עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DXT,

אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Ymac,

שלום. אצל סבתא שלי יש בעיה. יש לה מחשב חדש יחסית, ווינדוס 8.1 כל כמה ימים, שהמחשב חוזר ממצב שינה או עובר הפעלה מחדש, התאריך הולך יום אחד אחורה ו-14500 שנים קדימה (היום הוא הראה ה-29 ביוני 16514) התאריך בביוס בסדר, ואני לא מוצא משהו הגיוני. בגלל התאריך נמנעת מהמחשב שלה גישה לאינטרנט ואני אפילו לא יכול לסדר מרחוק.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Bamba9,

יש לי ווינדאוס 7 ואני כמעט בטוח שרואים פחות טוב (לדוגמא סרטים וסדרות, בשלושה נגנים שונים) מאשר איך שראיתי עם אותו המחשב בXP (החליפו לי hard disc, לא פירמטתי). נכנסתי לdevice manger ועשיתי scan for hardware changes, וזה מה שרשום לי: Upgrade your display adapter This problem occurred because your video card doesn't support the required version of DirectX. This version of Windows requires a video card that supports DirectX 9.0 or newer. ושאני לוחץ כפתור ימני בעכבר על video controller ואז על update driver software, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img294.imageshack.us/i/97445859.jpg/ אז מה משתי הבעיות האלה הוא הגורם לזה ואיך אני יכול לפתור אותם? אם אני צריך/מחליט לפרמט ולהתק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. איך אני משנה מFAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס?(אני יודע שהכל ימחק לי) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AGK,

היי נרשמתי לפני כחודש לפיתוח של ווינדוס 10 והורדתי והתקנתי את גרסת ההדגמה כעת מופיע לי העדכון של 10240 אבל זה לא מתעדכן לי מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by OMRISH123,

אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  7. יש לי שני הארד דיסקים על המחשב, ההארד דיסק הראשון הוא הארד דיסק ישן וקטן יחסית בנפח שלו והוא מחולק לשתי מחיצות שעל אחת מהן מותקן הווינדוס. ההארד דיסק השני הוא הארד דיסק חדש בנפח טרה,חילקתי אותו לשתי מחיצות,האחת בנפח 40GB שמיועדת למערכת הפעלה והשנייה לאחסון קבצים. אני רוצה להעביר את הווינדוס (XP) מהמחיצה הנוכחית שלו בהארד דיסק הישן למחיצה של ה40GB בהארד דיסק החדש, איך ניתן לעשות את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bennyriz,

נתקלתי לאחרונה בלינק הזה לא הספקתי עדיין לבדוק את הנושא כי אין לי זמן (אני יוצא מחר לשבועיים טיול אבל כשאני יחזור אני מבטיח לעדכן בנושא). בכל אופן מדובר למי שלא הבין במערכת הפעלה מצומצמת שבנויה על הקרנל של XP, מה שזה אומר בעצם שיש לה את היכולות של XP כמו גישה לNTFS ועוד'. המערכת הזאת מותקנת לדיסק הקשיח כמערכת בסיסית בזמן ההתקנה של המערכת המקורית ודרכה בעצם מתבצע תהליך ההתקנה של המערכת המקורית. לדעתי יש לזה השלכות רבות אם יהיה אפשר ליצור דיסק אתחול כמו שמתואר בלינק (ואם הבנתי נכון), דיסק כזה יכול להיות שמיש יותר מאשר דיסק האתחול של XP על הכלי שנקרא RC. בכל אופן מי שרוצה לנסות ולבדוק את הנושא מוזמן, כמו כן מי שרוצה להגיב בכלליות על הנושא מוזמן.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון אני מתעסק הרבה זמן כבר בתיקון מחשבים והבעיה הזאת מאוד נפוצה שהקובץ נמחק ואז מפעילים את המחשב מחדש ויש את השגיאה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לדוגמא לבנות boot cd שפשוט יעתיק תקובץ לכונן C:\ ויפתור תבעיה או מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ואיך יוצרים דיסק בוט שיעשה את זה כי כול פעם לפרמט ולהתקין ווינדוס וכול זה ..זה תהליך קצת ארוך אז עם זה אפשרי זה יקל עלי מאוד. תודה רבה לעזורים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס 7 במקום ה8 הקיים אצלי על המחשב נייד, הורדתי כבר את הוינדוס וצרבתי אותו לדיסק, עכשיו אני יודע שצריך ללחוץ F10-F11-F12 עד שזה פותח ביוס זמני ולהגדיר שזה יפעיל לי את ההתקנה דרך הCDROM, ואז לעשות ריסט ולהכנס לביוס הרגיל וללחות על BOOT DEVICE PRIORITY, שאגב אין לי לא את האופציה לבחור את הCDROM ולא את הPRIORITY הזה.... יש לי אפשרויות אחרות שם בכלל ורשום למעלה BOOT MODE IS SET TO UEFI וSECURE BOOT:ON אני משתגע לא יודע מה לעשות ולא מצליח למצוא מדריך שיסביר לי מה לעשות. תודה.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by davidt99,

שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד ליד השני, ואני משתף את כונן C ו D בשניהם (כולל כתיבה). רציתי לשאול לגבי הנושא האבטחתי של זה. האם לכל מי שיש לו את ה IP שלי יכול לגשת אלי או שזה רק לרשת הביתית שלי? דרך אגב, יש לי XP

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כל הזמן אני מקבל הודעה "כשל בהתחברות לשירות של Windows" בהתחלה אין לי שום בעיה בחלונות 8.1 הכל תקין. עכשיו פתאום זה מופיעה לי הודעה הזאת. כיצד מתקנים הודעה תקלה הזה? בתודה מראש חג שמח ושנה טובה.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by maors3,

מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by someone,

מקש הF7 לוקח אותי לBOOT MENU.. מישהו יודע איך אני מגיע לSAFE MODE עם לוח האם הזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sdfyuio,

שלום יש לי מחשב שהגיע בבסיס עם ווינדוס 8.1 באנגלית. התקנתי לו את העברית, ועדיין הרבה אופציות בווינדוס נשארו באנגלית (כמו סריקה, וידיאו, כל האפליקציות, ועוד ועוד). מה הדרך לתקן את זה?

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה במנהל ההתקנים צירפתי שתי תמונות בשביל להבין. לאחר שאני עושה את ההתקנה זה כותב שלא היה ניתן להתקין. יש רעיון? http://img129.imageshack.us/img129/163/27754386.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3245/67463779.jpg תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by erezo,

חג שמח ושנה טובה לחברי הפורום. יש לי שאלה בהקשר של חלונות 7 גרסת משתמש ביתי home premium והרשאות RDP שולחן עבודה מרוחק. מאחר ובברירת המחדל אין במערכת HOME אופציה ל RDP הוספתי את האופציה בעזרת PATCH מיוחד שהורדתי מהאינטרנט. אני מצליח להתחבר לתחנה המרוחקת אך ורק עם יוזר ADMINISTRATOR ולא מצליח בשום צורה להעניק את ההרשאת התחברות ליוזר שהוא לא admin מלא. בגרסאות PRO והלאה יש אפשרות פשוטה להיכנס לניהול המחשב computer management ותחת groups להוסיף את המשתמש המוגבל בקבוצת remote desktop users. מאחר ובגרסת ה HOME אין לי אופציה כזו, איך אני בכל זאת מוסיף הרשאה כזו למשתמש שהוא לא ADMINISTRATOR?תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by ramgogo1,

1)היה לי מסך כחול(unmountable boot volume 0x000000ED) אז הורדתי כמה סוגי XP ופירמטתי דרכם את הכונן קשיח. 2)לאחר שהתקנתי את הXP הוא נתקע לי אחרי שורה וחצי של טעינה של הקווים של XP. 3)אז כל פעם מחקתי את ההתקנה הפגומה דרך הדיסק של הXP 4)עזבתי את המחשב והלכתי לצבא ...מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. אני מנסה להתקין את הXP כמה פעמים עם איזה שלוש סוגים שונים XP זה כאילו מסים להתקין עושה ריסטארט טוען את הXP ו נתקע ... ניסיתי לחכות זמן מה ולא קרה דבר מיוחד. 5)יש לי כמה סוגי דיסקים של XP אחד בכלל לא ניקא,אחד טוען את ההתקנה ואז אומר שאין כונן או מזהו כזה,ואחד אתמול התקין לי יותר מ12 שעות ונתקע ב100% משהו כמו שעתים אז יצאתי. בבקשה עזרה אפילו תביאו לי אז אמצעי ליצור קשר טלפונית/facebook…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב, לפני כמה זמן התקנתי Vista 62 Bit על המחשב שלי , ויש לי משחק שקוראים לו Generals (מכירים ? ) הוא עבד לי על XP אבל הוא לא עובד על ויסטה .. יש איזו דרך להפעיל את המשחק על Vista 62 Bit ? בתודה מראש Mystery

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מאיפה אפשר להוריד רקעים חדשים לWindows dreamsence? [התוכנה של הרקעים הזזים בויסטה] תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ItamarVa,

שלום לכולם יש לי מחשב קומפאק מיני 311 אין בו CD כרגע מותקן בו WIN7 עקב מחסור בזיכרון אני רוצה להתקין עליו XP ניסיתי מדריכים שונים באינטרנט והכל ללא הצלחה הצלחתי להגיע לשלב ההתקנה אבל הוא נתקע לי ודופק מסך כחול לפני שאני מגיע לשלב שאני יכול לעשות משהו בבקשה תעזרו לי משום שהמחשב בקושי זז עם 7 תודה מראש לכולם איתמר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by H A Q,

קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by BlackSheep,

תמיד רציתי לדעת, אין לי כוח לחכות לבן דוד המעצבן שלי שיבוא כל פעם לפרמט.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The Un4givN,

אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by i_iaf,

שלום רב ברשותי windows xp home חוקי !!!!!!!!!!!!!! והוא כולל SP2 והSP2 עושה לי מלאה בעיות הוא פוגע בסימולטור הטיסה LOCK ON עכשיו ברשותי דיסק קשיח SATA 200 GB וכאשר קניתי אותו והתקינו אותו והתקינו את הWINDOWS שקניתי באותו יום כשאר הגעתי הביתה ראיתי שיש בו SP2 ושאלתי היא יש אפשרות להתקין בלי !!!!! SP2 ? ברשותי גירסא שאחרת של windows והיא PRO בשביל שאני אתקין אותה אני זקוק לדרייבר לSATA ואני לא יודע מאיפה להוריד ! ברשותי לוח אם מסוג ABIT IS7 משהו כזה והורדתי דרייבר לפי ה שאמרו לי בפורום YNET עשיתי את זה והעתקתי את הדרייבר לדיסקט ולא הלך כלום התקנתי את הוינדוס השני לאחר סיום ההתקנהלאחר סיום ההתקנה אני מעונין להתקין את הדרייבר של הלוח האם יש שגיאה בהתקנה חסר לו קובץ מסוג …

• 10 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.