Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן Pentium 4 2.4GHZ עם 5200FX... ו-512 מגה זכרון RAM שמשמש לגלישה בלבד כדאי לי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE או שהמחשב לא יעלה אפילו?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
http://software-shopping.net/shop/item/325/?cpn=siia_soft
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש למישהוא פתרונות בנושא זה? חיפשתי ברשת ומצאתי מדריך שאומר לשנות משהוא ברגיסטרי אך זה לא עזר בסוף. יש למישהוא עוד רעיונות כמו קובץ reg או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי מאמר שמסביר איך להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש אפילו אם אין לי גרסא ישנה בכלל, אבל המאמר באנגלית ואני לא טוב באנגלית. השאלה שלי אם אני יכול להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש בלי שיש לי גרסא ישנה? (אשמח אם יש קישור להסברים בעברית איך לעשות את זה) ואם אני חייב שיהיה לי ווינדוס ישן אני יכול לקנות XP יד שניה, אני יתצטרך להתקין אותו ואח"כ את Windows 7 Upgrade, או שמספיק שיש לי אותו ביד? ואם יש לי XP HOME או XP PRO האם אני יכול לשדרג ל Windows 7 Ultimate Upgrade? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שבוע טוב אני לא מצליח לבדוק אם המחשב יכול לשדרג עצמו ל ווינדווס 7 כי התוכנה Windows 7 Upgrade Advisor כותבת שהיא לא מזהה את החומרה במחשב אני יודע שיש במחשב ג'יגה 1 זיכרון ומקום להתקנה של ווינדווס ומעבד 2.6 הכרטיס מסך הוא 5500FX ואני לא יודע אם זה מגביל כמו שזה מגביל משחקים וכאלה.. אפשרי להריץ על כזה מחשב ווינדוס 7? תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום וחג שמח!!! בעיה שתצצה כבר לפני זמן ואני מנסה לסדר אותה כבר המון זמן וחרשתי את האינטרנט בשביל פתרונות, ושום דבר לא עזר כל התקן USB שאני מחבר למחשב מקפיץ הודעה של "usb unrecognized" מאייפוד ועד עכברים ומקלדות שום דבר לא עזר , למשהו יש פיתרון יצרתי?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה לדעת איזה ווינדוס יותר עדיף ומומלץ. מה ההתרונות והחסרונות של כל אחד אשחמח לפירוט השימושים שלי זה גיימינג. חשוב לציין שאני מתעסק הרבה מאוד בהעברת קבצים מתיקיות לתקיות מכונן לכונן וכו... האם ווינדוס 8 יוכל לספק לי את הנוחות הזאת? עשיתי סריקה על המחשב אם ווינדוס 8 יתאים לי הוא מצא ככה האנטי וירוס לא תומך (AVIRAׂ הWINRAR לא תומך GTA IV לא תומך DAEMON TOOLS לא תומך perfect disk לא תומך register mehanic לא תומך האלה הדברים הכי חשובים שיש לי ויש לי הגרסאות הכי עדכניות ובלעדי התוכנות האלה אני לא יוכל להסתדר.....
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קורה באמצע הלילה. איך ניתן לגלות מה גורם לזה? האם זה מופיע ה- event viewer (חיפשתי ולא הצלחתי למצוא)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלה שאולי תישמע קצת מפגרת אבל מה לעשות לא שיפרתי א המחשב שלי משהו כמו 5 שנים. אני מתכוון לקנות לקראת סוף אוקטובר-נובמבר מחשב חדש, ובטוח לשים עליו ווינדוס 7. עכשיו המחשב יהיה מיועד לגיימינג, והבעיה היא שפספסתי כל כך הרבה משחקים... ואני מתכוון לשחק בכולם מאחר ואני מתחיל ללמוד רק במרץ אז יהיה זמן קצת לחרוש. עכשיו המשחק הכי ישן שלא שיחקתי בו מתחיל ב F.E.A.R ומשם למשחקים כמו - ביושוק, קרייסיס, ובכלל מהתקופה הזו עד היום. השאלה שלי אם מישהו יודע, או היה לו ניסיון עם הבטא אם משחקים ישנים יותר ? קחו בחשבון שפיר זה המשחק הכי ישן שאני מתכוון להתקין לא יותר ישנים מזה..
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי יש לי WIN7 64bit ultimate אני רואה ב windows task manager Physical Memory(MB) Total: 4094 Cached: 2896 Available: 2860 Free: 7 למה זה רושם שזמין לי רק 2860? אם יש לי 4096 ? אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מצאתי את הגרסא הזאת של ווינדוס 7 ואני רוצה לנסות אותה אבל יש לי 6 GB RAM אז אני לא יודע אם זה יתמוך כי הווינדוס הוא X86 .בגלל זה אני שואל אם מישהו מכיר את הגרסא הזאת של ווינדוס ויודע אם זה תומך ב-6GB למרות שזה X86?למרות שלא נראה לי הגיוני לצערי
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, כשמתמש ביתי שעוסק במשחקים, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותכנות פה ושם איזו גרסא מבין גרסאות ה Windows 7 מתאימה לי? חיפשתי באתר של מיקרוסופט הבדלים אבל הייתה רק טבלה אחת צבעונית מאוד, מעט מלל והמון מושגים שטחיים שלא אומרים דבר. אגב, כל אחת מהגרסאות השונות מסוגלת לעבוד עם כל סדר גודל של חומרה או ש ultimate מסוגלת לעבוד עם יותר זכרון מאשר ה home premium (למשל)?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שהתנסה כמה זמן בשימוש בוינדוס 10, להגיד לי מה עדיף להתקין על המחשב החדש: וינדוס 7 הישן והטוב או וינדוס 10 ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבים של לבנות מערכת HTPC מבוססת XBMC למדיה ו STEAM למשחקים ואני מתלבט על מערכת הפעלה. הייתי בוחר לינוקס, אבל בנתיים לא הרבה משחקים עובדים עם לינוקס. ולכן שמתי לב שהמחיר לחלונות 7 וחלונות 8 הוא אותו מחיר. יש לציין שה UI לא מעניין אותי (שמעתי דברים לא טובים על METRO) ו 90% מהזמן המחשב יעלה ישירות ל XBMC שממנו בעת הצורך יופעל STEAM. חשוב לי כמובן שמערכת לא תיהיה כבדה ולא תהרוס לי את החוויה של XBMC\STEAM. כמו כן תאימות לחומרה חשובה ולכן זה המפרט שלי: Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2048 MB Kingston 1333MHZ MSI Geforce GTX 650 Ti 500GB Samsung XBOX Wireless Controller for Windows כמו כן, חשובה לי האופציה להתקין וינדוס על מחשב אחר אם וכשאר אשתדרג (כמובן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! ידידה שלי קונה עכשיו מחשב חדש, והיא תוהה אם אפשר להשיג בזול Windows 7 ואופיס לסטודנטים (היא סטודנטית למדמ"ח באוניברסיטת תל אביב). תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב לשימושים משרדיים. המחשב יהיה עם זכרון DDR2 2048MB 800MhmHZ. איזה שיקולים צריכים להביא בחשבון בנוגע למערכת ההפעלה: Windows 7 ברמת 32Bit או 64Bit? תודה על התשובות
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אחר אני גם מבקש שקובץ התרגום יופיע לאיזה קודק אני זקוק תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית (ב VIRTUALBOX הראשי שלי זה WINDOWS XP 32 BIT עברית) קבעתי שהחלפת שפה תתצבע על ידי SHIFT+ ALT מאנגלית לעברית וההפך אבל כל פעם שאני מנסה להעביר שפה אני רציך ללחוץ קודם על הSHIFT ואז על ALT במקום מצב רגיל שזה ALT ואז SHIFT זה משגע אותי תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כל פעם בהפעלה המחשב הראה לי איזה הודעה לגבי זה שיש דיסק קשיח שמחובר בSATA ומוגדר כIDE ונתן לי 2 אפשרויות "כן..." ו "לא..". כשלא בחרתי כלום תוך 10 שניות הוא העלה לי את המחשב והכל היה תקין. בשלב שההודעה הזאת התחילה לעצבן אותי (השלב שאני מתחרט עליו) בחרתי ב YES בשביל שיפסיק להציק לי. מאז המחשב פשוט לא עולה. הוא מתחיל לטעון את ווינדוס נתקע לשניה ועושה ריסטרט. ניסיתי לעשות startup repair אבל זה לא עזר. ניסיתי system recover וגם לא עזר. המחשב לא עולה בsafemode. אני חושב שיש קשר לזיהוי של ההארד דיסק. הוא גם התחיל לעשות בהפעלה איזה SCAN להארד דיסק שמציג את הפרטים של ההארד דיסק. כדאי לעשות restore default ב bios? מישהו? o: תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי WIN 7 64 ביט גרסאת הבטא. עד שמצאתי תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים עם תרגום,גיליתי שכל תרגום שאני מוריד נהפך לג'יבריש. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-