עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל כך הרבה גירסאות : Windows8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated ReleaseFile: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Dec2013.iso אני צריך גירסה 64 ביט והאם אפשר אחרי ההתקנה להפוך לעברית ? או שהמקור צריך להיות מהתחלה בעברית ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by hack2003,

אז מתי בעצם צריך לאפס את WINSOCK? מיקרוסופט אומרת פה http://support.microsoft.com/kb/811259 שהתנאים לאיפוס הקטלוג של WINSOCK הוא רק במקרה שאין קבלת כתובת אי פי. מוזכר שם שבמידה ומתקבל " The page cannot be displayed" אבל זה בתור שלב שני שאחרי שמופיע לך "An error occurred while renewing interface Local Area Connection: the requested service provider could not be loaded or initialized." כאשר אתה מחדש כתובת IP. אני לא יודע את רזי חלונות בכלל ולא מכיר את הפרטים הקטנים של קטלוג ה WINSOCK. אנשים מתלוננים על איטיות? מציעים להם WINSOCK! אנשים מתלוננים על זה שדף אינטרנט לא מופיע.. ציעים להם WINSOCK! מה יש לאנשים מזה? מחשב מקבל כתובת IP משרת DHCP יש לו פינגים יש לו פיענוח DNS יש לו …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי, אני רוצה לפרמט מXP לויסטה...הכנסתי את הדיסק (הוא מזוהה במחשב שלי והכל..), עשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס. היה לי USB-CDROM,SATA-CDROM,OPTIARC DV וכל השאר הם פלופי ודברים כאלה.. ניסיתי את הSATA-CDROM ואת ה-OPTIARC-DV (עשיתי גם Disable על boot other device) (כמובן שעשיתי F10 [שמירת הגדרות הביוס..] ולא מופיע לי שום דבר והXP עולה כרגיל.. זה דיי דחוף... אשמח לעזרה.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. צהריים טובים! כשאני משנה משהו ב- msconfig, למשל ש- uTorrent לא יופעל ב- Startup, ואז עושה ריסטארט, הוא כן פועל, ומסומן ב- V שוב ב- msconfig/Startup. כנ"ל לגבי כל מיני דברים, כמו GoogleUpdate או Windows LIVE Messenger. בלשונית General מסומן לי Selective Startup, כמו שצריך, אבל עדיין הוא לא ממושמע ועושה מה שבא לו. לאחר גיגול קצר בכמה וכמה משפטי מפתח לא הצלחתי למצוא תשובה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DeMoney,

אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, אז אחרי שהתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (ר' 'תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803') התעוררה לה בעיה חדשה - בזמן הפעלת המחשב, המסך ובו אפשרויות בסיסיות של לוח האם (כמו כניסה להגדרות ה- bios), ואפילו האימאג' המוכר של חלונות 10, אינו מופיע. הצג מופעל רק מאוחר יותר, בהמשך הטעינה של חלונות. מצב זה אינו מאפשר לי לאתחל את המערכת במצב בטוח, מאחר וגם אם תפריט האפשרויות נטען, אני לא יכול לראות אותו. הצעות לפתרון? ובהזדמנות זו - במחשב שלי יצרתי 4 חשבונות משתמשים. כיצד אני יכול להגדיר את העכבר כך שיתאים לשמאליים (ברירת המחדל היא לימניים), במסך הבחירה/כניסה לחשבון משתמש (עוד לפני שאני רואה את שולחן העבודה)? ת…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shark,

בוקר טוב לכולם יש לי בעיה ב WIN 2000 PRO כול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודאה : an exception occurred while trying to run "c:\winnt\newdot~1.dll,newdotnetstartup מישהו יודע מה מריץ את האפליקציה הזאת ,אני לא מוצא מה מפעיל אותה ???? רעיונות למישהו :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. למשל עבור כל קבצי doc אני רוצה אייקון X.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tomer_et,

מישהו מכיר את השגיאה הזאת??? אני עובד עם WIN XP PRO ומלפני כמה ימים המחשב כל הזמן "נופל"!!! אני מקבל מסך כחול עם ההודעת שגיאה ו...זהו. מישהו יודע מה עלי לעשות? בדר"כ אחרי השגיאה לוקח המון זמן "לאושש" את המחשב ובתחילה הוא לא מגיב בכלל (כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שלא אותרה מערכת הפעלה). בבקשה עזרו... :-\

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DJO,

טוב יום דיי משמעותי בחיי בתחום המחשב הגיע. אלה שעותיי האחרונות עם WIN ME. יחסית הסתדרתי איתו למרות הביקורות הקוטלות והוא איתי אני מעריך כבר איזה שנה וחצי אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. בזמן האחרון יש לי הרבה קריסות ובעיות עם הרשת בבית והחלטתי להתקין WIN XP. פירמטתי והתקנתי מערכות הפעלה בעבר אבל טרם WIN XP. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתענו עליהם לפני שאני מסיים לצרוב את כל השירים והפורנו שלי (זה כמה דיסקים ויש לי צורב X4 אז יש זמן :>). 1) כשאני מפרמט להשתמש בדיסקט אתחול של WINDOWS קודם? ובאיזה פרמטים של פירמוט להשתמש? 2) מה עדיף לי FAT32/NTFS.. יש לי עוד 2 מחשבים בבית שלהם יש FAT32, אם אצלי יהיה NTFS האם זו תיהיה בעייה? 3) מתי ואיך אני מגדיר את הכונן שלי בתור NTFS? 4…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by huber,

עברתי לפני כשבוע מווינדוס ויסטה במחשב ישן לווינדוס 7 על מחשב חדשץ מאז כל פעם שאני מריץ משחק הוא נותן את הודעת השגיאה שבתמונהץ יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאביםץ

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Moti11,

אני עובד עם לפטופ של סמסונג, לצערי עשיתי טעות ושידרגתי מ7 ל 8 יש בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך המשולב, המחשב הפך לאיטי מאוד מתחמם מהר (המאווררים עובדים בכל פעולה פשוטה פתאום) האם יש דרך לחזור לאחור מבלי לפרמט? אין לי את הדיסק התקנה של win 7 היות והוא הגיע מותקן עם המחשב אשמח אם תצילו אותי מהשטות שעשיתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום! אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד. כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק) עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown. בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד... ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA. יש לזה פתרון? נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שק…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אורח

אוקי כמו בכותרת....בכונן C היכן במותקן לי הווינדואס ישנו קובץ מוסתר בשם: pagefile.sys הקובץ הנ"ל שוקל 1.5GB מהו הקובץ הזה ???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. החלטתי שאני צריך להפסיק להשתמש בדברים לא חוקיים והורדות לא חוקייות! להפסיק עם הוינדוס xp הצרוב שמותקן לי על המחשב, כי זה ממש גניבה! אז אני רוצה לקנות וינדוס, והחלטתי ללכת על הויסטה..עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הhome basic לhome premium. שאלות: 1)לא הבנתי כמה הם עולים!! יש מקומות של הבדל כפול במחיר...האם ההבדל הזה, זה שדרוג או לקנות את החבילה? בקיצור השאלה שלי..כמה הם עולים לקנייה(הדיסקים של התוכנה)? 2)אני יותר מעוניין בhome premium..עכשיו יש לי כרטיס גרפי טוב עם 256Mb ומעבד 2.4 שמתאים...אבל מה שחסר לי זה זיכרון פנימי..יש לי 512mb! השאלה שלי..האם אתם חושבים שאני יוכל להסתדר עם זה? נגיד ואני לא יסתדר אני יוכל לכבות בגרסה הזאת את כל האפקטים המיוחדים(aero)? (ואל תגידו לי זה זו…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב ברשותי 3 מחשבים , כולם עברו עדכון אחרון . רק במחשב אחד נוצרה בעייה בקובץ dll , כך שמופיעה הודעת שגיאה בשיטוט ברשת מצאתי קובץ שאמור לתקן, מורידים אותו ושותלים אותו בספריית הסיסטם 32 אולם גם זה לא עזר, האם מישהו נתקל? רעיונות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shimon23,

אני יכול להעלות את המחשב עם דיסק הצלה של win 98, ואז להפעיל smartdrv ולהתקין את xp? או שאני חייב להעלות את המחשב עם דיסק מקורי של 98 ? [glow=red,2,300] א.בבקשה אל תעבירו את זה לפורום מערכות הפעלה - כלב מת לא נכנס לשם. תקראו מהר את ההמלצה שלי לצמצם את הפורומים שיש לה לא מעט תומכים.[/glow] ההצעה : amp;num=1003249420'>יותר מדי פורומים

21. Started by ng400,

החלפתי לוח אם אחרי שהקבלים בקודם התנפחו וקיצרו אותו, והתקנתי גם חלונות XP. אבל מאז, כשאני מכה את המחשב - הוא מיד נדלק מחדש, ואני נאלץ לבצע "כיבוי אלים". ביטלתי את האתחול האוטומטי כשיש תקלה וזה לא עזר. חשבתי אולי יש לי טרויאני בביוס, אבל הרצתי פנדה מעודכנת, וזה לא עזר (אולי צריך בסייף מוד?). קשה לי לראות איך יש כאן בעיית חומרה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה בכל זאת קשור למערכת ההפעלה או לאיזו בעיית תוכנה. הרצתי חיפוש בפורום ולא ראיתי משהו דומה, אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את התופעה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Tasuooooo,

יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by nbav,

שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by domuzy,

1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon‏‏ מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית.‏‏ למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כל פעם כשאני מתקין תוכנה כלשהי / משחק / כל דבר אחר המחשב אומר שהוא לא יכול לבצע את הפעולה הייתי בחול והתגוררו לי בבית אנשים וברגע שחזרתי מאז לא יכולתי להתקין כלום מבחינת הרשאות המשתמש שלי הוא אדמיניסטרייטור... מישהו יודע מה הבעיה ? ד.א זה התחיל ברגע שחזרתי לארץ לא היה לי אינטרנט אז עשיתי שחזור לפני הטיסה והאינטרנט חזר אבל מאז אי אפשר להתקין כלום.... תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.