Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי הדפדפן IE9 של MS. הוא התחיל לעשות קצת בעיות אז אפסתי לו את כל ההגדרות (את רובם לפחות..) הדפדפן כרגע עובד מעולה אבל הכפתורים הפכו להיות קטנים. כפתור דף הבית, כפתור המעודפים ואפילו שורת הכתובות. בפעם האחרונה שזה קרה לא פשוט לא מצאתי דרך להגדיל את זה כמו בפעם הראשונה. בלב בררה עשיתי שיחזור למערכת ליום שלפני ואז המצב חזר להיות כמו בהתחלה אבל הפעם השיחזורים נמחקו (שזה מוזר לשם עצמו..) חפרתי בכל תפריט אפשרי ואין אפשרות להגדיל את הכפתורים האלו והעיניים שלי פשוט נגמרות מרוב שזה קטן. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מיני שרת עם Windows Home Server ניסיתי לחפש בכל גוגל / אינטרנט משהו בנושא זה, איזושהי כזרה, לצערי לא מצאתי כלום, אז ככה,,,,, התקנתי את מערכת הפעלה , ומשם אני נתקעתי, יש מישהו שכן מכיר את המערכת או מכיר איזשהו אתר בעברית שיודעה לתת קצת הסברים עם מדריך איזשהו.....?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב נייד עם WINDOWS 7 HOME ואני לא זוכר את הסיסמא של המשתמש שלו.. אני יודע שאפשר לשחזר/ לאפס את הסיסמא אבל בכל דרך מקובלת אני לא מצליח... אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי דברים חשובים עליו.. יש דרך לאפס את הסיסמא דרך קבצי SAM או משהו כזה לא? משהו בקצרה יכול להסביר לי איך אני עושה את זה..? זה די דחוף... המון תודה, בן.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
במסגרת עדכוני הווינדוס (windows update) שבווינדוס 7 בכל פעם שיש עדכון ולאחמ"כ ריסט לפתע כרטיס הרשת מפסיק לעבוד. בדקתי בdevice manager ונראה שהזיהוי של כרטיס הרשת פשוט נעלם, ובכדי להחזיר את האינטרנט לכדי תפקוד אני צריך לעשות שחזור מערכת\להתקין את הדרייבר מחדש. הבעיה שהתהליך הזה נמצא בלופים: יש עדכון מערכת->ריסט->אינטרנט לא עובד->התקנת דרייבר\שחזור->יש עדכון->... האם ניתן לעקור את החלק הבעייתי מהעדכון, או לטפל בבעיה? תודה מראש למבהירים ולעוזרים
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המערכת: חלונות XP פרו עם SP3 וכל העידכונים. גרסה עברית במקור. המצב הרצוי כפי שניתן לכאורה לבחור בהגדרות אפשרויות הכונן, בלשונית הפעלה אוטומטית: א. בהכנסת CD עם קבצי מוזיקה, בין אם MP3 ובין אם CDA וכיוב"א, שעם סגירת מגש הכונן תתחיל הנגינה, כלומר הנגן יופעל ויתחיל להשמיע בלא התערבות נוספת. כך גם בהכנסת CD ועליו קובץ WMV או AVI למשל. ב. בהכנסת DVD הנגן יופעל ויתחיל להציג אוטומטית בלא התערבות נוספת. ג. בהכנסת חומר מעורב יופיע החלון הרגיל והמקובל לבחירה. אבל כרגע: כל הגדרה שמתבצעת דרך אפשרויות הכונן להפעלה אוטומטית, לא נשמרת ולא מתבצעת אחרי כן. יש צורך להכנס לכונן ולהפעיל קובץ המוזיקה, או לפתוח נגן ולפתוח בו את הסרט. זה גם אם מגדירים במצב בטוח כאדמינסטרטור. הצעות? עצות? …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני לא מצליח לבצע גיבוי בגלל איזה שהוא וירוס (כנראה) אני משתמש במייקרוסופט סקיוריטי אסנטיאל שאני מנסה לעשות גיבוי אני מקבל ארור 0x81000037 ובאנטי וירוס קופצת לי הודעה שיש וירוס וזה הקישור http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=Exploit%3aJava%2fBlacole.EL&threatid=2147654826 משהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, כנראה עקב וירוס כלשהו הוינדוס לא עולה, אני סבור שזה וירוס בגלל שפעם אחרונה שהוינדוס עלה אז באנטי וירוס נחסמו מספר אפשרויות. לאחר מכן הרצתי סריקה של nod32 במצב בטוח אך לא נמצא שום דבר חריג, ואז איתחלתי את המחשב והוינדוס לא עלה. גם במצב בטוח הוינדוס לא עולה, מגיע למסך שנכתב windows 7 ויש את האנימציה ואז המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי repair, גם מהדיסק וגם ללא דיסק (לא יודע אם יש הבדל) אך לא עזר. האם פורמט זו הדרך היחידה? windows 7 pro x64 eng תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם הבוקר הווינדוס 7 שלי ביצע עדכון (*בלי ידיעתי*) ולאחר שהמחשב הופעל מחדש גיליתי ששום תוכנה מהאופיס 2007 לא עובדת אני מקבל את ההודעה הנ"ל microsoft office word has not been installed for the current user. please run setup to install the application אציין שלפני העדכון הזה הכל עבד חלק. לפני שמציאים לי להתקין מחדש את האופיס ולראות מה קורה, אציין שזהו מחשב נייד וקיבלתי את האופיס מותקן יחד איתו, ככה שאין לי אופיס זמין. מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני משנה בחלונות XP SP3 שבמחשב של אמי את הרזולוציית המסך ו/או את גודל הסמלים או הטקסט באפשרויות התצוגה, שולחן העבודה מתבלגן וכל קיצורי הדרך והסמלים שעליו משנים את מיקומם והסדר שלהם, ועלי לסדר אותם מחדש ולהחזיר את הסדר שלהם לקדמותו, ולך תדע מה היה הסדר הקודם שלהם. מה גורם לתופעה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה במחשב נייד מסוג hp, כשאני מפעילה שירים או סרטונים, הם נתקעים ומופיעות לי הודעות שגיאה כמו: "התוסף הבא אינו מגיב" "הפלאגין הבא קרס: shockwave flash" וכשאני נכנסת למערבל העוצמה שבשורת המשימות/לוח הבקרה, הוא נתקע ולא מגיב (לא ניתן להנמיך או להגביר ווליום). לפעמים כשאני עושה הפעלה מחדש, זה איכשהו עוזר אבל הבעיה מופיעה שוב לאחר כמה ימים... יש לי אפס ידע בנושאים האלה (מחשבים..) , אשמח לעזרה!! תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם asroch h61m/u3s3 בזמן איתחול \ עליית המחשב אין לי גישה למקלדת \ עכבר ובעצם אני לא יכול להיכנס לביוס , safe mode וכו' . מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חבר שלי דתי קנה מחשב נייד אבל לא מעוניין באפשרות חיבור אינטרנט מכל סוג שהוא רציתי לדעת איך למחוק את הדריברים של הרשת כך שלא יהיה חיבור ניסיתי למחוק במנהל התקנים אבל אחרי כיבוי והפעלה המחשב מעדכן את עצמו. אם משהו יודע לפתור את הבעיה אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עברתי לוינדוס 7. קיימת אצלי בעיה בקבצים מסוים ששמורים לי במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם, שאני מנסה המחשב רושם לי שהקובץ פתוח בסייר, אבל הקובץ בכלל לא פתוח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
מאיזושהי סיבה ווידוס 7 לא עולה, רק במצב safe mode. החלון שבו צריך להכניס סיסמה(כדי להיכנס למשתמש) עולה - אבל שאני מכניס סיסמה, המסך עובר למסך "welcome" ונשאר תקוע שם. המחשב עצמו לא תקוע מכיוון שליד ה"welcome" יש מין עיגול כזה שממשיך להסתובב אבל כלום לא קורה. אותו דבר בדיוק קורה כאשר אני מכניס סיסמא לא נכונה(בד"כ שאתה מכניס סיסמה לא נכונה אתה עובר לדף שרושם לך שהסיסמה לא נכונה). במצב safe mode המחשב עולה כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני זוכר עוד מימי ה XP העליזים, שתמיד היה עדיף להתקין את המערכת בתור מערכת עברית מלכתחילה, מאשר להתקין מערכת בשפה האנגלית ואז להשתמש ב MUI. האם ב Win7 המצב דומה, או שונה? במסגרת זה שהשפה היא אחד מעדכוני הווינדוס - האם יש הבדל בכלל בין התקנה של מערכת בשפה העברית להתקנה בשפה האנגלית ואז הפיכתה לעברית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקתקל לי המחשב, והעברתי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה Windows xp למחשב אחר שקיבלתי מחבר. כעת מערכת ההפעלה לא עולה (גם לא ב-Safe Mode). אני כל פעם מקבל את המסך הכחול שמופיע בתמונה המצורפת. ממה שאני מבין, זה בגלל שבקרי הדיסק הקשיח שונים. איך ניתן להסיר (אולי בעזרת Hirens) את בקרי הדיסק ממערכת ההפעלה כדי לאפשר לה לזהות את החומרה שבמחשב הנוכחי? תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברגעים אלו אני מנסה להתקין מערכת הפעלה, חוקית יש לציין, על המחשב אך הוא נותן לי שוב ושוב את ההודעה הזו: windows is unable to find system volume that meets its criteria insallation יש לציין כי רכשתי דיסק חדש baracuda 500GB מה יכולה להיות הבעיה? אוריה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בהוסף מדפסת- לאחר בחירת מדפסת ברשת- מתבצע חיפוש ולא נמצא מדפסת מה נדרש ב WINDOWS 7 (לעומת WINDOWS XP) כדי שימצא את המדפסת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם ווינדוס 7 והשני עם אקספי בעזרת כבל מוצלב. הגדרתי הכל וזה עובד רק כאשר אני מבטל את הפיירוול של ווינדוס 7. איך אני מגדרת לפיירוול לאפשר שיתוף קבצים עם המחשב השני מבלי לבטל אותו? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדפק לי הווינדוס אז הייתי חייב להתקין אותו מחדש על דיסק קשיח אחר ועכשיו כשאני עובד עם הווינדוס7 החדש אני לא יכול לפתוח את המחיצה הישנה בכלל- אין לה אות כונן וכשאני מנסה ליצור לה אות כונן קופצת השגיאה הבאה; מה אפשר לעשות כדי לתקן אותה? http://www.fastup.co.il/images/62131629.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי VMWARE אז כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי החלון בחירה בין משתמשים אבל יש לי משתמש אחד איך אני מבטל את זה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-