עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomerzhr,

יש ברשותי דיסק מקורי של ווינדוס וויסטה ששלח לי דוד שלי מחו"ל הדיסק מקורי וכמובן ששם כבר הווינדוס יצא רציתי לשאול אם כדאי להתקין אותו על המחשב יש לי מעבד amd 64 939 300+ ורציתי לדעת מה החסרונות והיתרונות בהתקנת הווינדוס

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by GAL SHAMIS,

ולמה יש לי 5 כאלה שאני עושה קונטרול אלט דליט זה מופיע ב PROCESSES ובמיוחד שאחד תופס לי כמות זיכרון כמו אימיול

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by imac,

מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן, שאלה קצת מוזרה אבל מעניין אותי לדעת. אם נניח אני שיתפתי תקייה והבאתי ל-3 משתמשים הרשאה מלאה אליה, האם יש אפשרות לראות מי נכנס אליה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי חברים לפני כמה שנים התקנתי לקרובה מורה דרך מבצע המורים של משרד החינוך התקנה של windows 7 32. לאחרונה היא שדרגה את המחשב והוסיפה זכרון רב. השאלה האם ניתן להשתמש באותו מספר רשיון ולהתקין לה על אותה מערכת התקנה נקיה של window 7 64. בשני המקרים והיה ונתוני המכונה מתאימים לכך, האם ניתן לשדרג ל windows 10 64? תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by tzahi16,

אהלן חברה... כאשר אני מריץ את הפקודה IPCONFIG /ALL מופיעות לי כל כך הרבה ADAPTERS לא קושים שחוזרים על עצמם שניקראים TUNEL ADAPTER CONNECTIONוכל שורה יש לו מספר אחר מדובר על כ 20 כאלה בערך. מה אומרים כל אלה ואם זה מיותר איך אני ניפתר מהם. דבר נוסף על אותה הפקודה כשהיא רצה לי היא מראה לי מידע חלקי ז"א כאשר אני עולה עם הגלגלת עד הסוף למעלה בחלון אני שם לב שהוא קטוע בדרך ואני אפילו לא יכול לראות את הפקודה שרשמתי, ניכנסתי למאפיינים של ה CMD והעלתי את ה BUFFER ועדיין זה תקוע על אותו הדבר. דבר שלישי האם אני יכול לרשום IPCONFIG /ALL עם תוספת של ADAPTER מסויים ולקבל רק עליו מידע בלי "ג'אנק" מסביב? העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום אני לא מעוניין בעדכונים אני התקנתי את העדכונים כמה שעות ואחרי סוף העדכונים המחשב עבד פחות טובה . האם אפשר לוותר על עדכונים? למה צריכים אותם ? המון תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by shay360,

שלום. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום..בכל מקרה. ב XP אם הייתי רוצה להקליט אודיו הייתי נכנס להתקני הקלטה ופשוט בוחר מאיזה התקן אני רוצה להקליט ומשתמש בתוכנת הקלטה (Audacity). ב WIN 7 אני לא מוצא את האפשרות הזאת ולא מצליח להקליט. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי נתקלתי בבעיה מוזרה. כאשר אני מעתיק טקסט ומעביר אותו למייל \ מסמך אחר אני נתקל בבעית ג'יבריש פיתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום חברים, מערכת ההפעלה במחשב שלי (win 7 ultimate 64bit) מדווחת לי כבר זמן מה שיש עדכון אבטחה עבור microsoft.net 3.5.1. נפח הקובץ מעל 14MB. בכל הנסיונות להוריד אותו ולהתקין קרה דבר מוזר - האנטי-וירוס התערב ומחק מיידית את כל הקבצים בטענה שמדובר בוירוס מסוג win32:evo-gen. נסיונות ההתקנה נכשלו והתקבלה הודעת שגיאה קוד 80070002. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. המחשב נכנס כל הזמן למצב שינה וכשניסיתי לשנות הגדרות אין לי אופצייה, הוא רושם לי "מידע אודות תוכנית צריכת החשמל שלך אינה זמינה". יש לי windows 7 ואני הadministrator, אין לי איזשהו מנהל רשת, חיפשתי גם אצל מיקרוסופט אין תשובה... מה אפשר לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Tasuooooo,

יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by netivi,

שלום לכולם, לעיתים קרובות מאד קופץ לי הודעה על המסך עם בעיה ( מצ"ב קובץ ) עם ההודעת שגיאה הבאה Resident Agent Proxy Host. איך ניתן להסיר ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by noodle,

שלום רב, המחשב החדש שלי הגיע עם וינדוס 7 מותקן, רציתי לבצע התקנה חדש עקב כמה בעיות, שנכנסתי להתקנה של וינדוס ראיתי שהוא לא מזהה את כל הדיסק הקשיח (320GB). הופיעו לי 2 מחיצות: הראשון 39MB והשני 9GB שעליו היה מותקן הוינדוס כביכול, פירמטתי את המחיצה של ה-9GB חשבתי שזה יעזור, עדיין לא השתנה, התקנתי את הוינדוס על המחיצה הזאת וכאשר המערכת הופעלה מופיע לי רק 9GB. בביוס מזוהה לי דיסק קשיח 320GB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, נניח ויש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר ב-USB למחשב, עם כל מיני קבצים עליו. עכשיו, נניח ויש לי בעיה עם חיבור כונן DOK רגיל למחשב (מוזמנים לעזור לי גם שם..), כך שאני לא יכול להפוך אותו לכונן הפעלה דרך rufus ודומיו. ההגיון שלי אומר לי שלא אמורה להיות בעיה יותר מדי גדולה לעשות את ההתקנה הנקייה של חלונות גם דרך הכונן הקשיח - כמובן ללא פירמוט שלו דרך rufus וכו', שכן אני מעוניין לשמור על הקבצים שם. פשוט לשים שם את קובץ ההתקנה ואיכשהו לאפשר ל-BIOS לעשות זאת דרכו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני צריך לפרמט את המחשב דחוף, ואני עושה גיבויים. בין היתר אני צריך את כל המכתבים של "תיבת הדואר הניכנס", ואת רשימת אנשי הקשר שלי. איך אני מבצע זאת? וגם- אם עולה לכם משהו נוסף לגיבוי אשמח אם תגידו לי (כמובן- שולחן עבודה,מועדפים,הגדרות,וקבצים ב C וגם תקיית אי מיול). אשמח לעזרה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כל כך הרבה גירסאות : Windows8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated ReleaseFile: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Dec2013.iso אני צריך גירסה 64 ביט והאם אפשר אחרי ההתקנה להפוך לעברית ? או שהמקור צריך להיות מהתחלה בעברית ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by LinkTree,

שלום, יש לי רשת ביתית - ובמחשב אחד יש לי כונן E - שיש בו מוסיקה שאני רוצה לשתף לשאר המחשבים. ביצעתי SHARE ואני רואה את הכונן במחשב השני - אבל לא יכול לנגן קבצים - לא להעתיק או לגשת לכלום בתוך הכונן עזרה PLEASE

21. הרבה מאוד קבצים במחשב שלי מופיעים לי בצבע כחול לא בשחור כמו אצל כולם!אלא כחול!אולי 30% מהקבצים מה הסיבה? בדקתי הכל ספייוור איחוי דיסק אנטי וירוס הכל תקיו????? מה מקור הבעיה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by KF,

היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by בזיק,

דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by KF,

שלום יש לי בעיה מסויימת עם חיבור הנגן (דרך USB) למחשב.. המחשב מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: "הדיסק בכונן G אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת ?" חשוב לציין שהכונן מזוהה כ-RAW.. בנוסף עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל.. מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים