Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עובד על עריכת תמונות בתוכנה שנקראת Paint Shop Pro 8, מופיעה לי חלונית אזהרה בסרגל התחתון ועליה רשום - שגיאת מערכת - WINDOWS כמות מעטה של זיכרון וירטואלי מינימלי-הזיכרון הוירטואלי במערכת שלך מועט. WINDOWS יגדיל את גודל קובץ הקידוד של הזיכרון הוירטואלי שלך. במשך תהליך זה, ייתכן שבקשת זיכרון עבור יישומים מסויימים יידחו. לקבלת מידע נוסף, עיין בעזרה. מה הכוונה בהערה זו ? ברגע שחלון זה מופיע, יש מצבים שזה לא נותן לי לשמור את התמונה שלאחר העריכה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין windows xp על מחשב נייד מסוג hp pavilion dv5000 הבעיה היא שיש לי במחשב כונן sata והוא לא מזהה אותו בנסיון להתקנה ממה שהבנתי אני צריך להתקין גם דרייברים כשלוחצים f6 או לצרוב את הדרייברים עם הדיסק של הwindows הבעיה היא שאין לי את הדרייבר המדובר, חיפשתי באתר של intel ולא מצאתי דבר שני- אין לח כונן פלופי כדי לשים שם את הדרייבר ואין לי כניסות usb- שתיהן לא עובדות כך שאין לי איפה לשים את הדרייבר אז האופציה היחידה שלי היא לצרוב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה 1. איך אני משיג את הדרייבר? 2. איך אני צורב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה? 3. האם יש אפשרות לצרוב את הדרייבר על דיסק, וכשיש f6 אז להוציא את דיסק ההתקנה, להכניס דיסק עם הדרייבר ולהתקין, להוציא את דיסק הדרייב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי ווינדוס home premium x64 7. בטעות התקנתי את גירסאת ווינדוס 7 enterprize x32. המערכת שלי נמחקה וכל ההגדרות שונו, כולל הצד של תפריט ההתחלה(שהיה בצד ימין). הווינדוס שמר לי את כל המחשב הקודם בתיקיה windows.old. האם יש דרך להחזיר חזרה לגירסאת ווינדוס 7 home premium x64 במקום הגירסא הנוכחית שהתקנתי ביחד עם כל התוכנות, והקבצים שהיו בגירסא ההיא(שעכשיו שמורים ב-windows.old)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי xp וזאת מערכת הפעלה מצויינת לדעתי אבל יש לי בעיה אחת ואני מקווה שמישהו יפתור לי אותה! יש לי צורב מסוג yamaha 16-10-40 , ועד שהחלפתי ל- xp ( עבדתי עם ה- me) והצורב שלי עבד מצויין ! משום מה-התוכנה שאיתה עבדתי cd creator 4 ממש לא עובדת באקס-פי וכשהורדתי גירסה של-5 גם זה לא עבד, ניסיתי הכל כולל את התאימות מערכת הזה- זה לא עובד ואגב, גם ה- nero לא עובד לי אם למישהו יש פיתרון נא לענות לי בבקשה!!! תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מסיר את מסך הפתיחה בווינדוס איפה שרשום השם משתמש שלי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה תיקיות גדולות מלאות בקבצים שאני מעוניין לארגן בצורה יעילה יותר. ניקח לדוגמא את התקיה של הסרטים: כרגע זרוקים לי המון סרטים בתקיה כשהם מסודרים ע"פ שם. אני רוצה לסווג אותם ע"פ קטגוריות (סרטי אקשן, סרטי קומדיה וכ"ו). הבעיה היא שישנם סרטים שאני מעוניין לתת להם שני סיווגים שונים במקביל, כך שלפתוח תת תיקיות בתוך התיקיה הראשית אינה אופציה מספיק טובה. חשבתי על לצור מספר תת תקיות ולשים את הקבצים בסוג שהכי מתאים להם, ובשאר התיקיות שגם מתאימות להם לשים קיצורי דרך לקובץ. השאלה היא האם ישנה אופציה מובנת בווינדוס (או איזו שהיא תוכנה) שיכולה לפתור לי את הבעיה בצורה טיפה יותר אלגנטית?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש . יש לי בעייה עם ווינדוס8 .(ניסיתי ראשית כל לחפש מאמרים שלכם בנושא אך לא מצאתי). ראשית דבר מידע נוסף על המחשב שלי: יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ווינדוס וויסטה הום פרמיום וגם ווינדוס וויסטה אולטימט. כאשר שידרגתי את הווינדוס הראשית שלי וויסטה הום פרמיום לווינדוס 8 פרו,הכל עובד כשורה אצלי,אבל לצערי הרב אני לא מצליח לגרום לווינדוס 8 לראות\לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט שנמצאת בכרך לוגי אחר . את ווינדוס וויסטה אולטימט , התקנתי תקופת מה, לפני התקנת ווינדוס 8. האם יש דרך לגרום לווינדוס 8 לראות או לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט,במערכת האיתחול של המחשב שלי ??? Robitusinm
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון- אין לי מושג מה עבר על המחשב שלי ומה הדבר שקרה לו עושה, ובגלל זה אין לי מושג איזה כותרת אחרת לתת לשירשור דבר שני- כשהפעלתי את המחשב שלי לפני יומיים הופיע לי אייקון של local area connection עם סימן קריאה עליו (מוגבל או לא מחובר... או משהו כזה...), בנוסף לאייקון של החייגן. אני לא ממש זוכר אם היה לי אייקון כזה קודם, מה שבטוח זה שהוא לא היה עם סימן קריאה. ניסיתי לעשות repair אבל הוא לא הצליח (המערכת לא הצליחה להקצות IP חדש), וכשאני עושה Disable אז גם האינטרנט מתנתק לי ולא מצליח להתחבר עד שאני מחבר את החיבור המוזר... מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך במחשב שלי?! עשיתי סריקת וירוסים עם נוד 32 והכול נקי (לפחות זה ) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם ניתן לבצע חלוקה למחיצות ללא פירמוט, ללא התקנה מחדש של הווינדוז וללא סכנה ממשית למידע שעל ההארדיסק? כרגע אני עובד עם ויסטה SP1, הארדיסק של ~100GB מתוכו ~40GB פנוי. מצטער אם שאלו פה את זה בעבר, חיפשתי ולא מצאתי פתרון. ברמת העיקרון אני יכול להתקין מחדש את הויסטה, אבל זה אומר לפנות למיקרוסופט שישלחו לי את הדיסק (שלא קיבלתי עם הלפטופ וכו' וכו' וכו')... תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב, ואני סבור שעוד חושבים כמוני שאם מיקרוסופט הייתה מוכרת את העותקים של windows במחיר סימלי (של 100 ש"ח בערך) היא הייתה עושה מיליונים של דולרים במקום להפסיק מילארדים של דולרים בעותקים לא חוקיים. אולי יום אחד היא תרד מהעץ הגבוה שלה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התכנתי חלונות xp ל כונן c נתתי נפח 30 גיגה . ואת כל שאר נפח הארד דיסק לכונן d , אבל שהחלונות עולה לא מופיע לי כונן d אלא רק כונן c בנפח 30 גיגה . בבקשה מה הם הפעולות שצריך לבצע כדי ליצור בסביבת חלונות כונן חדש ואיך גם משנים שם לכונן הצורב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן פותח משתמש זמני במקום המשתמשים הרגילים, בevent viewer הוא מראה כל פעם 4 error: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on. Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.\ ולפעמים הוא מוסיף error חמישי: …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא, אבקש לנתב אותי לפורום המתאים לשאלתי הבאה: יש לי רשת ביתי עם 2 מחשבים. הרשת מחוברת באמצעות router. ב 2 המחשבים מותקן שרת SQL ו 2 השרתים לא מצליחים לתקשר אחד עם השני בשום אופן ! נועצתי עם יודעי דבר בתחום ה SQL ונאמר לי שהסיבה היחידה שהם יכולים להעלות בדעתם היא שיש איזשהו firewall בנתב ו\או במחשבים והם חוסמים את הפורט לו מאזינים 2 השרתים. שאלתי: איך אני יכול לדעת אם הנתב שלי מכיל חומת אש ? איך אני יודע אם האנטיוירוסים שרצים ב 2 המחשבים מכילים חומת אש ? בהנחה שקיימת חומת אש, איך אני מסדיר איתה שתאפשר לפורט 1433 לקבל ולהוציא מידע (אני מקווה שניסחתי זאת נכון, נושא פורטים לא כ"כ נהיר לי...) תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מעתיק טקסט ביפנית ומדביק בכתבן קובץ TXT, זה לא מדביק טוב אלא יוצא לי רק מרובעים. נכנסתי להגדרות השפה(ראו תמונה מצורפת להודעה), וסימנתי 2 שורות שרשום בהם יפנית אך זה לא עזר, שוב מרובעים. האם עשיתי משהו לא טוב? אולי פיספסתי משהו ? באופיס 2003 ניתן לשמור יפנית ורוב השפות אך אני מעוניין לשמור בקובץ TXT. שפות: עברית, אנגלית, ערבית, רוסית מוצגות ונשמרות בלי בעיה בעורך הטקסט(כתבן). יפנית, סינית, אמהרית וכו' לא עובד. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-