Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני מוצא ב WIN 8 את הרשימה עם כל שמות של הראוטרים שהתחברתי אליהם מהמחשב שלי היה את זה ב control panel ב WIN 7 והייתי יכול למחוק את כל השמות של הראוטרים האחרונים שגלשתי מהם.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע readyboost בכרטיס sd בווינודוס 7? אם כן באיזה סוג כרטיס? ראיתי כל מיני סוגי מהירויות של כרטיסים... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נמחק לי חשבון ADMIN בווינדוס XP האם יש דרך לשחזר או ליצור חדש? כרגע יש לי רק חשבון אורח ואין לי אפשרות ליצור חשבונות חדשים בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מאמין שלא מזמן נכנס לי איזה טרויין או תוכנה זדונית אחרת למחשב, מאז כדי לבצע כל פעולה שדורשת Administrator Privileges אני חייב להפעיל את התוכנה כAdministrator (ז"א כפתור ימני וRun as Administrator) למרות שיש הרשאת Admin לUser שלי (שהוא גם היחידי). הדבר הזה מאוד מציק לי, מישהו יודע את הסיבה לזה ואיך אפשר לטפל בזה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב, ואני סבור שעוד חושבים כמוני שאם מיקרוסופט הייתה מוכרת את העותקים של windows במחיר סימלי (של 100 ש"ח בערך) היא הייתה עושה מיליונים של דולרים במקום להפסיק מילארדים של דולרים בעותקים לא חוקיים. אולי יום אחד היא תרד מהעץ הגבוה שלה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב והכל עבד ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת זאת לא פעם ראשונה שההודעה הזאת קופצת לי מצטער על האיכות פשוט לא הצלחתי לעשות printscreen איך אני יכול לפתור את הבעיה מדובר בwindows 8.1 תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא, אבקש לנתב אותי לפורום המתאים לשאלתי הבאה: יש לי רשת ביתי עם 2 מחשבים. הרשת מחוברת באמצעות router. ב 2 המחשבים מותקן שרת SQL ו 2 השרתים לא מצליחים לתקשר אחד עם השני בשום אופן ! נועצתי עם יודעי דבר בתחום ה SQL ונאמר לי שהסיבה היחידה שהם יכולים להעלות בדעתם היא שיש איזשהו firewall בנתב ו\או במחשבים והם חוסמים את הפורט לו מאזינים 2 השרתים. שאלתי: איך אני יכול לדעת אם הנתב שלי מכיל חומת אש ? איך אני יודע אם האנטיוירוסים שרצים ב 2 המחשבים מכילים חומת אש ? בהנחה שקיימת חומת אש, איך אני מסדיר איתה שתאפשר לפורט 1433 לקבל ולהוציא מידע (אני מקווה שניסחתי זאת נכון, נושא פורטים לא כ"כ נהיר לי...) תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי משימה להתקין מערכת הפעלה על netbook שהגיע מאירופה. עם XP בגרמנית. מעבד atom n270 ו-1GB RAM. איזה מערכת הפעלה הכי תתאים במקרה הזה? האם Windows 7 זה לא כבד מדי?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב של אחי לא מצליח לעלות. אחרי מסך הטעינה של XP, מופיע מסך שחור והמחשב לא מגיב. כשלוחצים F5 ובוחרים בתפריט LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, המחשב עולה. איך אני מתקן מהמצב הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הינה תמונה להמחשה זה התחיל לפני כמה ימים מאז שהבאתי את הכרטיס מסך החדש (ASUS HD7950) התקנתי לו את הדרייבר הכי חדש לWIN7 64 שיהיה באתר של AMD לא התקנתי מהדיסק.. לפני זה הכרטיס הקודם היה רץ רגיל בלי דרייבר כי המערכת זיהתה אותו לבד אז לא התקנתי בזמנו דרייבר כי ידעתי שאני הולך להחליף כרטיס מה עושים? זה בעיה בכרטיס או בעיה תוכנתית? לפעמים היה גם הרבה כאלו רווחים ולא ראות את הסמלים של התוכנות שרצות ברקע..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי xp וזאת מערכת הפעלה מצויינת לדעתי אבל יש לי בעיה אחת ואני מקווה שמישהו יפתור לי אותה! יש לי צורב מסוג yamaha 16-10-40 , ועד שהחלפתי ל- xp ( עבדתי עם ה- me) והצורב שלי עבד מצויין ! משום מה-התוכנה שאיתה עבדתי cd creator 4 ממש לא עובדת באקס-פי וכשהורדתי גירסה של-5 גם זה לא עבד, ניסיתי הכל כולל את התאימות מערכת הזה- זה לא עובד ואגב, גם ה- nero לא עובד לי אם למישהו יש פיתרון נא לענות לי בבקשה!!! תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה, אני עובד על וינדוס 10 (באנגלית) אבל משתגע כי תמיד שאני כותב השפה היא ההפוכה ממה שרציתי. כלומר שרוצה עברית יוצא אנגלית ולהיפך ותמיד יוצא שאני כותב כל דבר פעמיים בין אם בדפדפן ובין בוורד וכו'. הבעיה קיימת כל כך הרבה שנים ואני לא מוצא פיתרון נוח א. האם ניתן להגדיר פעם אחת מי תהיה השפה המובילה בכל תוכנה וזהו כל פעם שאפתח אדע מראש מהי השפה. ב. האם ניתן לסדר שבמקום ALT SHIFT אגדיר מקש אחד (חם) שיחליף מהר את השפה ? אשמח לתובנות
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ויש לי כמה שאלות: למחשב שלי יש מעבד Athlon X2 64bit , אז אני יכול להתקין win xp sp3 ? הבנתי שזה X86 מה זה אומר ? חוץ מזה יש לי שני כונני SATA בRAID 0 ובשביל זה אני רוצה לשלב את הדרייברים ב NLITE למדריך בפורום נמחקו המתונות, אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את הדרייברים בדף של הלוח אם: http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=view לדעתי אני צריך - Revision 1.0.0.16 Description nForce4 RAID0/1 Driver & Silicon Image 3114 RAID0/1/5 Driver (Self-Extract to floppy for F6 Installation). File NF4_RAID_F6.ZIP Size 533 KB OS תודה רבה !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מסיר את מסך הפתיחה בווינדוס איפה שרשום השם משתמש שלי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-