Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר המון שנים בהן מיקרוסופט תימחרה את חלונות במחיר שלא נגיש לכל, דיווחים ברשת מצביעים על כך שהחברה מתכננת להציע את מערכת ההפעלה הבאה שלה בתור שירות \'Freemium\' למנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%91/
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה של DOS והמחשב רושם לי : windows/system32/autoexec.nt the system file is not suitable for running ms dos אגב איך עושים print screen כדי שאני אוכל להדביק בדיוק את הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה השגיאה שאני מקבל: על פי הכלי בדיקה של מיקרוספט המחשב שלי תואם ל windows 10 ואין בעית של תוכנות או דריברים
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס 7 על 8 קיים ומופיע לי הודעת השגיאה Windows setup experienced an unexpected error . To install windows restart the installation מה יכולה להיות הבעיה? כשאני שם במחשב השני שיש בו כבר 7 אין שגיאה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכן אני יודע שבמערכת 32 ביט לא מנוצלים כל ה4 ג'יגה, אבל אני יודע שזה צריך להיות 3.2. הכרטיס מסך הוא לא מובנה (Geforce 130M עם ג'יגה זיכרון משלו). יכול להיות שבכל זאת הוא משתמש בזכרון מהמערכת? אשמח לעזרה. נ.ב: אם הנושא שייך יותר לניידים, אבקש שתעבירו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץ למה זה?
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי XP SP3 עם אנטיווירוס שלAVG עם אני מנתק את האנטיוירוס הכל עובד יפה אבל עם האנטיוירוס מופעל אז כשאני מנסה ללחוץ על הכונן C אז זה פותח לי "פתיחה באמצעות" אבל את הכונן עצמו זה לא פותח ואז אני נאלץ לעשות פתיחה עם כפתור ימני ו"פתח" יש לזה פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי H.D 40 ג'יגה שמחולק ל 2 מחיצות C=10 D=30 NTFS מה שקרה לי זה אסון. רציתי להתקין win me במקום ה xp לא הצלחתי לפרמט את הדיסק .נסיתי עם דיסקט הפעלה של ה win me ,ניסיתי דרך fdisk ניסיתי אפילו עםmagik 7 partitation ולא הצלחתי . מה שעשיתי זה הכנסתי דיסקט הפעלה של win 98 וכשנשאלתי האם אני רוצה לפרמט ? עניתי בחיוב. וראיתי בפירוש שהמחשב מפרמט את כונן c. לאחר ההתקנה של ה win me חשכו עיניי. פשוט היה לי דיסק אחד של 40 ג'יגה במערכת קבצים FAT32 . 30 ג'יגה של מידע מוזיקה ועבודה עפו לשמיים. שאלתי היא האם אפשר לשחזר משהו? איפה טעיתי ? ומה באמת עושים אם רוצים לחזור למערכת הפעלה יותר ישנה?ואיך מפרמטים כונן עם NTFS?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה. מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
או : WIN 2000 + 98 תכתבו למה לדעתכם המערכת הפעלה שאתם משתמשים בה יותר טוב. בתודה מראש, IP.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי צורב בין 2 מחשבים שלי , YAMAHA 2100 לבין 8824 YAMAHA (פשוטו כמשמעו ..הוצא והוכנס אחר) סקאזי. ומאז נעלם לי אופצית השליחה לצריבה אוטמתית (דרך SEND TO) של ה XP . אומנם לא השתמשתי יותר מידי באופציה זו אבל בשביל גיבוים קטנים ובעיקר הורדות מהרשת היא היתה מציונת. משהוא יודע למה כמה ומדוע ? והכי חשוב איך להחזיר את אופציה זו (גם באמצעות גרירה ושיחרור לכונן ה צורב זה לא מצליח). דרור.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
^^^ אם לא, מה הגירסה הכי ישנה שכן תעבוד? (אחרי 6 התוכנה נהייתה כבדה ולא נוחה... ניסיתי את כולם וה-6 זה הכי טובה מבחינתי)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדוס אקס פי, הכל טוב ויפה, רק שמתי לב ל-2 בעיות. 1) כשהמחשב עולה, הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס להתקנה של הווינדוס או להעלות את הווינדוס איך שהוא. אני כמובן בוחר בלהעלות את הווינדוס כמו שהוא, כי אין סיבה להתקין שוב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שזה לא יהיה לי? חבר שלי חושב שזה איזה משהו שצריך לסדר ב- BIOS בלשונית BOOT, יש לי שם 4 אפשרויות. באחד זה רושם לי דרך ההארד דיסק, באחד דרך הסידי רום, באחד הוא רושם Disable ובאחד אחר הוא רושם removeable, יכול להיות שזה דרך שם? אני רק רוצה שזה לא יופיע לי ושהמחשב יעלה ישר.. 2) כשאני מכבה את המחשב דרך התחל - כיבוי המחשב, לוקח למחשב הרבה זמן להכבות והוא לא נכבה, מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
באיזה אנטי וירוס קליל ואנטי spyware אתם משתמשים? ומי שמשתמש ב-mse איך מפעילים אותו בעצם? כי הוא לא מופיע בbar
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי הלכה לקנות מחשב נייד היא שאלה את המוכר אם יש להם משהו עם XP כי היא לא רוצה ויסטה הוא אמר לה שאין כבר מחשבים עם XP והגרסא של הויסטה שבאה עם המחשבים (HOME BASIC) נועלת את המחשב ברגע שמנסים "לחזור" לXP לי זה נראה הזוי לגמרי אבל בגלל שלא הייתי שם אני לא יודע אם אחותי לא הבינה טוב או שבאמת ויסטה נועלת משהו בHDD שלא נותן להתקין XP
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי לאחי לבקשתו XP במחשב שהיה לו כבר ויסטה בו זה מחשב נייד של HP כמובן לא מחקתי כלום והתקנתי במחיצה נפרדת הבעיה שאני לא יכול לבחור בין XP לויסטה בהתחלה ומופיעה רק XP בחלון הזה איך אני יכול לפתור את הבעיה ? כי הXP ישמש אותו רק ללימודים שהוא התחיל והויסטה זה המערכת הראשית שלו
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז הבנתי שהמערכת הזו יצאה רשמית ואפשר להתקין אותה דרך האתר של מיקרוסופט. אני כרגע על 8.1 ואת האמת די מפתה לעבור אליה. מה דעתכם? האם באמת אפשרי לשדרג מבלי לאבד מידע ולאחר מכן גם לחזור ל-8.1?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?) יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי. בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוח לא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שב-Guru3D מישהו כתב ש-Microsoft אמרו שהם יתקנו את הבעיה ב-SP1 אבל אין שום זכר לתיקון הבעיה ברשימה ב-Microsoft קוראים לה Windows XP Pre-SP1 Hotfixes
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי פה מלא תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא עוזר.... כולם מדברים על Language Pack שאני לא מצליח למצוא ו MUI ל XP שגם אותו אני לא מצליח למצוא כיצד אני עושה את זה???????? אל תדאגו אני לא צריך את זה בשביל עצמי אני לא אוהב עברית בכלל...... אבל אני חייב את זה תודה לכולם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. תמיד כשאני מגבה את הרגיסטרי שלי ואז לוחץ על קובץ ה reg כאשר אני רוצה לשחזר, אז יש לי הודעת שגיאה שאומרת - "לא כל הקבצים נרשמו בגיבוי". והוא לא נותן לי לשחזר. אני מגבה את הרגסטרי דרך השיטה הרגילה. נכנס בrun ל regedit ושם אני מסמן את המחשב שלי ולוחץ למעלה על export ושומר את הקובץ רגיל ב reg. אבל תמיד ההודעה הזאת מופיעה. גם במחשבים אחרים שניסיתי זה קורה. עשיתי טוב את הגיבוי? איך מגבים?. תודה
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-