עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by __MIKO__,

לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי ויינדוס 10 ושאני פותח את התיקייה של Desktop זה לא מראה לי את כל האייקונים שבאמת יש לי בDesktop. [ATTACH=CONFIG]9881[/ATTACH] יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by eliran-f,

האם 2GB RAM ניתמך בווינדוס HOME EDTON?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by maverick,

לאחרונה התקנתי תוכנה לצ'אט בשם paltalk ולא הייתי מרוצה ממנה וניסיתי להסירה בדרך המקובלת. הווינדוס כל הזמן כותב לי שהתוכנה הוסרה בהצלחה אך היא עדיין מופיעה לי ברשימת התוכניות ובכלל לא הוסרה. מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הראוטר בשניהם הוא של Edimax - BR6204. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אורח

אוקי כמו בכותרת....בכונן C היכן במותקן לי הווינדואס ישנו קובץ מוסתר בשם: pagefile.sys הקובץ הנ"ל שוקל 1.5GB מהו הקובץ הזה ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by בזיק,

דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by netivi,

שלום לכולם, לעיתים קרובות מאד קופץ לי הודעה על המסך עם בעיה ( מצ"ב קובץ ) עם ההודעת שגיאה הבאה Resident Agent Proxy Host. איך ניתן להסיר ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by LiranUdi,

אני תמיד הייתי עם XP , ואני לא יודע אם כדי לי לקנות windows 7 למחשב החדש שאני יקנה או שעדיף XP משחקים רצים יותר טוב על W7? וכמה הוא עולה? אפשר להתקין אותו על 2 מחשבים בו זמנית? צריך לפרמט את המערכת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כיביתי את המחשב לחלוטין כולל מתג חשמל (בגלל תופעה שהמחשב התחיל לפעול מעצמו במצב שינה). כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali שלעולם לא הותקן במחשב. ריסטרט* החזיר את חלונות. *לפני הריסטרט הוצאתי דיסק נשלף שהיה נעוץ, אבל לא מצאתי בו התקנת Kali. איך נכון לפעול במצב כזה? **יצרתי דיון חלופי בפורום תמיכה, ניתן למחוק (איך?)

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של חברת Dell מסדרת Vostro 3550, עליו מותקנת מערכת הפעלה win7 64bit. רכשתי מערכת הפעלה win 8 64bit וניסיתי להתקין על הנייד, במקום המערכת שקיימת. ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה באמצעות השדרוג (ולא דרך ה BOOT). הכל הלך ממש טוב, כמעט עד סוף ההתקנה. לאחר 3 הפעלות מחדש, המערכת כמעט ועלתה, אבל אז היה מסך שחור. חיכיתי לראות אם משהו ישתנה, אבל אחרי 10 דקות שלמות של המתנה, עשיתי restart ואז קיבלתי את ההודעה כי " windows installation was not succsessful. your previous version of windows is being reseted". ואז חזרתי למערכת win 7. הרצתי את Windows8-UpgradeAssistant וקיבלתי את התמונה הבאה: למיטב הבנתי, אחד או יותר מההערות שמופיעות בתמונה הן הגורמים לבעיה. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לאחרונה המחשב עולה רק בפעם הרביעית/החמישית, לפעמים בפעם הראשונה שאני מדליק אותו יש מסך כחול לחלוטין(כאילו המסך לא מחובר), עושה ריסט, עולה רגיל ועובר את הטעינה של הווינדוס, ואז מסך שחור הרבה זמן - עוד ריסט, ואז עולה כרגיל. או שיש גם מצב שהווינדוס מראה טעינה, וזה בלופ אינסופי ולא עולה. ובמקרים נדירים: מכניס כבר את הסיסמה לשם משתמש , מחשב עולה, ואז קופא לחלוטין העכבר..(רק ריסט ידני) WIN 7 64BIT HOME PREMUIM SP1 בריסטים עצמם בשיגרה אין בעיה (התחל, הפעלה מחדש) מפרט- Q9550, 12GB RAM, HD4850 ,Gigabyte GA-EP45T-UD3LR, HIPER S625 , KINGSTON SV300S37A120G ועוד 4 הארדיסקים פנימיים בסאטה לא משתמש במצב שינה, כל הדרייברים של הWIN מעודכנים, אותו דבר כרטיס מסך, פלאש, והכל. מחשב לא מ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Internal,

היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by masterb,

כשאני גולש (בעבודה...) בכניסה לאתרים רבים אני מקבל סימן קריאה קטן למטה - שגיאה בדף. נדרש אובייקט קוד 0 נראה לי שזו בעיה באובייקט של javascript איך מתגברים על הבעיה (בלי להגדיר לדפדפן להתעלם משגיאות SCRIPT)??? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by House M.D.,

היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by DJO,

טוב יום דיי משמעותי בחיי בתחום המחשב הגיע. אלה שעותיי האחרונות עם WIN ME. יחסית הסתדרתי איתו למרות הביקורות הקוטלות והוא איתי אני מעריך כבר איזה שנה וחצי אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. בזמן האחרון יש לי הרבה קריסות ובעיות עם הרשת בבית והחלטתי להתקין WIN XP. פירמטתי והתקנתי מערכות הפעלה בעבר אבל טרם WIN XP. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו עליהם לפני שאני מסיים לצרוב את כל השירים והפורנו שלי (זה כמה דיסקים ויש לי צורב X4 אז יש זמן :>). 1) כשאני מפרמט להשתמש בדיסקט אתחול של WINDOWS קודם? ובאיזה פרמטים של פירמוט להשתמש? 2) מה עדיף לי FAT32/NTFS.. יש לי עוד 2 מחשבים בבית שלהם יש FAT32, אם אצלי יהיה NTFS האם זו תיהיה בעייה? 3) מתי ואיך אני מגדיר את הכונן שלי בתור NTFS? 4…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון? המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by tomerzhr,

יש ברשותי דיסק מקורי של ווינדוס וויסטה ששלח לי דוד שלי מחו"ל הדיסק מקורי וכמובן ששם כבר הווינדוס יצא רציתי לשאול אם כדאי להתקין אותו על המחשב יש לי מעבד amd 64 939 300+ ורציתי לדעת מה החסרונות והיתרונות בהתקנת הווינדוס

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אתמול בערב והיום בבוקר קיבלתי 2 מסכים כחולים עם אותה השגיאה, כמתוארת בכותרת. השתמשתי ב- bluescreenview כדי לראות מה השתבש וב-2 קבצי המינידאמפ השגיאה נגרמה בקבצים הבאים: 1. classpnp.sys ntfs.sys ntoskrnl.exe 2. היום בבוקר: fvevol.sys ntoskrnl.exe volmgr.sys אני מוכרח לציין שמדובר בהתקנה דיי טרייה של ווינדוס 7 וקצת קשה לי להבין מה כבר גורם לבעיות. שינויים קיצוניים שביצעתי ביומיים האחרונים: אתמול העתקתי קרוב ל-300ג'יגה מההרדיסק לכונן גיבוי חדש. אתמול בדיוק כשבאתי לפרמט כונן כלשהוא של 20ג'יגה, באמצע הפעולה קיבלתי את המסך הראשון (מס' 1). את המסך השני ראיתי בבוקר כשקמתי. במהלך הלילה הדבר היחידי שנעשה זה הורדת קובץ כלשהוא. אשמח לעזרתכם בנושא, ערן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Lithuanian,

שלום חברים, אני צריך חלונות בעברית, ובגלל שאין לי כוח להתקין דיול בוט עם מערכת נפרדת בעברית עשיתי קצת בירורים והבנתי שקיים דבר כזה MUI שמאפשר ליצור משתמשים עם ממשק חלונות גרפי בשפות שונות. הבעיה שאני לא מצליח להפעיל אותו, הורדתי כל מיני עדכונים בשעתים האחרונות מהאתר של מייקרוסופט אבל שומדבר לא באמת עושה משהו. אנשים בפורום אחר הפנו אותי לפה, ואמרו שזה לא כזה פשוט כמו להוריד עדכון ממיקרוסופט וזהו. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד? רק לצורך הבהרה: אני צריך שהיוזר שלי (האדמיניסטרטור) ישאר באנגלית, ושאני אוכל לפתוח יוזר חדש עם ממשק עברי. תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. פתאום,המחשב של האחיות שלי החל לקרוס תכופות עד שהוא נתקע בטעינה של windows והוא עובד רק במצב בטוח. עכשיו פתאום הופיע לי מסך כחול 0*000007a-מה הוא אומר? מה עלי לעשות? לא בוצע שום שינוי במחשב במהלך הזמן האחרון-מה זה יכול להיות? כרגע אני מריץ memtest ואין שום שגיאה כך שזה לא הזיכרון. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים