Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את השגיאה הזאת??? אני עובד עם WIN XP PRO ומלפני כמה ימים המחשב כל הזמן "נופל"!!! אני מקבל מסך כחול עם ההודעת שגיאה ו...זהו. מישהו יודע מה עלי לעשות? בדר"כ אחרי השגיאה לוקח המון זמן "לאושש" את המחשב ובתחילה הוא לא מגיב בכלל (כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שלא אותרה מערכת הפעלה). בבקשה עזרו... :-\
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בדפדפן CHROME על WINDOWS 10 שאני גולש באתרים ואני מעביר את הסמן עכבר על לינקים, אז הסמל עכבר נשאר באותו מצב ולא משתנה לכף יד מלאה. הרי שעוברים עם הסמן עכבר על לינקים הסמן משתנה מחץ ל כף יד לצורך לחיצה על הלינק. אצלי זה לא קורה. זה נשאר אותו אייקון רגיל של חץ. מה הפתרון? הבעיה בכרום? או בוינדוס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתפדח לשאול תשאלה הזאת כי לא נראה לי שיש תוכנה כזאת או שימוש בדוס לפי דעתי
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה לשותפה שלי יש מחשב דיי ישן. לוח אם :foxconn n15235 מעבד: intel pentium 4 3g זיכרון: של 1 ג'גה דיסק קשיח: 120 ג'גה כרטיס המסך משולב עם הלוח ומסך LG 22 אינץ חדש. עכשיו לפני זה עמד לה XP home ועשה לה הרבה בעיות (לטענתה) אז החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 32 ביט (התקנתי כבר את המערכת הזו על מחשבים יותר חלשים ואפילו על נטבוקים והיא עבדה ללא בעיה) עכשיו ברגע שהתקנתי אותה המחשב מראה תצוגה של 8 ביט ורזלוציה מקסימלית של 640 * 480. עכשיו הבנתי שזאת בעיה של דרייברים אז הורדתי דרייברים מהאתר שלהם והם לא עשו דבר. הורדתי כול דרייבר שמצאתי ברשת שקשור ללוח אם הזה ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום נישאר עם ה8 ביט שלו והרזלוציה הנמוכה החלטתי לרדת מהעיניין ולהתקין וינדוס XP PRO עכ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (ר' 'תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803') התעוררה לה בעיה חדשה - בזמן הפעלת המחשב, המסך ובו אפשרויות בסיסיות של לוח האם (כמו כניסה להגדרות ה- bios), ואפילו האימאג' המוכר של חלונות 10, אינו מופיע. הצג מופעל רק מאוחר יותר, בהמשך הטעינה של חלונות. מצב זה אינו מאפשר לי לאתחל את המערכת במצב בטוח, מאחר וגם אם תפריט האפשרויות נטען, אני לא יכול לראות אותו. הצעות לפתרון? ובהזדמנות זו - במחשב שלי יצרתי 4 חשבונות משתמשים. כיצד אני יכול להגדיר את העכבר כך שיתאים לשמאליים (ברירת המחדל היא לימניים), במסך הבחירה/כניסה לחשבון משתמש (עוד לפני שאני רואה את שולחן העבודה)? ת…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ssd ווינדוס 8.1, שהתקנתי עליו. יש לי גם כונן קשיח 1TB שחילקתי פעם לשני Partitions. על הראשון יש מידע שאני צריך, על השני, הקטן יותר, היה מותקן ווינדוס 7, שאני כבר לא צריך. ברצוני לאחד את שניהם לכונן אחד. מחקתי את ה-partition השני ויש לי אזור לא מוקצה. עשיתי קליק ימני על ה-partition עם המידע, ובחרתי להרחיב אותו עם האזור הלא מוקצה (זה שהיה קודם לכן ה-partition השני עם ווינדוס 7). אבל אז קפצה לי הודעת אזהרה שהכונן יהפוך מכונן בסיסי לכונן דינמי. מה זה בדיוק אומר ומה ההשלכה של זה עליי כמשתמש? האם לבצע את ההרחבה או שעדיף למחוק גם את ה-partition עם המידע ואז ליצור דיסק בסיסי? זה יצריך ממני להשיג אמצעי גיבוי חיצוני , לגבות, לשחזר, סתם סרבול שאני מעדיף להימנע ממנו.…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, שאלה קצת מוזרה אבל מעניין אותי לדעת. אם נניח אני שיתפתי תקייה והבאתי ל-3 משתמשים הרשאה מלאה אליה, האם יש אפשרות לראות מי נכנס אליה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למשל עבור כל קבצי doc אני רוצה אייקון X.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים! כשאני משנה משהו ב- msconfig, למשל ש- uTorrent לא יופעל ב- Startup, ואז עושה ריסטארט, הוא כן פועל, ומסומן ב- V שוב ב- msconfig/Startup. כנ"ל לגבי כל מיני דברים, כמו GoogleUpdate או Windows LIVE Messenger. בלשונית General מסומן לי Selective Startup, כמו שצריך, אבל עדיין הוא לא ממושמע ועושה מה שבא לו. לאחר גיגול קצר בכמה וכמה משפטי מפתח לא הצלחתי למצוא תשובה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי כמו בכותרת....בכונן C היכן במותקן לי הווינדואס ישנו קובץ מוסתר בשם: pagefile.sys הקובץ הנ"ל שוקל 1.5GB מהו הקובץ הזה ???
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד. כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק) עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown. בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד... ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA. יש לזה פתרון? נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שק…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריךלהתקין את וינדוס 98 יש לי את הדיסק המקורי! עכשיו פירמטתי דרך הדיסק של אקס פי שעולה מהבוט ואחרי זה כיבתי ודלקתי ושמתי את הדיסק של 98 עכשיו איך מתקין ?אני מגיע למצב שהוא אומר לי שאני צריך דיסק boot ואין לי את התקליטון וגם לא floppy יש לי רק סידי רום,מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה שנים התקנתי לקרובה מורה דרך מבצע המורים של משרד החינוך התקנה של windows 7 32. לאחרונה היא שדרגה את המחשב והוסיפה זכרון רב. השאלה האם ניתן להשתמש באותו מספר רשיון ולהתקין לה על אותה מערכת התקנה נקיה של window 7 64. בשני המקרים והיה ונתוני המכונה מתאימים לכך, האם ניתן לשדרג ל windows 10 64? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולמה יש לי 5 כאלה שאני עושה קונטרול אלט דליט זה מופיע ב PROCESSES ובמיוחד שאחד תופס לי כמות זיכרון כמו אימיול
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב יום דיי משמעותי בחיי בתחום המחשב הגיע. אלה שעותיי האחרונות עם WIN ME. יחסית הסתדרתי איתו למרות הביקורות הקוטלות והוא איתי אני מעריך כבר איזה שנה וחצי אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. בזמן האחרון יש לי הרבה קריסות ובעיות עם הרשת בבית והחלטתי להתקין WIN XP. פירמטתי והתקנתי מערכות הפעלה בעבר אבל טרם WIN XP. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו עליהם לפני שאני מסיים לצרוב את כל השירים והפורנו שלי (זה כמה דיסקים ויש לי צורב X4 אז יש זמן :>). 1) כשאני מפרמט להשתמש בדיסקט אתחול של WINDOWS קודם? ובאיזה פרמטים של פירמוט להשתמש? 2) מה עדיף לי FAT32/NTFS.. יש לי עוד 2 מחשבים בבית שלהם יש FAT32, אם אצלי יהיה NTFS האם זו תיהיה בעייה? 3) מתי ואיך אני מגדיר את הכונן שלי בתור NTFS? 4…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות . צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם אחרי שהקבלים בקודם התנפחו וקיצרו אותו, והתקנתי גם חלונות XP. אבל מאז, כשאני מכה את המחשב - הוא מיד נדלק מחדש, ואני נאלץ לבצע "כיבוי אלים". ביטלתי את האתחול האוטומטי כשיש תקלה וזה לא עזר. חשבתי אולי יש לי טרויאני בביוס, אבל הרצתי פנדה מעודכנת, וזה לא עזר (אולי צריך בסייף מוד?). קשה לי לראות איך יש כאן בעיית חומרה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה בכל זאת קשור למערכת ההפעלה או לאיזו בעיית תוכנה. הרצתי חיפוש בפורום ולא ראיתי משהו דומה, אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את התופעה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני תמיד הייתי עם XP , ואני לא יודע אם כדי לי לקנות windows 7 למחשב החדש שאני יקנה או שעדיף XP משחקים רצים יותר טוב על W7? וכמה הוא עולה? אפשר להתקין אותו על 2 מחשבים בו זמנית? צריך לפרמט את המערכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית. למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-