Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.! יש לי בעיה בiexplore.exe כשאני פותח או מפעיל ת'מחשב מחדש אז אני צריך לעשות ctrl+shift+esc ואחרי זה שפתח לי "מנהל המשימות של windows " אז אני לוחץ על "תהליכים" ומופיע לי שמה מלא מלא כאילו iexplore.exe ואחרי שאני מסיר את כול iexplore.exe המחשב עובד לי כמו שצריך ואם אני לא מסיר אותם המחשב ניהיה לי איטי מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה לעוזרים.!! דרך הגב סליחה על כול השטיות שרשמתי בנושאים הישנים.!!!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין עליו XP הוא טוען את מה שצריך להתקנה ולפני שהוא נכנס להתקנה שבוחרים בה אפשרויות הוא מביא לי מסך כחול... בויסטה הוא מגיע לשלב שהוא מחלץ קבצים והוא מקפיץ לי חלון שאומר שאי אפשר להמשיך בהתקנה ד"א כבר מחקתי את המערכת הפעלה הקודמת שהייתה בו מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש... אני צריך עזרה דיי דחוף תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Temp האם יש אישור למחוק את כל הקבצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מקבל הודעת שגיאה רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית. על המחשב מותקן xpsp3 ועליו תוכנה שעובדת בדוס. הקובץ ntvdm.exe מעמיס את המעבד עד ל 100%...... האנטיוירוס מצא את svchost במחשב ומחק אותו.אבל ההודעה לא מפסיקה. איך מתקנים את השגיאה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איפה ומתי אני יכול לקנות וינדוס 10? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקווה שהבנתם את השאלה...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2015/7/15/8950481/microsoft-windows-10-rtm-date http://www.theverge.com/2015/7/15/8945373/windows-10-rtm-final-build-number http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/07/15/build-10240-now-available-for-windows-insiders-in-fast-and-slow-rings/ כפי שחלקכם ראו בעדכון האחרון השם השתנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הענקית המרשעת של מערכות ההפעלה עכשיו תשלוט לנו על המחשב באופן טוטאלי?? על איזה לוחות הם יתקינו את הביוסים האלה?? תהיה לנו בכלל אפשרות לבחור?? אני יודע שאני לא רוצה וירוסים ופרצות במערכת הביוס שלי... מה איתכם?!?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני יכול להעלות את המחשב עם דיסק הצלה של win 98, ואז להפעיל smartdrv ולהתקין את xp? או שאני חייב להעלות את המחשב עם דיסק מקורי של 98 ? [glow=red,2,300] א.בבקשה אל תעבירו את זה לפורום מערכות הפעלה - כלב מת לא נכנס לשם. תקראו מהר את ההמלצה שלי לצמצם את הפורומים שיש לה לא מעט תומכים.[/glow] ההצעה : amp;num=1003249420'>יותר מדי פורומים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל משחק נותן הודעה הזו תמונה למטה !הקטע שיש משתמש יחיד וזה אני איך אני מגדיר את עצמי אדמיניסטרייטור??????????????? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שקניתי מחשב עם WIN7 אני לא מצליח להדפיס. הורדתי דרייבר עבור הוינדוס וב-CONTROL PANEL אני אכן רואה את הדרייבר אבל כשאני שולח להדפסה המדפסת לא מגיבה. חשוב לציין שבמחשב השני עם ה-XP הכל עובד מצויין. המדפסת לא מחוברת ברשת מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי באתר שכביכול מוכר סריאלים חוקיים לווינדוס http://www.pay4keys.com/ אבל המכירים נראים לי די זולים לא? ווינדוס 7 אולטימייט ב30 דולר.... מישהו מכיר את האתר הזה? הוא אמין? הקודים האלה בכלל אמיתיים, חוקיים, לא חסומים? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בטוח שהרבה חוו את ההתלבטות הזו, ועכשיו גם אני... האם להתקין וינדוס אקס פי במקום ה-2000, או להשאר איתה ? מה אתם עשיתם ? מה אתם מייעצים ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריכת זכרון מטורפת של תהליך desktop window manager. אין לי שום דבר פועל ברקע ועדיין הזכרון מגיע לגבהים שלא היו לי בעבר (אם אני משחק, לאחר כשעה אולי יותר זה בכלל מגיע לגודל מסויים עד כדי כך שהווינדוס יוצא לי מהמשחק כי נעשה שימוש מקסימאלי בזכרונות). מישהו כבר נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה? עשיתי בדיקה של /sfc scannow, ולא נמצאו שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני לא מעוניין בעדכונים אני התקנתי את העדכונים כמה שעות ואחרי סוף העדכונים המחשב עבד פחות טובה . האם אפשר לוותר על עדכונים? למה צריכים אותם ? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,הכוונה שלי היא למשל חיברתי DOK למחשב ואני מעוניין שהחיבור הזה לא ירשם ב-registry או בזיכרון. איך אני מוחק זאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7. השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מסויימת עם חיבור הנגן (דרך USB) למחשב.. המחשב מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: "הדיסק בכונן G אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת ?" חשוב לציין שהכונן מזוהה כ-RAW.. בנוסף עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל.. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט את המחשב דחוף, ואני עושה גיבויים. בין היתר אני צריך את כל המכתבים של "תיבת הדואר הניכנס", ואת רשימת אנשי הקשר שלי. איך אני מבצע זאת? וגם- אם עולה לכם משהו נוסף לגיבוי אשמח אם תגידו לי (כמובן- שולחן עבודה,מועדפים,הגדרות,וקבצים ב C וגם תקיית אי מיול). אשמח לעזרה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עושים?? "Disk boot failure, insert system disk and press any key"
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לא מעט גרסאות חלונות VISTA שיצאו בקרוב אז קודם כול יש גרסאות 64 ביט ויש 32 ביט ואח"כ יש את גרסת הULTIMATE business home וכו' איזה תשימו ולמה?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7. איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D? בנוסף, כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ? אשמח לקבל עצות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-