עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by huber,

חלונות 7 תצא כבר ביוני הקרוב (21/09/2008) מקור: עיתון "ידיעות אחרונות" מיקרוסופט אומנם הצהירה בעבר כי חלונות 7 תצא כבר בסוף 09 או בתחילת 2010,אולם עפ"י דיווח המערכת תצא לשוק כבר בתחילת 6/09.עפ"י הדיווח,גרסת בטא של המערכת תופץ בסוף 10/08,בוועידת המפתחים המקצועיים שתערוך מיקרוסופט.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בנוגע לWindows 7: 1. אני קונה Windows 7 מנס - הסתדרות המורים. הגירסא שמובאת שם היא Upgrade - רציתי לדעת אם מישהו ניסה להתקין את התוכנה ללא שמותקנת אצלו מערכת הפעלה והאם הוא הצליח? דבר נוסף - במידה ואי אפשר, יש לי דיסק של XP מקורי עם CD-KEY מקורי, עכשיו אפשר לשרד מXP ל7 לפי מה ששאלתי שמה, אבל מה שלא יכלתי לשאול זה אם אני מתקין XP על מחשב אחד עם CDKEY מקורי כמובן ועליו מתקין WINDOWS 7 גם עם KEY מקורי, האם שני הסי-די-קי נשמרים? או שרק של הווינדוס 7? אם אתם תוהים למה אני שואל, אז התשובה היא פשוטה, ברצוני לקנות 3 ווינדוסים כאלה ולעשות את "הקומבינה" הזאת בכל אחד מהמחשבים, להתקין את הXP עם הKEY המקורי ואז לעבור למחשב הבא(במידה והCDKEY של הXP לא נשמר..…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Sygnus,

שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הורדתי IDM מפה. ואישרתי אישור של קובץ רגי'סטרי. והוא שינה לי כמה דברים במחשב.... האייקונים חזרו לברירת מחדל שלהם. הוינראר ועוד כמה שפות נהפכו לשפה רוסית. ניסיתי לתקן זאת ע"י שחזור המערכת אך ללא הצלחה. עריכה: WOW אפילו כשאני פותח קבצי טקסט זה מראה לי אותם ברוסית. בבקשה דחוף עזרה איך אני מחזיר את המצב לקדומותו ?

5. אהלן, ראיתי שלוינדוס 7 יש מלא פונטים שאפשר להתקין, בכל מקרה אני מעוניין לשנות את צורת הפונטים שיראו על שולחן העבודה / ובכללי. איך אני יכול לשנות את זה? פשוט רוצה שכל הכתיב הרגיל שוינדוס מציג לי יהיה אחר...יש אפשרות לעשות זאת? נכנסתי לתיקיית FONTS אבל לא ראיתי שניתן לעשות משהו מיוחד עם כל הפונטים שנמצאים שם.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by Proww,

אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט). לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by liav12,

אהלן, עשיתי ניקוי במחשב הנייד ל HDD הקטן יחסית שלו (250 GB) ואני מתפלא מה רואות עיני - וינדוס 7 שוקלת 29GB! איך ייתכן הדבר שכשרק התקנתי את המחשב לראשונה (מערכת חוקית של המחשב) זה שקל בערך 11-15GB. אני יודע שיש הרבה עדכונים פה ושם אבל 30GB?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהוא רושם שהוא לא מקורי עכשיו אני יודע שיש קובץ שמסדר את זה שהוינדוס היה מקורי ורציתי לבקש אולי תוכלו להביא הורדה של הקובץ הגירסה של הוינדוס שלי היא 64BIT בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לחבר שלי יש נוטבוק eeepc של asus עם windows 7 starter. אחרי העדכון האחרון של windows update כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק(לא מתחבר לחשבון או משהו, רק נכנס לאתר עצמו) המחשב "קופא" אחרי פחות משניה והפתרון היחידי הוא לעשות hard reset. ניסיתי גם עם כרום וגם עם פיירפוקס ואותו הדבר קורה(בפיירפוקס אפילו יותר מהר, מספיק שלוחצים אנטר בשורת כתובת, האתר אפילו לא נטען). בדקתי עוד מספר אתרים שחשבתי שאולי יגרמו לאותה הבעיה(youtube לדוגמה) אבל זה קורה רק עם פייסבוק. עוד מישהו נתקל בבעיה? חיפשתי בגוגל כבר(facebook crashes windows 7) ולא מצאתי משהו רלוונטי. עריכה: אם כבר פתחתי כבר דיון, מה הקטע של asus שהם מביאים מחשב כל כך חלש עם מערכת הפעלה שדורשת יחסית הרבה כמו windows 7? לפי מה שאני יודע …

10. נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Frequency,

שלום, לאחרונה קרה לי מספר פעמים שכשאני חוזר למחשב לאחר זמן ממושך שלא נגעתי בו המחשב פתאום עושה ריסטרט. בדקתי קצת באינטרנט ונראה שהווינדוס עושה ריסטרט על דעת עצמו כאשר הוא נתקל באיזשהו System Failure. ראיתי שאפשר לבטל את התכונה הזאת של ההפעלה מחדש האוטומטית. מה הכוונה ב System Failure? איזה סוג של בעיות זה כולל? יש לכם השערה לגבי הגורם ל system faliure במקרה שלי? האם כדאי לבטל את ההפעלה מחדש האוטומטית הזאת? תודה רבה וחג שמח (:

12. Started by zalex,

האם ווינדוס 7 תומך ב 4 גיגה זכרון או שרק 64 תומך? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by avivk,

שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by no_way,

שלום, ברצוני לפרמט את מחשבי לWINDWOS 7 64 BIT מה היתרונות והחסרונות בכך? יש לי מפרט חזק שיכול להריץ היטב. בתודה ירין

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  15. Started by avivk,

אני מקווה שאני במקום הנכון שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה בביוס לא מופיע memory remappi

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  16. Started by Rin,

שלום , יש תוכנות שבמקום לראות בעברית , אני רואה ג'יבריש כזה , מישהו יודע לתקן את זה? בנוסף יש תוכנה שאני מנסה לכתוב בעברית אז זה גם ג'בריש כזה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  17. שלום. אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן. 1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP). 2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות. ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוען שאינו נמצא במחשב. אני לא מצליח להשיג אותו. ולא יודע מה תפקידו בכלל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

כרגע מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 7 64 BIT על הארד דסיק שעובד במהירות 7200 סל"ד . בימים האחרונים יצא לי לראות כאן בפורום שכדי לנצל את המהירות של ה- UFI שיש לי בלוח אם מדגם Z87X 3DH אני צריך קודם לכן לפרמט את הכונן כ- GPT . כרגע אפשרות ה- UFI מופעלת בביוס וככה גם התקנתי את הוינדוס כשהיא מופעלת אך לא פרמטתי את הכונן למצב של GPT ) אז השאלה הראשונה שלי : במידה ולא ביצעתי את הפרמוט בתבנית הזו האם אני מפסיד הרבה ביצועים (עליית מערכת בצורה מהירה משמעותית ) האם יש דרך כרגע לשנות את התבנית של הדיסק ללא צורך בפרמוט ? איפה ניתן למצוא "מבחני" השוואה בין מצב בו הוינדוס עולה עם UFI וללא UFI .

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by xolitaire,

שלום, מפרט ASUS STRIKER EXTREME 680I INTEL Q6700 2.66 OCZ 750W GEFORCE 8800 ULTRA 748MB WD HARD 500GB DRIVE ANTEC SONATA I NANYA 2X2GB 800MHZ WIN 7 ULTIMATE 64BUT 7600 לאחר התקנת הOS בפעילות רגילה המסך קופא לפעמים ואין תגובה מהעכבר והמקלדת. הדבר המוזר הוא שכל עוד אני לא מכבה את המחשב הכל בסדר אבל אם אני נכנס לSLEEP לאחר התעוררות המסך קופא לי. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. אז הפסקתי להכנס לSLEEP MODE אבל גם אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק לאחר כמה שעות הוא נתקע לפני שמגיע למערכת הפעלה או לאחר מכן. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. דרייבר של הכרטיס והלוח מעודכן מNVIDIA דרייבר של הכרטיס קול מעודכן מASUS (ויסטה כי לא הוציאו של 7 עדיין משום מה) דרייבר של המקלד…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  21. היה Update, לא יודע בדיוק איזה (לא אני ישבתי על המחשב). אחרי ריסטרט המחשב עולה כרגיל, יש את הלוגו Starting Windows... ואז פוף! במקום הWelcome Screen שבו מופיע המשתמש יש מסך שחור וסמן של עכבר (שאני יכול להזיז). מעבר לזה הוא לא זז. ניסיתי הכל; להעלות את הTask Manager, להכנס בSafe Mode ובכל שאר המודים שיש בF8. לא עוזר, המסך השחור עודנו. עשיתי System Restore ללפני הUpdate (שבאופן מוזר לא מופיע בSystem Restore, אז עשיתי לזה שהיה לפניו). גם לא עזר. מה אפשר לעשות? וממה זה נובע לעזאזל? האפשרות האחרונה שאני חושב שנשארה היא לעשות התקנה מחדש... תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה. .

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by elior021,

הי, התקנתי וינדוס 7 64 אולטימייט, יש לי 8 גיגה RAM במחשב 4 סטיקים של 2 משום מה שאני נכנס ללחצן ימני > מחשב > אני רואה 8גיגה אבל בסוגריים רק 3.99 בשימוש אשמח לעזרה

• 81 תגובות
    • 10.5k צפיות
  23. Started by avivk,

שלום לאחר שננעלה לי ההודעה הקודמת נאמר לי ללחוץ על כפתור עריכה אך אין לי כפתור כזה, ולכאן אני פותח נושא חדש. יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש לכם פתרון בבקשה תודה בביוס לא מופיע memory remappi תודה יום טוב.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by maoz888,

התקנתי את המערכת הנ"ל.. היא הסופית נכון? יש לי ממשק בעברית שאפשר להוריד? תודה!

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by ProgGoblin,

שירות חדש (נראה לי) של מיקרוסופט בשם DreamSpark מאפשר לסטודנטים להוריד תוכנות של מיקרוסופט בחינם. בין השאר ניתן להוריד את מערכת ההפעלה Windows Server 2008 R2. אין לי שום נסיון אם מערכות הפעלה המיועדות לסרברים וגם אין לי צורך בהן. השאלה שלי היא האם Windows Server 2008 R2 מקבילה ל- Windows 7, כלומר, האם אני יוכל לשדרג למערכת הפעלה חדשה יותר בחינם. אני רוצה להתקין אותה על לפטופ שמשמש אותי בעיקר לתכנות אך גם לצפייה בוידיאו וקצת משחקים. בנוסף לכך אני מתכנן להתקין לינוקס במקביל, האם זו בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.