Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב, ואני סבור שעוד חושבים כמוני שאם מיקרוסופט הייתה מוכרת את העותקים של windows במחיר סימלי (של 100 ש"ח בערך) היא הייתה עושה מיליונים של דולרים במקום להפסיק מילארדים של דולרים בעותקים לא חוקיים. אולי יום אחד היא תרד מהעץ הגבוה שלה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. שאלה לאלה שאוהבים לחשוב. ברשותי לפטופ שמחובר למסך חיצוני. זאת מכיוון שהמסך של הלפטופ שלי נשבר. לא רק זאת, אלא שכאשר המסך של הלפטופ שלי נשבר - לא הייתה מערכת הפעלה מותקנת. לכן חיברתי את הלפטופ למסך חיצוני (דרך כבל VGA). הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7, ואכן שמעתי את הדיסק נטען ורץ - אלא שהתצוגה על המסך החיצוני לא הופיעה. לכן, הכנסתי דיסק הפעלה של UBUNTU, ואכן - המסך החיצוני התוערר לחיים - ויכולתי להתקין את אובונטו בקלות. לכן כרגע אני מריץ אובונטו, בלית ברירה (אוהב מאוד את לינוקס, ורוצה לתמוך, אבל כבר שבוי של ווינדוס - לצערי). למי יש רעיון? מכיוון שלי אזלו, אני שואל לעצתכם: כיצד אוכל להתקין ווינדוס 7, כאשר אין לי יכולת לראות מה מתרחש לאחר שהדיסק נטען. כמוב…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני צריך לתקן את הboot של ה xp שלי. עד כמה שאני זוכר צריך לאתחל מהדיסק של ווינדוס ולבחור R לתיקון שם צריך לתת את פקודת fixboot אבל יש פקודה נוספת לתיקון הMBR ושכחתי אותה מה היא???????? והאם יש לי שגיאות בדרך הפעולה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סתכלו בתמונה ...(מחשב חדש) למה כל פעם זה עולה ה SAFTLY REMOVE HARDWARE ? הרי זה הרדיסק !!! לא התקן USB או משהו אחר הרדיסק SATA2 רגיל זה לא אמור לעלות . למה זה קורה ואיך אני ניפטר מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי התקנתי מחדש משחק שעבד על ווינדוס 7 בצורה חלקה. עכשיו שאני לוחץ על ההפעלה פשוט כלום לא קורה, לא הודעת שגיאה לא טעינה שום דבר. ניסיתי להפעיל גם כמנהל וגם במצב תאימות לווינדוס 7 ו 8, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד במשרד בתוכנות דוס,(חושבשבת וכ"ו) עכשיו יש לי מדפסת של זירוקס שעד עכשיו פעלה יפה גם בדוס וגם בוינדואז. לאחרונה היא הפסיקה להדפיס דרך דוס,( היא מותקנת, ודרך הוינדואז היא מדפיסה WORD וכ"ו) כשהתקשתי לתמיכה של התוכנה (חשבשבת)- היא עשתה איתי בדיקה דרך הCMD איזה שהיא פקודה שהעלתה חלון של DOS שנסיתי להדפיס המדפסת לא הגיבה אז היא אמרה לי שזה לא קשור לתוכנה אלא שהוינדואז לא מדפיס דרך דוס. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. אני מניח שזה אמור לחסוך מקום במחשב. לסמן את זה? האם זה מאט/מכביד על המחשב? 2.מה הגודל של ווינדוס 7 על הדיסק הקשיח אחרי ההתקנה (ווינדוס נקי בלי תוכנות)?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עובד על עריכת תמונות בתוכנה שנקראת Paint Shop Pro 8, מופיעה לי חלונית אזהרה בסרגל התחתון ועליה רשום - שגיאת מערכת - WINDOWS כמות מעטה של זיכרון וירטואלי מינימלי-הזיכרון הוירטואלי במערכת שלך מועט. WINDOWS יגדיל את גודל קובץ הקידוד של הזיכרון הוירטואלי שלך. במשך תהליך זה, ייתכן שבקשת זיכרון עבור יישומים מסויימים יידחו. לקבלת מידע נוסף, עיין בעזרה. מה הכוונה בהערה זו ? ברגע שחלון זה מופיע, יש מצבים שזה לא נותן לי לשמור את התמונה שלאחר העריכה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתם מחשב פנטיום אחד שמריץ Windows XP Pro + SP1 עם Office 2000 ורץ חלק ? נטען תוך דקה ועשרים מרגע לחיצת הכפתור ועד לטעינה מלאה. מריץ כמה יישומי אופיס במקביל ומשחק בפינבול ? :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע, זו הגירסא הנוכחית: Version 1511 מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10. לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים המחשב לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%. ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר... אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10. בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר על חלונות 7 פרופשונל
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החברה מרדמונד מעוניינת לחזק את נוכחותה של הטכנולוגיה הצומחת בחלונות 10, ומגייסת לשם כך כמה מהיצרניות הגדולות ביותר של עולם המחשבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק של וינדוז XP בגרסה העברית. הייתי רוצה להמירו לגרסת האנגלית - האם ניתן לעשות זאת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתוכנת דואר ובתוכנת מסרים הקישורים לא נפתחים כאשר מקליקים עליהם, יש צורך להעתיק ידנית את כתובת הקישור. בעבר היתה לי בעיה שכזו (עם הדפדפן) ולא זוכר את הפתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-