שלב ה Screen Alignment לאחר ההתקנה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מערכת מולטימדיה לרכב מדיל אקסטרים. המערכת מגיעה עם WIN CE 6 מובנה כמובן שלא בעברית השאלה שלי היא כזאת איך ניתן להתקין עברית על WIN CE או בכלל ווינדוס חדש והאם ניתן להתקין מערכת הפעלה אחרת על המערכת? בתודה מראש איתן
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
windows could not start because the following file is missing or corrupt winnt\system32\config\system בבקשה עזרה !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
windows could not start because the following file is missing or corrupt system32 config system זו ההודעה שקיבלתי היום שפתחתי את המחשב. מה עושים במצב זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , איך אני מבטל את הווינדווס דיפנדר בווינדווס ויסטה ? אם יש אפשרות למחוק אותו לגמרי , עוד יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה windows defender מאיטה את המחשב? יש לי אנטיוירוס ואף פעם לא השתמשי ב windows defender עכשיו הפסקתי אותה כדאי להדליק אותה בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש וקיבלתי איתו Windows Defender עכשיו אני רוצה לקנות נוד 32 ואני בספק האם Windows Defender גם טוב ( אני גולש לאתרים "מסוכנים" ) או לא מה עדיף ? שווה להשקיע ? אשמח לעזרה . ( מדובר על ווינדוס 8.1 )
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-