Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הוא אומר לי שאין לי USB2 (שיש לי ) ואז הוא אומר שהוא יפעל לאט ולא רואים את הHD בכלל......... עכשיו לפני חודש בערך (אז היה לי SP1 ) זה עבד ....... יש קשר!?!? זה די דחוף אז בבקשה תענו..... ואם זה כן קשור איך אני חוזר ל-SP1???
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני פורס את החלונות לרוחב בווינדוס 7 שאני גולש באינטרנט? כמו שתמיד היה בשאר מערכות ההפעלה הקודמות. חוץ מזה אחלה מערכת ההפעלה. נ.ב-למה כתוב לי באתר שאני גולש מוינדוס NT ולא מווינדוס 7? סתם מסקרן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני אמור לקבל את המחשב החדש , זה המרפט שלו : מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 926 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 394 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤ 24 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 429 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 407 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1514 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 אני לא יודע איזה מ…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצבים ? מה המחשב עושה שהוא נמצא בכל אחד מהמצבים (עובד כרגיל.. נאמר הורדות.. השמעת שירים וכדומה ...)
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך אני נפטר מזה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
[בכל מקום שכתוב ויסטה הכוונה גם ל7, לא ההפך] מאחר והשאלה עולה פעמים רבות בפורום החלטתי לרכז התייחסות לנושא. ויסטה (גם 7) retail מגיעה עם שני דיסקים אחד של 32 ביט ואחד של 64 ביט. קונים חדשים מוצאים את עצמם ניצבים בפני השאלה של "איזה מאלה אני אמור להתקין"? שימו לב שניתן לעשות אקטיבציה רק לגרסה אחת בכל רגע נתון, כלומר בשביל להתקין ויסטה 64 אחרי שכבר התקנתם 32 תצטרו למחוק את הקודם ולהתקין מחדש. הסריאל של 32 ביט יעבוד גם על 64 ביט. Vista Ultimate מגיעה עם 2 דיסקים בעוד בשאר הגרסאות הקונה צריך למצוא דיסק או להזמין ממיקרוסופט במחיר סימלי (50 ש"ח בערך). גרסאות OEM שמגיעות עם מחשבים חדשים וניידים שעולה הרבה פחות מגרסת retail לא מגיעות עם הרשאות לשני הסוגים. לקוחות עם גרסת 32 ביט ה…
-
- 410 תגובות
- 156.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 BIT ו4 גיג'ה זיכרון, התקנתי SERVICE PACK1 כי שמעתי שככה זה ינצל את ה4 גיגה וכשאני בודק "במחשב שלי" אז באמת רשום 4 גיגה אבל במנהל משימות רשום 3.25 גיגה. אז כמה באמת יש לי ולמה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2008/11/12/get-windows-7-features-on-windows-vista.aspx מדובר על 3 שיפורים: המחשבון ה"אירו שייק" - שגורם לכל החלונות להתמזער כשמנערים חלון וה"אירו סנאפ" - שגורם לחלונות להדבק לצדדים ובכך להציג בקלות 2 חלונות זה לצד זה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת windows xp ויש לי מספר שאלות בנוגע להגדרות העיצוב: 1. כיצד מוסיפים את סימן החץ לאייקונים של קיצורי הדרך? (אם אפשר לא דרך תכנה חיצונית) 2. כיצד מורידים את הצל מתחת לכיתוב באייקונים בשולחן העבודה ? 3. כאשר אני לוחץ על "התחל" התפריט נפתח באיטיות/בעמעום. כיצד אפשר לשנות זאת? (ניסיתי לשנות את ההגדרות במאפייני תצוגה-מראה-אפקטים אך ללא הועיל) בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, בעבר אני זוכר כי עובדי הוראה יכלו לקנות רישיון לווינדוס בזול ( או אפילו חינם). עכשיו כשאני מחפש באתר חותם אני רואה התייחסות רק לאופיס. האם זה השתנה או שאני מפספס משהו באתר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-