Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה: יש לי XP והוא בקושי זז (תראו מפרט) אז החלטתי להתקין מערכת אחרת השאלה איזה WIN98SE או WIN2K PRO עוד שאלה: האם WIN2K ירוץ יותר טוב מהXP?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש שמותקן בו SSD והארד דיסק 1TB חדש, אליהם אני רוצה לצרף הארד דיסק 1 TB שברשותי שבמחשב הקודם היה מחולק לכוננים E ו F השאלה שלי האם אני יכול לקבוע שהכונן 1 TB החדש הוא יחולק לכוננים E ו F והכונן הישן יאוחד לכונן אחד בלבד שיקרא D ? והאם בכלל המחשב מזהה כונן 1TB ללא צורך לחלק אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית - ובמחשב אחד יש לי כונן E - שיש בו מוסיקה שאני רוצה לשתף לשאר המחשבים. ביצעתי SHARE ואני רואה את הכונן במחשב השני - אבל לא יכול לנגן קבצים - לא להעתיק או לגשת לכלום בתוך הכונן עזרה PLEASE
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה שנים התקנתי לקרובה מורה דרך מבצע המורים של משרד החינוך התקנה של windows 7 32. לאחרונה היא שדרגה את המחשב והוסיפה זכרון רב. השאלה האם ניתן להשתמש באותו מספר רשיון ולהתקין לה על אותה מערכת התקנה נקיה של window 7 64. בשני המקרים והיה ונתוני המכונה מתאימים לכך, האם ניתן לשדרג ל windows 10 64? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו יודע מה זה הדבר המוזר הזה? הוא כל הזמן תוקע לי את המחשב@!! אני מנסה להכנס לcontrol panel או mycomputer זה לא נכנס ואז מציג שגיאה של התוכנה המסוית הזאת dr warson
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי במחשב ווינדוס 7 ועכשיו האוזניות (שלפני רגע עבדו לי ב-Win xp) לא עובדות לי... ובאינטרנט לא מצאתי איזשהו דרייבר מתאים ב-Control Panel רשום לי שהאוזניות בכלל לא מחוברות אפילו שחיברתי כמו שצריך והקטע המצחיק שיש להן גם מקרופון והמקרופון כן מזוהה ועובד עוד דבר - מחוברים גם רמקולים והם כן עובדים עריכה: חיברתי את האוזניות במקום הרמקולים ועכשיו עובדות, אבל הרמקולים לא עובדים, למה זה לא מזהה גם את הרמקולים וגם את האוזניות במקביל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ולמה יש לי 5 כאלה שאני עושה קונטרול אלט דליט זה מופיע ב PROCESSES ובמיוחד שאחד תופס לי כמות זיכרון כמו אימיול
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני תמיד הייתי עם XP , ואני לא יודע אם כדי לי לקנות windows 7 למחשב החדש שאני יקנה או שעדיף XP משחקים רצים יותר טוב על W7? וכמה הוא עולה? אפשר להתקין אותו על 2 מחשבים בו זמנית? צריך לפרמט את המערכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי XP Pro ואני רוצה ממשק באנגלית (עם תמיכה בעברית). איך? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשבמחדש ופתאום בהפםעלה מופיע לי מסך כחול עפ הודעה שרשום שווינדוס לא מופעל בשל לא לגרום נזק ומופיע ההודעה unmountable boot volume ואחרי זה כל מיני דברים כמו עם התקנת משהו חדש אז תנתק אותו וכו.. ובסוף מספרים כמו x0.000000ו וכו עכשיו ניסתי הכול להתקין מחדש וינדוס 7 וינדוס ויסטה להשתמש בריכברי טולס להפעיל בסף מוד הכול אבל המחשב או שמגיע למסך הכחול ונתקע או שפשוט נתקע עם מסך שחור רק אני לא מצליח להגיע אפילו לוננדוס או לעשות כל דבר עם המחשב מה ניתן לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש בעיה אצל מחשב של חבר שרוצה לשחק במשחק שדורש מערכת הפעלה 64 BIT אבל אצלו יש 32 BIT. עשיתי בדיקה והמחשב שלו כן תומך ב64 BIT. מה הדרך הכי קלה ומהירה לשדרג למערכת 64 BIT ? האם צריך להתקין ווינדווס מההתחלה ולמחוק את כל קבצי המחשב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי והתקנתי XP מחדש. יש לי שתי בעיות עם העברית במנהל קבצים / explorer 1) שמות (של סיפריות, קבצים) מופיעים בעברית הפוכה (אמגוד במקום דוגמא) 2) המועדפים מופיעים בג'יבריש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לWINDOWS 7, ואני נתקל בבעיה מוזרה. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ברגע שהוא מסיים את הטעינה של ווינדוס הוא עובר למסך כחול ואז עושה ריסטרט ומעלה מחדש את הווינדוס(הפעם בלי הבעיה). שמתי לב שהבעיה קורה רק בהפעלה ראשונית של המחשב ולא בריסטרטים (אם נגיד אני אעשה עכשיו ריסטרט לא תהיה בעיה אבל אם אני אכבה את המחשב ואדליק אז זה כן יקרה). אגב אחרי שזה קורה והווינדוס עולה אני מקבל את ההודעה הזאת: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 874F3008 BCP2: 92921A50 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 F…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי חלונות כמה פעמים ועכשיו מופיע לי עדיין אחרי פירמוט בחירה של איזה מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . איך מעלימים את המסך הזה ככה שאני לא ישאל כל פעם מחדש איזה מערכת הפעלה להעלות . חלונות 7 64 ביט . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מבטל את מסך הפתיחה! לא מבקש סיסמה וכלום אבל פשוט רוצה שווינדואס ישר תעלה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין Win 10 אחד על מחשב חדש עבורי ולהתקין עוד win 10 על כונן אחר באותו מחשב עבור הבן (כך שהתקנות שלו, משחקים ושאר דברים שיכולים לתקוע את המחשב לא ישפיעו עלי). האם הדבר אפשרי ? איך עושים זאת ? כיום יש לי win 7 + Win 10 על אותו מחשב בכוננים נפרדים ובמסך האיתחול אני יכול לבחור בינהם (בינתיים win 7 נתקע ואינו עובד עוד). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה נכון שלא ניתן להריץ משחקים ומולטימדיה על WINDOWS 2000
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל אלה שמשתמשים בווידוס xp יש לי שאלה אליכם: מאיפה השגתם את זה? איזה גרסה יש לכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יודע/בודק אם ה-ACTIVATION באופיס XP מופעל?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל משחק נותן הודעה הזו תמונה למטה !הקטע שיש משתמש יחיד וזה אני איך אני מגדיר את עצמי אדמיניסטרייטור??????????????? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-