Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עובד על עריכת תמונות בתוכנה שנקראת Paint Shop Pro 8, מופיעה לי חלונית אזהרה בסרגל התחתון ועליה רשום - שגיאת מערכת - WINDOWS כמות מעטה של זיכרון וירטואלי מינימלי-הזיכרון הוירטואלי במערכת שלך מועט. WINDOWS יגדיל את גודל קובץ הקידוד של הזיכרון הוירטואלי שלך. במשך תהליך זה, ייתכן שבקשת זיכרון עבור יישומים מסויימים יידחו. לקבלת מידע נוסף, עיין בעזרה. מה הכוונה בהערה זו ? ברגע שחלון זה מופיע, יש מצבים שזה לא נותן לי לשמור את התמונה שלאחר העריכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החברה מרדמונד מעוניינת לחזק את נוכחותה של הטכנולוגיה הצומחת בחלונות 10, ומגייסת לשם כך כמה מהיצרניות הגדולות ביותר של עולם המחשבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי עותק של וינדוז XP בגרסה העברית. הייתי רוצה להמירו לגרסת האנגלית - האם ניתן לעשות זאת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל בrun את ipconfig אבל אני לא רוצה שהחלון ייסגר במהירות בלי שאני אראה את התוצאה בדוס זה פשוט אבל איך עושים את זה בווינדוס ? (אני מעוניין לחסוך את cmd-->ipconfig)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהפעלת המחשב, זמן קצר ביותר אחרי התחלת הטעינה של הWINDOWS XP, מופיעה הודעת השגיאה הבאה: ואז הוא אומר להכניס את תקליטור ההתקנה ומשם להפעיל את הRECOVERY דרך האות r. הלכתי באמת למצב RECOVER ועשיתי chkdsk /r, אך לצערי הדבר לא סידר את הבעיה. רעיונות? הערות? הארות? מחר או מחרתיים אני אנסה לעבוד על זה עם כלי שחזור, אך שווה בכלל לנסות? (כי בדקתי דרך הRECOVERY CONSOLE והקובץ קיים.... קיים גם system.sav) כמו כן, כל זאת לאור שקרו לי בזמן האחרון עוד מקרים כמו זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=19382;start=0;boardseen=1 האם כדאי לבדוק ברצינות בעיות פיזיות עם אותו כונן (SEAGATE ברקודה 4) שאולי גורמים לבעיות תכופות כאלה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
1. אני מניח שזה אמור לחסוך מקום במחשב. לסמן את זה? האם זה מאט/מכביד על המחשב? 2.מה הגודל של ווינדוס 7 על הדיסק הקשיח אחרי ההתקנה (ווינדוס נקי בלי תוכנות)?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה... ברשותי יש תוכנה שכאשר אני עובד באמצעותה על קבצים מסוימים (התוכנה ACID ו קבצי MP3) היא יוצרת קובץ SFK שמכיל אינפורמציה על הטראק שהיא פתחה. עכשיו את הקובץ הזה היא יוצרת בתיקייה של השיר וזה ממש מעצבן שיש שם עוד קבצים (בנוסף למאות שכבר יש שם)... עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקבוע בWIN שהסיומת SFK הזו, תהיה מוגדרת כסיומת נסתרת, ואז אני לא אצטרך להתעסק עם הקבצים האלו סתם... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה. מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן פותח משתמש זמני במקום המשתמשים הרגילים, בevent viewer הוא מראה כל פעם 4 error: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on. Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.\ ולפעמים הוא מוסיף error חמישי: …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי התקנתי מחדש משחק שעבד על ווינדוס 7 בצורה חלקה. עכשיו שאני לוחץ על ההפעלה פשוט כלום לא קורה, לא הודעת שגיאה לא טעינה שום דבר. ניסיתי להפעיל גם כמנהל וגם במצב תאימות לווינדוס 7 ו 8, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר על win2k/xp, אז אם אתם משתמשים ב- win9x, אין לכם מה להמשיך לקרוא. הרעיון הוא שכשאתם מסירים *חומרתית* התקן מסויים, הוא לא מוסר ב- windows ונשארות רשומות שלו ב-registry, דרייברים שלו וכו', דבר שכידוע לכולם מעמיס על המערכת. הבעיה היא שהוא לא מופיע יותר ב- device manager, ולמי יש כוח להתחיל באמת לחפש אחרי השאריות שלו? הנה דרך לגרום ל- device manager להראות את ההתקנים האלה (ותתפלאו כמה יש לכם!): פותחים Command Prompt ומתחילים להקליד: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 cd %SystemRoot%\system32 start devmgmt.msc [*]בתפריט view בוחרים ב- show hidden devices [*]שימו לב כמה התקנים מופיעים ב- fade. אלה התקנים שלא מחוברים כרגע ("Currently, this hardware device is not conn…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הינה תמונה להמחשה זה התחיל לפני כמה ימים מאז שהבאתי את הכרטיס מסך החדש (ASUS HD7950) התקנתי לו את הדרייבר הכי חדש לWIN7 64 שיהיה באתר של AMD לא התקנתי מהדיסק.. לפני זה הכרטיס הקודם היה רץ רגיל בלי דרייבר כי המערכת זיהתה אותו לבד אז לא התקנתי בזמנו דרייבר כי ידעתי שאני הולך להחליף כרטיס מה עושים? זה בעיה בכרטיס או בעיה תוכנתית? לפעמים היה גם הרבה כאלו רווחים ולא ראות את הסמלים של התוכנות שרצות ברקע..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר יש לי מחשב XP שאליו מחוברת מדפסת Lexmark E232, המדפסת משותפת ברשת - עד פה הכל טוב ויפה. יש לי מחשב אחר עם WIN7 שמזהה את המדפסת ברשת, אבל המ"ה לא מוכנה להתקין - דורשת דרייברים. הורדתי דרייברים מהאתר מהצ'וקמק של Lexmark, אין דרייבר יעודיי עבור 7 אלא משהו שנקרא: Lexmark Universal Driver - Microsoft Windows 2000 and Microsoft WHQL Certified Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 PCL XL Emulation driver וה-WIN לא מזהה את הדרייברים כמובן מישהו מכיר או נתקל בתקלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם . אני כבר זמן מסויים מנסה לבצע את הערבול סטריאו שמ'ה שאני שומע דרך ה-WINAMP למשל גם אחרים יוכלו לשמוע ( כמו בהקלטת הסאונד ב- מסנג'ר ) . נסיתי כל דרך אפשרית דרך מערבל עוצמה או הדרייברים של הלוח שלי על מערכת ההפעלה וויסטה שיש ברשותי . כל הנסיונות שלי כשלו , זה פשוט מתיש ! איפה לעזא..אני מוצא את האופציה הזאת , ב-XP למשל תוך כמה שניות אני מפעיל ומתאים לעוצמה נמוכה בשביל איכות שמע טובה שהמאזין ישמע כמו שצריך ולא צורם . פה לדוגמא אני אפילו לא מצליח להשמיע כלום זה פשוט משגע .. אז השאלה שלי היא כזאת , אם מישהו הגיע לפיתרון עם הבעיה הזאת אני כבר מנסה ומנסה כל פעם בדרך אחרת ולא מוצא פתרון ממשי נסיתי מדריכים ביוטיוב גם כן אי אפשר להבין מה הולך שם - גם ככה וו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני שם לב למדריכים שמביאים את התוכנה winwalpaper משהו כזה , שמכניסים אייקון וזה משנה , אך זה משנה לי את הרקע לצבע שחור במקום לשים תמונה , למישהו יש טריק לשים תמונת רקע לתיקייה ? ואני צריך תוכנה מצוינת בלהפוך תמונה לאייקון , היתה לי פעם תוכנה מצוינת ששומרת על איכות גבוהה, אשמח לרמת איכות גבוהה מאוד . תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-