Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שאני מנסה לבצע חיפוש ברשת, או לא גשת אל הרשת הביתית בכלל, אני מתקבל בברכה ע"י הודעת השגיאה "שירות מדריך הכתובות אינו זמין כעת". איך אני נפתר מזה? נ.ב. מדובר ב WinXP
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הווינדוס 8 לאחרונה התחיל לעשות בעיות האפשרות כיבוי של המחשב פשוט לא עובדת... בהתחלה זה היה עובד ואז לפני שבועיים הוא היה מתחיל כיבוי והיה נתקע על הרקע הכחול של SHUT DOWN לא בדיוק נתקע אלא ממשיך כביכול לתהליך ולא מתכבה ... עכשיו בכלל גם זה לא מופיע כאילו הכפתור כיבוי ליופי השאלה אם זו תקלה נפוצה ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
גיליתי לאחרונה שאחוז השימוש במעבד במערכת שלי גבוה מאוד, סביבות 55% מיד לאחר ריסטארט וכשכל התוכניות ברקע מכובות, שלא לדבר על גלישה באינטרנט, שם זה מדלגד בסביבות ה65-75 אחוז. אני מניח שזאת הסיבה למהירות הממש לא טובה שאני מגיע אליה בגלישה. בכל אופן יש למישהו רעיונות איך אפשר להוריד את המספר העצום הזה, לפני שהולכים לפתרונות קיצוניים יותר כמו פירמוט ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד שאני אקנה עכבר נורמאלי (דבר שיהיה בסביבות אמצע ינואר) אני תקוע או עם העכבר של המחשב הנייד או איזה עכבר מייקרוספט נוראי אבל מעט יותר טוב מהעכבר של הנייד. הבעייה היא שהעכבר החיצוני עובד רק כאשר אני מחבר אותו אחרי הדלקת המחשב, התוך הוינדוס, ואם אני משאיר אותו מחובר ומדליק מחדש את המחשב העכבר לא מתפקד בכלל... לפחות לא עד שאני מנתק אותו ומכניס אותו שוב עד לפעם הבאה... איך מסדרים את הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את חלונות 8.1 32 ביט על מחשב חדש לגמרי. יש לי קובץ ISO אשר העתקתי לכונן USB באמצעות Rufus. מבצע אתחול למחשב (בכדי להתחיל בהתקנה). לאחר 20-30 שניות מתקבל מסך כחול. כותרת "Recovery" ואז מתקבלת הודעה . The OS couldn't be loaded because code integrity failed to initialize. File \windows\system32\boot\winload.exe יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי firmware חדש שמתאים WIN 7 שזה מה מותקן לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת firmware וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בעידכון, זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעו זה קורה לי דיי הרבה ואמרו שזה דיי נפוץ בוינדוס ויסטה. כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן רגיל/וירטואלי אני לא רואה אפשרות הפעלה אוטומטית.. איך אני יכול לסדר את זה? תוד הלעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שקניתי מחשב עם WIN7 אני לא מצליח להדפיס. הורדתי דרייבר עבור הוינדוס וב-CONTROL PANEL אני אכן רואה את הדרייבר אבל כשאני שולח להדפסה המדפסת לא מגיבה. חשוב לציין שבמחשב השני עם ה-XP הכל עובד מצויין. המדפסת לא מחוברת ברשת מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ויש לי בבית xp שלא הותקן על אף מחשב אחר. ראיתי שיש הרבה הנחות על מערכות הפעלה למורים, תלמידים וסטודנטים, ולכן רציתי לדעת- אם התקנתי את הxp על המחשב, לא עשיתי בו כלום, ועכשיו התקנתי על המחשב דיסק שדרוג לווינדוס 7, יהיה אפשרי לבצע את השדרוג? לא אכפת לי לבצע התקנה נקייה, זה לא העניין. מכיוון שלא השתמשתי עדיין במחשב, אין שום דבר שימחק. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את הדיסק שדרוג ל7, והוא ישדרג לי מxp, גם אם בהתקנה נקייה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא זכאים לעדכון חינם למערכת החדשה של מיקרוסופט ולא בטוחים ששווה לכם לשלם עליה? תוכלו לנסות אותה, בגירסת ה-Enterprise, למשך 90 יום ואז לבצע בחירה מושכלת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עדיין-לא-משוכנעים-מיקרוסופט-תתן-לכם-לנ/
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, מה נשמע? חבר שלי התקשר אלי בבעיה מסויימת, שלצערי לא קפץ לי פתרון לראש. אני אנסה לקפוץ אליו מאוחר יותר לראות בעיניים, אבל הייתי שמח לדעת אם למישהו יש כאן רעיון איך לתקוף את הבעיה.. הוא מדבר על כך שהוא מנסה לעשות כיבוי סטנדרטי במחשב (דרך התחל כמובן), הווינדוס מתחיל לעשות End Program לכמה תוכנות ואז נתקע ואינו נכבה. ורק מקש כיבוי בלחיצה ארוכה (כיבוי פיזי לגמרי) מכבה את המחשב כמובן. שהוא אמר לי את זה בטלפון, עלתה לי לראש המחשבה שיש תוכנה אחת שהווינדוס לא מצליח לעשות לה End Program וכתוצאה מכך הוא לא משלים את הכיבוי. הוא הוסיף ואמר גם שהמדפסת לפעמים לא מדפיסה ורק אחרי כיבוי והדלקה היא מדפיסה את כל מה שחיכה בתור ההדפסה (אני לא יודע אם זה מתקשר ממש לבעיה הראשית) אם יש…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני יודע/בודק אם ה-ACTIVATION באופיס XP מופעל?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את השגיאה הזאת??? אני עובד עם WIN XP PRO ומלפני כמה ימים המחשב כל הזמן "נופל"!!! אני מקבל מסך כחול עם ההודעת שגיאה ו...זהו. מישהו יודע מה עלי לעשות? בדר"כ אחרי השגיאה לוקח המון זמן "לאושש" את המחשב ובתחילה הוא לא מגיב בכלל (כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שלא אותרה מערכת הפעלה). בבקשה עזרו... :-\
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שימוש בסיסי ולא כבד במיוחד (ביתי/מדיה). מפרט בסיסי: I5-2500K - 8G DDR3 - 128GB SSD לוח אם ASUS עם ביוס UEFI אין DVD למחשב ואין לי חיצוני. על הנייר ברור לי ש-8.1/64BIT הוא המועמד הטבעי אבל יש לי ניסיון מר עם מפרט דומה עם WIN7/64BIT כשתקיית ההתקנה מתנפחת עם הזמן לעשרות גיגה בלי יכולת לנקות אותה (winsxs, Installer) וה-SSD נסתם. * האם זה נפתר עם WIN 8.1 או נעשה גרוע יותר? * אני יכול להסתדר בלי בעיה עם 4G RAM מבחינת ביצועים - האם מערכת הפעלה 32BIT תפתור את הבעיה? * יש בעיה להתקין מ-USB על לוח UEFI? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיביתי את המחשב לחלוטין כולל מתג חשמל (בגלל תופעה שהמחשב התחיל לפעול מעצמו במצב שינה). כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali שלעולם לא הותקן במחשב. ריסטרט* החזיר את חלונות. *לפני הריסטרט הוצאתי דיסק נשלף שהיה נעוץ, אבל לא מצאתי בו התקנת Kali. איך נכון לפעול במצב כזה? **יצרתי דיון חלופי בפורום תמיכה, ניתן למחוק (איך?)
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד עם לפטופ של סמסונג, לצערי עשיתי טעות ושידרגתי מ7 ל 8 יש בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך המשולב, המחשב הפך לאיטי מאוד מתחמם מהר (המאווררים עובדים בכל פעולה פשוטה פתאום) האם יש דרך לחזור לאחור מבלי לפרמט? אין לי את הדיסק התקנה של win 7 היות והוא הגיע מותקן עם המחשב אשמח אם תצילו אותי מהשטות שעשיתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין Win 10 אחד על מחשב חדש עבורי ולהתקין עוד win 10 על כונן אחר באותו מחשב עבור הבן (כך שהתקנות שלו, משחקים ושאר דברים שיכולים לתקוע את המחשב לא ישפיעו עלי). האם הדבר אפשרי ? איך עושים זאת ? כיום יש לי win 7 + Win 10 על אותו מחשב בכוננים נפרדים ובמסך האיתחול אני יכול לבחור בינהם (בינתיים win 7 נתקע ואינו עובד עוד). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לידידה שלי יש בעיה, כשהיא לוחצת על ההתחל כלום לא מופיע... לא דרך המקלדת לא דרך כלום.. מה עושים במצב כזה? יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-