עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yirmi_opp,

מיפרמטתי מחשב של חבר, ויש לי בעיה עם הכרטיס קול. אין לי דרייברים, ואני לא יודע איפה למצוא. שני הרכיבים שחסרים לי הדרייברים שלהם הם: PCI comunication device PCI multimedia audio device גם לי וגם לו אין מושג מה זה הכרטיס קול. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by TNT,

אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכולם, מפני שהיצרן של הכרטיס העריכה שלי, כבר לא נותן תמיכה למערכות כמו 7, אז החלטתי לנסות להריץ XP על WMWARE. השאלות שלי הם: האם המחשב שלי צריך לפרמט HD בשביל זה? ואם כן, האם זה מוחק לי קבצים מסויימים? ואם לא, האם אפשר לגשת אליהם דרך המחשב הרגיל? או שזה פשוט נועל אותם? האם יש דרך אחרת חוץ מלפרמט אותם? ואם כבר פירמט והכל.. האם אחרי שאני מסיר את התוכנה הזו, כל המחיצות שלי חוזרות להיות כמו שהם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by mayhem1211,

אני מעוניין לקנות באתר kinguin רישיון אונליין קישור, http://www.kinguin.net/category/19622/windows-10-professional-retail-key/ רציתי לדעת האם עדיף לרכוש רישיון OEM או Retail (והאם שווה בכלל לרכוש רישיון Online), בהנחה שהמחשב חדש ושהרישיון ישמש למחשב הנוכחי בלבד (מלבד העובדה שיתכן ואפרמט אותו ואז ארצה להתקין מחדש את הווינדוז. האם תהיה בעיה בהצגת עברית / כתיבת עברית בווינדוז? כמו כן, קניתי לפני מס' חודשים ווינדוז 8.1 דרך מבצע הסטודנטים של מיקרוסופט ועידכנתי ל 10, כמה דברים שלא ברורים לי ואשמח לתשובות: - האם לאחר שנה צריך לשלם על העדכון ל 10. - במידה ובעתיד אצטרך לפרמט את המחשב, האם אז לא אוכל יותר לעדכן ל 10 (כי העדכון כבר לא יהיה חינמי). - האם רישיון הסטודנט מוגבל בזמן? …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. הכל התחיל כשהתעסקתי ומחקתי כל מיני קבצים, כמו תיקיית searches, public desktop וכו'.. מאז אני לא יכול לפתוח את הקונטרול פאנל, הוא ניפתח לשנייה ונעלם כמוכן יש בעיה עם הוספת קבצים לדסקטופ כל פעם שאני ניכנס לתיקייה הוא רושם c:\users\public-desktop refers to a location that is unavailable אני רוצה להתקין מחדש אם אין פתרון לבעייה איך אני יכול לגבות את הקבצים? system restore לא אופצייה, כיביתי אותה ואני לא יכול להפעיל בגלל קונטרול פאנל שלא נפתח.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני רוצה לפרמט אצל מישהו ואני רוצה להוציא מהווינדוס את הCD KEY כדאי להשתמש בו להתקנה איך אני מוצא אותו? בלי תוכנות? שאני לוחץ על המאפיינים בכפתור ימני זה נותן לי את הproduct id לא product key

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם אני עובד הרבה בתלת מימד ולפעמים במקביל גם עם PHOTOSHOP ואחרי שהעלתי ל2X512 עדיין המחשב מודיע לי שאין לו מספיק זיכרון ... ??? האם זה נורמלי או שמשהו בהגדרות שלי לא בסדר ? תודה. חשבתי להעלות לכם את task manager אולי תוכלו למצוא שם את הבעייה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. גם שלחצתי YES לא קרה כלום. מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ha,

בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס ללא סיבה, ברוב המקרים אני מגלה שהוא איתחל כשאני חוזר הבייתה ובמספר מקרים ראיתי את המסך הכחול. המחשב הוא מחשב מואץ ולעיתים אני מריץ עליו המרת ווידאו שמעמיסה את המעבד במקסימום. בזמנו קראתי כאן כי ניתן לנתח את קבצי ה DUMP הנוצרים בזמן קריסה אך אני לא מוצא זאת. אשמח אם מישהו יפנה אותי למידע שיעזור.

10. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום יש לי בעיה בwindows update איני יכול להוריד עדכונים מהמחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה מספר שגיאה: 0x80070424 חיפשתי במאגרי האתר של מיקרוסופט ומצאתי שזה קורה בגלל שחשבון המנהל הוגדר לשימוש במצב בטוח כאשר חשבון בעל המחשב אינו זמין. אני הAdministrator של המחשב מה אני צריך לעשות תודה רבה ויום טוב שי בן יהודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

יש לי P166 בלי סידירום. ניסיתי להתקין מההרדיסק ולא משנה מה ניסיתי זה הוא לא נותן לי להתקין.. יש עצות...???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שמתי לב למשהו מעניין: אופיס מגיע כחלק מווינדוס 10. הבעיה היא שבמחשב הביתי שלי, מסיבות כאלו ואחרות, אני עדיין עובד עם ווינדוס 7. אני מעוניין להתקין אופיס, אך לא ממהר לשלם. האם ניתן להתקין איכשהו אופיס בחינם על גבי ווינדוס 7(עם רישון)? האם יתכן שמיקרוסופט החליטו לספק את זה כחלק מה"חבילה" רק מאז ווינדוס 10? מחיפוש בגוגל יצאתי קצת מבולבל. אשמח להבהרה בנושא.

14. היי,הכוונה שלי היא למשל חיברתי DOK למחשב ואני מעוניין שהחיבור הזה לא ירשם ב-registry או בזיכרון. איך אני מוחק זאת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Dani_27,

שלום יש לי שאלה טכנית בזמן האחרון הבחנתי שהסמלים שמופיעים על ידי לחיצה למטה בשורות המסימות (הסמלים מוסתרים מצד שמאל ליד תאריך ושעה) השתנו כלומר הסמל מראה וינדוס דיפינדר או סמל אחר אבל זה סטים, זה מפריע וזה קורה לי רק בסמלים שמופיעים למטה, עדיין לא מצאתי פתרון מישהוא יודיע איך לתקן? או שזה וירוס? אגב עידכנתי ל גרסה 2004 עדיין לא עזר צירפתי תמונות למטה

16. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש WINDOWS XP ויש לי "הוצאת חומרה באופן בטוח" ליד השעון, איך אפשר להעיפ אותו משם בלי לפגוע בתקינות המדפסת שקניתי ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by baryariv,

לכל אלה שמשתמשים בווידוס xp יש לי שאלה אליכם: מאיפה השגתם את זה? איזה גרסה יש לכם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by jambo222,

שלום מדובר בווינדוס 10 64 ביט ובמחשב ביתי פרטי שלא מקושר לשום מחשב אחר. עדכנתי את העדכון האחרון ופתאום המחשב שלי הפך למחשב עובד תחת מנהל ( ADMINISOR ) הדבר לא ממש הפריע לי . אך הווינדוס דיפנדר ועוד הפך ללא פעיל , וכשאני מנסה להפוך אותו לפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה: "הגנה מפני וירוסים ואיומים מנוהלת על ידי הארגון שלך". החלתטי לוותר על הדיפנדר , אך המחשב לא מאפשר לי להתקין אנטי וירוס אחר. כאילו שמשהו השתלט על המחשב שלי. מעבר לכך אני רוצה לעשות התקנה נוספת של מערכת הפעלה שנייה של ( WIN 10) ולאט לאט לעבור אליה ( אני עובד עם תוכנות מוזיקה ופלגאינים כך שאני לא רוצה לעשות הכול בבת אחת) ואחרי כן למחוק את הגרסה הישנה. השאלה האם זה אפש…

19. ברצוני להתקין את windows98 פעמיים בשתי מחיצות נפרדות. כאשר אני מתקין את העותק השני, תוכנית התקנה מתקינה אותו על העותק הראשון, כיצד אני מתקין אותו בנפרד? יש לי גם windows me שכאשר ניסיתי להתקין אותו בנוסף הוא הודיע לי כי אני צריך גירסת שידרוג, למרות שבכלל לא התכוונתי לשדרג. אני לא מתכוון להתקין חלונות XP או 2000 אז אל תמליצו לי עליהן.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Singularity,

קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו גרסה חוקית של וינדוס שהייתה מותקנת במחשב הישן. המחשב החדש לא מזהה לי את נגן הmp3 של sandisk מסוג sansa clip למרות שהמחשב הקודם זיהה אותו בלי בעיות למישהו יש מוסג איך לפתור את הבעיה הזו? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by NiMo1771,

שמתי לב שבמנהל המשימות יש הרבה תהליכים ברקע איזה מהם אפשר לסגור? http://imageshack.us/f/17/89883450.png/ (מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם. אני רוצה להגיע לניהול היוזרים lusrmgr.msc אבל הווינדוס 8.1 HOME שלי לא נותן לי ומכריח אותי ללכת דרך הממשק המוגבל של לוח הבקרה. קראתי קצת בגוגל וגילית שבגרסאת HOME זה מבוטל. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה? ניסיתי להריץ lusrmgr.msc לא עובד ניסיתי לפתוח MMC ולהוסיף את ה SNAP IN לא עובד מהMANAGE COMPUTER זה בכלל לא מופיע... יש עוד דרך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by KoM,

אני בטוח שהרבה חוו את ההתלבטות הזו, ועכשיו גם אני... האם להתקין וינדוס אקס פי במקום ה-2000, או להשאר איתה ? מה אתם עשיתם ? מה אתם מייעצים ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לעשות התקנה עם Windows7 מעודכן. יצרתי מכונה וירטואלית, עדכנתי עד הסוף את המערכת הפעלה Windows7, שמתי תוכנות שאני צריך, ולאחר מכן עם imagex הכנתי מהpartition קובץ .wim הבעיה, שהוא מכיל רק קבצים, בלי תיקיות כמו קבצי WIM רגילים. וכמובן - ההתקנה לא עובדת. מה אני עושה לא נכון?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים