Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, כשאני מחבר מכשיר חיצוני כלשהו לUSB מופיע סמליל כזה של מלבן עם נקודה צהובה שאני מבין כי משמעותו היא שמותקנים דרייברים במחשב. השאלה שלי היא כיצד למנוע זאת. מחיפוש בלוח בקרה מצאתי רק את רובריקת הDEVICE INSTALLATION שמתייחסת לעדכונים מהוינדוס בלבד ואילו אני רוצה למנוע גם התקנה מהמכשיר עצמו. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי ביד 2 ויסטה שהבחור טוען שהוא RETAIL הויסטה הנ"ל חולקה במתנה לעובדי מיקרוסופט ישראל , והם קיבלו אותה ללא קופסא , רק דיסק שלא מוזכר שמה אם זה ריטל או OEM תמונה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello everybody! I have a PC with dual-boot of XP and Vista. Usually, I run my games on XP, and I also use XP most of the time for almost everything else. However, some new games will have directx 10, and Halo 2 will only run on Vista! So, I want to optimize Vista for maximum game performance. I dont care about disabling Aero or doing everything I can to maximize performance, even if Vista will look bad. What are your tips to push the most out of vista? Thanks! P.S. I wanted to post this message on the "Windows" forum, but I don't want to double-post. So if any of you is a regular participant in the windows forum, thanks!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדיי פעם שאני נכנס לאתרים כמו MSN.CO.IL הרבה פופאים מעצבנים, הייתי רוצה תוכנה- לא משנה אם היא חינמית או לא, העיקר שהיא יעילה אך ורק לפופאים ושלא תגביל אותי בגלישה, וגם איזה תוכנות מומלצות לSPY ? לי יש את הAD AWARE 6 PRO האם זה מספיק או שמומלץ עוד תוכנה להתקין בנוסף אליה?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור את מחסום ה 3 גיגה של חלונות XP.אני עובד עם 3 תוכנות בו זמנית ואני רוצה להתקין 4 גיגה על המחשב. הבנתי ש 64 ביט תומכת אבל אני לא רוצה לפרמט כי הכל עובד חלק.יש פיתרון אחר?? התקנת ויסטה לא ממש קורצת לי וטוב לי עם מה שיש. אני רוצה מערכת שלא תיקח משאבים אלה תדע לנצל אותם כראוי. תודה רבה על העצות ויום טוב לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הכונן שלי מחולק ל-2 מחיצות : 1. XP 2. ווינדוס 7 ה-XP נמצאת משמאל ל-7 (מבחינת סדר המחיצות) ה-7 הותקנה אחרי ה-XP כיצד מסירים את המחיצה של ווינדוס XP ומרחיבים את המחיצה של ווינדוס 7 שתתפוס את כל נפח הכונן? טכיצד מסירים לאחר מכן את האופציה של WIN XP ב-DUAL BOOT? ע"מ ש-7 יעלה אוטומטית? תודה מראש (:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מכבה את המחשב, (התחל כיבוי) אני רואה אותו מתכבה ושומר הגדרות וכל המסכים האלו אבל אחר כך המסך מתכבה אבל המחשב נשאר דלוק ואני חייב לכבות דרך הכפתור שעל המארז, מה אני עושה במקרה כזה, חשוב לי להגיד שזה התחיל לפני שבוע ולא קרה לעולם.
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון, הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד. אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ? תודה
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה? בא לי לעשות את המחשב שחור :-)
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת יש לי ווינדוס אקס פי שני הרדיסיקים שכל הרדיסק מחולק לשני כוננים ורציתי לדעת כל הכוננים שלי עובדים על FAT32 ושמעתי שווינדוס ויסטה עובד על NTFS רציתי לדעת האם בשביל להתקין את ווינדוס ויסטה אני צריך להפוך רק את הכונן שאני רוצה להתקין עליו את ויסטה לNTFS או שאני חייב להפוך את כל הכוננים לNTFS? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מיקרוסופט עוד לא הספיקה להוציא DX 9.0L וכבר יוצאים כל מיני גרסאות "פרוצות" של DX10? במקרה מצאתי את הקובץ הנ"ל ברשת: http://depositfiles.com/en/files/894026 הקובץ לא נבדק על-ידי, ואין עליו הרבה מידע ברשת ולכן אני לא מומלץ להתקין את זה כלל, פתחתי את הנושא בכדי ליידע ולדון בו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. התקנתי עכשיו WIN 7 RC1 7127 X64 ואני לא מסתדר עם האקטיבציה. אלו ההוראות של הפאץ': Windows 7 64Bit Manual Activation By Orbit30. Follow these step: First select show hidden files\folders! 1: Click start - in search type services - open and in right panel scroll down to Software Protection, highlight it and select stop in left panel. 2: A. Now go to: %WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\and take full control of 'pkeyconfig.xrm-ms' (Right click it - Select Properties - Security tab and take full control over it) B. Now delete the file pkeyconfig.xrm-ms, and copy and paste with the new one. 3: A. Now go to: %WinDir%\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\and take full …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים את המשחק NBA נכון? יש לי כאן את המשחק NBA95 התקנתי אותו נסיתי להפעיל אותו הוא עלה עד לרגע שנכנסים למשחק ללחוץ Play הכוונה להתחיל לשחק ואז הוא יוצא בחזרה ל-Windows. יכול להיות שזה בגלל שמותקנת מערכת הפעלה WinXp Pro? אם כן, מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק זה? חייבת להיות דרך כלשהי נכון? תודה לתומכים
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אנשים שאלה פשוטה אפשר למצוא את ווינדוס ויסטה (בטא 1) באימיול ?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בxp pro כל פעם ששולחים הדפסה הPrint Spooler service מפסיק לעבוד האם למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה,תמיד כשחלונות עולה(WIN 7 64BIT) יש בדיקת שגיאות לדיסק הקשיח(למחיצה שבה הוינדוס מותקן) גם כשהיא מסתיימת והמערכת מופעלת מחדש שוב פעם עולה הבדיקה,הוינדוס לא עולה עד שאני מבטל את הבדיקה לפעמים אני גם לא מצליח לבטל אותה אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום חומרה תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אם לדוגמא אני קונה את גירסת הOEM היא תעבוד רק במחשב הקיים שלי,השאלה אם למשל אני יפרמט את המחשב,יהיה אפשרות להתקין שוב על אותו מחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס אך ההתקנה לא מסתיימת . לא פעם ולא פעמיים שאני התקנתי כבר ווינדוס. עכשיו אני מנסה להתקין שוב פעם ווינדוס אבל במחשב של חבר, עובר את כל השלבים הראשונים ,ההתקנה מתקדמת באחוזים כהרגלה ,לקראת הסוף המחשב עושה פעם אחת/פעמיים ריסטריט כרגיל ואז כשזה עולה ומגיע לחלון שחור עם לוגו הרגיל שרשום שם ,"ווינדוס נטען..." בידיוק רגע לפני שנכנס לחלונות , אז נהיי מסך שחור ופה לא קורה כלום נשאר קבוע מסך שחור ניסיתי כמה פעמים ולהתקין ואף עם דיסקים שונים ואותה בעיה , מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ואיך איפשר לפתור את זה???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה ממש מציקה! כל פעם שאני לוחץ על ALT+CTRL+DEL כדי להכנס לTASK MANAGER אז הוא נדלק ואחרי שניה או שתיים מתכבה, לא משנה מה אני אעשה. הסימן של הTM עדיין נשאר בשורת המשימות(איפה שהשעון), אבל כשאני מעביר את העכבר עליו הוא נעלם. תודה מראש! מקווה שהבעיה תיפתר איכשהו... :-\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב שלי היה כשבוע (הייתי בחו"ל, אז לא באתי לקחת אותו) במעבדת מחשבים (חשוב לציין שבמעבדה עובד חבר טוב שלי ואני סומך עליו ב100%) בגלל בעיות שונות שלא היה לי כוח לגשת אליהן בעצמי (הארדיסק דפוק, פירמוט, בלוסקרין בstartup, ועדכון bios). אחרי שבוע שהמחשב היה במעבדה שבמהלכו הוא עבר בדיקות חומרה רבות וoc קל (q9300 ל3.0ghz). המחשב במעבדה לא קרס אפילו פעם אחת. אך כשהבאתי אותו הבייתה, והתחלתי להתקין תוכנות (לא הספקתי להתקין יותר ממסנג'ר, ממיר וידאו, אייטונס, דיסק וירטואלי וקודאקים לוידאו) התחלתי לקבל בלוסקרינים. עד ל5 ביום. הסרתי את כל התוכנות שעלולות להיות "חשודות", ניתקתי את המסך השני והארדיסק אחד. אך הבלוסקרינים המשיכו. לאחר ששלחתי dump לאותו חבל הוא הודיע שהבעיה נ…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם שני הרדיסקים. אחד עם הרדיסק 160GB בחיבור SATA שממנו אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה - ויסטה. שני עם הרדיסק 200GB בחיבור IDE שעליו יאוחסנו בעיקר קבצי מדיה. האם יש הצדקה כלשהי לחלק את כונן ה-SATA למחיצות (partitions) ? פעם ההמלצה הייתה לעשות זאת תמיד בכוננים גדולים. אבל היום, עם ויסטה ו-SATA יש בזה בכלל צורך ?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-