עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני כבר מתוסכל! המון דברים שאני מנסה להתקין נותנים לי שגיאה שנראת ככה ????? ????? ????? ????? בחלון שקופץ. אפילו שאני מוריד תוכנה מתאימה לווינדוס 64 זה לא נותן לי להתקין. יש מצב שיש לי וירוס או תוכנת ריגול? איך אני בודק ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

היה לי 8.1 ושדרגתי ל-10 דרך הכלי של מיקרוסופט ויש באגים ב-10. כשלוחצים על ההתחל הוא לא תמיד נפתח וגם אם כן לוקח לו 2-3 שניות להפתח.. גם חלון החיפוש שליד ההתחל לפעמים לא נפתח בכלל כשולחצים עליו... גם לכם זה קורה? זה באג במערכת שעוד לא נפתר? וגם יש לי משחק שלא עובד טוב על 10 ועבד מעולה על 8.1.

4. Started by KoM,

אני בטוח שהרבה חוו את ההתלבטות הזו, ועכשיו גם אני... האם להתקין וינדוס אקס פי במקום ה-2000, או להשאר איתה ? מה אתם עשיתם ? מה אתם מייעצים ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום חברים, מערכת ההפעלה במחשב שלי (win 7 ultimate 64bit) מדווחת לי כבר זמן מה שיש עדכון אבטחה עבור microsoft.net 3.5.1. נפח הקובץ מעל 14MB. בכל הנסיונות להוריד אותו ולהתקין קרה דבר מוזר - האנטי-וירוס התערב ומחק מיידית את כל הקבצים בטענה שמדובר בוירוס מסוג win32:evo-gen. נסיונות ההתקנה נכשלו והתקבלה הודעת שגיאה קוד 80070002. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by imac,

לידידה שלי יש בעיה, כשהיא לוחצת על ההתחל כלום לא מופיע... לא דרך המקלדת לא דרך כלום.. מה עושים במצב כזה? יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tzahi16,

אהלן חברה... כאשר אני מריץ את הפקודה IPCONFIG /ALL מופיעות לי כל כך הרבה ADAPTERS לא קושים שחוזרים על עצמם שניקראים TUNEL ADAPTER CONNECTIONוכל שורה יש לו מספר אחר מדובר על כ 20 כאלה בערך. מה אומרים כל אלה ואם זה מיותר איך אני ניפתר מהם. דבר נוסף על אותה הפקודה כשהיא רצה לי היא מראה לי מידע חלקי ז"א כאשר אני עולה עם הגלגלת עד הסוף למעלה בחלון אני שם לב שהוא קטוע בדרך ואני אפילו לא יכול לראות את הפקודה שרשמתי, ניכנסתי למאפיינים של ה CMD והעלתי את ה BUFFER ועדיין זה תקוע על אותו הדבר. דבר שלישי האם אני יכול לרשום IPCONFIG /ALL עם תוספת של ADAPTER מסויים ולקבל רק עליו מידע בלי "ג'אנק" מסביב? העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Ran B,

היי חברים, מה נשמע? חבר שלי התקשר אלי בבעיה מסויימת, שלצערי לא קפץ לי פתרון לראש. אני אנסה לקפוץ אליו מאוחר יותר לראות בעיניים, אבל הייתי שמח לדעת אם למישהו יש כאן רעיון איך לתקוף את הבעיה.. הוא מדבר על כך שהוא מנסה לעשות כיבוי סטנדרטי במחשב (דרך התחל כמובן), הווינדוס מתחיל לעשות End Program לכמה תוכנות ואז נתקע ואינו נכבה. ורק מקש כיבוי בלחיצה ארוכה (כיבוי פיזי לגמרי) מכבה את המחשב כמובן. שהוא אמר לי את זה בטלפון, עלתה לי לראש המחשבה שיש תוכנה אחת שהווינדוס לא מצליח לעשות לה End Program וכתוצאה מכך הוא לא משלים את הכיבוי. הוא הוסיף ואמר גם שהמדפסת לפעמים לא מדפיסה ורק אחרי כיבוי והדלקה היא מדפיסה את כל מה שחיכה בתור ההדפסה (אני לא יודע אם זה מתקשר ממש לבעיה הראשית) אם יש…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. לוח אם: ASRock 775VM800 דיסק קשיח: WD1200JS -00MHB0 sata1 בעת התקנת המערכת, BIOS לא מוכן לזהות את הדיסק כ- Boot Device. הוא כן מזהה דיסק בשם WD1200JS המחובר ללוח. המצב משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות. אני אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by RoronoaZoro,

בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: ‏‏הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: ‏‏הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי ‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף ‏‏מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by hagay,

?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yirmi_opp,

מיפרמטתי מחשב של חבר, ויש לי בעיה עם הכרטיס קול. אין לי דרייברים, ואני לא יודע איפה למצוא. שני הרכיבים שחסרים לי הדרייברים שלהם הם: PCI comunication device PCI multimedia audio device גם לי וגם לו אין מושג מה זה הכרטיס קול. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המחשב שלי חדש מאוד וחזק מאוד . אבל הוא בזמן האחרון ניהיה איטי בכל התהליך שהוא עושה . החל מהפעלה מחדש שלוקחת לו כ-5 דק' . אחרי זה עד שהקיצורי דרך על שולחן עבודה עולים עוד שעה . אם אני בטעות לוחץ על משהו בזמן שהם עולים המחשב נתקע וחובה ריסט . ניסיתי שחזור אתחול וכל זה ולא הולך . יש אפשרות לפרמט לחלוטין את מחיצת C בוינדוס 7 ולהתקין את הוינדוס מחדש ? ולהשאיר כמובן מחיצה אחרת שיש לי בה כ250 ג'יגה של סרטים וקבצים משחקים . מי שיעזור יבורך . כאמור יש לי וינדוס 7 64 ביט מקורי גרסאת שדרוג .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום המחשב שלי הגיע עם ווינדוס 10 פרו ללא רישיון לכן ברצוני לקנות מפתח למוצר דרך האינטרנט האם זה חוקי ואפשרי? מישהו המליץ לי לקנות מהאתר הזה אבל זה פעם ראשונה שאני קונה רישון של ווינדוס בנפרד לכן אני אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל אתרים מומלצים נוספים לקניית רישיון לוינדוס 10 פרו https://software-codes.com/collections/operating-system/products/windows-10-pro המחיר של הKEY באתר הזה רק3.90יורו שזה יוצא בערך 10ש"ח האם זה הגיוני? והאם האתר הזה מאובטח ואמין? עוד שאלה בנושא: מה הבילד האחרון שיצא למערכת הפעלה ווינדוס 10 פרו כי הבנתי שמערכת הפעלה בילד 10240 היא גירסה 1507 - משנת 2015 ומערכת זו אינה נתמכת יותר ע"י מיקרוסופט. …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by mashas,

היי, יש לי לפטופ של דל, עם ווידוס 7 שהגיע עם המחשב, מקורי עם הדיסקים. ישר על ההתחלה בחנות המוכר התקין לי על פי הבקשה שלי דרייבר לרוסית, כלומר שכל המחשב יהיה ברוסית. עכשיו עבר בערך חודש מהקנייה ואני מקבלת בקשה לאימות הווינדוס, אישרתי וקיבלתי תשובה שגרסת הווינדוס שלי לא מאושרת. ויש אםשרויות או שהווינדוס לא מקורי או שנהרסו/הוזזו קבצים והפתרון המוצע הוא להתקין ווינדוס מחדש, הבעייה שזה כנראה ימחוק לי את הדרייבר של הרוסית וכל שינוי אחר שעשיתי בהגדרות כמה שאלות - 1. האם הגורם לזה זה באמת הדרייבר שהותקן? (Win_7_64bit_Russian) 2. יש דרך לעקוף - או לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהדרייבר יימחק ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by reptile,

כדאי להעלות את ה-dpi ברזולוציה 1024*768?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. נקוי חלונות אחרי העדכונים. 1.2 גיגה נוקו אצלי רק בעקבות העידכונים מה SSD המצומק שלי. הנקוי לוקח הרבה זמן !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yuklein,

יש לי אסוס עם הרדיסק של 500GB וSSD 24GB התקנתי את המערכת הפעלה על הSSD וגם ששניתי את הprograms files לD (להרדיסק) זה כל הזמן מתמלא לי ואין מקום פנוי. איפה להתקין את הווינדוס 8 ואיך אני מנצל הכי טוב את הSSD?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by netivi,

שלום לכולם, לעיתים קרובות מאד קופץ לי הודעה על המסך עם בעיה ( מצ"ב קובץ ) עם ההודעת שגיאה הבאה Resident Agent Proxy Host. איך ניתן להסיר ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו?? ______________________________ אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$ ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$ תודה לכל העונים!!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם.! יש לי בעיה בiexplore.exe כשאני פותח או מפעיל ת'מחשב מחדש אז אני צריך לעשות ctrl+shift+esc ואחרי זה שפתח לי "מנהל המשימות של windows " אז אני לוחץ על "תהליכים" ומופיע לי שמה מלא מלא כאילו iexplore.exe ואחרי שאני מסיר את כול iexplore.exe המחשב עובד לי כמו שצריך ואם אני לא מסיר אותם המחשב ניהיה לי איטי מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה לעוזרים.!! דרך הגב סליחה על כול השטיות שרשמתי בנושאים הישנים.!!!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אני הולך לקנות מחשב עם AMD ו 256MBDDR שבוע הבא, ואני מתלבט בין 98SE לבין 2000. כעיקרון, ה2000 יותר יציב. אבל יש לו בעיות תאימות עם משחקים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי, נניח ויש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר ב-USB למחשב, עם כל מיני קבצים עליו. עכשיו, נניח ויש לי בעיה עם חיבור כונן DOK רגיל למחשב (מוזמנים לעזור לי גם שם..), כך שאני לא יכול להפוך אותו לכונן הפעלה דרך rufus ודומיו. ההגיון שלי אומר לי שלא אמורה להיות בעיה יותר מדי גדולה לעשות את ההתקנה הנקייה של חלונות גם דרך הכונן הקשיח - כמובן ללא פירמוט שלו דרך rufus וכו', שכן אני מעוניין לשמור על הקבצים שם. פשוט לשים שם את קובץ ההתקנה ואיכשהו לאפשר ל-BIOS לעשות זאת דרכו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Swed,

שמעו זה קורה לי דיי הרבה ואמרו שזה דיי נפוץ בוינדוס ויסטה. כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן רגיל/וירטואלי אני לא רואה אפשרות הפעלה אוטומטית.. איך אני יכול לסדר את זה? תוד הלעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.