Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו המלצה לתוכנה רלוונטית ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7. איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D? בנוסף, כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ? אשמח לקבל עצות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מ תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום. אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדווס 10 במחשב של חבר אך משום מה ההתקנה נעצרת בחלון הסרביסים אחרי הגדרות חשבון (לא freeze פשוט לא עובר לצעד הבא בהתקנה) ולאחר כמה דקות הרקע של ההתקנה הופך סגול ועדיין לא מוצג כלום (הוספתי תמונות). הלוח: Gigabyte z77 d3h הוספתי למחשב Samsung evo 860 500gb חדש (לפני כן הייה ווינדווס 7 מותקן על הארד דיסק מכני שבזמן ההתקנה כרגע מפורמט ומנותק). באמת שכבר נגרמרו לי כל הרעיונות, הכנתי 3 התקנות על 3 dok שונים, החלפתי כבלי sata וחיבורים פיזיים, בביוס וידאתי שהקונטרולר הוא AHCI ולא IDE ועשיתי עידכון לביוס. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיליתי לאחרונה שאחוז השימוש במעבד במערכת שלי גבוה מאוד, סביבות 55% מיד לאחר ריסטארט וכשכל התוכניות ברקע מכובות, שלא לדבר על גלישה באינטרנט, שם זה מדלגד בסביבות ה65-75 אחוז. אני מניח שזאת הסיבה למהירות הממש לא טובה שאני מגיע אליה בגלישה. בכל אופן יש למישהו רעיונות איך אפשר להוריד את המספר העצום הזה, לפני שהולכים לפתרונות קיצוניים יותר כמו פירמוט ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה... כאשר אני מריץ את הפקודה IPCONFIG /ALL מופיעות לי כל כך הרבה ADAPTERS לא קושים שחוזרים על עצמם שניקראים TUNEL ADAPTER CONNECTIONוכל שורה יש לו מספר אחר מדובר על כ 20 כאלה בערך. מה אומרים כל אלה ואם זה מיותר איך אני ניפתר מהם. דבר נוסף על אותה הפקודה כשהיא רצה לי היא מראה לי מידע חלקי ז"א כאשר אני עולה עם הגלגלת עד הסוף למעלה בחלון אני שם לב שהוא קטוע בדרך ואני אפילו לא יכול לראות את הפקודה שרשמתי, ניכנסתי למאפיינים של ה CMD והעלתי את ה BUFFER ועדיין זה תקוע על אותו הדבר. דבר שלישי האם אני יכול לרשום IPCONFIG /ALL עם תוספת של ADAPTER מסויים ולקבל רק עליו מידע בלי "ג'אנק" מסביב? העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימוש בסיסי ולא כבד במיוחד (ביתי/מדיה). מפרט בסיסי: I5-2500K - 8G DDR3 - 128GB SSD לוח אם ASUS עם ביוס UEFI אין DVD למחשב ואין לי חיצוני. על הנייר ברור לי ש-8.1/64BIT הוא המועמד הטבעי אבל יש לי ניסיון מר עם מפרט דומה עם WIN7/64BIT כשתקיית ההתקנה מתנפחת עם הזמן לעשרות גיגה בלי יכולת לנקות אותה (winsxs, Installer) וה-SSD נסתם. * האם זה נפתר עם WIN 8.1 או נעשה גרוע יותר? * אני יכול להסתדר בלי בעיה עם 4G RAM מבחינת ביצועים - האם מערכת הפעלה 32BIT תפתור את הבעיה? * יש בעיה להתקין מ-USB על לוח UEFI? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב החדש שלי הגיע עם וינדוס 7 מותקן, רציתי לבצע התקנה חדש עקב כמה בעיות, שנכנסתי להתקנה של וינדוס ראיתי שהוא לא מזהה את כל הדיסק הקשיח (320GB). הופיעו לי 2 מחיצות: הראשון 39MB והשני 9GB שעליו היה מותקן הוינדוס כביכול, פירמטתי את המחיצה של ה-9GB חשבתי שזה יעזור, עדיין לא השתנה, התקנתי את הוינדוס על המחיצה הזאת וכאשר המערכת הופעלה מופיע לי רק 9GB. בביוס מזוהה לי דיסק קשיח 320GB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, מערכת ההפעלה במחשב שלי (win 7 ultimate 64bit) מדווחת לי כבר זמן מה שיש עדכון אבטחה עבור microsoft.net 3.5.1. נפח הקובץ מעל 14MB. בכל הנסיונות להוריד אותו ולהתקין קרה דבר מוזר - האנטי-וירוס התערב ומחק מיידית את כל הקבצים בטענה שמדובר בוירוס מסוג win32:evo-gen. נסיונות ההתקנה נכשלו והתקבלה הודעת שגיאה קוד 80070002. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא זכאים לעדכון חינם למערכת החדשה של מיקרוסופט ולא בטוחים ששווה לכם לשלם עליה? תוכלו לנסות אותה, בגירסת ה-Enterprise, למשך 90 יום ואז לבצע בחירה מושכלת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עדיין-לא-משוכנעים-מיקרוסופט-תתן-לכם-לנ/
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את חלונות 8.1 32 ביט על מחשב חדש לגמרי. יש לי קובץ ISO אשר העתקתי לכונן USB באמצעות Rufus. מבצע אתחול למחשב (בכדי להתחיל בהתקנה). לאחר 20-30 שניות מתקבל מסך כחול. כותרת "Recovery" ואז מתקבלת הודעה . The OS couldn't be loaded because code integrity failed to initialize. File \windows\system32\boot\winload.exe יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מסויימת עם חיבור הנגן (דרך USB) למחשב.. המחשב מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: "הדיסק בכונן G אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת ?" חשוב לציין שהכונן מזוהה כ-RAW.. בנוסף עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל.. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הווינדוס 8 לאחרונה התחיל לעשות בעיות האפשרות כיבוי של המחשב פשוט לא עובדת... בהתחלה זה היה עובד ואז לפני שבועיים הוא היה מתחיל כיבוי והיה נתקע על הרקע הכחול של SHUT DOWN לא בדיוק נתקע אלא ממשיך כביכול לתהליך ולא מתכבה ... עכשיו בכלל גם זה לא מופיע כאילו הכפתור כיבוי ליופי השאלה אם זו תקלה נפוצה ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט את המחשב דחוף, ואני עושה גיבויים. בין היתר אני צריך את כל המכתבים של "תיבת הדואר הניכנס", ואת רשימת אנשי הקשר שלי. איך אני מבצע זאת? וגם- אם עולה לכם משהו נוסף לגיבוי אשמח אם תגידו לי (כמובן- שולחן עבודה,מועדפים,הגדרות,וקבצים ב C וגם תקיית אי מיול). אשמח לעזרה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, שאלה קצת מוזרה אבל מעניין אותי לדעת. אם נניח אני שיתפתי תקייה והבאתי ל-3 משתמשים הרשאה מלאה אליה, האם יש אפשרות לראות מי נכנס אליה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה. כאשר אני מעתיק טקסט ומעביר אותו למייל \ מסמך אחר אני נתקל בבעית ג'יבריש פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה מאוד קבצים במחשב שלי מופיעים לי בצבע כחול לא בשחור כמו אצל כולם!אלא כחול!אולי 30% מהקבצים מה הסיבה? בדקתי הכל ספייוור איחוי דיסק אנטי וירוס הכל תקיו????? מה מקור הבעיה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-