עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Neta Of,

שלום, כאשר אני ממזערת יישומים ב-Win7, החלונות נעלמים משורת המשימות! הם מופיעים במנהל המשימות, אך לא ניתן לגשת אליהם, אלא דרכו.. כל ההגדרות כביכול תקינות, והיעזרותי בכל המדריכים הקיימים לפתרון התקלה, לא הועילה. אודה מאד על עזרתכם!

2. Started by shlosi,

שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Deddy,

התקנתי kubuntu בנוסף לווינדוס 8 שמותקן על הנייד. אני יכול להיכנס לשני המערכות אם אני מסדר את הבוט בביוס, המערכת שאני אשים ראשון ברשימה תופעל בעלייה של המחשב. אני רוצה כמובן שתוצג לי בחירה בעלייה של המחשב באיזה מערכת לעלות, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לקרות... ניסיתי להתעסק עם EasyBCD, שלא הצליח לגרום ללינוקס לעבוד, ניסיתי לעבוד עם bcdedit ישירות, שהצליח לגרום לי שתהיה בחירה בין שני המערכות הפעלה, רק שהבחירה בווינדוס לא עבדה, הבחירה בלינוקס דווקא עבדה... זה היה עם הפקודה: bcdedit /set {bootmgr} path \EFI\ubuntu\grubx64.efi אז אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי מחשב עם מערכת חלונות 7 32 ביט, למחשב שלי יש מעבד I7920 עם זכרון של 12 גיגהבייט מסוג DDR3 מערכת ההפעלה מזהה את כל ה12 גיגהבייט אך לא נותנת לי להשתמש ביותר מ3 גיגהבייט האם מישהו יודע איך לעזור לי? אגב בשימוש עם חלונות 7 64 ביט הבעייה לא קיימת

6. Started by Oren_25,

שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן חבר'ה, הכותרת אומרת הכל.. קניתי את ה Acer 751H 11.6 הוא מגיע עם המעבד החלש 1330hz , הגדלתי את הזכרון ל 2 גיגה.. בכל מקרה, מה אפשר לעשות כדי שהווינודס יעבוד הכי מהר שניתן... לא אכפת לי שהווינודס יראה כמו XP ... בלי שום גרפיקה או אפקטים.. איך\איפה אפשר לבטל? והאם יש עוד דברים שניתן לעשות כדי לשפר את מהירות העבודה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yazik,

שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ortapiero,

אהלן חבר'ה, כחלק מהתערבות, האם יש קשר כלשהו בין שדרוג מחשב מ- XP ל- WIN 7 לבין ספק הכח הנמצא במארז? (מחשב נייח)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by integral,

אז זה מה שמיקרוסופט מתכננים: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14552 תוסיפו את זה על ה DRM במעבדי אינטל ו...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by maorsh18,

כאשר המחשב עולה ללא דיסק ההתנה של וויסטה הוא אומר לי שיסר לי קובץ שניקרא:BOOTMGR וכל שביכולתי לעשות הוא ריסט... אבל כשדיסק ההתקנה בכונן הוא עולה יפה מאוד. מישהוא יודע מה הסיבה לכך או מה עלי לעשות בכדי לתקן זאת

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by noodle,

שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by harap,

היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by עוד מישהו,

שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש

15. שלום, אני אצטרך לפרמט את המחשב בקרוב (מעבר מ WIN 7 32 ל 64) ורציתי לדעת כיצד אני יכול לגבות את הקבצים החשובים (בעיקר פייבוריטס וסיסמאות לאתרים) באקספלורר, פיירפוקס וכרום. לעזרתכם אודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני משתמש בכל התוכנות הפופולריות להסרת תוכנות ריגול. הבעיה שאחרי שאני מסיר את התוכנות הם חוזרות לי למחשב כבר באותו יום !!! דופקות לי את הווינדוס.. איך מתחסנים ?? לא יכול להיות שאין שום תוכנה שמונעת מהתוכנות האלה להיכנס בזמן אמת נכון ?? ידוע לי שבתוכנה SPYBOT יש אופציה בשם IMMUNIZE אבל היא לא עוזרת כיוון שלSPYBOT אין עידכונים יותר מחודשיים. עזרו לי !! מה לעשות ?? HELP ! הצילו !

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Duckman_911,

מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אני חדש . יש לי בעייה עם ווינדוס8 .(ניסיתי ראשית כל לחפש מאמרים שלכם בנושא אך לא מצאתי). ראשית דבר מידע נוסף על המחשב שלי: יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ווינדוס וויסטה הום פרמיום וגם ווינדוס וויסטה אולטימט. כאשר שידרגתי את הווינדוס הראשית שלי וויסטה הום פרמיום לווינדוס 8 פרו,הכל עובד כשורה אצלי,אבל לצערי הרב אני לא מצליח לגרום לווינדוס 8 לראות\לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט שנמצאת בכרך לוגי אחר . את ווינדוס וויסטה אולטימט , התקנתי תקופת מה, לפני התקנת ווינדוס 8. האם יש דרך לגרום לווינדוס 8 לראות או לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט,במערכת האיתחול של המחשב שלי ??? Robitusinm

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי דיסק 80GB 7200 *MB winxp pro ורוצה רק מחיצה אחת ולהשאר עם FAT 32 כי אמרו לי שזה עדיף למשחקים (והמחשב נועד למשחקים) איך עושים זאת ועומדים בכל התנאים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Classic notion,

שלום לכולם, ניסיתי בימים האחרונים לשחק במשחק הישן והטוב Age Of Empires II ברשת עם חברים, כמובן שזה לא עבד והסיבה היא שwindows 7 לא תומך בפרוטוקול NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol שהמשחק הזה ועוד הרבה משחקים ישנים אחרים, משתמשים בו. האם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להתקין את הפרוטוקול על המערכת או שאולי קיימת דרך עקיפה לשחק ברשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by airforce,

שלום רב, אתמול כאשר הדלקתי את המחשב, הופיע לי מסך כחול ואחרי כמה הפעלות מחדש הודעת השגיאה שעקב מחסור בקובץ מערכת ההפעלה לא יכולה להעלות את הWindows. ביצעתי Windows repair מתוך Windows 7 אך גם זה לא עזר, נאלצתי לבצע פירמוט למחיצה עלייה מותקן המערכת ההפעלה. הבעיה שלא היצלחתי לגבות דבר מכיוון שלא יכולתי לגשת אל הקבצים עקב הבעיה. ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר את תיקיית My Pictures שנמצאת בתוך Personal folder על כונן C שפורמט. אגב ניסיתי כמה תוכנות לשחזור אך הם לא הועילו כלל במיוחד התוכנה המוכרת Recover my file pro שלאחר החיפוש מופיעה ההודעה: .Division by zero אשמח אם תעזרו לי כי מדובר בתיקייה חשובה מאוד! ברשותי מערכת הפעלה מסוג Windows 7 ultimate באנגלית ומחשב מסוג Intel® Core™…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מכניס את המחשב למצב שינה ולאחר מספר שעות הוא מתעורר מעצמו איך אני מברר מה הסיבה לדבר ?

24. Started by The_Wolf,

שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. כידוע לא מוכרים יותר רשיונות XP. אני מוכרח לעבוד עם XP ולא מעוניין לעבוד ב-XP MODE. איך אני מתקין WINDOWS 7 בצורה חוקית לחלוטין? (רישיון OEM הוא לא באמת חוקי לשימוש פרטי\עיסקי). אם אני קונה רישיון ל-7, אני יוכל להתקין עם הרישיון XP? לא חבל לשלם פי 2 על הרישיון? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים