עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hosham,

שלום לכולם,אני משתמש באאוטלוק 2003 על WIN XP עם הגדרות משתמש של GMAIL,כל ההגדרות לפי ההנחיות ב GMAIL. הבעיה היא שכל הזמן קופץ לי חלון של הזנת סיסמת רשת ובו שם המשתמש שלי והסיסמא ואני מסמן V ב"שמור את הסיסמה" ולוחץ אישור ושניה אחרי זה החלון קופץ שוב. אם תוכלו לעזור לי אהיה אסיר תודה לכם אני כבר משתגע מזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. לפני כחודש בערך פתחתי ת'רד בנושא, אך לא קיבלתי שום תגובה. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעלים את אותו הת'רד פעמיים, אבל אני ממש נואש ויתכן שלא כולם יכלו לראות את ההודעה שלי בגלל שהיא פורסמה בזמן שהפורום היה נופל מידי פעם. אז אני אספר לכם, ברשותכם, שוב על הבעיה שלי: כאשר אני מקליד כתובת שגויה או יותר גרוע - כאשר האתר אותו אני רוצה לא עולה תוך כמה שניות (5 בערך) הדפדפן פונה אוטומטית לאתר חיפוש בשם http://www.qcksearch.com. הדבר מעצבן נורא וממש מתיש לפעמים כשאני מנסה להתחבר לאתרים איטיים יותר - פה אני צריך ללחוץ על הקישור כמה פעמים על שסוף סוף האתר שרציתי עולה - ולא האתר הדפוק הזה. האם מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה??? בבקשה נסו לעזור - כל דבר שעולה לכם בראש. אני ממש נואש... …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן החלטתי להכין תקליטור התקנה של WIN7 מקוסטם עם כל העדכונים של מיקרוסופט (עד היום שזה יוצא אפריל 2014), באמצעות תוכנת ה RT 7 Lite הסיבה שאני מכין בעצמי ולא מוריד קובץ ISO מוכן זה כי אני רוצה בעברית מקורית (לא מצאתי גירסא בעברית מקורית, ואני גם לא מעוניין להוריד גירסא באנגלית "ולהפוך" את השפה) עוד סיבה שבגללה אני רוצה לעשות בעצמי זה גם כדי להתנסות בתהליך בעצמי. כל המטרה שלי היא ליצור תקליטור ע"פ הפרמטרים שלי ובעיקר שיהיה מעודכן הרלוונטים שיצאו עד היום (ברור לי שעוד חצי שנה הגירסא שלי תהיה מעט "ישנה" כיוון שכל הזמן יוצאים עדכונים) בגדול כבר הבנתי מה אני צריך לעשות ואיך עובדים עם התוכנה (יש לי כמובן תקליטור עם התקנה של חלונות 7) בנוגע לעדכונים של מיקרוסופט, מצאתי כאן באתר …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ברצוני להתקין את windows98 פעמיים בשתי מחיצות נפרדות. כאשר אני מתקין את העותק השני, תוכנית התקנה מתקינה אותו על העותק הראשון, כיצד אני מתקין אותו בנפרד? יש לי גם windows me שכאשר ניסיתי להתקין אותו בנוסף הוא הודיע לי כי אני צריך גירסת שידרוג, למרות שבכלל לא התכוונתי לשדרג. אני לא מתכוון להתקין חלונות XP או 2000 אז אל תמליצו לי עליהן.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by jambo222,

שלום מדובר בווינדוס 10 64 ביט ובמחשב ביתי פרטי שלא מקושר לשום מחשב אחר. עדכנתי את העדכון האחרון ופתאום המחשב שלי הפך למחשב עובד תחת מנהל ( ADMINISOR ) הדבר לא ממש הפריע לי . אך הווינדוס דיפנדר ועוד הפך ללא פעיל , וכשאני מנסה להפוך אותו לפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה: "הגנה מפני וירוסים ואיומים מנוהלת על ידי הארגון שלך". החלתטי לוותר על הדיפנדר , אך המחשב לא מאפשר לי להתקין אנטי וירוס אחר. כאילו שמשהו השתלט על המחשב שלי. מעבר לכך אני רוצה לעשות התקנה נוספת של מערכת הפעלה שנייה של ( WIN 10) ולאט לאט לעבור אליה ( אני עובד עם תוכנות מוזיקה ופלגאינים כך שאני לא רוצה לעשות הכול בבת אחת) ואחרי כן למחוק את הגרסה הישנה. השאלה האם זה אפש…

7. Started by shmuel_mr,

שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הכל התחיל כשהתעסקתי ומחקתי כל מיני קבצים, כמו תיקיית searches, public desktop וכו'.. מאז אני לא יכול לפתוח את הקונטרול פאנל, הוא ניפתח לשנייה ונעלם כמוכן יש בעיה עם הוספת קבצים לדסקטופ כל פעם שאני ניכנס לתיקייה הוא רושם c:\users\public-desktop refers to a location that is unavailable אני רוצה להתקין מחדש אם אין פתרון לבעייה איך אני יכול לגבות את הקבצים? system restore לא אופצייה, כיביתי אותה ואני לא יכול להפעיל בגלל קונטרול פאנל שלא נפתח.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by saar,

היי לכולם אני עובד על ויינ 2000 פרו. הייתי מעוניין לדעת מה התוכנות ואמצעים להגן על המחשב מפני חדירות דרך הרשת או כל דבר אחר יש ברשותי פיירוול של נורטון (2002). אשמח לדעת על תוכנותאו צורות הגנה יעילות יותר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yuklein,

יש לי אסוס עם הרדיסק של 500GB וSSD 24GB התקנתי את המערכת הפעלה על הSSD וגם ששניתי את הprograms files לD (להרדיסק) זה כל הזמן מתמלא לי ואין מקום פנוי. איפה להתקין את הווינדוס 8 ואיך אני מנצל הכי טוב את הSSD?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני רוצה לפרמט אצל מישהו ואני רוצה להוציא מהווינדוס את הCD KEY כדאי להשתמש בו להתקנה איך אני מוצא אותו? בלי תוכנות? שאני לוחץ על המאפיינים בכפתור ימני זה נותן לי את הproduct id לא product key

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Singularity,

קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו גרסה חוקית של וינדוס שהייתה מותקנת במחשב הישן. המחשב החדש לא מזהה לי את נגן הmp3 של sandisk מסוג sansa clip למרות שהמחשב הקודם זיהה אותו בלי בעיות למישהו יש מוסג איך לפתור את הבעיה הזו? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by eagle701,

יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לאן הם יכלו להעלם? (אני יודע שזה לא תוכנות שהתקנתי, ולא cahce של אינטרנט) תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי הכל התחיל במסך כחול עם הודעת שגיאה ״kernel_data_inpage_error", נראה לי, זה נעלם די מהר. הכל היה בסדר לפני, פתאום באמצע סרט, הסרט נתקע, המחשב נתקע ואז מסך כחול. אחר כך נתקע ב windows starting אחר כך נתקע במסך אחר בהעלאה ואחר כך עלה כרגיל משום מה, ניצלתי את ההזדמנות לגבות מההארדיסק ובאיזה שלב לאחר חצי שעה המחשב כנראה קרס, עשה ריסטארט ושוב נתקע. שיניתי את הביוס לדפולט והפעם מקבל שגיאת boot error 0xc00000e9 ומאז זה קורה כל פעם. לפחות בעיה עקבית עכשיו. מתישהוא בכל התהליך הזה הייתה אפשרות לווינדוז סטארטאפ ריפייר אבל הוא נכשל. הדיסק התקנה עולה אבל מביא אותי למסך שחור. לא נתקע אבל רק מסך שחור וסמן עכבר שזז. ניסיתי להעלות עם ההארדיסק מנותק והדיסק התקנה עלה עם אפשרויות אבל לא …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי? רשום בגודל התחלתי: 3072 גודל מירבי: 3072

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Dani_27,

שלום יש לי שאלה טכנית בזמן האחרון הבחנתי שהסמלים שמופיעים על ידי לחיצה למטה בשורות המסימות (הסמלים מוסתרים מצד שמאל ליד תאריך ושעה) השתנו כלומר הסמל מראה וינדוס דיפינדר או סמל אחר אבל זה סטים, זה מפריע וזה קורה לי רק בסמלים שמופיעים למטה, עדיין לא מצאתי פתרון מישהוא יודיע איך לתקן? או שזה וירוס? אגב עידכנתי ל גרסה 2004 עדיין לא עזר צירפתי תמונות למטה

21. Started by ShayGTi,

מבלי להשתמש בתוכנות כמו ICON PACKAGER?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by NiMo1771,

שמתי לב שבמנהל המשימות יש הרבה תהליכים ברקע איזה מהם אפשר לסגור? http://imageshack.us/f/17/89883450.png/ (מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by baryariv,

לכל אלה שמשתמשים בווידוס xp יש לי שאלה אליכם: מאיפה השגתם את זה? איזה גרסה יש לכם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום יש לי בעיה בwindows update איני יכול להוריד עדכונים מהמחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה מספר שגיאה: 0x80070424 חיפשתי במאגרי האתר של מיקרוסופט ומצאתי שזה קורה בגלל שחשבון המנהל הוגדר לשימוש במצב בטוח כאשר חשבון בעל המחשב אינו זמין. אני הAdministrator של המחשב מה אני צריך לעשות תודה רבה ויום טוב שי בן יהודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים