Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
ולמה יש לי 5 כאלה שאני עושה קונטרול אלט דליט זה מופיע ב PROCESSES ובמיוחד שאחד תופס לי כמות זיכרון כמו אימיול
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם זה אפשרי להתקין windows 10 על מחשב שכבר מותקן עליו windows 8.1? ואם כן, האם הוא יעבוד בצורה טובה על המחשב הנייד שלי, Lenovo M30-70 (המפרט שלו באתר Ivory).
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל כך הרבה גירסאות : Windows8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated ReleaseFile: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Dec2013.iso אני צריך גירסה 64 ביט והאם אפשר אחרי ההתקנה להפוך לעברית ? או שהמקור צריך להיות מהתחלה בעברית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כאשר רציתי לשנות בWIN XP את תצוגת התיקיות הייתי נכנס דרך הסייר לFolder Options ושם לוחץ על "החל את העיצוב הנוכחי על כל התיקיות". איך אני עושה זאת בWIN7? אין את הFolder Options דרך הסייר אלה רק דרך הControl panel. אני רוצה שהתקיות יהיו בצורת "רשימה" ולא "פרטים".
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב , כל פעם כשאני מחברת את הדיסק און קי שלי לכניסת ה-USB בקידמת המארז , מופיעה ההודעה המצורפת (בצילום מסך) האם הכוונה שהדיסק עצמו הוא בתקן USB2 אבל המחשב שלי לא תומך בזה ? או שצריך להתקין דרייבר שיתמוך? ואיך בכלל מבטלים את ההודעה שלא תקפוץ כל פעם ? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי התקין וינדוס אקס פי על 98 ולפי מה שראיתי הוינדוס נשאר אבל הוא לא נותן אפשרות בהתחלה לבחור בין שני המערכות הפעלה, אני יודע שצריך לערוך את הBOOT.INI אבל לא יודע למה בדיוק לשנות, שני המערכות מותקנות על כונן C. ד"א חיפשתי גם בגוגל אבל לא מצאתי מה צריך לערוך ל98 תודה. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, נניח ויש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר ב-USB למחשב, עם כל מיני קבצים עליו. עכשיו, נניח ויש לי בעיה עם חיבור כונן DOK רגיל למחשב (מוזמנים לעזור לי גם שם..), כך שאני לא יכול להפוך אותו לכונן הפעלה דרך rufus ודומיו. ההגיון שלי אומר לי שלא אמורה להיות בעיה יותר מדי גדולה לעשות את ההתקנה הנקייה של חלונות גם דרך הכונן הקשיח - כמובן ללא פירמוט שלו דרך rufus וכו', שכן אני מעוניין לשמור על הקבצים שם. פשוט לשים שם את קובץ ההתקנה ואיכשהו לאפשר ל-BIOS לעשות זאת דרכו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש שמותקן בו SSD והארד דיסק 1TB חדש, אליהם אני רוצה לצרף הארד דיסק 1 TB שברשותי שבמחשב הקודם היה מחולק לכוננים E ו F השאלה שלי האם אני יכול לקבוע שהכונן 1 TB החדש הוא יחולק לכוננים E ו F והכונן הישן יאוחד לכונן אחד בלבד שיקרא D ? והאם בכלל המחשב מזהה כונן 1TB ללא צורך לחלק אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי חדש מאוד וחזק מאוד . אבל הוא בזמן האחרון ניהיה איטי בכל התהליך שהוא עושה . החל מהפעלה מחדש שלוקחת לו כ-5 דק' . אחרי זה עד שהקיצורי דרך על שולחן עבודה עולים עוד שעה . אם אני בטעות לוחץ על משהו בזמן שהם עולים המחשב נתקע וחובה ריסט . ניסיתי שחזור אתחול וכל זה ולא הולך . יש אפשרות לפרמט לחלוטין את מחיצת C בוינדוס 7 ולהתקין את הוינדוס מחדש ? ולהשאיר כמובן מחיצה אחרת שיש לי בה כ250 ג'יגה של סרטים וקבצים משחקים . מי שיעזור יבורך . כאמור יש לי וינדוס 7 64 ביט מקורי גרסאת שדרוג .
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם יש לי בעיה ב WIN 2000 PRO כול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודאה : an exception occurred while trying to run "c:\winnt\newdot~1.dll,newdotnetstartup מישהו יודע מה מריץ את האפליקציה הזאת ,אני לא מוצא מה מפעיל אותה ???? רעיונות למישהו :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של דל, עם ווידוס 7 שהגיע עם המחשב, מקורי עם הדיסקים. ישר על ההתחלה בחנות המוכר התקין לי על פי הבקשה שלי דרייבר לרוסית, כלומר שכל המחשב יהיה ברוסית. עכשיו עבר בערך חודש מהקנייה ואני מקבלת בקשה לאימות הווינדוס, אישרתי וקיבלתי תשובה שגרסת הווינדוס שלי לא מאושרת. ויש אםשרויות או שהווינדוס לא מקורי או שנהרסו/הוזזו קבצים והפתרון המוצע הוא להתקין ווינדוס מחדש, הבעייה שזה כנראה ימחוק לי את הדרייבר של הרוסית וכל שינוי אחר שעשיתי בהגדרות כמה שאלות - 1. האם הגורם לזה זה באמת הדרייבר שהותקן? (Win_7_64bit_Russian) 2. יש דרך לעקוף - או לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהדרייבר יימחק ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי ניקוי במחשב הנייד ל HDD הקטן יחסית שלו (250 GB) ואני מתפלא מה רואות עיני - וינדוס 7 שוקלת 29GB! איך ייתכן הדבר שכשרק התקנתי את המחשב לראשונה (מערכת חוקית של המחשב) זה שקל בערך 11-15GB. אני יודע שיש הרבה עדכונים פה ושם אבל 30GB?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם: ASRock 775VM800 דיסק קשיח: WD1200JS -00MHB0 sata1 בעת התקנת המערכת, BIOS לא מוכן לזהות את הדיסק כ- Boot Device. הוא כן מזהה דיסק בשם WD1200JS המחובר ללוח. המצב משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות. אני אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד עם לפטופ של סמסונג, לצערי עשיתי טעות ושידרגתי מ7 ל 8 יש בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך המשולב, המחשב הפך לאיטי מאוד מתחמם מהר (המאווררים עובדים בכל פעולה פשוטה פתאום) האם יש דרך לחזור לאחור מבלי לפרמט? אין לי את הדיסק התקנה של win 7 היות והוא הגיע מותקן עם המחשב אשמח אם תצילו אותי מהשטות שעשיתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול בלילה ביצעתי את ההזמנה של Windows 10. אבל יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי: 1. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את כל הקבצים שנמצאים\מותקנים על המחשב? 2. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את הדרייברים השונים? אני מדבר על הדרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, צ'יפסט, SSD וכד'... 3. בכדי למנוע סיכוי לבעיות תאימות חשבתי למחוק את כל המשחקים והתוכנות שלי לפני התקנת הווינדוס החדש ולהתקין אותם שוב מהSTEAM/ORIGIN לאחר ההתקנה? המחשב הוא כמעט חדש ככה שבקושי מותקן עליו משהו (רק 2-3 משחקים), האם צעד כזה יעזור לי בכלל??? תודה מראש. כמעט שחכתי: גרסת הווינדוס הנכחית שלי היא WINDOWS 8.1 OEM אם זה משנה....
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית - ובמחשב אחד יש לי כונן E - שיש בו מוסיקה שאני רוצה לשתף לשאר המחשבים. ביצעתי SHARE ואני רואה את הכונן במחשב השני - אבל לא יכול לנגן קבצים - לא להעתיק או לגשת לכלום בתוך הכונן עזרה PLEASE
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מוזכר גם הקובץ win32k.sys זה קורה מדי פעם, וזה מעצבן! הבנתי שזה יכול להיות תקלות בדרייברים, טבלת מחיצות פגומה, אנטיוירוס שעושה בעיות, חלקים פגומים... מה אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מספר רב של מחשבים עם XP PRO, באפשרויות אבטחה נתתי לEVREYONE אפשרות לכבות את המחשב מרחוק אולם רק חלק מהמחשבים מאפשרים לי לכבות אותם מרחוק ובשאר אני מקבל שגיאה " Access is denied (5)" ניטרלתי אנטי וירוס ופיירוול אך ללא הועיל יש למישהו רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום..בכל מקרה. ב XP אם הייתי רוצה להקליט אודיו הייתי נכנס להתקני הקלטה ופשוט בוחר מאיזה התקן אני רוצה להקליט ומשתמש בתוכנת הקלטה (Audacity). ב WIN 7 אני לא מוצא את האפשרות הזאת ולא מצליח להקליט. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-