Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (ר' 'תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803') התעוררה לה בעיה חדשה - בזמן הפעלת המחשב, המסך ובו אפשרויות בסיסיות של לוח האם (כמו כניסה להגדרות ה- bios), ואפילו האימאג' המוכר של חלונות 10, אינו מופיע. הצג מופעל רק מאוחר יותר, בהמשך הטעינה של חלונות. מצב זה אינו מאפשר לי לאתחל את המערכת במצב בטוח, מאחר וגם אם תפריט האפשרויות נטען, אני לא יכול לראות אותו. הצעות לפתרון? ובהזדמנות זו - במחשב שלי יצרתי 4 חשבונות משתמשים. כיצד אני יכול להגדיר את העכבר כך שיתאים לשמאליים (ברירת המחדל היא לימניים), במסך הבחירה/כניסה לחשבון משתמש (עוד לפני שאני רואה את שולחן העבודה)? ת…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני אתמצת את מצב הענינים. 1. Win 7 הותקנה על דיסק 1 (C:) ועבדה בסדר. 2. בוצעה התקנת אובונטו על דיסק 2 (D:) שהתקין GRUB ומאז Win 7 לא עולה. 3. כל המחיצות ב-C קיימות (כולל ה-boot בגודל 100M בערך) וניתן לגשת אליהן מלינוקס, וגם כלי דיסק שונים מ-Hiren's boot CD מזהים את C והמחיצות עליו. 4. היות ו-Win מתלונן שהוא לא מזהה דיסק אז ביצעתי boot מההתקנה של Win 7 וניסיתי לבצע repair ואפילו restore מ-image שיצרתי על D המזוהה על ידי התוכנה, ללא הועיל היות ו-C לא מזוהה. 5. ביצעתי : bootrec /fixMBR bootrec /fixBoot וכעת Win 7 מתחיל boot (כי אין יותר GRUB) אבל נופל לאחר מספר שניות. אפילו אם אני רוצה להתקין מחדש אז ה-Installer מזהה את המחיצה הראשונה ב-C בגודל 100MB ולא מזהה את שאר …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ראשון לא מזמן- ולצערי מופיעות בו כמה תופעות שממש מבאסות את החוויה. אשמח לעזרה כלשהי בנושא. המפרט: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Scythe Katana 3 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 Samsung 1TB F3 Sapphire ATI Radeon 5770 Enermax Pro 82 525W Cooler Master Centurion 590 Samsung T240 Logitech X540 5.1 מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate התופעות שמופיעות אצלי: 1. כל הזמן - אם אני מזיז את העכבר מצד לצד, באמצע התזוזה הוא קופא ואז קופץ למקום המתאים. 2. מידי פעם המחשב נתקע באופן מוחלט - (מרגיש כאילו המעבד טוחן..) המסך מתחיל להבהב ומופיע מסך שחור. מידי כמה שניות מופיעה שוב התצוגה.. אבל הכול קפוא.. העכבר זז בקושי. במצב הזה אני נאלץ לכבות את…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למשל עבור כל קבצי doc אני רוצה אייקון X.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום..בכל מקרה. ב XP אם הייתי רוצה להקליט אודיו הייתי נכנס להתקני הקלטה ופשוט בוחר מאיזה התקן אני רוצה להקליט ומשתמש בתוכנת הקלטה (Audacity). ב WIN 7 אני לא מוצא את האפשרות הזאת ולא מצליח להקליט. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון (לא יודע אם זאת בעית תוכנה או חומרה ) המחשב שלי מכיל שני HD, אחד הוא WD 120 GB והשני הוא Sumsung 500GB שנקנה לפני פחות מחודש. לפני כיומיים יצאתי לעבודה השארתי את המחשב דלוק, וכשחזרתי מהעבודה כאשר ניסיתי להוציא אותו ממצב סטנד ביי לא הצלחתי ולכן עשיתי Reset כאשר המחשב עלה ניסיתי להיכנס כרגיל לאחת התיקיות במחשב וגיליתי שכונן D נמחק כליל בערך 100 ומשהו גיגה של מידע שאני ממש לא רוצה לאבד. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו E, כונן C נמצא בWD וE ו D בSumsung. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן D אני מקבל את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible Error performing inpage operation. כאשר אני לוחץ מאפיינים על הכונן, הוא מופיע לי כסוג RAW במקום NTFS וג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום!! הורדתי את הווינדוס xp mce version ואני לא מצליח לשים לו עברית,יש מצב שהווינדוס לא בא עם עברית ואם כן האם יש דרך להוסיף עברית בלי פירמוט?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מתקין תוכנה כלשהי / משחק / כל דבר אחר המחשב אומר שהוא לא יכול לבצע את הפעולה הייתי בחול והתגוררו לי בבית אנשים וברגע שחזרתי מאז לא יכולתי להתקין כלום מבחינת הרשאות המשתמש שלי הוא אדמיניסטרייטור... מישהו יודע מה הבעיה ? ד.א זה התחיל ברגע שחזרתי לארץ לא היה לי אינטרנט אז עשיתי שחזור לפני הטיסה והאינטרנט חזר אבל מאז אי אפשר להתקין כלום.... תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכל פעם שאני גולש באינטרנט, אני מקבל את הודעת השגיאה המוזרה הבאה שמשביתה את המחשב כל פעם מחדש ומותירה לי רק להפעיל את המחשב מחדש : svchost.exe-שגיאת מערכת ההוראה ב-"0X0AD3143" ביצעה הפניה לזיכרון ב-"0X0AD3143". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "READ" (לפעמים נכתב גם WRRITEN). לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. לאחר קבלת הודעה זו, לא משנה באיזה אפשרות אבחר, האינטרנט מתנתק והמחשב נתקע ולא נותר אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחיבורי רשת בלוח הבקרה נראה כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל בתת קטגוריה "פס רחב" נראה כי הפס הרחב מנותק. בפועל לא נייתןם כמובן לגלוש או להמשיך להשתמש במחשב כי ברוב הפעמים הוא נתקע לגמריי. הבעיה נמצאת בקובץ SVCHOST.EXE שב…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לעדכן דרייברים ? דרך ווינדוס UPDATE ? או דרך האתר של היצרן ? למשל GIGABYTE ? כי באתר של אינטל היה רשום שעדיף להוריד דרייבר של ציפסט / כרטיס מסך מהיצרן ולא מהם , עדיף להוריד דרייבר יותר ישן מגיגה בייט מאשר דרייבר יותר חדש מאינטל ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ולמה יש לי 5 כאלה שאני עושה קונטרול אלט דליט זה מופיע ב PROCESSES ובמיוחד שאחד תופס לי כמות זיכרון כמו אימיול
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי כמו בכותרת....בכונן C היכן במותקן לי הווינדואס ישנו קובץ מוסתר בשם: pagefile.sys הקובץ הנ"ל שוקל 1.5GB מהו הקובץ הזה ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד של HP שנקנה בנרווגיה, והגיע עם Windows 7 home premium + אופיס חוקי. אבל לשתי התוכנות לא צורפו הדיסקים של ההתקנה, אלא רק הרשיונות. במחשב אפשר ליצור דיסק recovery, אבל זה יוצר דיסק עם כל התוכנות זבל שHP שמים שם, לכן הייתי רוצה ליצור דיסק התקנה נקי. האם יש אפשרות להוריד וינדוס 7 חוקי, שיתאים למחשב HP מבחינת OEM ויאפשר לי להשתמש ברשיון שקיים? ואותו דבר לגבי האופיס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות . צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה שנים התקנתי לקרובה מורה דרך מבצע המורים של משרד החינוך התקנה של windows 7 32. לאחרונה היא שדרגה את המחשב והוסיפה זכרון רב. השאלה האם ניתן להשתמש באותו מספר רשיון ולהתקין לה על אותה מערכת התקנה נקיה של window 7 64. בשני המקרים והיה ונתוני המכונה מתאימים לכך, האם ניתן לשדרג ל windows 10 64? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מ תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בניתי HTPC מאפס. ז"א שהרכבתי את כול החלקים לבד החל מלוח לתוך המארז, מעבד זיכרונות וכו". זו הפעם הראשונה שהרכבתי מחשב מאפס ולפי מה שאני מבין הכל יצא בסדר! שאני מנסה להתקין ווינדוס יש כמה תופעות מוזרות שלא נותנות להתקנה להתבצע: 1)בהתחלה כאשר הייתי עושה בוט מ- DVD אחרי שלב הטעינה של הווינדוס מיתוך הדיסק לכונן הקשיח, הייתה מופיעה הודעה שיש שגיאה בחומרה שלא מגיבה או שנותקה פתאום. הבעייה הזו נעלמה בפעם השנייה שניסיתי להתקין אבל חזרה אולי עוד פעם אחת. 2)בפעמים שהבעייה הראשונה לא מופיעה, אני מגיע עד לשלב בהתקנה בו יש כבר מסך כחול של ווינדוס והעכבר כבר עובד ושאני מתחיל התקנה יש שלב שנקרה אם אני לא טועה "expanding windows files" בו המחשב חושב במשך חצי שעה לפחות מבלי להתקדם אפילו אח…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, שאלה קצת מוזרה אבל מעניין אותי לדעת. אם נניח אני שיתפתי תקייה והבאתי ל-3 משתמשים הרשאה מלאה אליה, האם יש אפשרות לראות מי נכנס אליה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה כשהXP אמור לעלות אז הוא כותב את השגיאה הבאה: <windows root>\system32\hal.dll is missing מה אני עושה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש הסברים על superfetch וprefecth בווינדוס 7. יש לי כונן SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ואני רוצה לדעת אם אני צריך את התכונות האלה מופעלות, או שמא לקנפג ולהשתמש רק בחצי מהן או לבטל בכלל. אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא הזה אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד של HP G60 שמגיע אם ויסטה רוצים XP אני מנסה דיסקים של XP SP3 ו XP SP1 ובשתיהם זה עושה מסך כחול שמסתכם ב check for viruses on your computer. remove any installed hdds. make chkdsk/f STOP 0x0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0x00000000,0x00000000) ה BIOS של המחשב הוא צעצוע בשם InsydeH2O שאין בו בכלל אפשרויות הגדרות. DateTime BootOrder Password. זהו. אין כלום ממה שיש בביוס של מחשב נורמלי. תשכחו מלהגדיר את הדיסק ל ide mode מחקתי (כתבתי 000000) ל 500 מגה הראשונים של ההרד דיסק (מסקטור 0 והלאה) ולא עזר בכלום חוץ מלדפוק את הויסטה (שיחזרתי מאימג' שעשיתי קודם) ניסיתי ליצור דיסק slipstream אם דרייברים של SATA בתוך הדיסק התקנה אם nlite דיסק ה SP3 המקורי ודיסק ה nlite…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משום מה, כשאני בא לעשות בתיקייה מסויימת בוינדוס סדר סמלים לפי, ואז השתנה, בתיקייה הזאת אין לי את האופציה הזאת. יש לי מלא אופציות של מוזיקה כמו: סוג, אמן, אלבום, מספר רצודה, משך זמן וכו'... אבל "השתנה" אין . בשאר התיקיות יש. למי שרוצה לדעת, באפשרויות תיקייה זה לא מסומן כתיקיית מוזיקה אלא כתיקיית מסמכים. אשמח אם למישהו יש פיתרון. בתודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-