Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כמו שהבטיחה, חשפה מיקרוסופט את העדכונים האחרונים למערכת ההפעלה חלונות 10 למחשבים, טאבלטים וסמארטפונים, עם חידושים כמו דפדפן חדש, אפליקציות חוצות מכשירים וגרסה למכשירים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי סיריאל של מערכת הפעלה מקורית והכל עובד טוב ויפה הבעיה היא שאת הקוד שלחו לי במייל. ואותו בטעות מחקתי, :kopfpatsch: האם יש אפשרות לשחזר מתוך המערכת עצמה את הסריאל? על מנת לבצע התקנה חוזרת?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/jw666/system32.jpg למישהו יש פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק של 200 ג'יגה. הבנתי שב - Windows XP יש מגבלה על גודל הארד דיסק עד 130 ג'יגה, והיא מטופלת רק אחרי התקנת SP1. השאלה שלי היא: האם בזמן התקנה של Windows XP PRO ללא SP1, הוא מפרמט את כל הכונן ? או רק 130 ג'יגה ? אם אני מתקין את זה על הארד דיסק שהוא חושב שיש בו 130 ג'יגה בזמן ההתקנה ואז מוסיף את SP1, האם ה - 70 ג'יגה האחרים יהיו מפורמטים ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הERORR הארור 0xc000007b עד כמה שהורדתי מכמה מקומות, כולל עדכוני ה DirectX אני רואה שכולם בגרסת X32, האם יש כזה בגרסת X64 ??? בתודה!!!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מצטער שלא רשמתי את זה בכותרת... אני לא יודע איך להסביר את זה במשפט אחד. הבעיה היא ... לפעמים לא עובדות כמה תוכנות, או שמשהו לא רוצה לעלות, אני סוגר מלא תוכנות בבת אחת. בסוף תמיד מגיע הודעה מציקה ביותר : שואלים אותי אם אני רוצה ליידע את מיקרוסופט בקשר לבעיה... וכל הזמן שואלים אותי את זה... וחיפשתי וניסיתי להסיר את זה אין לי מושג איך!!! בבקשה תעזרו לי להיפטר מהתופעה המעצבנת!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים באמצעות חייגן. בחלונות XP היה אייקון ב-SYSTRAY שנראה כמו 2 מחשבים, שהיו נדלקים בעת UPLOAD ו-DOWNLOAD. בחלונות 7 אני לא רואה כזה דבר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לראות פעילות רשת בחלונות 7?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי הוא E6600,P5B DELUXE,2X1024 ST 800MHZ,LIBERTY 600W המחשב נמצא ב-OC של באס 400 ובסה"כ 3600MHZ יש לי ויסטה 32 ביט לא גירסת בטא אלא RETAIL ויש לי כל הזמן מסכים כחולים (רק היום במשך שעתיים היו לי ארבעה. מה יכולה להיות הבעיה ? ב-XP אני לא סבלתי ממנה. יכול להיות שויסטה לא יכולה להתמודד טוב עם OC ?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! הRDC הרגיל עובד בצורה שהוא מנתק את היוזר הנוכחי ונותן לך את הגישה. שמעתי שיש גירסה נוספת של ה-RDC שבה ניתן להתחבר למחשב מרוחק דרך פורט מבלי לנתק את היוזר הנוכחי. אגב, רושמים את זה כך: Computer name|IP Address /console מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את RDC הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן. כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ. היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית. ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין. זהו הרקע. השאלה שלי היא כזאת: איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי? ועוד שאלה: איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98? כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית... אשמח לקבל עצה. תודה מראש, Nitro.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה.... התקנתי את WIN 7 RC על המחשב ועליו התקנתי VPC גירסה 6.0.192.0, כאשר אני מתקין מכונה וירטואלית על WIN 7 אין לי אפשר לגישה ל WAN דרך המערכת בתוך המכונה הוירטואלית... אחרי בדיקות מעמיקות שעשיתי גיליתי שבהגדרות הרשת ב VPC של כל מכונה ומכונה לא נותנת לי אפשרות לבחור את הכרטיס רשת הפיזי שלי שממנו אני אמור לצאת ל WAN, לאומת זאת בויסטה הוא כן נותן לי. ( הדרייברים תקינים אני מצליח לצאת ל WAN דרך מ"ה ה"אמיתית" ) למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? נ.ב העלתי 2 תמונות השביל להראות את אופציות הבחירה שיש לי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הודעה שזיכרון RAM לא מספיק כשניסיתי לעבוד על קובץ הבתוכנת אילוסטרייטור. מצ"ב צילומי מסך של ההודעה, של מפרט המחשב, וכן של מנהל המשימות בזמן הפעלת התוכנה. אודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה למחשב בקבוצת מחשבים בארגון? האם אני אמור לעשות את זה ישירות מהמחשב של המשתמש או דרך השרת? המערכת הפעלה של המשתמש היא בעברית. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש ולא מיזמן קניתי win 7 home premium בעיברית 64-bit גירסת retail וכמו כן אני רוצה להתקין את ה windows על המחשב החדש אך אני לא רוצה ליפגוע במקוריות יש דרך לעשות. אשמח לקבל מידע מורחב בנושא ואיך ליפעול.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כפי שהכותרת אומרת: קיים ברשותי קובץ AVI בתיקיית הורדות של המירק, ברגע שאני נכנס לתיקייה מה שקורה זה שהמעבד נכנס לשימוש מלא והתהליך שמשתמש במעבד הוא Explorer.exe (אני מדגיש Explorer ולא iExplorer) , כשאני מנסה למחוק את הקובץ כתוב שהוא בשימוש ולא ניתן למחקו... דרך ה-Dos אני לא יכול למחוק את הקובץ כי שם הקובץ הוא בעברית... איך אני יכול למחוק את הקובץ הסורר?? תודה מראש. *עריכה - מע. ההפעלה היא WinXP Pro Corp SP1
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם יש אפשרות לגיבוי המחיצה הפנימית של המחשב הנייד ששם שמור ה-WIN למקרה אסון שבו ההרד דיסק הולך? תודה !!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... יש לי windowsXP Pro SP1 . עד היום הכל היה טוב ויפה ... רק שעכשיו יש איזו תופעה מוזרה שפשוט אפשר להשתגע . אז הסיפור הוא כזה , אני מפעיל תמחשב ניכנס לי לWindows עד כה הכל טוב , אבל שאני רוצה להכנס ל My Computer הוא פשוט לא פותח שום חלון כאילו כלום ... אני מנסה לפתוח IE גם אותו הדבר , אני בנתיים יכול לשמוע מוזיקה ולעשות הכל אבל החלון פתאום נפתח רק אחרי איזה דקה !!! כלומר אני כל פעם שפותח חלון נוסף של IE צריך לחכות דקה שלמה עד שיפתח , אני לא יכל לסבול את זה . אני לא יודע מה גורם לתופעה זו ... אולי מישהו ניתקל בה ויודע אולי איך לפתור את זה ..? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה... כאשר אני מריץ את הפקודה IPCONFIG /ALL מופיעות לי כל כך הרבה ADAPTERS לא קושים שחוזרים על עצמם שניקראים TUNEL ADAPTER CONNECTIONוכל שורה יש לו מספר אחר מדובר על כ 20 כאלה בערך. מה אומרים כל אלה ואם זה מיותר איך אני ניפתר מהם. דבר נוסף על אותה הפקודה כשהיא רצה לי היא מראה לי מידע חלקי ז"א כאשר אני עולה עם הגלגלת עד הסוף למעלה בחלון אני שם לב שהוא קטוע בדרך ואני אפילו לא יכול לראות את הפקודה שרשמתי, ניכנסתי למאפיינים של ה CMD והעלתי את ה BUFFER ועדיין זה תקוע על אותו הדבר. דבר שלישי האם אני יכול לרשום IPCONFIG /ALL עם תוספת של ADAPTER מסויים ולקבל רק עליו מידע בלי "ג'אנק" מסביב? העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, לפני מספר ימים כתבתי לכם בפורום אחר באתר על כך שהתקלקל לי הדיסק און קיי, בכל מקרה כפי שציינתי שם השימוש אותו חיפשתי הוא לחלונות 98. מאחר ורוב הכרטיסים תומכים רק בגרסאת SE של וינדוס ולי יש על המחשב את הגרסה המקורית (FE), מצאתי מדריך ברשת שמסביר כיצד מתקינים דרייברים שאמורים לפתור את הבעיה. המדריך מבקש להתקין עדכון לחלונות 98 שנקרא SERVICE PACK UPDATE, במהלך ההתקנה היה ניסיון להתקין איזה קובץ שלא צלח ולאחר מכן ההתקנה המשיכה וסיימה ואז עשתה כיבוי מחדש, לאחר מכן המחשב עלה וראיתי את מסך העבודה (בלי כל סימנים), ויכולתי להזיז את העכבר ומספר שניות לאחר מכן קרס המחשב עם הודעה על משהו בדמות DYNAMIC DLL שחסר, גם במצב בטוח מתרחשת אותה בעיה, האם יש דרך לפתור את הבעיה…
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא של חשבון הדואר באאוטלוק אקספרס? אני לא זוכר מה הסיסמא, החלפתי מחשב ואני לא מצליח להפעיל את החשבון במחשב החדש. פניתי לספק האינטרנט אבל לדבריהם הם לא יכולים לדעת מה הסיסמא. הם יכולים לאפס את הסיסמא אבל אז לא אוכל להתחבר לאינטרנט מכיוון שהם אומרים שזו גם הסיסמא של הראוטר.האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי לאחר לא מעט בעיות עם איזשהו וירוס או תוכנת רוגלה שפשוט עשתה לי המון בעיות. מפה לשם, מסתבר שגם בכוננים הנוספים שלי (כונני גיבוי ולא הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) נכנסו חלק מהם. בסופו של דבר הם הוסרו אבל נותר לי בעיה מאוד מעצבנת: כשאני רוצה להיכנס לאחד מכונני הגיבוי שלי (לדוגמא כונן D בתיקיית "המחשב שלי") קופץ לי חלון של בחירה בתוכנית שבה אני רוצה להשתמש בכדי לפתוח את "הקובץ" כביכול. ברגע שאני בוחר ב- IE לדפדוף - זה לא נותן לי לשמור את הבחירה. וככה כל פעם. אם לדוגמא אני לוחץ קליק ימני-->סייר: אין שום בעיה ואני נכנס לכונן. אבל ברגע שאני סוגר את החלון - זה שוב מבקש ממני לבחור תכנית. מישהו מכיר בעיה כזו?? מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הייתי ביוטיוב וראיתי כמה סרטונים שיש windows 11 ואפילו 12. האם זה יכול להיות? או שזה רק חיקוי?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החלטתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי בנוגע למיקרוסופוט ולמוצר שלה win xp pro sp2 עד לפי שנה לא קניתי אף פעם ווינדוס אלא כמו הרוב הורדתי/צרבתי והתקנתי לפני כשנה החלטתי שדי וקניתי בתווך של 4 חודשים שתי מערכות הפעלה ווינדוס אקס פי פרו oem (יש לי כמה מחשבים לשימושים שונים...) באחד המחשבים נשרף הלוח אם אחרי חודש וחצי את הוונדוס קניתי עם המחשב כמובן החלפתי את הלוח אם אבל מה? אי אפשר להתקין את הווינדוס שוב אי אפשר לעשות אקטיבציה למערכת אחרי אין ספור שיחות עם נציגים של מיקוסופט.......בקיצור נאמר לי שאין מה לעשות ובגלל שזה oem בעצם הדיסק שאני מחזיק(חוקי ונקנה בכסף מלא 900ש"ח) לא שווה כלום ואפשר לזרוק אותו לכל הקונים וכאלו שבדרך לידיעתכם מבחינתי המסקנה ברורה ומכיוון שאין מערכת …
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-