Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב XP אני רוצה להתקין 98 כי אני צריך לעבוד אם מערכת שעובדת על DOS איך אני יכול להתקין תודה
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לפני כמה דקות ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולא הצלחתי הוא לא מגיב מה קרה?אין שום שגיע אני עובד בויסטה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעייה שמאוד מפריע לי כבר תקופה ארוכה : לפעמים תוך כדי שאני עובד על המחשב , או שהמחשב סתם דלוק , מערכת ההפעלה מכבה את המחשב , מבלי שנתתי פקודה לכך. הבעייה מאוד מפריע לי כוון שלפעמים אני עובד על מסמכים כלשהם , ולפני שאני מספיק לשמור אותם , המחשב נכבה. כמו כן , אני משאיר את המחשב דלוק בלילה בגלל שאני מוריד קבצים כבדים , וכשאני ניגש למחשב בבוקר אני מגלה שהוא כבוי אני מניח שהבעייה הזאת מזיקה למחשב כוון שהוא נכבה בפתאומיות , ולא בצורה מסודרת (כמו שמכבים את המחשב) אין לי אפילו קצה של חוט מה יכולה להיות הבעייה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הפיתרון לבעייה הזאת.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם זה מספיק לגלישה באינטרנט, ONENOTE עבודה משרדית בסיסית? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הבנתי שווינדוס XP תומך עד 3 GB זיכרון... אבל אם אני שם 4 סטיקים של 1 ג'יגה במחשב עם ווינדוס וויסטה 32Bit למשל, אז זה לא יעבוד? שמעתי ש4 GB זיכרון לא עובד עם OS 32Bit אלא רק 64.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לדעתי זה קרה אחרי הרצה מסוימת של SpyBot (ויש לי הרבה spyware לאחרונה). ה- Internet Explorer פשוט לא טוען שום דבר. בדקתי את הדברים ב Connections וגם ניסיתי להחזיר את ה Advanced לברירת מחדל וזה לא עזר. מה שמצחיק זה שהכל עובד כמו שצריך עם MyIE2 שהוא בעצם מבוסס על Internet Explorer. לא עזרה הסרת MyIE2. בנוסף, אם אני מנסה להפעיל עמודים מה My Computer למשל זה עובד מצוין. אז זו בעיה ספציפית לחלוטין ב IE. חיפשתי ולא מצאתי כיצד להתקין מחדש את IE. הורדתי את ההתקנה והרצתי אותה אבל זה נראה שהיא לא עשתה כלום, אפילו לא reinstall, רק בדקה מה צריך להוריד (כלום), התקינה איזה משהו חסר חשיבות ועשתה ריסטרט למחשב. הכל אותו דבר. חצילו
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היום ביצעתי DEFRAGMENT לדיסק שלי, ובדו"ח שקיבלתי בסוף הופיע קובץ שאותו לא ניתן היה "להזיז". הקבץ MEMORY.DMP נמצא בסיפריית WINDOWS וגודלו 256 MB. מישהו יודע מה התפקיד שלו והאם הוא נחוץ? במידה והוא לא נחוץ, האם ניתן למחוק אותו? בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי איזה כתבה, אבל לא ראיתי אישה קישור לטלאי הגנה
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי adobe CS4 על vista64bit. ראיתי כי התוכנה והתקנתי אותה בספריה program files x86 המיועדת לאפליקציות 32bit. למיטב ידיעתי cs4 אמור לעבוד עם 64bit. האם עצם ההתקנה בספרייה הנ"ל מגביל את היכולת של cs4 או שזה לנוחיות בלבד? כלומר אם הייתי מתקין על program files הרגיל הייתי מקבל שיפור ביצועים? אשמח לתגובתכם המהירה
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה שהם פעולות ??? עלי לבצע בכדי לחזור ברוורס ב120 קמ"ש לאקס פי האהוב המוכר וללא בילבולי שכל מיותרים של הויסטה המהוללת...?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
"יש לציין שעם חלק קטן מלוחות האם (שאינם תומכים באמולציה של ערוץ IDE על ערוץ SATA, פונקציה מאוד נפוצה ברוב לוחות האם), יש צורך בדיסקט המכיל דרייבר ל-SATA (הידוע בכינויו "דרייבר F6"), לצורך התקנת ווינדוס XP על הכונן הקשיח. במקרה ורכשתם לוח כזה, אתם תזדקקו לכונן פלופי לצורך ההתקנה בלבד. אין זה אומר שתצטרכו לקנות אחד - ניתן "להשאילו" ממחשב ישן רק לצורך ההתקנה. בעיה זו עומדת כנראה להפתר עם יציאת Windows Vista, שתכיל דרייברים שכאלו היישר מהקופסא." הועתק מכאן: http://hwzone.co.il/articles/buyers_guide/7/ כשאני קונה מחשב איך אני יודע אם הלוח אם שלו תומך באמולציה של IDE על SATA? ומה זה בעצם אומר - כשאני מתקין את XP אני יוכל להתקין אותה כרגיל בלי ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אם הדרייבר? …
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי 2 יוזרים על המחשב (אדמין ופאוור יוזר) ב-WIN XP PRO ולשאלות: 1. האם אני יכול להסתיר תיקיות מהיוזר שלי (אדמין) כך שהיוזר השני לא יוכל לראות אותן (או להיכנס אליהן)? (אם אפשר, אז האם אפשר לעשות גם ההיפך-שהיוזר השני יצור תיקיות שאני לא אוכל לראות?) 2. האם יש אפשרות (בווינדוס) לסגור תיקיה עם סיסמה? אם כן, איך, והאם בעזרת חשבון אדמין אני יכול לראות את כל הסיסמאות? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס למאפייני תצוגה כדי לשנות רזולוציה אני מקבל את השגיאה: Error in desk.cpl Missing entry:Settings,@Settings ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל, כולל התקנת תיקון של ויסטה ללא הועיל. בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות שכמעט כל התפריט לא פעיל... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם מעבד 3GH שך אינטל לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh 512 זיכרון של kingston אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך " HD 80 sata ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר! וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?? לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר? תורה מראש לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב של לקוח עם ווינדוס 7 "השתדרג" לווינדוס 10 באישון ליל לפני זמן מה. עשיתי rollback. היום פתאום הווינדוס מדווח ש" this copy of windows is not genuine" וכאשר אני מנסה לעשות לו אקטיבציה הוא אומר "מפתח המוצר שהקלדת אינו חוקי להפעלה". העותק חוקי לחלוטין (מחשב OEM של HP הגיע עם המערכת הפעלה). מלבד זה שזה פשוט קורע מצחוק (ועצוב ממש) - מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי שואל אם "עוד מישהו נתקל בזה", אבל זאת תהיה שאלה מיותרת כי מאות אלפי תוצאות החיפוש בגוגל כבר אומרות לי שזאת לא בעיה מקומית אצלי. הודעת "not responding" וקפיאה של החלון ל-10 שניות, כמעט בכל תוכנה שהיא, כנראה שבעיקר בכאלה שקשורות לאינטרנט (?) כמו דפדפן וכו', כל כמה זמן. אין שום טעם לנסות לעשות debugging ספציפיים אליי (חומרה, גירסה, תוכנות, אנטיוירוסים..) כי זאת בעיה גלובלית שקוראת למיליוני אנשים ברחבי העולם.. השאלה שלי היא האם מישהו מצא את המחט בערמת השחת הזאת - הפיתרון לבעיה המטופשת הזאת? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהו העידכון windows שאסור להתקין? שכחתי איך קוראים לו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב סוס מSKYPC המפרט: לפי מה שאתם רואים יש לי 4GB מעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך 8800GT שזה תומך DX10 עכשיו אני בדילמה ענקית... כשקנתי את המחשב המוכר המליץ לי לא ללכת על ויסטה 64 ביט כי עושה הרבה הרבה בעיות הוא המליץ לי על 32 של ויסטה או 32 של XP כי הוא אמר שאם כבר אתה מתכנן על XP 63 אז לך על 32 ויסטה עכשיו השאלה היא: הוא צודק? לעשות מה שהוא אומר? ללכת על 32 ויסטה/XP? אני מפחד ללכת על ויסטה 32 כי אמרו לי שאם יש לי יותר מ2GB זיכרון משחקים לא יכולים לפעול לי ציטוט מנושא רישמי: "ויסטה 32 תומכת במקסימום 4 גיגה של זכרון, מתוך ה4 גיגה תהיה גישה רק ל3-3.5 גיגה בערך. כמו כן ליישומים הרצים על גרסת ה32 ביט לא תהיה גישה ליותר מ2 גיגה לכל יישום. כלומר גם אם המערכת עש…
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות את וויסטה אבל אני מעדיף שיצא לו קצת תיקונים וכאלה כמה זמן בממוצע לוקח להם להוציא לדוגמא ב XP כמה זמן?< והאם לדעתכם כדי לחכות או שפשוט כבר לקנות ואז תמיד להיות עודכן? (מאוד בא לי וויסטה)
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי ישנן שתי מחיצות - C ו-D. תיקיית My Documents נמצאת במחיצה C ואני מעוניין להעביר את היעד שלה למחיצה D. תודה רבה על העזרה, מתחילון.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את WINXP אבל הוא לא מצליח להוריד לי תSP2 הוא פשוט כותב FAIL במסך של ההורדה, מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-