עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אני זוכר הייתה פקודה שהייתה מראה כמה רץ הSATION הנוכחי בווינוס אך אני לא זוכר את הפקודה עצה מה היא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shirNoshe,

מדוע יש חוסר התאמה בין הזיכרון הפיסי שמותקן במחשב למה ש-WIN רושם במערכת? בהנחה שיש SP2 והכל מעודכן.האם הבעיה בביוס או בהגדרות WIN?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי WIN7 ו-WIN XP ביחד על אותו מחשב כבר הרבה זמן ופתאום מסך ההפעלה של בחירת המערכת לא עולה ואף מערכת לא עולה במקום זה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך לשים דיסק בוט. אז לפני הפירמוט ולפני כל הבלאגן, יש דרך קצרה לטיפול הבעיה? אולי זה איזה וירוס שאפשר להסיר בלי לפרמט? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. קודם כל הפיתרון מופיע במפורומים של WIN10 _ (ממש מלפני כמה ימים). אז הקרדיט הולך אליהם. הערה: לפי מה שהבנתי, המפתחים במיקרוסופט הגבילו את השימוש ברגיסטרי ואנחנו נדרש לתת לעצמינו (ADMINS) הרשאות בכדי לשנות. ועוד הערה קטנה, לפני הבנתי זה נוגע או לא לבעלי ESET בלבד _ (תקנו אותי בהמשך אם אני טועה) נתחיל: קודם כל ההרשאות (כי ללא זה כל שינוי שיערך... לא ישמר!!!!) אז נכנסים ל REGEDIT והולכים ללשונית EDIT ובוחרים ב PERMISSIONS בחלון שיפתח הולכים למטה ללשונית ADNVANCED ומקליקים בחלון שיפתח יהיה כתוב ה OWNER ובסופו יהיה כפתור CHANGE, אז נקליק עליו. בחלון שיפתח לנו שוב נרד ללשונית ADVANCED ונבחר בה ובחלון שיפתח נקליק על FIND NOW _ (לאחריו תופיע למטה רשימה) מהרשימה נבחר את ADMINIST…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by arik100,

כל יומיים מעדכן דברים חדשים, וואלה מה הוא כבר מוסיף? אבל אם כבר הוא עושה את זה, אז שיעשה את זה בשקט ומאחורי הקלעים... ולא כל פעם יעשה לי ריסט כפוי באמצע עבודה!!! אז עשיתי מעשה ובדקתי ויש אפשרות לבטל לגמרי את העדכונים, אבל לצערי הוא עדיין מקפיץ בקשה לעדכן מדי פעם (אפשרי רק בגרסאות ENTERPRISE) ו - וואלה בדקתי, ויש עוד גרסאות של ווינדוס שבכלל לא מקבלות את רוב העדכונים, כנראה שMS מחלקות את העדכונים לאבטחה ותוספות (פיצ'רים בלשון העם) הגרסה הזאת נקראת ENTERPRISE LTSB. והיא בעצם מקבלת רק עדכונים קריטיים - להלן עדכוני אבטחה. אז אני מנסה את זה על הלפטום שלי ואעדכן מה הרשמים. אגב, יש גם את נושא הSECURE BOOT ו הLEGACY וUEFI BOOT ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by deluxe,

לאחרונה שדרגתי מחשב נייח ל-WIN10 כשלפני כן היה עליו WIN7. כמו כן, קניתי לפטופ חדש עם WIN10. שמתי לב לדבר מאוד מעצבן שלא היה ב-WIN7 ואלו הן כל מיני היתקעויות קטנות כאלו. לכמה שניות שמסך של חלון משחיר והעכבר הופך לסימן עגול של טעינה. לאחר כמה שניות זה חולף. זה יכול לקרות באמצע הקלדה של משהו או גלישה ברשת וזה תמיד קוטע רצף ומציק. מכיוון שהדבר קורה בשני מחשבים שונים ולשניהם חומרה מאוד טובה, אני מניח שזה באג במערכת ההפעלה. האם עוד אנשים חווים את אותה בעיה והאם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arik100,

לפני כבר זמן כפתור התחל הפסיק לעבוד - אי אפשר להיכנס להתחל גם החנות לא עובד וגם האיקונים מצד ימין של המסך - קול רשת שפה תאריך, פשוט לא עובדים בלחיצת מקש שמאלי כפול עליהם אני מריץ WIN10 ENTERPRISE BUILD 10240

9. Started by orel80,

שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..

10. שלום לכולם מישהו במקרה נתקל בתופעה המוזרה שבעת מחיקת קיצורי דרך משולחן העבודה המחיקה לוקחת זמן רב? בעת מחיקת קובץ שאינו קיצור דרך אין שום בעיה. גרסת מערכת הפעלה: Win10P Insider Preview Build 14271.rs1_release.160218-2310

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי בעיה עים כרטיס ISDN של Dynamode דגםH106 כשאני מחבה או מהתחל את המחשב הו קופא בסוף הכיבוי ??? ??? ??? ??? 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

יו אנשים, מותקן אצלי win2k pro והתקנתי את המשחק מיסט...אבל מה...הוא לא עובד על NT... שמעתי פעם שיש איזו תוכנה שעושה "כאילו" win98 או משהו כזה...קיים דבר כזה? אם כן איפה אפשר להשיג את זה? תודה

13. Started by izbat,

שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני הולך לקנות מחשב עם AMD ו 256MBDDR שבוע הבא, ואני מתלבט בין 98SE לבין 2000. כעיקרון, ה2000 יותר יציב. אבל יש לו בעיות תאימות עם משחקים?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by swap,

יש לי שאלה קטנה בבקשה טענו :| איך אני יכול להריץ משהו ב BG יעני אתה יודע ב SERVICE אני רוצה להריץ חלון קטן של דוס שירוץ עליו משהו שהוא ירוץ ב BG ככה שאני לא יראה אותו MINIMIZED אני לא יראה אותו בכלל ואני יוכל לסגור אותו רק CTRL + ALT + DEL ב Proccess

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by com,

איך מבטלים את התוכניות שעולות בסטארט אפ של חלונות 2000?? (או XP) ובקשר לעיברית, יש הרבה בעיות סימני שאלה גיבריש... ניסיתי מה שכתוב במנטור אבל לא עזר יש עוד משהו?! תודה COM :smoke:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by blabla2002,

שלום מחר אני הולך להתקין red hat 8 בשעה טובה עכשיו ההורים שלי לא מוכנים לותר על ווינדוס (וגם אני עדין) עכשיו יש לי עכשיו win2k ורציתי לדעת אם כבר אני יתקין האם כדי לעבור לwin xp או להישאר בwin2k ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

אוקיי, אז ככה.. לא מזמן התקנתי את ה2000, ויש לאחר מכן עשיתי את כל העדכונים וכמובן התקנתי SP3.. עכשיו לאחרונה, ביומיים האחרונים, הוא עושה לי צרות.. אני משחק לי במשחקים כמו היטמן וכאלה..... אח"כ יוצא מהמשחק טיפה משוטט באינטרנט והוא עושה לי צרות. לדוגמא, אני בא לכתוב למישהו באיסיקיו, וזה ישר אומר שאין מספיק מקום בזכרון לביצוע פעולה זו, וסוגר מיד את האיסיקיו. עוד דוגמא, אני בא לפתוח אתר אינטרנט, והוא אומר "Not enougth quata for this operation" ותוקע את החלון.. עכשיו מספר חברים שאני מכיר אמרו לי שלהם הSP3 חולל צרות, אה, ועוד משהו, לא יודע אם יש בכלל קשר.. אבל לפני 3 ימים התקנתי היטמן2 על המחשב, בספק אם זה קשור אבל לא יזיק.. וגם עוד כמה דוגמאות, מעל ה PROGRAMS שיש בת…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by CyberSpider,

שאלה: צריך לאסר על משתמש לחזור על סיסמאות קודמות לפחות במשך שנה. זכרון מקסימלי לסיסמאות אחרונות, שאני יודע, זה 24 סיסמאות. האם אפשר להגדיר איפהשו אחרת? תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by yair124,

שלום, קצת עזרה ממי שיכול: כל כמה דקות מופיעות לי ברצף הודעות של ad-aware על ניסיון לשנות את הרג'יסטר: process: win32dll.exe path: HKEY_CURRENT_USER process: win32dll.exe path: HKEY_LOCAL_MACHINE העניין חוזר על עצמו גם אם אני מאשר וגם אם אני חוסם. עשיתי סריקת וירוסים\תולעים וכו' ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות? האם זאת תוכנה של windows שמנסה לעשות את השינוי או משהו זודני אחר? תודה. נ.ב מערכת הפעלה windows vista

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by yotam.m,

מישהו יודע אולי מה התפקיד של הקובץ? או אם יש בו בעיה כיצד ניתן לתקן אותה? התוכנה windbg אומרת לי שהקריסה היא בגלל הקובץ הזה. אני יודע שזה קובץ מאוד מוכר אבל לא יודע מה התפקיד שלו... למישהו יש הצעות? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by zepled,

שלום לכולם, מה ההבדל בין התקנה של חלונות 7 64 ביט ל32 ביט? מה ההבדל בין HONE EDITION ל PROFESSIONAL EDITION? Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 3.2GB זיכרון NVIDIA GeForce 8800 GT האם מפרט החומרה הנ"ל יתאים לWIN7? תודה!

23. Started by Menymen,

אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hz707,

האם יש למישהו הפנייה או מאמר שמסביר איך עובדים עם חלונות7 ו64 ביט. ושיקולים בעד ונגד ? האם כל התוכנות חייבות להיות 64 ביט גם כן ?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by maxwell10,

חבלי לידה: Win7 חדש אתמול והיום המערכת נתקעה ואחרי שהעלנו ב safe mode איכשהו הכל הסתדר. אני מוכרח לציין שהמחשב דלק כל הלילה ללא שום שימוש והתקלה ארעה בבוקר, אני חושב שזה קשור לזה. מישהו מכיר בעיה כזו ואיך פותרים אותה?

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.