Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
החלטתי שאני צריך להפסיק להשתמש בדברים לא חוקיים והורדות לא חוקייות! להפסיק עם הוינדוס xp הצרוב שמותקן לי על המחשב, כי זה ממש גניבה! אז אני רוצה לקנות וינדוס, והחלטתי ללכת על הויסטה..עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הhome basic לhome premium. שאלות: 1)לא הבנתי כמה הם עולים!! יש מקומות של הבדל כפול במחיר...האם ההבדל הזה, זה שדרוג או לקנות את החבילה? בקיצור השאלה שלי..כמה הם עולים לקנייה(הדיסקים של התוכנה)? 2)אני יותר מעוניין בhome premium..עכשיו יש לי כרטיס גרפי טוב עם 256Mb ומעבד 2.4 שמתאים...אבל מה שחסר לי זה זיכרון פנימי..יש לי 512mb! השאלה שלי..האם אתם חושבים שאני יוכל להסתדר עם זה? נגיד ואני לא יסתדר אני יוכל לכבות בגרסה הזאת את כל האפקטים המיוחדים(aero)? (ואל תגידו לי זה זו…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי תוכנה לצ'אט בשם paltalk ולא הייתי מרוצה ממנה וניסיתי להסירה בדרך המקובלת. הווינדוס כל הזמן כותב לי שהתוכנה הוסרה בהצלחה אך היא עדיין מופיעה לי ברשימת התוכניות ובכלל לא הוסרה. מה לעשות???
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 3 מחשבים , כולם עברו עדכון אחרון . רק במחשב אחד נוצרה בעייה בקובץ dll , כך שמופיעה הודעת שגיאה בשיטוט ברשת מצאתי קובץ שאמור לתקן, מורידים אותו ושותלים אותו בספריית הסיסטם 32 אולם גם זה לא עזר, האם מישהו נתקל? רעיונות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון? המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי שלא יודע, Media Center כבר לא חלק מ- Windows 8 ומי שמעוניין בו צריך לרכוש אותו בכ- $70. MS יצאו במבצע עד סוף ינואר 2013 לבעלי Windows 8 Pro, תוספת ה- Media Center בחינם. אפשר לקבל כאן את הקוד והסבר להורדה - http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי ניקוי במחשב הנייד ל HDD הקטן יחסית שלו (250 GB) ואני מתפלא מה רואות עיני - וינדוס 7 שוקלת 29GB! איך ייתכן הדבר שכשרק התקנתי את המחשב לראשונה (מערכת חוקית של המחשב) זה שקל בערך 11-15GB. אני יודע שיש הרבה עדכונים פה ושם אבל 30GB?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה רבה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני גולש (בעבודה...) בכניסה לאתרים רבים אני מקבל סימן קריאה קטן למטה - שגיאה בדף. נדרש אובייקט קוד 0 נראה לי שזו בעיה באובייקט של javascript איך מתגברים על הבעיה (בלי להגדיר לדפדפן להתעלם משגיאות SCRIPT)??? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 10 ושאני פותח את התיקייה של Desktop זה לא מראה לי את כל האייקונים שבאמת יש לי בDesktop. [ATTACH=CONFIG]9881[/ATTACH] יש מה לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה מאוד קבצים במחשב שלי מופיעים לי בצבע כחול לא בשחור כמו אצל כולם!אלא כחול!אולי 30% מהקבצים מה הסיבה? בדקתי הכל ספייוור איחוי דיסק אנטי וירוס הכל תקיו????? מה מקור הבעיה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכשאני מתקין Windows 7 מופיעה לי שגיאה מספר 80070570 וכתוב שהדיסק פגום ניסיתי כמה דיסקים וכולם אותו דבר ועם הדיסק שלי הצלחתי לפרמט מחשב אחר מה אפשר לעשות?? אני תקוע עם מחשב ריק תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול בלילה ביצעתי את ההזמנה של Windows 10. אבל יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי: 1. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את כל הקבצים שנמצאים\מותקנים על המחשב? 2. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את הדרייברים השונים? אני מדבר על הדרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, צ'יפסט, SSD וכד'... 3. בכדי למנוע סיכוי לבעיות תאימות חשבתי למחוק את כל המשחקים והתוכנות שלי לפני התקנת הווינדוס החדש ולהתקין אותם שוב מהSTEAM/ORIGIN לאחר ההתקנה? המחשב הוא כמעט חדש ככה שבקושי מותקן עליו משהו (רק 2-3 משחקים), האם צעד כזה יעזור לי בכלל??? תודה מראש. כמעט שחכתי: גרסת הווינדוס הנכחית שלי היא WINDOWS 8.1 OEM אם זה משנה....
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם יש לי בעיה ב WIN 2000 PRO כול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודאה : an exception occurred while trying to run "c:\winnt\newdot~1.dll,newdotnetstartup מישהו יודע מה מריץ את האפליקציה הזאת ,אני לא מוצא מה מפעיל אותה ???? רעיונות למישהו :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי firmware חדש שמתאים WIN 7 שזה מה מותקן לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת firmware וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בעידכון, זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כאשר רציתי לשנות בWIN XP את תצוגת התיקיות הייתי נכנס דרך הסייר לFolder Options ושם לוחץ על "החל את העיצוב הנוכחי על כל התיקיות". איך אני עושה זאת בWIN7? אין את הFolder Options דרך הסייר אלה רק דרך הControl panel. אני רוצה שהתקיות יהיו בצורת "רשימה" ולא "פרטים".
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-