Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני מקבל הודעת שגיאה רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית. על המחשב מותקן xpsp3 ועליו תוכנה שעובדת בדוס. הקובץ ntvdm.exe מעמיס את המעבד עד ל 100%...... האנטיוירוס מצא את svchost במחשב ומחק אותו.אבל ההודעה לא מפסיקה. איך מתקנים את השגיאה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד עם לפטופ של סמסונג, לצערי עשיתי טעות ושידרגתי מ7 ל 8 יש בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך המשולב, המחשב הפך לאיטי מאוד מתחמם מהר (המאווררים עובדים בכל פעולה פשוטה פתאום) האם יש דרך לחזור לאחור מבלי לפרמט? אין לי את הדיסק התקנה של win 7 היות והוא הגיע מותקן עם המחשב אשמח אם תצילו אותי מהשטות שעשיתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (ר' 'תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803') התעוררה לה בעיה חדשה - בזמן הפעלת המחשב, המסך ובו אפשרויות בסיסיות של לוח האם (כמו כניסה להגדרות ה- bios), ואפילו האימאג' המוכר של חלונות 10, אינו מופיע. הצג מופעל רק מאוחר יותר, בהמשך הטעינה של חלונות. מצב זה אינו מאפשר לי לאתחל את המערכת במצב בטוח, מאחר וגם אם תפריט האפשרויות נטען, אני לא יכול לראות אותו. הצעות לפתרון? ובהזדמנות זו - במחשב שלי יצרתי 4 חשבונות משתמשים. כיצד אני יכול להגדיר את העכבר כך שיתאים לשמאליים (ברירת המחדל היא לימניים), במסך הבחירה/כניסה לחשבון משתמש (עוד לפני שאני רואה את שולחן העבודה)? ת…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7. איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D? בנוסף, כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ? אשמח לקבל עצות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1)היה לי מסך כחול(unmountable boot volume 0x000000ED) אז הורדתי כמה סוגי XP ופירמטתי דרכם את הכונן קשיח. 2)לאחר שהתקנתי את הXP הוא נתקע לי אחרי שורה וחצי של טעינה של הקווים של XP. 3)אז כל פעם מחקתי את ההתקנה הפגומה דרך הדיסק של הXP 4)עזבתי את המחשב והלכתי לצבא ...מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. אני מנסה להתקין את הXP כמה פעמים עם איזה שלוש סוגים שונים XP זה כאילו מסים להתקין עושה ריסטארט טוען את הXP ו נתקע ... ניסיתי לחכות זמן מה ולא קרה דבר מיוחד. 5)יש לי כמה סוגי דיסקים של XP אחד בכלל לא ניקא,אחד טוען את ההתקנה ואז אומר שאין כונן או מזהו כזה,ואחד אתמול התקין לי יותר מ12 שעות ונתקע ב100% משהו כמו שעתים אז יצאתי. בבקשה עזרה אפילו תביאו לי אז אמצעי ליצור קשר טלפונית/facebook…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיליתי לאחרונה שאחוז השימוש במעבד במערכת שלי גבוה מאוד, סביבות 55% מיד לאחר ריסטארט וכשכל התוכניות ברקע מכובות, שלא לדבר על גלישה באינטרנט, שם זה מדלגד בסביבות ה65-75 אחוז. אני מניח שזאת הסיבה למהירות הממש לא טובה שאני מגיע אליה בגלישה. בכל אופן יש למישהו רעיונות איך אפשר להוריד את המספר העצום הזה, לפני שהולכים לפתרונות קיצוניים יותר כמו פירמוט ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב של חבר המחשב עולה רגיל אבל שאני מנסה להיכנס להתקנה המחשב טוען את ההתקנה ומיד שהוא מסיים הוא מודיע לי שהוא לא מצא את הHDD מה עושים במצב הזה ואיך מגדירים אותו? לוח אם: asrock 775V88+ הדיסק קשיח מחובר על ידי חיבור SATA תודה לעוזרים! אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק מקורי של ווינדוס וויסטה ששלח לי דוד שלי מחו"ל הדיסק מקורי וכמובן ששם כבר הווינדוס יצא רציתי לשאול אם כדאי להתקין אותו על המחשב יש לי מעבד amd 64 939 300+ ורציתי לדעת מה החסרונות והיתרונות בהתקנת הווינדוס
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לא זכאים לעדכון חינם למערכת החדשה של מיקרוסופט ולא בטוחים ששווה לכם לשלם עליה? תוכלו לנסות אותה, בגירסת ה-Enterprise, למשך 90 יום ואז לבצע בחירה מושכלת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עדיין-לא-משוכנעים-מיקרוסופט-תתן-לכם-לנ/
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. משתמש בווינדוס 10 בשפה האנגלית. (כלומר, שפת התצוגה של הווינדוס הוא באנגלית עם כתיבה בעברית כמובן) הגדרתי את האיזור ל > ישראל את התאריך והשעה > לפורמט עברי ישראלי (שעון של 24 שעות) בחלונות עצמו השעון מופיע לי בשורת המשימה כמו שצריך בפורמט עברי של 24 שעות (לדוגמה השעה עכשיו היא: 19:40) אבל במסך כניסה לחלונות, השעון מופיע בפורמט של AM PM והוא מציג עכשיו ככה את השעה : >> 7:00 פעם הכל היה בסדר במסך הכניסה לווינדוס והשעון היה מראה פורמט ישראלי של 24 שעות. פתאום זה השתנה. איך אני מסדר את זה ? מצורפים תמונות של ההגדרות בווינדוס. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב חדש הותקן xp אך המחיצה c הוגדרה כ 2 ג'יגה בלבד (בטעות) כעת ה windows עובד אך לא ניתן להתקין תוכנות כי המחשב לא מגיב כמעט בזמן ההתקנה גם התקנת partition-magic לא מצליחה כי המחשב לא מגיב (אולי בגלל המחיצה הקטנה שתפוסה ברובה ע"י מערכת ההפעלה) איך להגדיל את מחיצה c ללא התקנת תוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הווינדוס 8 לאחרונה התחיל לעשות בעיות האפשרות כיבוי של המחשב פשוט לא עובדת... בהתחלה זה היה עובד ואז לפני שבועיים הוא היה מתחיל כיבוי והיה נתקע על הרקע הכחול של SHUT DOWN לא בדיוק נתקע אלא ממשיך כביכול לתהליך ולא מתכבה ... עכשיו בכלל גם זה לא מופיע כאילו הכפתור כיבוי ליופי השאלה אם זו תקלה נפוצה ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכות הפעלה WIN XP רשת WORKGROUP רציתי לדעת איך אני מבטל בזמן פתיחת קובץ דרך רשת הודעה: "פתיחת קובץ - אזהרת אבטחה" "האם ברצונך לפתוח קובץ זה?" וכן למרות שיש שיתוף מלא בין מחשבים כשאני מנסה להעתיק ממחשב למחשב אני מקבל הודעה: "דף זה הוא בעל סיכון אבטחה פוטנציאלי...וכו'" וכשאני מאשר את ההעתקה אני מקבל הודעה "שגיאה בהעתקת קובץ או תיקיה" "אין אפשרות להעתיק את קובץ.."
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין עליו XP הוא טוען את מה שצריך להתקנה ולפני שהוא נכנס להתקנה שבוחרים בה אפשרויות הוא מביא לי מסך כחול... בויסטה הוא מגיע לשלב שהוא מחלץ קבצים והוא מקפיץ לי חלון שאומר שאי אפשר להמשיך בהתקנה ד"א כבר מחקתי את המערכת הפעלה הקודמת שהייתה בו מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש... אני צריך עזרה דיי דחוף תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין Win 10 אחד על מחשב חדש עבורי ולהתקין עוד win 10 על כונן אחר באותו מחשב עבור הבן (כך שהתקנות שלו, משחקים ושאר דברים שיכולים לתקוע את המחשב לא ישפיעו עלי). האם הדבר אפשרי ? איך עושים זאת ? כיום יש לי win 7 + Win 10 על אותו מחשב בכוננים נפרדים ובמסך האיתחול אני יכול לבחור בינהם (בינתיים win 7 נתקע ואינו עובד עוד). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ויש לי בבית xp שלא הותקן על אף מחשב אחר. ראיתי שיש הרבה הנחות על מערכות הפעלה למורים, תלמידים וסטודנטים, ולכן רציתי לדעת- אם התקנתי את הxp על המחשב, לא עשיתי בו כלום, ועכשיו התקנתי על המחשב דיסק שדרוג לווינדוס 7, יהיה אפשרי לבצע את השדרוג? לא אכפת לי לבצע התקנה נקייה, זה לא העניין. מכיוון שלא השתמשתי עדיין במחשב, אין שום דבר שימחק. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את הדיסק שדרוג ל7, והוא ישדרג לי מxp, גם אם בהתקנה נקייה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-