Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בXP PRO שברשותי,ישנם שלושה פרופילים שלכל אחד יש סיסמא.רק את שלי אני יודע,ה2 האחרים פשוט שחכו את שלהם ואפילו הpassword hint לא עזר..ניסיתי את f8 לאחר הריסט-safe mode בתקווה והווינדוס יעלה ללא פרופילים, ואז אולי יהיה אפשרי לעשות משהו כבר-אך לצערי עלה עם פרופילים.(כך שלא עזר !) אני במצב limited אגב,כך שאין לי הרבה אפשרויות.. מה עושים ??? האם יהיה אפשרי לגלות את סיסמתם? אנא עזרו! בתודה(רבה) טל
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מותקן אצלי directx9 והתקנתי משחק שדורש 8 (הוא ביקש להתקין את ה 8) ניסיתי להעלות את המשחק אך הוא אמר לי שאני צריך להתקין directx 8 זה רק אני או שהמחשב שלי השתגע?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מגדיר במחשב 1920x1080 זה נראה תקין על הצג של המחשב. אבל גדול מדי על הצג של הטלוויזיה, כאשר אני מקטין קצת מהרזולוציה של המחשב יש איכות גרועה מן הסתם במסך של המחשב ובטלוויזיה זה מסתדר. האם יש אפשרות להגדיר משהו מסויים בטלוויזיה ומשהו אחר על המחשב? יש לי 2 כרטיסי מסך של GTX 560TI ולפני כן היה Radeon 4870HD וזה היה תקין עם רזולוציה שהתאימה גם למסך וגם לטלוויזיה. לפני כן היה מסך של LG 22 אינצ' ועכשיו DELL 23 אינצ'.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם כאשר אני מריץ משחק כבד MEDAL OF HONOR-AIRBORNE, או CALL OF DUTY4, מה שקורה זה שאחריי כמה דקות המשחק נתקע כל הזמן ועובד בצורה גרועה ואיטית וכאשר אני יוצא מהמשחק רשום לי."שגיאת מערכת-זיכרון וירטואלי מינימלי". מה עושים עם זה? מה זה אומר? ואיך אפשר לפתור את זה?. יש לי 512MB RAM DDR2 אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברי קהילת ווינדוס! ;D בעקבות התקנה לאימי של וינדוס XP לאחר ריבים קשים שלי עם המחשב הנייד שלה שהגיע ללא מערכת הפעלה (DOS) הצלחתי אחרי ריב ממושך להיתחבר לאינטרנט בכבל ולאמת את ההתקנה והכל בסדר. עכשיו אני ברגעים אלה מעדכן לה ל-SP3 כי הדיסק שיש לי של הווינדוס ישן מאוד מאוד ומגיע עם SP1 כי הוא בערך בן איזה 5-6 שנים.. בכל מיקרה, השאלה העיקרית שלי שנועדה במיוחד בשביל אמא שלי היא כיצד אני הופך את המערכת מעברית לאנגלית? הכוונה היא לאוו דווקא בשמות והכל אלא גם בהתחל שיהפוך ל-START וכן הלאה.. ממה שהבנתי אני צריך להתקין MUI או משהו דומה לזה אם אני לא טועה.. אשמח לעזרתכם בכל שתוכלו לעזור לי! נ.ב- פרמוט המחשב והתקנה מההתחלה לא באה בחשבון. (בלגן שלם וענק! )
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את ה IE או כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי חלון שרשום בו שגיאה ב CTF LOADER אין לי אפילו מושג מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי אצלי 3 שנים, ניתן לראות את המפרט בצד מחשב די חזק קיצר אחרי 3 שנים ובצדק, כנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו מרוב שהוא היה איטי ועמוס אז פירמטתי אותו, לא השארתי כלום כלום.. סיימתי פרמוט התקנתי windows 7 ENTERPRISE מעודכן לחודש הזה. לפני כן היה windows 7 ULTIMATE שניהם עובדים על מערכת הפעלת המשוייכת ל 32BIT (X86) המחשב פשוט איתי, ואין בו כלום, פשוט כלום רק להכנס לאינטרנט לוקח לו 10 דקות אין לי מושג מה הבעיה מה יכול להיות מקור הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי בוט דיסק, הקובץ הוא winrar לאחר חילוץ קיבלתי קובץ אימג' (ISO ) ששוקל 254 מגה, מאחר והצורב DVD הפסיק לקרוא CD הורדתי את הקובץ לדיסק און קי על מנת לצרוב במחשב השני שברשותי. ולהפתעתי במחשב השני הוא מזהה את הקובץ כ winrar אז חילצתי שוב את הקובץ והופיע לי שתי תיקיות של הקבצים ולא קובץ ISO . שאלתי, איך יתכן שבמחשב אחד הקובץ מזוהה כ ISO ובמחשב השני הוא מזוהה כ winrar מתוך הדיסק און קי?. אני חייב לצרוב את קובץ האימג' על מנת לקבל בוט דיסק, אשמח לקבל תגובות לפתרון הבעייה...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שנמנע עד היום מלהשתמש בפריוויו בגלל חוסר התמיכה בממשק משתמש בעברית. אז עכשיו יש חבילת שפה זמינה. מתחילים להרגיש שעדכון השנה מתקרב..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש. מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס. מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?! לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מגדיר כניסה למצב שינה לאחר 30 דקות שבהם המחשב אמור להכבות טוטאלית... משום מה לפעמים הוא לא נכנס ונשאר דלוק... איך אני יכול לדעת מה מונע ממנו להיכנס למצב שינה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה תיקיות גדולות מלאות בקבצים שאני מעוניין לארגן בצורה יעילה יותר. ניקח לדוגמא את התקיה של הסרטים: כרגע זרוקים לי המון סרטים בתקיה כשהם מסודרים ע"פ שם. אני רוצה לסווג אותם ע"פ קטגוריות (סרטי אקשן, סרטי קומדיה וכ"ו). הבעיה היא שישנם סרטים שאני מעוניין לתת להם שני סיווגים שונים במקביל, כך שלפתוח תת תיקיות בתוך התיקיה הראשית אינה אופציה מספיק טובה. חשבתי על לצור מספר תת תקיות ולשים את הקבצים בסוג שהכי מתאים להם, ובשאר התיקיות שגם מתאימות להם לשים קיצורי דרך לקובץ. השאלה היא האם ישנה אופציה מובנת בווינדוס (או איזו שהיא תוכנה) שיכולה לפתור לי את הבעיה בצורה טיפה יותר אלגנטית?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסה להבין מה הבעיה המוזרה הזו >>> זו לא ממש תקלה - סתם מפריע לעיין יש לי מערכת הפעלה חדשה XP על גבי HD SATA חדש שמרתי את הHD הישן + מערכת ההפעלה הישנה כמו שהוא האיתחול מסודר נכון > המחשב ניכנס למערכת ההפעלה החדשה הבעיה היא שהדיסק החדש מקבל את האות E והישן נישאר עם האות C איך פותרים את זה ? :s05: תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי בשישבת XP PRO. מייד אחרי סיום ההתקנה הורדתי את הכונן אופטי מהאופציה של "BOOT FROM". ברגע שביטלתי את הכונן הופיעה הודעת השגיאה החביבה הזו. עכשיו לתעלומה: כשאני מחזירה את הסדר של ה BOOT FROM לכונן אופטי ראשון ורק אח"כ לדיסק הקשיח, מערכת ההפעלה עולה תקין למרות שכאשר הוא מבקש PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CDROM אני לא לוחצת על כלום ניסיתי לתקן את המערכת ההפעלה ע"י העלאה של דיסק ההתקנה ויישום פקודות ה FIXMBR ו FIXBOOT - ללא הועיל. בנוסף הרצתי גם CHKDSK ליתר בטיחות. כרגע המצב הוא כזה - אם הדיסק התקנה בכונן והכונן נבחר כאופציה ראשונה ב BOOT SEQUENCE, הכל עובד נפלא. ברגע שאני בוחרת את הדיסק הקשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה כראשון, השגיאה החביבה הזו מופיעה. אני …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב פועל כיום עם WINDOWS על HDD ואני עומד להחליף את הדיסק ב- SSD חדש. התוכנית ליצור bootable USB drive במערכת הישנה, להחליף בין הדיסקים ולבצע התקנה חדשה מהדיסק און קי. ולהלן השאלה: בכל ההתייחסויות שקראתי ממליצים על בצוע גיבוי מוקדם של הקבצים שנמצאים תחת שם המשתמש. ההמלצה נמצאת גם כאשר מדברים על התקנה נקייה. מה מטרת גבוי זה - ואיני מתכוון כמובן לגיבוי של מסמכים וכד'
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתם מחשב פנטיום אחד שמריץ Windows XP Pro + SP1 עם Office 2000 ורץ חלק ? נטען תוך דקה ועשרים מרגע לחיצת הכפתור ועד לטעינה מלאה. מריץ כמה יישומי אופיס במקביל ומשחק בפינבול ? :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-