עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני קונה מחשב חדש, להלן המפרט: 80% מהזמן המחשב הולך לשמש לגיימינג, ושאר הזמן לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט ולעיתים נדירות להתעסק קצת עם תוכנות עריכה בשביל הכיף. איזו מערכת הפעלה תהיה הכי טובה לגיימר? לפי מה שקראתי באינטרנט, Windows 8 עושה הרבה בעיות, במיוחד עם World of Warcraft (המשחק העיקרי שאשחק בו). יש לציין שללא ספק אתקין רק גירסת 64bit, ושיכול להיות שבעתיד אקנה עוד סטיק של 8gb (משמע, אגיע ל-16gb זיכרון סה"כ). בנוגע ל-SSD, הכי מומלץ להתקין עליו רק את מערכת ההפעלה ואת World of Warcraft, נכון? כאילו... עדיף לא לפוצץ אותו סתם בדברים, לא? כי הכי קריטי לי ש-WoW יפעל כמה שיותר מהר, וכמובן שאם מערכת ההפעלה תפעל מהר יותר זה יהיה נוח, אבל מעבר לזה לא באמת אכפת לי כמה מהר דברים…

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. חברה לאחר כמה זמן שהגדרתי ל windows לכבות את הצג ולהיכנס למצב המתנה פשוט לא קורה כלום יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. כלומר, רק לאדמיניסטרייטור היא מאפשר לבצע פעולות שלפעמים מאוד פשוטות כמו להעביר קבצים מכונן לכונן (לפעמים) עכשיו סיימתי להתקין תוכנת לעריכת אודיו ואני לא יכול לבצע הרשמה כי המערכת מבקשת הרשאות. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני לא מצליח להפעיל את ה FIREWALL המובנה של WINDOWS XP ראו תמונות מצורפות בתמונה הראשונה לחצתי כן ואז הופיע התמונה השנייה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Idan06,

בעבר רציית ללפרמט את המחשב ובאמצע הפרמוט המחשב נתקע לי. פתחתי את המחשב מחדש והגעתי למסך כזה של בחירת הווינדוס שבו רוצים להשתמש במידה ויש 2 ווינדוסים מותקנים. הבעייה אצלי שיש שם 2 אפשרויות כאלה: 1. Microsoft Windows XP Professional 2. Microsoft Windows XP Professional - Setup האפשרות השנייה מציקה לי מפני שכל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב נשאר על האפשרות הזאת למשך 3 שניות ואז נכנס אלייה אוטומטית ומפני שמחקתי את קבצי ההתקנה של ה-windows שרציתי להתקין, המחשב נותן תקלה ואז שאני לוחץ על מקש כלשהו הוא עושה ריסטרט. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיפטר מהמסך הזה ופשוט להגיע ישירות לWindows XP המותקן אצלי כבר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by miki_michal,

יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא .... בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!! אודה על עזרה מהירה!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yfraint,

שאלה קטנה, יש לי בCOOKIES קובץ בשם INDEX שלא מוכן להימחק. מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by ArielN,

היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום רב, 1) בטח קרה לכם שעשיתם איזה משהו וכל השולחן עבודה שלכם התבלגן ועכשיו אתם צריכים להיזכר איפה כל דבר היה ולהחזיר אותו. יש אולי איזה plug שאפשר להכניס שיאפשר לשמור את הדבר הזה? 2) אני לא רוצה שהמסנג'ר שלי יעלה (לא התחברות) בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. כשאני ארצה להתחבר, אני אפתח את התוכנה. איפה אני מוריד את ההגדרה הזו? עשיתי את זה במחשב הנייח שלי, אבל אני לא זוכר איך 3) הורדתי winamp וכל השירים בעברית מופיעים לי בג'יבריש. יש דרך לשנות את זה?! בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by KoM,

היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן לפי הכתבה פה מצויין שב 8.1 תפריט ההתחל יחזור אך אני לא מצליח לבצע זאת האם יש דרך להחזיר זאת דרך המערכת עצמה? לא מעוניין בתוכנת צד שלישי... http://www.tgspot.co.il/start-menu-returns-and-this-time-for-real/ תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by e.s,

למישהו יש איזה קישור לתת לי לאיזה מדריך להתקנת הווידוס הזה או אם מישהו בכלל פה יכול לעזור לי ולהגיד איך אני מתקין את windows me oem דרך תקליטון אתחול המחשב שלי מפורמט כבר והכל....אבל ממה שעכשיו אני מבין לא פרמטתי אותו בדרך הנכונה בקיצור אני מבקש עזרה תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by רומן גרוס,

Superior Windows XP x64 Edition (64 bit) revival 6 2009 מה הפירוש " SUPERIOR " ? REVIVAL 6 ? מה זה ? מערכת הפעלה חדשה של מייקרוסופט ?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by noamc,

שבוע שעבר הורדתי כמה עודכונים אוטמטיים ב windows update .לאחר שהם הותקנו אני מקבל אם אני לוחץ על כל קיצור דרך בשולחן עבודה הודעה: לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשריות תיקיה בלוח הבקרה. בנוסף לזה אני לא יכול לעשות system restore כי התוכנית נופלת וגם אי אפשר למחוק למשל את התוכניות האחרונות שעודכנו אפשרות זו לא עולה.אני מצפה לעזרה למשל אם יש תוכנית חיצונית שעושה system restore או תוכנית שתצליח למחוק לי את התוכניות הנ"ל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לאחרונה ההיברנייט שלי לא עובד. אני רואה את הכפתור אבל שאני לוחץ עליו המחשב כאילו נכנס למצב הייברנייט אבל לא קורה כלום. הוא לא נכבה. שמתי לב גם שקובץ ה hiberfil.sys וקובץ ה pagefile.sys לא מופיעים בכלל תחת תקיית C ניסיתי לחפש על זה בגוגל אבל לא ראיתי אף התייחסות לקבצים שנעלמו אלא רק לכפתור עצמו שלא מופיע. ניסיתי כבר להריץ את הפקודה של OFF ואז ON מתוך הCMD. הוא באמת מעלים את הכפתור ואז מחזיר אותו אבל זה עדיין לא פותר את הבעייה. מישהו נתקל בזה? אשמח לעזרה.

17. Started by Or ei,

התקנתי XP PRO ועכשיו כשאני מנסה להתקין כל מיני דברים כמו דריברים של נבידיה הוא אומר שהקובץ לא טוב(לא זוכר מה הוא בדיוק אמר אבל ניסיתי להתקין אותו ישר אחרי שהורדתי אותו ) וזה לא הקובץ היחדיד שהוא אומר לי את אותו הדבר... וגם לפעמים פשוט מתחשק לו לעשות לי בוט מבלי שום סיבה ??? מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה נוחה לשליטה מרחוק ראיתי את Dameware ואת התוכנה של נורטוון פיסי אניוור הקטע הוא שאני צריך להתחבר להרבה מחשבים זאת אומרת שיש לי נגיד חנות ואני רוצה להשתיל בכל אחד מהמחשבים שאני מסדר את התוכנה וכשיש להם בעיות לסדר להם את זה דרכי (אם ניתן) הקטע הבעייתי הוא שהם צריכים לתת לי איי פי כל פעם יש דרך לעקוף את עניין האיי פי ולזהות את המחשב אחרת? תודה מראש לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, לאחרונה החלטתי לעשות מעין ניקוי קטן של כל מיני שטויות שיש לי על המחשב, החלטתי להתחיל באפליקציות שרצות כבר עם עליית המערכת(XP SP2). כיביתי את ה"ברורים" כגון המסנג'ר והDAEMONTOOLS. עכשיו נשארו הטיפה יותר בעייתיים, אני מדבר על: alcmtr.exe ו rthdcpl.exe כפי שאתם רואים, לפי PL, מדובר בתהליכים הקשורים לכרטיס קול מובנה של Realtek. אכן, יש לי כרטיס קול מובנה של Realtek, אך אינני משתמש בו. יש לי כרטיס קול M-Audio Fast Track Pro שדרכו אני מקליט וכן משמש אותי ככרטיס הקול הראשי שלי. האם "מותר" לי אם כן לבטל את התהליכים המשמשים את הכרטיס קול המובנה? כמו כן, התהליך RTHDCPL לעיתים "נתקע", מה שגורם לכך שאין אפשרות להוציא סאונד, עד לריסטרט של המחשב עצמו. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! ובכן, מאחר והייתי חייב להתקין WIN98SE לאחר שהתקנתי XP, עשיתי זאת, כמו בהמלצת מספר חברים - התקנתי את ה98 במחיצה אחרת, וכך נעשה ובוצע הצלחה. הבעיה היא שה98 השתלט על הBOOT - אין אפשרות לבחור באיזו מערכת הפעלה להתשמש ; ה98 עולה אוטומטית...! זה ממש מייאש מכיוון שאין לי גם גישה לכל מה שהיה בXP (תוכנות וכו'). אז... אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אשמח מאוד!!! תודה מראש, חן.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by thegame998,

זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by Spawn123,

יש לי שאלה- האם יש דארך להתקין את - WINDOWS XP ישר מ-DOS? אני מתכוון ל- PROFESSIANL או שאני חייב להתקין קודם את - WIN 98? תודה מראש לעונים... :??? ??? ??? :

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ShayGTi,

לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by darkie,

מדי פעם אני רואה בTask Manager שהSVCHOST לוקח יותר מידי משאבים זה קורה מדי פעם ודיי תוקע את המחשב, בדרך כלל SVCHOST הספציפי הזה לוקח 30MB מהזיכרון לעומת שאר תהליכי הSVCHOST שלוקחים בסביבות ה5MB. משהו פה לא בסדר? והאם יש עוד תוכנות לפי התמונה שיכולות להיות וירוסים וכו'? http://img358.imageshack.us/img358/2843/fucksvc1ia.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bennyriz,

יש לי בעיה לאחרונה שאני מפעיל את Windows Update ובקטע של הסריקה של המוצרים שצריכים עידכונים החלון אקספלורר נתקע ולא מגיב. אני עובד עם WINXP והבעיה הזאת כבר קרתה לי בעבר אבל לא באופן קבוע. רק שעכשיו היא קוראת תמיד ואני לא מצליח לעדכן דברים מ-Windows Update. אני בטוח שיש באתר של מיקרוסופט תשובה לבעיה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש במאמרים שם את הפתרון. ומכיוון שאני חושב שהבעיה הזאת די מוכרת בXP אני שואל אם יש דרך פיתרון קלה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.